Potpismadalen wrote:Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera
slazem se u potpunosti!!!
Josh i u jedan od najodvratnijih klubova pihhhhhh
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Potpismadalen wrote:Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera
slazem se u potpunosti!!!
nece on moci isto sto u engleskoj raditi sa izjavama...kofi anan wrote:Potpismadalen wrote:Neelix wrote:stigla najodvratnija osoba koju sam zapamtio otkako pratim fudbal. jos jedan razlog za ismijavanje luzera
slazem se u potpunosti!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Josh i u jedan od najodvratnijih klubova pihhhhhh
''The first rule will be to forget past victories: they are in the past and should be consigned to history. The day I wake up without ambition will be the day I go back to Portugal."Epitop wrote: Mora Inter još pure jesti da bi se mjerio sa Milanom. Uložili su u zadnjih 15 godina više novca u tim možda i od Reala, a bilans titula mizeran. Čujemo se za nekih 15-tak godina.
rIder wrote:Već ih je odjebo na pitanja da li će dovesti nekoga iz Chelsea i to već na talijanskom... profesionalac
''The first rule will be to forget past victories: they are in the past and should be consigned to history. The day I wake up without ambition will be the day I go back to Portugal."Epitop wrote: Mora Inter još pure jesti da bi se mjerio sa Milanom. Uložili su u zadnjih 15 godina više novca u tim možda i od Reala, a bilans titula mizeran. Čujemo se za nekih 15-tak godina.by Jose Mourinho
Ljubomora je čudo.VILDAN99 wrote:Ljudi ne znam zasto ste ljubomorni
Yep.VILDAN99 wrote:FORZA INTER!!!
''Zdravo Roberto, kako obitelj''?van Basten wrote:ima li ko transkrip razgovora Mancini - Moratti kad je ovaj dobio otkaz, da postavi? Kažu da je smijurija živa