prevario me pred vjencanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
neshto

Post by neshto »

Phia wrote:
neshto wrote:jebo te, baš si ga voljela :)
ja se slomih ovdje davajući savjete a ovoj već osmjeh od uha do uha, žene :x
jao ti si garant njen bivši.Sad je potpuno jasno. :D :D :D
hehe, nisam, i drago mi je što nisam :-D
Zhaba

Post by Zhaba »

tech10 wrote:
neshto wrote: ne zamjerite, razočaran sam u žene trenutno :lol:
Ko nije. :D
ko tebe razocarao :shock: :shock: koga moram biti :x
Sogan

Post by Sogan »

bosmen wrote: Sogan brate,pa zar i po meni?
I nemoj ti nama o djenazama ovdje,ovdje su neke druge stvari u pitanju
Ovdje ti se igra na onu Imperija uzvraca udarac :D :D
Ja sam samo sredstvo Imperije :D
e to je vec plemenito od tebe :D siguran sam da ne trazis nikakvu kompenzaciju :D samo obicno hvala ili eventualno kolut bureka ako vec bude insistirala da ti se oduzi :D svaka cast, merhametly si k'o caritas :D
Phia

Post by Phia »

neshto wrote:
Phia wrote:
neshto wrote:jebo te, baš si ga voljela :)
ja se slomih ovdje davajući savjete a ovoj već osmjeh od uha do uha, žene :x
jao ti si garant njen bivši.Sad je potpuno jasno. :D :D :D
Čuj drago ti.Djevojka pokušava da kroz kakav takav osmijeh i šalu preboli jednog..ne znam kako da ga nazovem..majmuna kojem je mozak hirurški odstranjen i koji samo misli zna se čime..a ti sad tu pričaš protiv nje.Sad neko treba imati sažaljenja nad tobom jer si ti postupio isto kao taj njen..koji ako bude imala sreće više nikad neće biti njen..Halo?Vrati se u stvarnost.I mogu ti reći da je svojstveno takvim ljudima koji su spremni da prevare da imaju još tu drskost da očekuju da ima prevarena osoba oprosti.To je sve dio tog mentalnog sklopa..Bože daj da mi nikad ne pređe put takav jedan..
senka_s.

Post by senka_s. »

neshto wrote:
Zhaba wrote:pa sta ce ???
a šta će moja ti!?
s jednog KONJA na drugog, ko kad jesmo konji mi muški...

ne zamjerite, razočaran sam u žene trenutno :lol:

bosmen samo naprijed!!
halo, ja sam tu...
samo se salim s covjekom...nije mi do mene a kamoli da se upoznajem :x :x
Phia

Post by Phia »

bosmen wrote:@Phia jel to znaci da me podrzavas i odobravas moj nacin pomoci :D
Ma i ti si mi šuhveli nekakav. :D :-)
Sigurna sam da ona ima bolju varijantu za prelaženje preko onog species bez mozga.
rihakm

#82 Re: prevario me pred vjencanje

Post by rihakm »

senka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam :( :( :(
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu :( :( :(
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno.. :( :( :(
Eto ti se nasla pametna da ides kod njega i to ujutro..ma ne brini nista bona to je bilo u alkoholu a vjerujem da je bio trijezan nista od toga nebi bilo.....ima bona jos takvih kao sto je on sta se sekiras bezee... :D :D :D
neshto

Post by neshto »

Phia wrote:
neshto wrote:
Phia wrote: jao ti si garant njen bivši.Sad je potpuno jasno. :D :D :D
Čuj drago ti.Djevojka pokušava da kroz kakav takav osmijeh i šalu preboli jednog..ne znam kako da ga nazovem..majmuna kojem je mozak hirurški odstranjen i koji samo misli zna se čime..a ti sad tu pričaš protiv nje.Sad neko treba imati sažaljenja nad tobom jer si ti postupio isto kao taj njen..koji ako bude imala sreće više nikad neće biti njen..Halo?Vrati se u stvarnost.I mogu ti reći da je svojstveno takvim ljudima koji su spremni da prevare da imaju još tu drskost da očekuju da ima prevarena osoba oprosti.To je sve dio tog mentalnog sklopa..Bože daj da mi nikad ne pređe put takav jedan..
Phia vidiš da sam i ja pokušao malo prebaciti na zajebanciju...
a mislim da je ljudski griješiti i isto tako oprostiti ukoliko se čovjek potrudi, debelo potrudi.
senka pusti ga nek pati danima, sedmicama i ako još uvjek bude uporan onda se fakat kaje i trebaš mu dati šansu.
izvagaj i druge stvari u vezi, jel sve bilo kako treba, jel te pazio, jel komunikacija bila ok, sex i sve druge bitne stvari. ne znam detalje pa ovo sve govorim kroz moj primjer...
Zhaba

Post by Zhaba »

senka_s. wrote:
neshto wrote:
Zhaba wrote:pa sta ce ???
a šta će moja ti!?
s jednog KONJA na drugog, ko kad jesmo konji mi muški...

ne zamjerite, razočaran sam u žene trenutno :lol:

bosmen samo naprijed!!
halo, ja sam tu...
samo se salim s covjekom...nije mi do mene a kamoli da se upoznajem :x :x
bilo bi dobro da ste konji ali nazalost veliki dio muskaraca su obicni kreteni :roll:
sreca pa ima ih jos i normalni...
tech10

Post by tech10 »

Zhaba wrote: bilo bi dobro da ste konji ali nazalost veliki dio muskaraca su obicni kreteni :roll:
Sta li si ti imala na umu? :lol:
Phia

Post by Phia »

neshto wrote:
Phia wrote:
neshto wrote: hehe, nisam, i drago mi je što nisam :-D
a mislim da je ljudski griješiti i isto tako oprostiti ukoliko se čovjek potrudi, debelo potrudi.
senka pusti ga nek pati danima, sedmicama i ako još uvjek bude uporan onda se fakat kaje i trebaš mu dati šansu.
izvagaj i druge stvari u vezi, jel sve bilo kako treba, jel te pazio, jel komunikacija bila ok, sex i sve druge bitne stvari. ne znam detalje pa ovo sve govorim kroz moj primjer...
E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.
Zhaba

Post by Zhaba »

tech10 wrote:
Zhaba wrote: bilo bi dobro da ste konji ali nazalost veliki dio muskaraca su obicni kreteni :roll:
Sta li si ti imala na umu? :lol:
:lol: :lol: :lol: tech znas mene 8-) :D
luciferino

Post by luciferino »

neshto wrote:
Phia wrote:
neshto wrote: hehe, nisam, i drago mi je što nisam :-D
Komunikacija očigledno nije bila ok, a zašto bi mu opet vjerovala ako joj je već na takav način zabio nož u leđa? Pa nisu ljudska osjećanja ko mačije govno da mogu začeprkati u pjesak kao da ništa nije bilo. :oops:

Znaš onu...Screw me once...shame on you...e sad ti nastavi... :-)
senka_s.

Post by senka_s. »

Ljudi, mi smo 2 god. u vezi savrsenoj....
stavise imala sam osjecaj da me vise voli nego ja njega...
nikad nije izasao bez mene nigdje....
Stalno smo zajedno bili, vise su nas ljudi i zezali....
a onda bum...
sok je to veliki
neshto

Post by neshto »

Phia wrote: E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.
sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.

30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...
sibelius

Post by sibelius »

haj, barem nece nevin u brak...mislim nece ti nevin uzet nevinost...

ma kakvu bolan nevinost :D :D
senka_s.

Post by senka_s. »

neshto wrote:
Phia wrote: E jest ljudski je griješiti i naravno da može ona njemu oprostiti ali taj oprost ne mora da implicira da bude s njim opet u vezi jer za mene neko ko se odluči na vezu nakon što je doživio jedno takvo poniženje od voljene osobe je naprosto naivan i nema nimalo samopoštovanja.
sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.

30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...
opa, pa ti si moja generacija :D
mogli bismo se malo bolje upoznati :D
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva :-) :-)
funaki

Post by funaki »

senka_s. wrote:
neshto wrote:

ciso da razmjenjujemo zivotna iskustva :-) :-)

Pa mozda je to tvoj dragi..... :-) :-) :-)
senka_s.

Post by senka_s. »

funaki wrote:
senka_s. wrote:
neshto wrote: sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.

ciso da razmjenjujemo zivotna iskustva :-) :-)

Pa mozda je to tvoj dragi..... :-) :-) :-)
ma nije 100%.
ustvari ko bi mu vjerov"o :D :D
neshto

Post by neshto »

senka_s. wrote: ma nije 100%.
ko da ga ne bi prepoznala, po boji ili veličini slova :-D
Phia

Post by Phia »

senka_s. wrote:Ljudi, mi smo 2 god. u vezi savrsenoj....
stavise imala sam osjecaj da me vise voli nego ja njega...
nikad nije izasao bez mene nigdje....
Stalno smo zajedno bili, vise su nas ljudi i zezali....
a onda bum...
sok je to veliki
Očigledno da je on te dvije godine dok si ti radila 3 smjene također radio svoje '3 smjene' i to sa dotičnom i ko zna kojom još. :-) :roll:
senka_s.

Post by senka_s. »

neshto wrote:
senka_s. wrote: ma nije 100%.
ko da ga ne bi prepoznala, po boji ili veličini slova :-D
ma kaki ba....
ne prepoznajem ga vise....
tech10

Post by tech10 »

Mozda je covjek samo proslavljao momacko vece. :-D
Zhaba

Post by Zhaba »

tech10 wrote:Mozda je covjek samo proslavljao momacko vece. :-D
nemoj da te za uho :x :x
senka_s.

Post by senka_s. »

Kad me zvao jutros kaze da on fakat ne zna zasto je to uradio...
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
cuj on ne zna zasto...pa kako cu ja znati onda..
al muski su to....nemaju kontakt sa svojim emocijama
Post Reply