FK VELEŽ Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#76 Re: FK VELEŽ
Najveci razlog gornje tabele je Zeljino ispadanje u drugu ligu ali to nikako ne govori da je Velez uspjesniji u bivsoj Jugi ... Ranije si spomenuo Velezovo cetvrtfinale kupa UEFA a NIGDJE ne spominjes Zeljino cetvrtfinale i polufinale u istom takmicenju ..
- Compact
#77 Re: FK VELEŽ
Koje ?Plavih_11 wrote:Najveci razlog gornje tabele je Zeljino ispadanje u drugu ligu ali to nikako ne govori da je Velez uspjesniji u bivsoj Jugi ... Ranije si spomenuo Velezovo cetvrtfinale kupa UEFA a NIGDJE ne spominjes Zeljino cetvrtfinale i polufinale u istom takmicenju ..
- Charuga
- Globalni moderator
#78 Re: FK VELEŽ
Ja i ... Sta sad ..Compact wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p2692308Plavih_11 wrote:Objektivnost na nivou ...stolac-SARAJEVO wrote: Velez je bio prije rata ponos Hercegovine i nas najuspejsniji tim (odmah iza Sarajeva).Velez je klub koji je igrao 1/4 finale Kupa Uefa,finale Srednjoevropskog kupa-GIGANT.
Klub koji je dao ogroman broj kvalitetnih igraca (Sliskovic,Kodro,Bajevic,Barbarez).![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#79 Re: FK VELEŽ
Sta koje??Compact wrote:Koje ?Plavih_11 wrote:Najveci razlog gornje tabele je Zeljino ispadanje u drugu ligu ali to nikako ne govori da je Velez uspjesniji u bivsoj Jugi ... Ranije si spomenuo Velezovo cetvrtfinale kupa UEFA a NIGDJE ne spominjes Zeljino cetvrtfinale i polufinale u istom takmicenju ..
- Compact
#80 Re: FK VELEŽ
Pa fino sam te pitao, KOJE?Plavih_11 wrote:Sta koje??Compact wrote:Koje ?Plavih_11 wrote:Najveci razlog gornje tabele je Zeljino ispadanje u drugu ligu ali to nikako ne govori da je Velez uspjesniji u bivsoj Jugi ... Ranije si spomenuo Velezovo cetvrtfinale kupa UEFA a NIGDJE ne spominjes Zeljino cetvrtfinale i polufinale u istom takmicenju ..
- kebele
#81 Re: FK VELEŽ
Mangupi, ne začatavajte temu, ko nema strpljenja napisati barem jednu smislenu rečenicu, neka se ne javlja na ovaj dio foruma, nije vam ovo chat, pa da postirate kilometar tuđeg citata i svoju jednu jedinu riječ, i upitnik na kraju. Ponašate se kao da nikad foruma vidjeli niste, a svaki dan ste ovde.
Stolac_Sarajevo, hvala na ovim riječima, i ja sam ubijeđen da većina navijača Sarajeva ovako razmišlja kao ti, a ovu dječicu ćemo pustiti neka pričaju šta hoće, kad-tad će doći pameti.

Stolac_Sarajevo, hvala na ovim riječima, i ja sam ubijeđen da većina navijača Sarajeva ovako razmišlja kao ti, a ovu dječicu ćemo pustiti neka pričaju šta hoće, kad-tad će doći pameti.
- Charuga
- Globalni moderator
#82 Re: FK VELEŽ
Nije tema za sarajevske klubove! Necu vise.
Last edited by Charuga on 14/05/2009 17:12, edited 2 times in total.
- Compact
#83 Re: FK VELEŽ
Care duboko sam u četvrtoj deceniji svog života, po Mostaru sam navijao za Sarajevo dok si gurao tutu da upali, pa ohladi malo!kebele wrote:Mangupi, ne začatavajte temu, ko nema strpljenja napisati barem jednu smislenu rečenicu, neka se ne javlja na ovaj dio foruma, nije vam ovo chat, pa da postirate kilometar tuđeg citata i svoju jednu jedinu riječ, i upitnik na kraju. Ponašate se kao da nikad foruma vidjeli niste, a svaki dan ste ovde.
-
Paco
#84 Re: FK VELEŽ
30 minuta igre a vec 5 golova
Velez-Zvijezda 3:2
Velez-Zvijezda 3:2
-
Paco
#86 Re: FK VELEŽ
Ma ganjaju se.
Ali Orasje sasvim neocekivano
vodi 3:0 protiv zrinjskog 
Ali Orasje sasvim neocekivano
- kebele
#87 Re: FK VELEŽ
Velež 4-2
Orašje 3-1
Sve ćemo znati tek u narednom, posljednjem kolu.
Orašje 3-1
Sve ćemo znati tek u narednom, posljednjem kolu.
-
Paco
#88 Re: FK VELEŽ
Orasje 3-2
Ipak su dvije "frlje" zbog kojih ce igraci zrinjskog debelo platiti (jer je dogovor bio da ne smiju sutirati prema golu Orasja) uletile u mrezu "labudova".
Kazu da su se igraci zrinjskog hvatali za glavu nakon sto su postigli golove
Ipak su dvije "frlje" zbog kojih ce igraci zrinjskog debelo platiti (jer je dogovor bio da ne smiju sutirati prema golu Orasja) uletile u mrezu "labudova".
-
zoka213
#89 Re: FK VELEŽ
Ko o čemu ovi o poštenju.Paco wrote:Orasje 3-2
- kebele
#90 Re: FK VELEŽ
Ja duboko vjerujem u poštenje Zvijezde Gradačac za nekoliko dana, to znači da Orašje nema nikakve šanse osvojiti sva tri boda u Gradačcu, druga liga je neminovna.
- tarantula
#91 Re: FK VELEŽ
svađaju se c. ronaldo i ronaldinho ko je bolji igrac...
i tako pola sata, i dosadilo ronaldu i kaze:
"bola, ja sam dzeko za tebe!!"
A u Njemačkoj će Miske Džeki: Ja sam Adis Obad za tebe
Adise živio ti nama 100 godina, i igrao kao danas barem upola toliko...
Odavno nisam bio na tekmi, natjeraše me danas ali Obad je gigant, valjda ćemo ostati u ovoj polusezoni su moji Rođeni preporođeni...
i tako pola sata, i dosadilo ronaldu i kaze:
"bola, ja sam dzeko za tebe!!"
A u Njemačkoj će Miske Džeki: Ja sam Adis Obad za tebe
Adise živio ti nama 100 godina, i igrao kao danas barem upola toliko...
Odavno nisam bio na tekmi, natjeraše me danas ali Obad je gigant, valjda ćemo ostati u ovoj polusezoni su moji Rođeni preporođeni...
-
Paco
#92 Re: FK VELEŽ
Definiraj "OVI", molim te?!zoka213 wrote:Ko o čemu ovi o poštenju.Paco wrote:Orasje 3-2
- M-16
#93 Re: FK VELEŽ
kako se samo zorle hinjski usutio na danasnju prodaju.
jbg, naviko momak, zrinjski ima bogato iskustvo u mutljavini svake vrste.
orasje izbacit, i hrvati se mogu poselamit s titulama. i oni su dobro svjesni toga.
orasje izbacit, i hrvati se mogu poselamit s titulama. i oni su dobro svjesni toga.
- prdimahovina
#94 Re: FK VELEŽ
hajde ti u Džamiju, svakako ti je tu blizu, pametnije ti je.Compact wrote: Zahvaljujemo se dragom Allahu...
Zrinjski šampion...
a možeš i u Mostar navratiti na proslavu titule zrinjskog. Samo se nas skači, života ti...
inače, ostajemo u ovoj ligi, iako ne bi bilo loše odigrati još jednu sezonu u onoj federalnoj montipajtonovskoj ligi i malo forcati po grudama, mramorima, gabelama... ko to nije doživio ništa nije vidio
- MOSTARAC_
#95 Re: FK VELEŽ
smiješna ti je priča, eo sam ja prvi hrvat iz mostara i neam ništa protiv veleža niti želim da se ugasi kao što to ne želi nitko iz vladajućih krugova sa hrvatskim predznakom (koliko je meni poznato),,,a ako pojedinci frkću na velež, to rade prvenstveno radi kriminalaca i njihovih prikolica koji se nalaze u njegovom leglu (kao i svakom drugom), ime kluba i njegova prošlost ne smetaju nikome,stolac-SARAJEVO wrote:Ne mogu da vjerujem kakve gluposti ovdje neki pisu.
Navijam za Sarajevo,nisam utakmice propustio od '98,bio sam na vise gostovanja nego sto ovdje neki imaju godina al moram reci da mi je Velez drag.
Ne mogu da shvatim da ima primitivaca koji zele Velezu zlo,da ispadne,da se ugasi.
Velez je bio prije rata ponos Hercegovine i nas najuspejsniji tim (odmah iza Sarajeva).Velez je klub koji je igrao 1/4 finale Kupa Uefa,finale Srednjoevropskog kupa-GIGANT.
Klub koji je dao ogroman broj kvalitetnih igraca (Sliskovic,Kodro,Bajevic,Barbarez).
Sad je NAZALOST tu gdje jeste.Ima tu krivice i glupana iz uprave ali glavni razlog je politika.Velez je institucija,koju treba unistiti.Zasto?Zato jer Velez je simbol onog starog,dobrog Mostara i svaki uspjeh Veleza je uspjeh i Mostara (onog istocnog dijela).Hrvatskim politicarima je stalo da Velez ne postoji,jer ako u ligi igra samo jedan predstavnik Mostara (Zrinjski) onda se zna i ciji je grad.Zato za Velez treba navijati iz inata,jer borba za Velez nije borba samo mostaraca,nego i svih koji ovu zemlju smatraju svojom.
- čuj '''..da bi se znalo čiji je grad'''.. daj bola
- MOSTARAC_
#96 Re: FK VELEŽ
A velež je čist kao jutarnja rosa predpostavljam??M-16 wrote:kako se samo zorle hinjski usutio na danasnju prodaju.
čitavu ligu treba eliminirati, svu vladajuću garnituru strpat u tvorza ili u kakav dobar kamenolom da napokon doprinesu boljitku zajednice i mirna država, ovu smijuriju ne pratim, ne podržavam niti imam namjere ikada gledati sve dok nam bilmezi i dalje vedre i oblače...
- winabike
#97 Re: FK VELEŽ
MOSTARAC_ wrote:A velež je čist kao jutarnja rosa predpostavljam??M-16 wrote:kako se samo zorle hinjski usutio na danasnju prodaju.
orasje izbacit, i hrvati se mogu poselamit s titulama. i oni su dobro svjesni toga.![]()
čitavu ligu treba eliminirati, svu vladajuću garnituru strpat u tvorza ili u kakav dobar kamenolom da napokon doprinesu boljitku zajednice i mirna država, ovu smijuriju ne pratim, ne podržavam niti imam namjere ikada gledati sve dok nam bilmezi i dalje vedre i oblače...
Ja jesam navijac Veleza, ali sada samo pasivni, upravo iz ovih razloga koje si napisao. Sve stoji.
-
mfilipov
#98 Re: FK VELEŽ
[quote="Paco"]Orasje 3-2
[/
a joj kako mi je je" zao veleza ", sto ne ispadnu vise nego moraju pruzati otpor do zadnjeg kola
a joj kako mi je je" zao veleza ", sto ne ispadnu vise nego moraju pruzati otpor do zadnjeg kola
- kebele
#99 Re: FK VELEŽ
Mora Velež do zadnjeg kola da se pati, jer ste mu ukrali stadion, izbjeglica je u svom gradu, nažalost.
- karanana
#100 Re: FK VELEŽ
evo konacno ce labudovi da lete i nikada se nece vratiti a vec dugo dugo godina su pruzali otpor i prezivljavali kroz kupovanja bodova u zadnjim kolima. neke ptice nikad ne polete ka jugu a labudovi lete u ligu drugu. pa pa.mfilipov wrote:Paco wrote:Orasje 3-2
Kazu da su se igraci zrinjskog hvatali za glavu nakon sto su postigli golove[/