Čestitam, cyprus!kijameta wrote:A kolika ti je kuca ? Da nas dvojica po kucu razbacimo.cyprus wrote: Nije dvica, smijem kuću založit na to.![]()
UEFA champions league 2007/2008
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
Nego šta dosadna i ružna. Dosta mi je manekena iz Barcelone. Trebao si da vidiš utakmcu između Man. UTD: i Dinama, pa da vidiš šta je tekma ili Arsenalovo rasturanje Slavije.Isabell wrote:Better Man wrote:Užasno ružna i dosadna tekma Rengers i Barcelona.Ne znam što toliko forsiraju da nam puštaju dosadnu Barcelonu. Bolje da smo gledali Arsenal ili Man. UTD. barem bi vidjeli pravi nogomet i puno golova, ovako smo vidjeli jad i bijedu od nogometa.shadow wrote:AAARRSSSENAAAAALLLLmajstorski, 7 komada, jebo ti Litex sta oni rade
![]()
Dobra tekma izmedju Barce i Rangersa, zasluzili su skoti ovaj x, svaka im cast. Ove ostale sam pogodio izuzev Stuttgarta, mislio sam da kuci mogu barem x izvuci protiv isto tako loseg Lyona. Bravo za FeNJerbahce
Cuj ruzna i dosadna tekma??? Sta si ti gledao? Svasta.
Samo su golovi nedostajali da bude odlicna. Treneru Rangersa svaka cast. Covjek je procijenio realno sta moze njegova ekipa u ovoj tekmi i odigrali su perfektno.
A navijaci su uh, prica za sebe. KRALJEVI.
-
Majstorinho
Likovi, ja bi se poklopio kad bi vidio ovo.Neelix wrote:
diche ga i osmi put
-
kijameta
To je i za ocekivati.Jedno je Sarajevo.rIder wrote:U Kijevu vise gledalaca bilo protiv Sarajeva nego protiv Manchestera
Juce sam promasio samo Rangerse,jesi vala oni iz Barce,penzioneri,Rangers se nije branio kao Sarajevo,nego kao da su na Zuci sa tom razlikom,da su malo-malo pa po cevape trcali.
Evo za veceras 'prognoza' Marseille-Porto 1
Besiktas-Liverpool x2
Chelsea-Schalke 04 4-0,ovaj 1
Rosenborg-Valencia 2
Real-Olympiakos 1
Werder-Lazio 1(Smrt fasizmu-sloboda Werderu)
Milan-Sahtjar x(Milan ne bi ni Vrbanjusu dobio)
Benfica-Celtic 1
Pa,vidjamo ovo,jos malo,pa pocelo.
-
Majstorinho
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GUBI REAL 1-2 od Olympiakosa.
Gubi Liverpool od Besiktasa
Jest da ima dosta do kraja...Ali na pomolu su senzacije!
- GandalfSivi
Vodi Real 3:2 a jos Ruud fulio penal. Jedna od ludjih utakmica koje sam gledao...
-
forza milan
e veceras si pogodio ko prstom u govnokijameta wrote:To je i za ocekivati.Jedno je Sarajevo.rIder wrote:U Kijevu vise gledalaca bilo protiv Sarajeva nego protiv Manchestera
Juce sam promasio samo Rangerse,jesi vala oni iz Barce,penzioneri,Rangers se nije branio kao Sarajevo,nego kao da su na Zuci sa tom razlikom,da su malo-malo pa po cevape trcali.
Besiktas-Liverpool x2
Rosenborg-Valencia 2
Real-Olympiakos 1
Benfica-Celtic 1
nemoj vise matere ti
to pred prodavnicom kad budes s rajom pivu ispijo fali se kako pogadjas
ovde se usima poklopi pogotovo kad igra AC MILAN
- van Basten
ovo čitavo kolo je prošlo s rezultatima kakvi su se i mogli očekivati osim možda Valencie i donekle Liverpoola
-
kijameta
Milanista,imas mahanje iz Empolija !!forza milan wrote:e veceras si pogodio ko prstom u govnokijameta wrote:To je i za ocekivati.Jedno je Sarajevo.rIder wrote:U Kijevu vise gledalaca bilo protiv Sarajeva nego protiv Manchestera
Besiktas-Liverpool x2
Rosenborg-Valencia 2
Real-Olympiakos 1
Benfica-Celtic 1
nemoj vise matere ti
to pred prodavnicom kad budes s rajom pivu ispijo fali se kako pogadjas
ovde se usima poklopi pogotovo kad igra AC MILAN
- cyprus
Eh, napokon dobih i ja na kladionici, nije puno, al eto bar mogu kafu pit na miru slijedećih nekoliko sedmica.
Joj Reala sinoć, jedva sa igračem više tokom cijele utakmice dobiše Olympiakosa. Olympiakosu samo da je malo bolji golman (Nikopolidisovo je prošlo) mislim da bi bili pravo zajebana ekipa. Ipak nadam se, a i imaju šanse, da sa i ovakvom ekipom prođu ovu fazu. Ja im želim dosta sreće.
Što se tiče ostalih utakmica sinoć: ma eto manje više očekivano, osim možda pobjede Rosenborga i Bešiktaša(iako nisam mislio da će Valensija pobjedit, a veće iznenađenje su mi Turci). Marsej imo sreće uveliko, Seltik primio samo jedan gol a trebo je bar 5, a Milanu se napokon otvorilo.
Joj Reala sinoć, jedva sa igračem više tokom cijele utakmice dobiše Olympiakosa. Olympiakosu samo da je malo bolji golman (Nikopolidisovo je prošlo) mislim da bi bili pravo zajebana ekipa. Ipak nadam se, a i imaju šanse, da sa i ovakvom ekipom prođu ovu fazu. Ja im želim dosta sreće.
Što se tiče ostalih utakmica sinoć: ma eto manje više očekivano, osim možda pobjede Rosenborga i Bešiktaša(iako nisam mislio da će Valensija pobjedit, a veće iznenađenje su mi Turci). Marsej imo sreće uveliko, Seltik primio samo jedan gol a trebo je bar 5, a Milanu se napokon otvorilo.
-
Majstorinho
U isto vrijemecyprus wrote:Šta ovo niko ništa ne piše. Pa halo ljudi, postavio se rekord.![]()
![]()
-
Majstorinho
Olympiakos, Slavia, Zeljeznicar
nisu vise rekorderi koji su najvise golova primili. 7. Evo sad je BJK Besiktas. Sa nevjerovatnih 8 komada 
-
AjdinBSC
Majstorinho wrote:Olympiakos, Slavia, Zeljeznicarnisu vise rekorderi koji su najvise golova primili. 7. Evo sad je BJK Besiktas. Sa nevjerovatnih 8 komada
- van Basten
Valencia je ove sezone jad od ekipe... razbio ih Rosenborg u obje tekme.
Žao mi Bešiktaša
Žao mi Bešiktaša