"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zhaba

Post by Zhaba »

tech10 wrote:
anais_nin wrote:
tech10 wrote: Joj vama samo jedno na pameti: oderi, opleti i slicne banalije. A gdje su tu emocije, predigre, predkvalifikacije, kvalifikacije, liga prvaka, njeznost, shaputanje, mazenje, a vi samo rokaj. Ne ide to tako. Pa zene su kompleksna stvorenja :lol:
reci im tech, reci :D :lol: :D
Priznaj da sam dobro "upio" materiju. :D
:lol: :lol: :lol: mashala znaci nije sve djabe bilo :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote: Priznaj da sam dobro "upio" materiju. :D
tek kad te iscjedim ko spuzvu znacu jesi li dobro upio :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
bug wrote:heben ga ja, to se zove druzenje :oops: :D
friends with benefits :D :D :lol: :lol: :lol:
bolji benefits package nego kod americke vlade :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

jaba wrote:
Dena wrote:Ja kad sam vidjela temu kontala cura je otvorila, pa se konta, kad ono tip :? Ma ne znam sta razmisljas? Svaki drugi tip to jedva docekao! :D
Ne razmisljam.To kod mene ide bez pardona. Ja znam dobro sebe. Sto se tice osjecaja mogu za neku osobu biti spreman i umrijeti ako je toga vrijedna ali isto tako mogu biti hladan ko kamen prema toj istoj osobi. Ja mislim da je to moja Arapska strana :? . Htjeo sam cuti iskustva drugih ali izgleda niko od ostalih nije tako nesto dozivio :roll: pa da isprica svoju pricu :roll:
koliko ti je godina??
lolita_xx

Post by lolita_xx »

veza bez obaveza?? :shock:
ni slucajno :D
izbjeglica_iz_besmisla

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Phia wrote:Ona definitivno misli da će te kroz to dobiti za pravu vezu.Vjerovatno ide logikom: kad me bolje upozna zavoljeće me.A i donekle je u pravu.Ti ako pristaneš i zagrizeš udicu teško ćeš se izvući.Ali eto ako si toliko zagorio pa ti svejedno s kim ćeš zadovoljiti svoj nagon..samo je činjenica da sve ima svoje posljedice i nema neobaveznih stvari.. :roll:
:)

s ovim se slažem ... sad i ja imam jedno pitanje, uvijek me je ovo kopkalo ...
šta ako je ona zaista imala ovu "strategiju" i on na kraju zagrize udicu ... kako se ovakve priče završavaju ... priče koje su prvo počele u krevetu pa se pretvorile u vezu

odgovorite iz vlastitog iskustva ili iz iskustva vasih bliznjih..
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

Vozdra_123 wrote:
jaba wrote:
Dena wrote:Ja kad sam vidjela temu kontala cura je otvorila, pa se konta, kad ono tip :? Ma ne znam sta razmisljas? Svaki drugi tip to jedva docekao! :D
Ne razmisljam.To kod mene ide bez pardona. Ja znam dobro sebe. Sto se tice osjecaja mogu za neku osobu biti spreman i umrijeti ako je toga vrijedna ali isto tako mogu biti hladan ko kamen prema toj istoj osobi. Ja mislim da je to moja Arapska strana :? . Htjeo sam cuti iskustva drugih ali izgleda niko od ostalih nije tako nesto dozivio :roll: pa da isprica svoju pricu :roll:
koliko ti je godina??

28
papahet

Post by papahet »

jaba wrote:
Vozdra_123 wrote:
jaba wrote: Ne razmisljam.To kod mene ide bez pardona. Ja znam dobro sebe. Sto se tice osjecaja mogu za neku osobu biti spreman i umrijeti ako je toga vrijedna ali isto tako mogu biti hladan ko kamen prema toj istoj osobi. Ja mislim da je to moja Arapska strana :? . Htjeo sam cuti iskustva drugih ali izgleda niko od ostalih nije tako nesto dozivio :roll: pa da isprica svoju pricu :roll:
koliko ti je godina??

28
Mashala!
zena21

Post by zena21 »

jel pala odluka :D
papahet

Post by papahet »

anais_nin wrote:
tech10 wrote:
papahet wrote: Ja sam vec u ligi prvaka, tako da predkvalifikacije nisu potrebne... :-D
Koliko sam ja shvatio Anais i ostale Amazonke ovdje nema direknog plasmana, moras proci kroz kvalifikacioni ciklus. :D
dobro si shvatio... :D nije pitanje jesu li predkvalifikacije potrebne ili nepotrebne, nego su neizbjezne :D :lol:
Dobro ako je tako, znal se onda ime protivnika? :-D
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

zena21 wrote:jel pala odluka :D
Nije jos u petak cemo se naci i konacno odlucit o tome. :)
Yamahalac

Post by Yamahalac »

jaba wrote:
zena21 wrote:jel pala odluka :D
Nije jos u petak cemo se naci i konacno odlucit o tome. :)
hocete li se maznuti da bi lakse odlucili ili cete 'nako na suho? :D:D
Stari

Post by Stari »

micika wrote:
Stari wrote:Hm...pa zna to biti nezgodna stvar...sto onam pjesnik rece

"...ko uz vecu musku grupu
strpa stvar u istu rupu
kasno shvati da se zezn'o
jer triper slijedi ....obavezno..."

Nadam se da se o tome ne radi u ovom slucaju

:lol: :lol: :lol:
Stari,legendo,pa gdje si ti?
Kako zdravlje?
Ima li habera od kone mi umene Novalicke? Nedostaje mi :sad:
Evo me tu sam ....zdravlje...? ...pa devera se pomalo...Novalicke nema ...trazim je danima i nocima ...preko e-maila, preko foruma ...preko chata ...ali nje nema pa nema ...ne znam sta da radim.

a vizavi teme ... ne bih se usudjivao davati ikakve daljnje komentare i sugestije jer vidim da se sve to skupa zajedno poprilicno promijenilo ... pa da se ne provaljujem.
anais_nin

Post by anais_nin »

papahet wrote:
anais_nin wrote:
tech10 wrote: Koliko sam ja shvatio Anais i ostale Amazonke ovdje nema direknog plasmana, moras proci kroz kvalifikacioni ciklus. :D
dobro si shvatio... :D nije pitanje jesu li predkvalifikacije potrebne ili nepotrebne, nego su neizbjezne :D :lol:
Dobro ako je tako, znal se onda ime protivnika? :-D
eh najlakse protivnika naci :D
lamija_SA

Post by lamija_SA »

polu Arapin? interesantno, ja sam se zabavljala sa jednim takvim, samo sto ovome nije padala na pamet veza bez obaveza, nego veza sa mnogo obaveza.

kao sto neko rece, veza bez obaveza ti je najslicnija politickoj, diplomatskoj vezi! sve nesto fino,a nikada ne znas ko ce koga tu zajebati.

takodje je veoma vjerovatno da te pokusava "uloviti na sex", jer kako ti rece nikada nije nista slicno imala, ti si po tvojim navodima atraktivan sportrski tip (fino :) ). pa moguce da je u nekom "cozmu" procitala kako je sex zenino najjace oruzje, pa sada testira tezu. :roll:

ti rece da cete i izlaziti skupa
jaba wrote:Pa dogovor je da se sexamo, izlazimo zajedno.Drugim rijecima premostavanje vremena dok neko od nas ne nadje partnera za cvrstu vezu. :)
prvo pravilo veze bez obaveza je

1. nema kafa i izlazaka (trust me on this)
o cemu mogu dvoje ljudi koji su u vezi bez obaveza razgovarati. vejruj mi prije ili kasnije bi se potegla tema " a da mi izbrisemo ono bez obaveza, dragi!?"

2. takodje, razumijem da zelite pomno utvrditi sva prava i (ne) obaveze obje stranke ovog modernog ugovora, ali utvrdjivanjem pravila rusite samu srz veze bez obaveza. prava veza bez obaveza nastaje i nestaje spontano.

3. trebas znati da je veza bez obaveza veza sa ogranicenim rokom trajanja. jednostavno u ljudskoj je prirodi da ocekivanja rastu sa vremenom. a i kamen da nosis, nakon nekog vremena bi ti nedostajao. zato pripazi na ovu klopku vremena.

4. ne znam koliko ti je stalo da takva veza ostane u tajnosti, ali znaj da je to izuzetno tesko. ona ce reci prijateljici, ti prijatelju, neko babi sa treceg sprata sto ne cuje bas najbolje itd. a " ozbiljne djevojke" za "ono nesto ozbiljno" se nece oduseviti tvojom fuck prijateljicom iz proslosti. :roll:

5. ti rece da je ne zelis povrijediti. ne znam koliko imate godina i iskustva, ali vjeruj mi u 80% slucajeva neko uvijek izvuce deblji kraj iz ovakvih veza.

ovo je samo par sitnica na koje ti savjetujem da obratis paznju!

love lamija
kekec

Post by kekec »

jaba wrote:
Ona zna dobro da se veza prekida cim jedno od nas nadje partnera to sam joj rekao odmah kad je bila prica o tome i ona je odmah pristala a vece su sanse da ona prije sebi nadje partnera nego ja prije nje jer sam ja mirniji tip nisam neki frajer a danas vecinom djevojke vole takve tipove. Ja jedino imam srece sto u 90 % djevojke meni prilaze je moj sportski i orijentalni izgled jer sam polu arap.Barem tako mi jarani kazu :? a ja se svako jutro pripadnem kad stanem pred ogledalo :? neshvatljivo :D :D :lol: :lol:. Ja sam potpuno svjestan u kakvu situaciju upadam ali pokusat cu najbolje i bezbolnije provest tu vezu.
:shock: :?

Sve su prilike da ce te mala dobro nasankati. :D
Kada tebi moraju jarani reci ko si, onda to znaci
da si dobar komad naivcine. :D
Cuvaj se. ;-)
Ne dozvoli da te cuna kroz zivot vodi, promuckaj glavom. :-)
tech10

Post by tech10 »

Najbolje da pokupis nekoliko pravila od Seinfelda za ove aranzmane: :D

http://www.youtube.com/watch?v=yi0hDKM5YEA
talijan

Post by talijan »

tech10 wrote:Najbolje da pokupis nekoliko pravila od Seinfelda za ove aranzmane: :D

http://www.youtube.com/watch?v=yi0hDKM5YEA
bas se od srca ismijah...
hvala
King Kikapu

#95 Re: "Veza bez obaveza"

Post by King Kikapu »

jaba wrote:Imam sansu da stupim u tz. "Vezu bez obaveza" pa me interesuje Sta Vi mislite o tome? Kakva iskustva i dozivljaje imate?
ako ste oboje/obojica/obje slobodni i puni energije samo se samo budite opusteni & ne razmisljajte unaprijed.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 12:35, edited 1 time in total.
talijan

Post by talijan »

Amazonka27 wrote:Ja sam protiv ovoga. To ga dodze ko legalna prostitucija...iskoristavanje svega i svacega...bez postovanja...samo trapj...jos dzabaluk...za ove svari je izmishljen vibrator...a za muskarce..50KM-ova i stupska petlja...i nebi bilo lose da ponesu flashicu vode...nako da se plaknu (jos jeftinija varijanta-plasticna lutka) :D .
A sad ozbiljno...

Sta je ovo zavladalo...nako bezosjecanje kod ljudi... no-romantika, no-postovanje, no-izlasci, no-ruze, gdje cu nestale veze sa obavezama?

Fuj fuj fuj...
nemoj bona tako...naletice ti neko kad se najmanje budes nadala, a s tvojim iskustvom neces si dopustiti da se opet za'ebes.
:)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#98 Re: "Veza bez obaveza"

Post by horns&drums »

jaba wrote:Imam sansu da stupim u tz. "Vezu bez obaveza" pa me interesuje Sta Vi mislite o tome? Kakva iskustva i dozivljaje imate?
obrni&okreni... sjeban si :D:D:D

bez obligacija ili ne, na kraju ti je komitment ako ci co´jk :D:D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

jaba wrote:Pa dogovor je da se sexamo, izlazimo zajedno.Drugim rijecima premostavanje vremena dok neko od nas ne nadje partnera za cvrstu vezu. :)
Kakav šuk i tebi s njene strane,a i njoj s tvoje strane..znači nijedno nije dovoljno dobro u očima onog drugog,pa da se međusobno iskorištavate,dok ne naiđe onaj pravi/prava :-)
Baš me zanima hoće li biti tako europski orjentisana,kad te vidi dan poslije sa drugom "trebom".. :D
Ne znam zašto onda takvo nešto nazivati "vezom",to uopšte nije veza..nego
prijatelji sa povlasticama :-) :oops:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ne,

povlastice sa ukusom...zeljom za prijateljevanjem :-D
Post Reply