Yup! I'm done with the interactive sex!NijeNego wrote:Ja da sam musko, nakon ovog sto ovdje procitah, bilo bi me strah vise ikad svrsiti i pred kim![]()
Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zox
#76 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
-
vajkrem
#77 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
jao, jao, jao....roba_s_greskom wrote:Ta kakve veze ima ako si u vezi ,pa povedi i vezu,moze valjati za prostetekarafeka wrote:Doista, srce na trenutak stane. Naučno dokazano! Mada neke i otrese, he, he... Nije zezancija.karanana wrote:karafeka, svidjas mi se. a imamo i slicne nickove. namijenjeni smo jedno za drugo i za nekakav neobavezan sex.
jeli fakat stane srce kad se svrsava?
Hvala najljepša na ponudi, no u vezi sam i sexalno "ispunjena"...
- miki4
#78 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
i kako odape?mojgrad wrote:Jednom daaaaaaaaavno u jednom od mojih romanticnih date-ova, momak se tako snazno poceo trzati u tom momentu da sam se bila pravo prepala.. Cijelo tijelo mu se grcilo i treslo, a ja mislila to mi samo zene tako radimo.. Majke mi pomislila sad ce odapeti pred mojim ocima
- matea22
#79 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Pa izgleda da prosto ne znas da li ce se ukakiti ili prdnuti...nesto se izbezumite... 
- Ekspanzi
#80 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
heh vjerovatno, al treba to snimati pa da se oboje vide.. kao zene se ne izbezume hehehematea22 wrote:Pa izgleda da prosto ne znas da li ce se ukakiti ili prdnuti...nesto se izbezumite...
- matea22
#81 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Trebalo bi snimati...kladim se da bi vi izgledali mnogo primitivnije nego mi...onako ko kromanjonci... 
- chuchumbamayumbe
#82 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Jel ovo copy/paste sa dernek.ba?!karafeka wrote:A kako izgleda...?! Pospano, he, he... Šalim se mada je istina... U samom trenutku orkazma penis mu je najkrući, sve brže udara (ili desanka šakić se ubacuje u brzinu), nastaje grčenje mišića a pretpostavljam, ( kao kod žena) pri svršetku u ovom slučaju ejakulaciji da srce na trenutak stane, obuzme neizrecivi osjećaj tjelesnog zadovoljstva i sreće... No drage dame, nemojte tada prestajati i misliti da je kraj ako je on svršio (ako ne želite da za 10 sec zaspi), nježno mu ga pušite, cuclajte, igrajte se svojim jezikom i njegovim glavićem dok se ne počne još više tresti...sve dok ne poludi od zadovoljstva....ili dok vam ne pobjegne...
-
hocunecu
#83 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
meni moje musko izgleda sexi kad dozivi orgazam
uzbudjuje me misao da sam ja doprinijela tome
i naravno,da je sva moc u mojim rukama

i naravno,da je sva moc u mojim rukama
- TiDamJa
#84 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
e ovaj odgovor mi je jedini suvisao da ga moram potpisatihocunecu wrote:meni moje musko izgleda sexi kad dozivi orgazam![]()
i naravno,da je sva moc u mojim rukama![]()
-
Jaskko 10
#85 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
ko pticica lebdim uuuuuu

- karanana
#86 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
ti sve ove zaboravljene sexi teme vadis iz naftalina.