Dobar ti je koeficijent iskoristenosti 1:500.Zhaba wrote:zaljubila jedno 1000 puta volila hmm 2 put
Da li ste ikad bili zaljubljeni?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
ja to drugacije dijelim.....Zhaba wrote:zaljubila jedno 1000 puta volila hmm 2 put
ono blenatvo leptirici, povrsno itd itd ja to zovem zaludjenost....zaljubljenost mi je ipak nesto sto ima jako puno potencijala da preraste u LJubav sa velikim LJ
-
Zhaba
anais_nin wrote:ja to drugacije dijelim.....Zhaba wrote:zaljubila jedno 1000 puta volila hmm 2 put
ono blenatvo leptirici, povrsno itd itd ja to zovem zaludjenost....zaljubljenost mi je ipak nesto sto ima jako puno potencijala da preraste u LJubav sa velikim LJ
- anais_nin
am ne znam mozes imati leptirice i od izuzetne seksualne privlacnosti prema nekome....ili od "simpatisanja" osobeZhaba wrote:anais_nin wrote:ja to drugacije dijelim.....Zhaba wrote:zaljubila jedno 1000 puta volila hmm 2 put
ono blenatvo leptirici, povrsno itd itd ja to zovem zaludjenost....zaljubljenost mi je ipak nesto sto ima jako puno potencijala da preraste u LJubav sa velikim LJ![]()
![]()
![]()
ma oni blentavi leptiri su za mene povezani sa zalajubljenost
![]()
-
Zhaba
ma ne mozes imati ako je samo seksualna privlacnost barem ja ne mogu tu vrstu leptira imatianais_nin wrote:am ne znam mozes imati leptirice i od izuzetne seksualne privlacnosti prema nekome....ili od "simpatisanja" osobeZhaba wrote:anais_nin wrote: ja to drugacije dijelim.....
ono blenatvo leptirici, povrsno itd itd ja to zovem zaludjenost....zaljubljenost mi je ipak nesto sto ima jako puno potencijala da preraste u LJubav sa velikim LJ![]()
![]()
![]()
ma oni blentavi leptiri su za mene povezani sa zalajubljenost
![]()
kod mene je zaljubljenost ono kad "trese, lupa, udara"....hodas 24sata dnevno ko da si nadrogiran, osjecas se da mozes sve, pjevusis sam sebi, pa se onda smjeskas ko budala
i onako generalno nonstop izgledas ko totalni degen ostalim ljudima
![]()
-
rikardoreis
ledena princeza!dawn_upon_dawn wrote:biljezim se sa stovanjem - jednom![]()
![]()
![]()
![]()
eto, eto sad:D:D
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
koja je jednom posteno nagrabusila, umalo se nije istopilarikardoreis wrote:ledena princeza!dawn_upon_dawn wrote:biljezim se sa stovanjem - jednom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
dawn_upon_dawn wrote:koja je jednom posteno nagrabusila, umalo se nije istopilarikardoreis wrote:ledena princeza!dawn_upon_dawn wrote:biljezim se sa stovanjem - jednom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D pa onda otisla na duboko zamrzavanje
![]()
![]()
pih
-
Pearl
cekas bona onog pravogdawn_upon_dawn wrote:ko i ledene princezema salim se, ne znam sta mi je al je tako
-
Pearl
pa bolje zabe nego gusteriZhaba wrote:kakve ba zabePearl wrote:cekas bona onog pravogdawn_upon_dawn wrote:ko i ledene princezema salim se, ne znam sta mi je al je tako
a tad kad te zdrma nece biti leptirici u stomaku nego zabe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
sta fali gusterima
...inace
ja nisam ni jednom