hehe, nisam, i drago mi je što nisamPhia wrote:jao ti si garant njen bivši.Sad je potpuno jasno.neshto wrote:jebo te, baš si ga voljela![]()
ja se slomih ovdje davajući savjete a ovoj već osmjeh od uha do uha, žene![]()
![]()
prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sogan
e to je vec plemenito od tebebosmen wrote: Sogan brate,pa zar i po meni?
I nemoj ti nama o djenazama ovdje,ovdje su neke druge stvari u pitanju
Ovdje ti se igra na onu Imperija uzvraca udarac![]()
![]()
Ja sam samo sredstvo Imperije
- Phia
Čuj drago ti.Djevojka pokušava da kroz kakav takav osmijeh i šalu preboli jednog..ne znam kako da ga nazovem..majmuna kojem je mozak hirurški odstranjen i koji samo misli zna se čime..a ti sad tu pričaš protiv nje.Sad neko treba imati sažaljenja nad tobom jer si ti postupio isto kao taj njen..koji ako bude imala sreće više nikad neće biti njen..Halo?Vrati se u stvarnost.I mogu ti reći da je svojstveno takvim ljudima koji su spremni da prevare da imaju još tu drskost da očekuju da ima prevarena osoba oprosti.To je sve dio tog mentalnog sklopa..Bože daj da mi nikad ne pređe put takav jedan..neshto wrote:hehe, nisam, i drago mi je što nisamPhia wrote:jao ti si garant njen bivši.Sad je potpuno jasno.neshto wrote:jebo te, baš si ga voljela![]()
ja se slomih ovdje davajući savjete a ovoj već osmjeh od uha do uha, žene![]()
![]()
-
senka_s.
halo, ja sam tu...neshto wrote:a šta će moja ti!?Zhaba wrote:pa sta ce ???
s jednog KONJA na drugog, ko kad jesmo konji mi muški...
ne zamjerite, razočaran sam u žene trenutno![]()
bosmen samo naprijed!!
samo se salim s covjekom...nije mi do mene a kamoli da se upoznajem
-
rihakm
#82 Re: prevario me pred vjencanje
Eto ti se nasla pametna da ides kod njega i to ujutro..ma ne brini nista bona to je bilo u alkoholu a vjerujem da je bio trijezan nista od toga nebi bilo.....ima bona jos takvih kao sto je on sta se sekiras bezee...senka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam![]()
![]()
![]()
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu![]()
![]()
![]()
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno..![]()
![]()
-
neshto
Phia vidiš da sam i ja pokušao malo prebaciti na zajebanciju...Phia wrote:Čuj drago ti.Djevojka pokušava da kroz kakav takav osmijeh i šalu preboli jednog..ne znam kako da ga nazovem..majmuna kojem je mozak hirurški odstranjen i koji samo misli zna se čime..a ti sad tu pričaš protiv nje.Sad neko treba imati sažaljenja nad tobom jer si ti postupio isto kao taj njen..koji ako bude imala sreće više nikad neće biti njen..Halo?Vrati se u stvarnost.I mogu ti reći da je svojstveno takvim ljudima koji su spremni da prevare da imaju još tu drskost da očekuju da ima prevarena osoba oprosti.To je sve dio tog mentalnog sklopa..Bože daj da mi nikad ne pređe put takav jedan..neshto wrote:hehe, nisam, i drago mi je što nisamPhia wrote: jao ti si garant njen bivši.Sad je potpuno jasno.![]()
![]()
a mislim da je ljudski griješiti i isto tako oprostiti ukoliko se čovjek potrudi, debelo potrudi.
senka pusti ga nek pati danima, sedmicama i ako još uvjek bude uporan onda se fakat kaje i trebaš mu dati šansu.
izvagaj i druge stvari u vezi, jel sve bilo kako treba, jel te pazio, jel komunikacija bila ok, sex i sve druge bitne stvari. ne znam detalje pa ovo sve govorim kroz moj primjer...
-
Zhaba
bilo bi dobro da ste konji ali nazalost veliki dio muskaraca su obicni kretenisenka_s. wrote:halo, ja sam tu...neshto wrote:a šta će moja ti!?Zhaba wrote:pa sta ce ???
s jednog KONJA na drugog, ko kad jesmo konji mi muški...
ne zamjerite, razočaran sam u žene trenutno![]()
bosmen samo naprijed!!
samo se salim s covjekom...nije mi do mene a kamoli da se upoznajem![]()
sreca pa ima ih jos i normalni...
- Phia
E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.neshto wrote:Phia vidiš da sam i ja pokušao malo prebaciti na zajebanciju...Phia wrote:Čuj drago ti.Djevojka pokušava da kroz kakav takav osmijeh i šalu preboli jednog..ne znam kako da ga nazovem..majmuna kojem je mozak hirurški odstranjen i koji samo misli zna se čime..a ti sad tu pričaš protiv nje.Sad neko treba imati sažaljenja nad tobom jer si ti postupio isto kao taj njen..koji ako bude imala sreće više nikad neće biti njen..Halo?Vrati se u stvarnost.I mogu ti reći da je svojstveno takvim ljudima koji su spremni da prevare da imaju još tu drskost da očekuju da ima prevarena osoba oprosti.To je sve dio tog mentalnog sklopa..Bože daj da mi nikad ne pređe put takav jedan..neshto wrote: hehe, nisam, i drago mi je što nisam
a mislim da je ljudski griješiti i isto tako oprostiti ukoliko se čovjek potrudi, debelo potrudi.
senka pusti ga nek pati danima, sedmicama i ako još uvjek bude uporan onda se fakat kaje i trebaš mu dati šansu.
izvagaj i druge stvari u vezi, jel sve bilo kako treba, jel te pazio, jel komunikacija bila ok, sex i sve druge bitne stvari. ne znam detalje pa ovo sve govorim kroz moj primjer...
-
luciferino
Komunikacija očigledno nije bila ok, a zašto bi mu opet vjerovala ako joj je već na takav način zabio nož u leđa? Pa nisu ljudska osjećanja ko mačije govno da mogu začeprkati u pjesak kao da ništa nije bilo.neshto wrote:Phia vidiš da sam i ja pokušao malo prebaciti na zajebanciju...Phia wrote:Čuj drago ti.Djevojka pokušava da kroz kakav takav osmijeh i šalu preboli jednog..ne znam kako da ga nazovem..majmuna kojem je mozak hirurški odstranjen i koji samo misli zna se čime..a ti sad tu pričaš protiv nje.Sad neko treba imati sažaljenja nad tobom jer si ti postupio isto kao taj njen..koji ako bude imala sreće više nikad neće biti njen..Halo?Vrati se u stvarnost.I mogu ti reći da je svojstveno takvim ljudima koji su spremni da prevare da imaju još tu drskost da očekuju da ima prevarena osoba oprosti.To je sve dio tog mentalnog sklopa..Bože daj da mi nikad ne pređe put takav jedan..neshto wrote: hehe, nisam, i drago mi je što nisam
Znaš onu...Screw me once...shame on you...e sad ti nastavi...
-
neshto
sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.Phia wrote: E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.
30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...
-
senka_s.
opa, pa ti si moja generacijaneshto wrote:sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.Phia wrote: E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.
30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...
mogli bismo se malo bolje upoznati
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva
-
funaki
senka_s. wrote:opa, pa ti si moja generacijaneshto wrote:sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.Phia wrote: E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.
30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...![]()
mogli bismo se malo bolje upoznati![]()
ciso da razmjenjujemo zivotna iskustva![]()
Pa mozda je to tvoj dragi.....
-
senka_s.
ma nije 100%.funaki wrote:senka_s. wrote:opa, pa ti si moja generacijaneshto wrote: sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.
30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...![]()
mogli bismo se malo bolje upoznati![]()
ciso da razmjenjujemo zivotna iskustva![]()
Pa mozda je to tvoj dragi.....![]()
![]()
ustvari ko bi mu vjerov"o
- Phia
Očigledno da je on te dvije godine dok si ti radila 3 smjene također radio svoje '3 smjene' i to sa dotičnom i ko zna kojom još.senka_s. wrote:Ljudi, mi smo 2 god. u vezi savrsenoj....
stavise imala sam osjecaj da me vise voli nego ja njega...
nikad nije izasao bez mene nigdje....
Stalno smo zajedno bili, vise su nas ljudi i zezali....
a onda bum...
sok je to veliki
-
senka_s.
Kad me zvao jutros kaze da on fakat ne zna zasto je to uradio...
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
cuj on ne zna zasto...pa kako cu ja znati onda..
al muski su to....nemaju kontakt sa svojim emocijama
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
cuj on ne zna zasto...pa kako cu ja znati onda..
al muski su to....nemaju kontakt sa svojim emocijama