Mamini sinovi!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_BosanaC

Post by _BosanaC »

I zena, molicu lijepo :D
Brunello

Post by Brunello »

Cuj mamini sinovi!!! Nista protiv njih naravno, ali znas li da 70 % italijana zive kod roditelja do svoje 30 pa cak i vise godina!! Nevidim tu nista lose...naravno ako ne prelazi u extrem-itet!!!!
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

zene, ostavite mame na miru
_BosanaC

Post by _BosanaC »

I mame - ostavite kcerke na miru :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Brunello wrote:Cuj mamini sinovi!!! Nista protiv njih naravno, ali znas li da 70 % italijana zive kod roditelja do svoje 30 pa cak i vise godina!! Nevidim tu nista lose...naravno ako ne prelazi u extrem-itet!!!!
moja rodica se udala za talijana taman pocetkom rata...otisla koka na odmor kod njega u rim i zaglavi..i dok se nisu vjencali, zivjeli su kod njegovih, u odvojenim sobama...ono momacka i djevojacka... i drama-ima tunel izmedju zidova izmedju tih soba :D:D:D:D

tako da Mama nije ni imala potrebu da upada...
Brunello

Post by Brunello »

mIRCerka wrote:
Brunello wrote:Cuj mamini sinovi!!! Nista protiv njih naravno, ali znas li da 70 % italijana zive kod roditelja do svoje 30 pa cak i vise godina!! Nevidim tu nista lose...naravno ako ne prelazi u extrem-itet!!!!
moja rodica se udala za talijana taman pocetkom rata...otisla koka na odmor kod njega u rim i zaglavi..i dok se nisu vjencali, zivjeli su kod njegovih, u odvojenim sobama...ono momacka i djevojacka... i drama-ima tunel izmedju zidova izmedju tih soba :D:D:D:D

Mogao bih ti mali milion takvih primjera navesti.... :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Vidi sta sam ti uradio od cerke mama
Vidi sto sam ti uradio od cerke ja
Promenio je, okrenuo je, sada nije tako dosadna
Vidi sta sam ti uradio od cerke ja

Vidi sta smo ti uradili od cerke mama
ma ma ma ma ma
Vidi sta smo ti uradili od cerke mi
Promenili je ,okrenuli je,i nesto sasvim drugo snimili
Vidi sta smo ti uradili od cerke mi
Vidi sta smo ti uradili od cerke mi:)
By Bajaga :oops: :D
Zhaba

Post by Zhaba »

a od tih 70% najmanje 50% nemaju para da zive sami
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Brunello wrote:
mIRCerka wrote:

Mogao bih ti mali milion takvih primjera navesti.... :-)
ja se tome divim...to je cudo arhitekture... :D
gradjani svijeta

Post by gradjani svijeta »

Hvala sto me nazva budalom. Odgovorno tvrdim da onaj, koji cijeli zivot daje prednost mami vjerovatno nikad nije nasao ljubav svog zivota. Sve je drugacije kad se sretna ona prava, vjeruj mi.
anais_nin

Post by anais_nin »

_BosanaC wrote:Ma meni je nekako prosto milo oko srca kad druga strana ide konsultovati mater za svaki moguci problem :D
jest vala :D

sasvim je jedna stvar imati zdrav odnos pun ljubavi i postovanja prema roditeljama i braci/sestrama.....ne samo majci...ali druga stvar je uplitati te clanove porodice u nesto gdje im definitivno nije mjesto :oops:

mene bi recimo vise brinulo da tip nema nikakav odnos sa majkom, ili recimo jako losh odnos :oops: ne kazem da je uvijek do sinova, cak i ako je do majke, zapitala bih se dobro :D ne valja ni jedan ekstrem....

a ovi silni sto pricaju "zna se ako dodje do toga da se bira UVIJEK PRVO MAJKA", daleko im moja kuca :oops: ne bih ni pod razno okrenula ledja roditeljima ili bratu zbog momka ili muza....ali ako vec izaberem zivotnog saputnika, i recimo imam djecu s njim, onda valjda na prvo mjesto dolazi porodica koja s njim gradim ukljucujuci njega :roll:

P.S. mudro zensko moze sa svim na kraj izaci :D
anais_nin

Post by anais_nin »

_BosanaC wrote:Sad nesto kontam - pa moja mama je kriva sto sam ja 'vaki naopak :x Sto me budio sat a ne ona, sto sam sam sebi postavljao ako vec ofulam termin za dorucak/rucak/veceru koji je prihvatljiv ostalima, sto me pustala da odluke o svom zivotu sam donosim... Jeste da joj nije pravo kada da nekakav savjet a ja ga cisto uzmem k znanju a uradim onako kako sam smatram da treba, ali opet nesto posebno ni ne drobi...

A da ne spominjemo to sto je sva njena prica o izboru mog buduceg zivotnog partnera bila tipa "Tebi je zivjeti s tom osobom a ne mene" a malo cesce "Jadno to dijete, k'o da ociju nema..." :roll: :D
mama ti je legenda :D :lol: imala sam i ja jednu takvu :D mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te" :lol: :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

anais_nin wrote:
_BosanaC wrote:Sad nesto kontam - pa moja mama je kriva sto sam ja 'vaki naopak :x Sto me budio sat a ne ona, sto sam sam sebi postavljao ako vec ofulam termin za dorucak/rucak/veceru koji je prihvatljiv ostalima, sto me pustala da odluke o svom zivotu sam donosim... Jeste da joj nije pravo kada da nekakav savjet a ja ga cisto uzmem k znanju a uradim onako kako sam smatram da treba, ali opet nesto posebno ni ne drobi...

A da ne spominjemo to sto je sva njena prica o izboru mog buduceg zivotnog partnera bila tipa "Tebi je zivjeti s tom osobom a ne mene" a malo cesce "Jadno to dijete, k'o da ociju nema..." :roll: :D
mama ti je legenda :D :lol: imala sam i ja jednu takvu :D mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te" :lol: :D
Meni moja u zadnje vrijeme samo kaže: "Pazi šta radiš, nemoj da kakvu bolest pokupiš ..." :shock: (Šta žena misli o meni ...) :lol:
Zhaba

Post by Zhaba »

bosmen wrote:
anais_nin wrote:

Pa htjede li ga iko poslije tebe?
Zar toliko iscrpis covjeka? :D :D :D
:lol: :lol: :lol: anais :thumbup: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:
anais_nin wrote:

vidis nisam o tome razmisljala :roll: koliko ja znam, ne uze ga ni jedna poslije mene :lol: :lol: :lol: :D a da, njegova mama i ja smo jos uvijek dobre :D :oops:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
bosmen wrote:
anais_nin wrote: mama ti je legenda :D :lol: imala sam i ja jednu takvu :D mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te" :lol: :D
vidis nisam o tome razmisljala :roll: koliko ja znam, ne uze ga ni jedna poslije mene :lol: :lol: :lol: :D a da, njegova mama i ja smo jos uvijek dobre :D :oops:
Bas ucini dobro djelo sto si bila sa njim.Eto sada sam luta, a i mama je i dalje protiv njega.Garant ga jos maltretira spominjuci mu da je propustio jedinu sansu u zivotu.Nije valjda da su mu iscrpila svu volju za daljim ljubavnim vezama?
xon_sa

Post by xon_sa »

gradjani svijeta wrote: No dosta smo i mi, majke krive. Mi treba da odgajamo sinove normalno da bi bili jednoga dana sretni u svojim brakovima a ne da citav zivot svaki zenski lik porede sa "savrsenom" mamom koji, naravno, nikad nece naci iz jednostavnog razloga sto je to nemoguce.
Kad smo vec kod tih frojdovskih izjava... Znas sta frojd kaze, zasto su sve zene isfrustrirane :D
anais_nin

Post by anais_nin »

fantom slobode wrote: Bas ucini dobro djelo sto si bila sa njim.Eto sada sam luta, a i mama je i dalje protiv njega.Garant ga jos maltretira spominjuci mu da je propustio jedinu sansu u zivotu.Nije valjda da su mu iscrpila svu volju za daljim ljubavnim vezama?
nisam ja, za to mu se pobrinula bivsa zena :oops: :D mogu ti reci i da jesam....polovnjak, s dvoje djece :oops: :-) :D bez zeze, nije bio bas najlaksi tip, a mama (njegova) je sve bila u pravu :oops: :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
fantom slobode wrote: Bas ucini dobro djelo sto si bila sa njim.Eto sada sam luta, a i mama je i dalje protiv njega.Garant ga jos maltretira spominjuci mu da je propustio jedinu sansu u zivotu.Nije valjda da su mu iscrpila svu volju za daljim ljubavnim vezama?
nisam ja, za to mu se pobrinula bivsa zena :oops: :D mogu ti reci i da jesam....polovnjak, s dvoje djece :oops: :-) :D bez zeze, nije bio bas najlaksi tip, a mama (njegova) je sve bila u pravu :oops: :D
eto, pa ipak je imao nekakvih ljubavnih iskustava nakon tebe.(cak je i dvoje djece napravio, svaka cast!Nije mu valjda djecu ostavila?)Njegova mama mu je prorekla sudbinu, a mozda i pomogla da se uzivi u ulogu koju mu je ona namijenila, nikada se ne zna, da li je bio mamin sin?
anais_nin

Post by anais_nin »

fantom slobode wrote:
anais_nin wrote:
eto, pa ipak je imao nekakvih ljubavnih iskustava nakon tebe.(cak je i dvoje djece napravio, svaka cast!Nije mu valjda djecu ostavila?)Njegova mama mu je prorekla sudbinu, a mozda i pomogla da se uzivi u ulogu koju mu je ona namijenila, nikada se ne zna, da li je bio mamin sin?
pobrkao si redosljed :D prvo je nastupala zena.......pa tek onda ja :D nije mu ostavila djecu, djeca su "tehnicki" s njom zivjela :roll: u odredjenim momentima cak bih rekla dok su se njih dvoje klali (jos dugo dugo nakon razvoda) da su djecu ostavili meni :roll: :-? to je i kumovalo mom ostavljanju doticnog :roll: a on je bio mrvicu mamin sin, ali ne previse :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:
anais_nin wrote:
Sad na ovo ocekujem bucne komentare :D Gledaj sad :D :D
:lol: :lol: :lol: i ja svasta lajem :kiss:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

anais_nin wrote:
fantom slobode wrote:
anais_nin wrote: nisam ja, za to mu se pobrinula bivsa zena :oops: :D mogu ti reci i da jesam....polovnjak, s dvoje djece :oops: :-) :D bez zeze, nije bio bas najlaksi tip, a mama (njegova) je sve bila u pravu :oops: :D
pobrkao si redosljed :D prvo je nastupala zena.......pa tek onda ja :D nije mu ostavila djecu, djeca su "tehnicki" s njom zivjela :roll: u odredjenim momentima cak bih rekla dok su se njih dvoje klali (jos dugo dugo nakon razvoda) da su djecu ostavili meni :roll: :-? to je i kumovalo mom ostavljanju doticnog :roll: a on je bio mrvicu mamin sin, ali ne previse :D
Brkanju redoslijeda je posljedica toga sto ti napisa da se za to pobrinula njegova zena sto on nema daljih ljubavnih iskustava.A eto nije, ti si mu onda bila zadnja.Ili se mozda covjek ne hvali, ima dvoje djece, pa mu konspirativa vise odgovara.No, nije ni bitno, eto imala si prilike da vidis kakva klanja mogu nastati nakon brakova bez predbracnih ugovora.I kako djeca ispastaju.Sreca, pa si ti pomogla djeci, makar izvjesno vrijeme.
Znaci mrvicu mamin sin!To vjerovatno nije predstavljalo problem.Kako mogu zakljuciti iz tvojih komentara.
anais_nin

Post by anais_nin »

fantom slobode wrote: Brkanju redoslijeda je posljedica toga sto ti napisa da se za to pobrinula njegova zena sto on nema daljih ljubavnih iskustava.A eto nije, ti si mu onda bila zadnja.Ili se mozda covjek ne hvali, ima dvoje djece, pa mu konspirativa vise odgovara.No, nije ni bitno, eto imala si prilike da vidis kakva klanja mogu nastati nakon brakova bez predbracnih ugovora.I kako djeca ispastaju.Sreca, pa si ti pomogla djeci, makar izvjesno vrijeme.
Znaci mrvicu mamin sin!To vjerovatno nije predstavljalo problem.Kako mogu zakljuciti iz tvojih komentara.
ti si rekao "iscrpila volju za daljim ljubavnim vezama" :D ja sam bila osvjezavanje stare (ne tokom braka, nego nekad davno prije) :lol: :D i na gajim iluzije da on zivi zivotom svecenika (mozda losh izbor rijec s moje strane), sigurna sam da svako malo omasti brk, ali mu "veze" ne idu od ruke :D a u ovom slucaju, ni predbracni ne bi puno pomogao :D oni su se i tokom braka klali, pa razvod nije bio tako velika promjena :roll:

i ne, njegov odnos nije predstavljao problem ni najmanje :oops: ...meni :D bivsoj jeste :roll: i te kako :oops: ali kao sto Bosanac rece nije joj nimalo predstavljalo problem da njena mama njemu krv pije :oops: niti da kaze da je bolje da jedno vrijeme zive s njenim starcima, da bi joj mama pomogla oko djece :roll: :-?
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:Sad kad to anais nacrta sve :D Ne kaze se dzaba slika vrijedi hiljadu rijeci :D :D
jest :oops: njegova mama i ja u toplom zagrljaju :roll: a njega nigdje ni na mapi :lol: :lol: :lol: :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote::D :lol: imala sam i ja jednu takvu :D mama od bivseg kad god bismo isli kod nje, prvo s vrata njega mlatne po glavi, kaze "preventive radi, da je ne sekiras....ako te ona ostavi, ko ce te" :lol: :D
la`ko mi je za tebe anais :roll: , ti si "dobra" :D a kod mene je suprotno. :-? :D
da mi nije @danas i njenog harema, ne bi me ni bilo. :sad: :sad: :D
Post Reply