sexualne igrice...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bonnie-Clydova mala
#78 Re: sexualne igrice...
Što ću tebe gledatmima wrote:Mene????????Bonnie-Clydova mala wrote:mima wrote: To se ne moze opisat..............Hoces da gledas?
Vec sam vidjela, a mogu i opisat...
-
*mima*
#81 Re: sexualne igrice...
Ne kontas.Bonnie-Clydova mala wrote:Što ću tebe gledatmima wrote:Mene????????Bonnie-Clydova mala wrote:
Vec sam vidjela, a mogu i opisat...
- Bonnie-Clydova mala
obuca wrote:da te malo nosom dirka![]()
znala sam da ces jedva docekati![]()
![]()
![]()
zabo ja se upisa od smjeha![]()
![]()
-
obuca
ja ne smijem ni pomisliti sta misle. sto je jos gore ispod prozora mi komunalci kose travu a ja se otkidam.Zhaba wrote:suti i meni suze od smjeha a kolega me gleda i konta bog zna sta ova radi i piseobuca wrote:da te malo nosom dirka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veceras dolazim s nosatim i kuratim vučkom da te natakarim
-
Zhaba
obuca wrote:ja ne smijem ni pomisliti sta misle. sto je jos gore ispod prozora mi komunalci kose travu a ja se otkidam.Zhaba wrote:suti i meni suze od smjeha a kolega me gleda i konta bog zna sta ova radi i piseobuca wrote:da te malo nosom dirka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veceras dolazim s nosatim i kuratim vučkom da te natakarim![]()
-
incognito071
obuca wrote:nek nam kupi oniJE sexi cipIla za veceras da imamo![]()
![]()
![]()
a vucku nek kupi kaloše neke
ama slusaj ti...dacu ti ja te sexi cipele
-
ajleen
#96 Re: sexualne igrice...
ne interesuje mene nicija intima, Boze sacuvaj. tema je kao i ostale na ovom posforumu i mozda cak manje intimna od npr. masturbacije pred partnerom....obuca wrote:bas valamima wrote:ajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
prihvataju se i konstruktivne ideje, prijedlozi, fantazije i iskustva...
A zasto tebe interesuje necija intima?
-
Zhaba
naravno da ima ali to necem s tobom djelitiArea_51 wrote:Vas dvije osim zachatavanja, ima li sta konkreventnoZhaba wrote:pitticu citas li ti ovo...da kupi kaloseobuca wrote:nek nam kupi oniJE sexi cipIla za veceras da imamo![]()
![]()
![]()
a vucku nek kupi kaloše neke![]()
-
pinkzelena
#98 Re: sexualne igrice...
mima wrote:ajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
A sto ti postavljas tako glupa pitanja? Nije ti sa-x babovina..ima svako pravo otvorit temu,koju je hoce...
Cura nije zadirala u intimu ba.. samo je interesuje..
Reko da ti prevedem,vidim da nisi ukapirala
Joj,sto ne mogu ovih ovakvih,sto lete da napisu,pa makar to bila najveca izvala!
Tema je extra.. al eto steta,sto je neki ne kontaju
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#99 Re: sexualne igrice...
jes valapinkzelena wrote:mima wrote:ajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
A sto ti postavljas tako glupa pitanja? Nije ti sa-x babovina..ima svako pravo otvorit temu,koju je hoce...![]()
Cura nije zadirala u intimu ba.. samo je interesuje..
Reko da ti prevedem,vidim da nisi ukapirala![]()
Joj,sto ne mogu ovih ovakvih,sto lete da napisu,pa makar to bila najveca izvala!
Tema je extra.. al eto steta,sto je neki ne kontaju