Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slaven Bilić je sretan čovjek. Zamislite da u srijedu navečer mora pronaći sastav koji bi se morao suprotstaviti sljedećoj momčadi: Vasilj - Ćorluka, R. Kovač (Tomas), D. Šimić (Živković, Tokić), Šimunić (Neretljak) - Srna (Bošnjak), N. Kovač (Agić), Leko (Bazina, Banović), Rakitić - Petrić (Bubalo), Mandžukić (Bule). A na klupi uz izbornika Ćiru Blaževića sjede mu asistenti - Ivo Šušak i Krunoslav Jurčić.
Od Tarzana do Srne
Hrvatska ili Bosna i Hercegovina? Mogućnost takvog izbora imali su mnogi bivši i sadašnji hrvatski nogometni reprezentativci. Neki rođenjem, drugi pak podrijetlom. Oni su redom: Ivan Cvjetković, Mario Stanić, Krunoslav Jurčić, Stjepan Tomas (još aktivan), Boris Živković (aktivan), Goran Jurić, Zvonimir Soldo, Željko Pavlović, Dario i Josip Šimić (aktivni), Niko Čeko, Stanko Bubalo (aktivan), Mario Tokić (aktivan), Jasmin Agić (aktivan), Ivan Bošnjak (aktivan), Mato Neretljak (aktivan), Vladimir Vasilj (aktivan), Zoran Mamić, Mario Bazina (aktivan), Nino Bule (aktivan), Ivica Banović (aktivan), Darijo Srna (aktivan), Jerko Leko (aktivan), Vedran Ćorluka (aktivan) i Mario Mandžukić (aktivan).
Kladim se za Hrvatsku 3:0 bez ikakve skromnosti... igramo dobro i sve ali mislim da protiv sahovnicara nemamo bas velike sanse... oni su mnogo kompaktniji i imaju vise od igre...i nisu levati ko turci grci malta i sl. mi mozemo postici neki gol iz prekida i sl... al kontre ce nas ubiti jer ih nemozemo pratiti a dobro je poznato da imamo setace u ekipi..
Nakon sto su otpali Modric, Kranjcar, Rapajic, Leko a i Rakitic je upitan, ujedno kako citam Bilic ce morati odmarati Eduarda i Niku Kovaca zbog laksih ozljeda koje vuku, snage su izjednacene. BiH kao domacin je trenutno i favorit za pobjedu u ovoj utakmici.
burekodsira wrote:a i nije mu prva tekma za repku... uso je ko zamjena barbarezu u njemackoj protiv japana
samo kod nas moze igrac koji je igrao 2 i po medjunarodne utakmice i dao 1 slucajan go (konobare i kuhare sa malte ne racunam) upasti u repku tek tako. o alaimu, tom "sjajnom" golmanu, iz parlamenta opstine centar, necu reci ni rijeci, posto se on vec ustalio i neka mi niko (a pogotovu baho, taldzija sa savezom) ne govori o nekakvom ugledu reprezentacije. vjerovatno je ovaj rascic na spisku nekog od managera u talu sa pashalicem, pa kontaju da ce ga lakse prodati. smjesno fakat. cekam samo da nas neko nakanta i da se pocne traziti smjena muzurovica, koga je pregazilo vrijeme, a i pristrasnost prema bordo boji ... bez ikakvog pokrica
veze nemaš sa fudbalom
Raščić je tek ove godine potpisao i ti bi ga već da ga prodaju
i prije je bilo igrača koji su igrali za našu repku samo da bi se prodali
čuj selktor pristrasan prema bordo boji, je li to ne smije pozvati igrače iz najjačeg kluba u državi
ovo je prijateljska utakmica, one i služe da se isprobaju novi igrači
svaki je igrač dobrodošao
ovo je još jedan od onih kojima ništa ne valja i kad gubimo i kad pobjeđujemo
mene večeras ne zanima rezultat, samo igra da nam se poboljša, to je važno pred nastavka kvalifikacija
Sinoc na vijestima vele da ja na konferenciji za stamu Fuad Muzurovic izmedju ostalog izjavio i to da je u BiH reprezentaciji 6 igraca najavilo svoje povlacenje iz Reprezentacije ....jel to tacno? ...ili sam ja nesto lose cuo ?...ili lose vidio (Papetova opservacija je iznesena s punim pravom i utemeljenjem...trebaju mi naocale... jace od ovih koje imam)
Nego ima li ovdje iko ko je cuo ista o tome ...koji su igraci koji su najavili povlacenje iz reprezentacije?...ili je sve to bila samo moja halucinacija (u sta se zivo nadam).
Stari wrote:Sinoc na vijestima vele da ja na konferenciji za stamu Fuad Muzurovic izmedju ostalog izjavio i to da je u BiH reprezentaciji 6 igraca najavilo svoje povlacenje iz Reprezentacije ....jel to tacno? ...ili sam ja nesto lose cuo ?...ili lose vidio (Papetova opservacija je iznesena s punim pravom i utemeljenjem...trebaju mi naocale... jace od ovih koje imam)
Nego ima li ovdje iko ko je cuo ista o tome ...koji su igraci koji su najavili povlacenje iz reprezentacije?...ili je sve to bila samo moja halucinacija (u sta se zivo nadam).
Nije halucinacija....
U pitanju su neki stariji igrači koji odavno nisu na spisku, ali se nikad zvanično nisu oprostili, tipa Mirsad Dedić i sl.
Hrvatski izbornik, Slaven Bilić, izjavio je kako se raduje utakmici u Sarajevu koja će njegovoj momčadi poslužiti kao pravi ispit pred nastavak kvalifikacija, ali da će dozirati nastup nekih igrača.
U Sarajevu nas sto posto očekuje prava, natjecateljska utakmica, maksimalno motivirani domaćin, na terenu i na tribinama. No, to nas veseli, jer i mi ćemo morati biti takvi da bismo ostali neporaženi, rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić uoči odlaska na prijateljsku utakmicu s BiH u srijedu.
Bit će to prvo gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u Sarajevu od proglašenja nezavisnosti obaju država, jer BiH je u kvalifikacijskom dvoboju za SP '98. bila domaćin u Bologni. I tada i danas izbornik BiH je Fuad Muzurović, koji je s nekoliko izjava dao do znanja da mu je Bilić dužnik.
Dobar sam s Muzurovićem, to se on šali, makar je nevjerojatno da sam ja, koji sam rijetko davao golove, od svoja tri za reprezentaciju dva zabio baš reprezentaciji koju je i tada on vodio. No, igraju igrači, a ne treneri, ne volim kada se govori "ja sam nekoga pobijedio". - spustio je loptu na zemlju Bilić.
Bosna i Hercegovina se u svojoj izlučnoj skupini za EP 2008. u kojoj vodi Grčka bori za drugo mjesto s Turskom i Norveškom, čak i Mađarskom.
Njihov talenat nikad nije bio upitan, no imali su problema u državi, Savezu, momčadi, tri su nacije, rat je bio netom završen, sada su se već uvelike sredili i posložili. Respektabilna su momčad, od naših suparnika u skupini najsličniji Makedoniji, iako nisu toliko disciplinirani, ali imaju više pojedinaca koji mogu riješiti utakmicu. rekao je Bilić u razgovoru za Jutarnji list.
Hrvatski izbornik je gledao snimke pobjeda BiH u Norveškoj i doma s Turcima.
Zapazio sam Muslimovića, koji je jak u zraku i na zemlji, ima super otvaranja i odlično surađuje s Misimovićem, aktivnom polušpicom. Kompaktni su Bosanci i u sredini, s Damjanovićem i Rahimićem, lijevo su ofenzivniji s Hrgovićem, čvrsti na stoperima, s Bajićem, Nadarevićem i Radeljićem, vratar Gušo je odličan. Muzurović je u te dvije utakmice izmijenio čak šest igrača, eto, protiv Turaka se pojavio taj mladi napadač Džeko, zabio eurogol...
GandalfSivi wrote:Nego, ako koga zanima, mladi igraju 2:2, trenutno je poluvrijeme. Dali smo im gol u 51oj sec, onda su oni dali dva, i onda mi izjednacili...
GandalfSivi wrote:Nego, ako koga zanima, mladi igraju 2:2, trenutno je poluvrijeme. Dali smo im gol u 51oj sec, onda su oni dali dva, i onda mi izjednacili...
Prognoza za večeras 1-1. Hrvati su nas dosad 3 put pobjedili, pa ne vjerujem da će i 4. put. A čisto sumnjam i u našu 4. uzastopnu pobjedu. Da će puno golova bit ne vjerujem, nisu hrvati levati, a valjda se i naša odbrana opametila. Za nas zabija Misimović, a za njih vjerovatno neko ko dosad nije zabijo previše.
ovi 3:3 za mlade je isto dogovoreno, kao i veceras za A repku,bice fino puno golova,kao mladi i navijaci zadovoljni-i nema mtrvih glava posle tekme ako neka strana izgubi-moj tip 2:2 ko kuca-odoh na kladionicu