prevera sa najboljom prijateljicom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

mimo kuhinje takodjer opstajem.. :)
scorpion7

Post by scorpion7 »

anais_nin wrote:[

Zhabice, ovo gore je interno izmedju mene i scorpion-a, nije se odnosilo na tvoj post, barem ne s moje strane :D
Takodje i sa moje strane...nisam ovo napisao da bi ikoga prozivao ili tako nesto...elem vidim da je pobuna nastala radi nekih moralnih normi....ja sam napisao da sam to uradio svjesno (sa obadvije glave) tako da nije bilo ni razloga da pomisljam o tome da se kajem ili da sazaljevam nekoga....sam sam odlucnio tj. sebi priustio ispunjenje visemjesecne zelje :D:D i nijedne sekunde nisam se pokajao....;)
ela_69sa

Post by ela_69sa »

ovo 200% ti je malo pretjerano jer nikad ne reci nikad sve je moguce samo reci nedaj boze :)) jer htjeli mi to ili ne nekada je samo tren dovoljan da sve krene neplanirano ........
mali Ninja

Post by mali Ninja »

nadam se da mi necete zamjeriti šta god napišem u prvim postovima, ipak sam ja ovdje jedan od mladjih a i novi sam kolač :)

ja sam naime imao cudno iskustvo po pitanju ove teme, a ovaj moj post bi mogao takodje biti kao apel za neki savjet ili nesto sto bi pomoglo da ostanem normalan :)

dakle, krajem januara sam upoznao djevojku o kojoj bi mogao reci sve najbolje i sada, ali nakon dva mjeseca veze naglo smo se prestali vidjati iz raznih razloga, meni je sve to bilo cudno jer je izgledalo kako ona namjerzno izbjegava da se vidimo .. raskid nakon par mjeseci i nevidimo se 10-20 dana, 21. dan mi se javlja njena prijateljica (ja jos uvijek nisam znao za njenu prijateljicu a i nije mi trebala djevojka poslije nje) .. medjutim, igrom nekih slučaja izadjem ja sa prijateljem i naletimo na tu njenu prijateljicu koja pukne na mene ha bu i ja zavrshim kod nje u stanu ... u prvih deset dana poznanstva njene prijateljice dobio sam sve sto bi me vezalo za tu osobu i htio sam raskid, medjutim to sa ovom je jako tesko islo, zvala moje roditelje kasno navece, jako veliki problemi itd, dakle bio sam prisiljen na odgadjanje raskida, nakin tri mjeseca konacno uspijem da izadjem iz tog, blago receno sranja ..
medjutim, problem je sto bi ja jos uvijek svu paznju poklonio svojoj bivšoj djevojci koja sad ne zeli da cuje za mene ...
ja znam da sam ja kriv, i u neznanju covjek moze jako puno da pogrijesi, ali nevidim tu toliki problem da nemogu to popraviti nikako, ova ne zeli da me saslusa, moje poruke joj zavrsavaju u recycle binu a toliko sam slušao o tome koliko joj je bilo teško i koliko joj je bilo stalo do meneitd ...

pa jel neko imao iskustva sa takvom situacijom i sta uraditi kako bi ponovo osvojio tu curu .. :roll:
Zhaba

Post by Zhaba »

zaboravi...ako ti do sada nije oprostila nece ni poslje
mali Ninja

Post by mali Ninja »

Zhaba wrote:zaboravi...ako ti do sada nije oprostila nece ni poslje
zanima me jeli to ima bilo kakve veze sa njenim godinama, njoj je tek 18 godina i zato bi volio cuti vase misljenje, starijih djevojaka, sta bi vi učinile, dali bi ikad mogle oprostiti i kako?
Zhaba

Post by Zhaba »

mali Ninja wrote:
zanima me jeli to ima bilo kakve veze sa njenim godinama, njoj je tek 18 godina i zato bi volio cuti vase misljenje, starijih djevojaka, sta bi vi učinile, dali bi ikad mogle oprostiti i kako?
pa zavisi kakav stav ima, da li te jos uvijek voli, da li joj je ljubav vaznja od ponosa itd. itd. ali mislim da je djevojka htjela ti oprostiti oprostila bi vec ipak se to nije jucer desilo
*mima*

Post by *mima* »

mali Ninja wrote:
Jesi siguran da neces opet uciniti nesto tako?
BHG

Post by BHG »

mali Ninja wrote:
tjoooo blago njoj...a cini mi se blago i tebi....uz postovanje, veze vi nemate sta su pravi problemi ;-)
mali Ninja

Post by mali Ninja »

mima wrote:
mali Ninja wrote:
da, odavno već znam da to više nikad nebi napravio, ali mislim da ona to nezna, a ja izgleda djelujem mutavo pa neznam kako da joj to dokazem :\
mali Ninja

Post by mali Ninja »

BHG wrote:
mali Ninja wrote:
tjoooo blago njoj...a cini mi se blago i tebi....uz postovanje, veze vi nemate sta su pravi problemi ;-)
da bi se doslo do velikih problema, moraju se prvo prevazici manji :) vjerovatno kasnije lakše prevazilazis i velike probleme :)
*mima*

Post by *mima* »

mali Ninja wrote:
mima wrote:
mali Ninja wrote: zanima me jeli to ima bilo kakve veze sa njenim godinama, njoj je tek 18 godina i zato bi volio cuti vase misljenje, starijih djevojaka, sta bi vi učinile, dali bi ikad mogle oprostiti i kako?
da, odavno već znam da to više nikad nebi napravio, ali mislim da ona to nezna, a ja izgleda djelujem mutavo pa neznam kako da joj to dokazem :\
Tesko ces joj to dokazat.
mali Ninja

Post by mali Ninja »

mima wrote:
da da, hvala na strpljenju i vremenu odvojenom za repliku na moj problem ...
BHG

Post by BHG »

mali Ninja wrote:
BHG wrote:
mali Ninja wrote: zanima me jeli to ima bilo kakve veze sa njenim godinama, njoj je tek 18 godina i zato bi volio cuti vase misljenje, starijih djevojaka, sta bi vi učinile, dali bi ikad mogle oprostiti i kako?
da bi se doslo do velikih problema, moraju se prvo prevazici manji :) vjerovatno kasnije lakše prevazilazis i velike probleme :)
pametno i mudro zboris mali ninja...ceka te velika buducnost :D
*mima*

Post by *mima* »

mali Ninja wrote:
mima wrote:
A hebem mu zivot............hoces da je prebijem? :-D
Zhaba

Post by Zhaba »

mima wrote:
mali Ninja wrote:
mima wrote:
:lol: pa draga mima nije ona kriva sto on ne zna gornju glavu upaliti :roll: :D
mali Ninja

Post by mali Ninja »

mima wrote:

ahahhahaha mislis da bi pomoglo? :D

@Zhaba :: osudjujes me sto neznam? nije sramota neznati, sramota je nastaviti zivjeti u neznanju :D
*mima*

Post by *mima* »

Zhaba wrote:
mima wrote:
mali Ninja wrote: da da, hvala na strpljenju i vremenu odvojenom za repliku na moj problem ...
:lol: pa draga mima nije ona kriva sto on ne zna gornju glavu upaliti :roll: :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ko koristi gornju glavu?
anais_nin

Post by anais_nin »

Arslan wrote:mimo kuhinje takodjer opstajem.. :)
a je li? :D u kojim prostorijama tacno? :D
Zhaba

Post by Zhaba »

mali Ninja wrote:
mima wrote:

ahahhahaha mislis da bi pomoglo? :D

@Zhaba :: osudjujes me sto neznam? nije sramota neznati, sramota je nastaviti zivjeti u neznanju :D
ma ne osudujem ja nikoga ccc sto me ovdje svi pogresno shvacaju, rekla sam vec negdje da svi mi gresimo ali ako si to vec uradio i cura je novi zivot pocela i ocito ti nece oprostiti onda budi fer i pusti je...djabe je mucic...bem ti musko kad samo sebe vidi.
bug

Post by bug »

ko je koga prevario sa najboljom prijateljicom, ona njega il' on nju? :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

sve poruke koje su sadrzale znate vec koji fajl su pobrisane....mali ninja, sljedeci put malo promisli prije nego sto nesto takvo postavis :roll:

- teta moderator :oops:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Meni se desilo da sam upoznao djevojku preko dobrog prijatelja da bi nakon nekoliko mjeseci zabavljanja na glup nacin saznao da je ona imala one-night stand sa njim mozda godinu dana prije toga. Sto je najgore, on mi je ispricao to u detalje prije nego sam nju upoznao i nije mi rekao ime, a sam cin ukljucivao je jos jednu djevojku. Poslije kad sam nju upoznao pricajuci o svojim seksualnim iskustvima prepricala mi je istu pricu, ja povezao X i Y i skontao o kome se radi.
Poslije je bio sjeb, jer smo svi medjusobno prijatelji, a on nije znao da ja znam niti mi je ikad rekao, i ja sam se dvoumio izmedju da li da mu precutim zbog radi mira u kuci ili da mu kazem, cisto radi zadovoljenja ega (da ne bude ono svi znaju, a ja ne znam).
Na kraju sam mu rekao nakon sto smo ona i ja raskinuli.

Al ono, sjeb je bio, sto jest jest.
*mima*

Post by *mima* »

Sta bi sa ovim malim perverznjakom...........ninjom......malim ninjom?
Yamahalac

Post by Yamahalac »

mima wrote:Sta bi sa ovim malim perverznjakom...........ninjom......malim ninjom?
veliki ga uhvatio :D
Post Reply