Nova fasisticka provokacija iz Srbije.

in33sa

Post by in33sa »

Mene samo zanima koji to grad su izdali "ovi sto su pobjegli"???

Onaj grad koji je otjerao Gertrudu Munitic???

Naravno, znam odgovor, "Gertrudu niko nije otjerao". Gertruda je prikrivena ustaskinja.

Gdje bi "on".

Grad.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

otkud sad Gertrudu izvuce? :shock:

vjerojatno je otisla za svojim sponzorom, generalom UNPROFOR-a
zahvaljujuci kome nijednog dana rata nije gladovala dok su ostali jeli stare konzerve
PasoDzigera007

Post by PasoDzigera007 »

in33sa wrote:Mene samo zanima koji to grad su izdali "ovi sto su pobjegli"???

Onaj grad koji je otjerao Gertrudu Munitic???

Naravno, znam odgovor, "Gertrudu niko nije otjerao". Gertruda je prikrivena ustaskinja.

Gdje bi "on".

Grad.
Jel to ona ista Gertruda sto je zbog nagrada ostajala u gradu kojeg "voli"?
in33sa

Post by in33sa »

Nema sumnje da je Gertruda jedna zla i podmukla osoba, neka nama Pljevljak primadone
:-)

Toliko o "gradu".

Da se ipak vratim na temu, od Neleta nisam ni ocekivao nesto vise od kreveljenja i zabrljavljenog kvazihumora, a ko u tome vidi fasizam i neke skrivene poruke, ocito je dobro paranoican.

Sto se tice njegove "izdaje grada" (tog famoznog "grada") vec nebrojeno puta su i Zenit i Siber i svi ostali rekli sve o tome. Nenad se nasao na drugoj strani i odlucio je da tamo i ostane. Zbog toga nije ni losiji ni bolji od Zenita, citiram Zenitove rijeci. Kraj price.
Panasonic

Post by Panasonic »

silence_is_sexy wrote: ...
bosnjaci su u seriji "muslimani" jer u tom momentu ni sami bosanski muslimani nisu znali da treba da se smatraju "bosnjacima". uhh
...

Poznati citat Pozderca nakon sto je srboslovenska tj. jugoslovenska vlada pristala da budemo konstitutivni, ali ne kao Bosnjaci nego kao "Muslimani":

"Ne daju bosnjastvo, nude muslimanstvo... Da prihvatimo i to što nude, makar i pogrešno ime - ali ćemo otvoriti proces"
cyprus

Post by cyprus »

Panasonic wrote:
bosnjaci su u seriji "muslimani" jer u tom momentu ni sami bosanski muslimani nisu znali da treba da se smatraju "bosnjacima". uhh
...

Poznati citat Pozderca nakon sto je srboslovenska tj. jugoslovenska vlada pristala da budemo konstitutivni, ali ne kao Bosnjaci nego kao "Muslimani":

"Ne daju bosnjastvo, nude muslimanstvo... Da prihvatimo i to što nude, makar i pogrešno ime - ali ćemo otvoriti proces"
Bojim se da to veze nema sa serijom.
gavrilo

Post by gavrilo »

cyprus wrote:
Panasonic wrote:
...

Bojim se da to veze nema sa serijom.
... bojim se da je i to bila fasisticka podvala neleta :D jest da je tad bio dijete, al' opasan je on :lol:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

pesak wrote:Vidis, nikad nisam mogla da gledam tu seriju...ni pre ,ni sad. Stalno su mi neki govorili- gledaj, dobra serija, a ja se nateram da pogledam 2 minuta i smuci mi se i promenim kanal...pojma nemam o cemu se radi....samo mi je nekako bljutavo...nisam imala zivaca da se nesto udubljujem.
RTS i ne gledam, samo nekad neki strani film. Tip koji uredjuje filmski program uredjivao je prvo valjda na Pinku, pa na B92 i sad ga je kupio onaj Tijanic, direktor RTSa koga je postavio Kostunica, a nema cak ni zakonska prava, posto se za to mesto trazi fakultet, a on ako ima srednju skolu... :roll:
uzasan covek...za svaki rezim.Mislim na Tijanica.
Tip koji uredjuje filmski program se dobro prodaje, ali bar bira kvalitetne filmove.
I za taj uzas od televizije, mi svakog meseca placamo 300 dinara i to zajedno sa racunom za struju, da ne bi mogli da izbegnemo placanje...
joj pesak, jest mi ovo poznato :D:D isto vala i ovdje :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Tariq_rambo wrote: Sta cemo reci kad je Nele Karleusi javno pred kamerom reko nakon sto ga je uvrijedlia da je bosanac na onu ti si nasto tako sto je medjed silovo bukvu, a nele njoj ti si nastala tako sto sam ti ja j... mater.
ja se izvinjavam, ali samo da dodam... da je meni neko rekao da je ovo rekao Danis Tanovic i to Zeljki Ogresti :D ili ja to haluciniram :shock: :D

uglavnom, to ko ona prica o tome kako je nana vidjela curu kako plazi po momku u tramvaju a on nista i rekla kako se dedi dizao kad mu ona mahne preko ceste :D svi su bili u tom tramvaju :D
goldenlily

Post by goldenlily »

He he,moj lafe.To ''dao mu je sve'',znaci da ono po cemu je ta moralna rupa postala poznata,to jest muzika koju je svirao i pjevao,zajebancije koje nam je prosipao su 100% sarajevski ambijent,drugim rjecima da mu djed ili ko vec nije doso iz neke zabiti,mali bi gang'o i bio obican papak sa kamenjara.Ovako je u jednom gradu koji,mozemo mi sad rec Sarajevo je mahala...Sarajevo je qrac...Sarajevo je ovo,ili ono..al' se mi svi vratimo Sarajevu,i ja ga volim najvise na svijetu a i vecina nas ovdje vjerovatno...znaci grad koji je uvjek postovao razlike i nije gledao ko se kako zove,nego je uglavnom postovao neki gradski kodeks koji je i dao toliki kvalitet u umjetnosti upravo zbog te njegove sarolikosti,pa skontaj samo da je Mesa svog ''Dervisa '' napisao na Mejtasu,a nemoj da ti pricam koje je to djelo.
Uglavnom da ne tupim tastaturu,Sarajevo je malom primitivcu dalo identitet koji je on u svom fahu dobro naplatio,pogledaj da sad,ja sam imao priliku na nekom srpskom kanalu da gledam papka i izgleda mi ko ofucani sifilisni kondom sa prastarim sarajevskim zajebancijama,al' to ne pije vode vise od njega.Mislim to sto je otisao iz grada nikome ne smeta,svak od nas ima pravo da bira mjesto gdje ce da zivi,ali ono sto kod njega nije uredu je da cijelo vrijeme otkako je otisao pljuje po gradu.E zato je on papak i zato ne znam koji moj raspravljamo o kmetu,ocito krv nije voda,500 godina turske ''okupacije'' su malom napravile tumor na mozgu i sad tupi istu pricu ko brat mu Raso,a tim gore sto mu je stari bio profa na filozofiji.Jer od troglodita Radovana iz pecine i ne cudi sva ona mrznja,al od ovog nesretnika i te kako cudi.
Zato ne trosimo rijeci na moralnu kantu.
KENJAC

Post by KENJAC »

U Sarajevu sam prohodo', u Sarajevu sam prve cevape pojeo, u Sarajevu sam se prvi put zaljubio u Sarajevu sam proveo mojih lijepih (prvih) trijes' godina. Onda je izbio rat! Onda sam otiso'! A onda sam za par godina steko vise nego u Sarajevu za trijes godina! Ne mislim na materijalno( a ima i toga) I onda mi neke Turbo Techno Sarajlije (sto prije 97' nikad nogom nisu stupili na tlo Grbavice) pocnu peglat pricom... Sarajevo ti je SVE dalo... ma dajte ljudi. Svi su RAJA (sto mi ogadiste tu rijec) sto su ostali (nisu imali varijantu da se lansiraju) ili se odma vratili (dakle nisu nikoj k... uspjeli napravit) a cetnici i papci oni sto dobivaju zlatne kljuceve velikih evropskih gradova, otvaraju najvaznije kulturne dogadjaje tog momenta u svijetu ili (gluho bilo) u nekim drugim reprezentacijama, osim jedine nam BiH (a zar ima neka druga) osvajaju svjetske trofeje!
Ma dajte molim vas!!!
P.S. Da sam kojim slucajem rodjen u Mauritaniji i tamo bih prohodo i tamo bi kebap prvi pojeo a valjda bi i ubo nesto prije trijeste !!!
doktor78

Post by doktor78 »

Kad smo vec kod slozne brace , imam sve epizode malo mi je sesta zeznuta, pa ako ko ima upload da mi uradi na rapidshare ili na fre zonu bio bih neizmjerno zahvalan.
hehehheheh
Imas veceras sestu epizodu, pa odgledaj rahat...
hehehheheh
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

doktor78 wrote:
Kad smo vec kod slozne brace , imam sve epizode malo mi je sesta zeznuta, pa ako ko ima upload da mi uradi na rapidshare ili na fre zonu bio bih neizmjerno zahvalan.
hehehheheh
Imas veceras sestu epizodu, pa odgledaj rahat...
hehehheheh
hvala gledo sam , hehehhe sve se ne gleda a?
Post Reply