Vijesti iz Besvijesti

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

pitt

Post by pitt »

a sad....spektakl :D:D:D Nisam mogao docekati da ovo procitam :D:D

Deset najvrelijih žena estrade
Jelena Babić

14.09.2007 21:42

Rukovodili smo se pravilom - kad je ugledate, zalijepite se za ekran i ne zatvarate usta, a kasnije o njoj pričate u društvu

Svi me gledaju, a meni prija... Ovo je samo početak refrena novog hita Ane Nikolić. Za imena pjevačica s liste ste čuli i svi znate kako su one jako "dobre", ali kad vas neko pita znate li šta one pjevaju, odmahnućete glavom i reći: "Pa, zar je to bitno?"

Postavlja se pitanje da li su one popularne zbog predobrog, seksi izgleda ili zato što stvarno dobro pjevaju, pa je stas primjetan onako usput. O ukusima ne treba raspravljati; znamo da je mnogo lijepih, pametnih i kvalitetnih žena na estradi, ali se na našoj listi našlo 10 najboljih - po stasu. Rukovodili smo se pravilom - kad je ugledate, zalijepite se za ekran i ne zatvarate usta, a kasnije o njoj pričate u društvu.

1. Ksenija Pajčin
Iako smo mislili da će na našoj listi konsenzusom pobijediti neko ko zna da pjeva, a opet i izgleda dobro, preračunali smo se. Ksenija zauzima prvo mjesto, a o njenim glasovnim (ne)sposobnostima nećemo raspravljati. Ona je apsolutni estradni seks simbol. Djevojka definitivno ima ono nešto, ako izuzmemo glas i pjesme. Ali ovo i jeste tekst o najboljim ženama s estrade.

2. Svetlana Ražnatović Ceca
O Svetlani Ražnatović Ceci ne treba puno pričati; za razliku od ostalih, Cecu svi znamo. Ima definitivno jedan od ljepših glasova narodne muzike, što je i dokazala brojnim koncertima na kojima pjeva uživo po tri sata. Znamo, jeste dobra i zgodna, ali ima i boljih. Rekli smo, podsjetimo, da se o ukusima ne raspravlja.

3. Ana Nikolić
Ako kažemo da je iz Paraćina, ima 27 godina i mnogo je dobra, neće vam ništa značiti. Ali ako kažemo da je povezuju s Dženifer Lopez, biće vam malo jasnije. Ona je Ana Nikolić. Pojavila se sa pjesmom "Januar" prije nekoliko godina i stasom opčinila publiku. Čak se pričalo da Kajli Minog želi prepjevati njenu pjesmu "Romale romali". Glas joj je prihvatljiv, pjesme isto tako, za sada nema nebuloznih stihova, ali su joj spotovi prva liga.

4. Emina Jahović
Mlada, lijepa pjevačica, Emina Jahović, na sceni se pojavila 2001, kada je izdala prvi album "Tačka". Biva primijećena tek na "Sunčanim skalama '03" s pjesmom "Uzalud se budim". Godine 2005. izdaje album "Radije ranije" sa kojeg se "rodilo" nekoliko hitova. Iako je predivna u svakom spotu i na svakom nastupu, izdvojićemo spot za pjesmu "Da l' ona zna", u kojem dolazi do punog izražaja.

5. Seka Aleksić
Njen izgled je za svaku pohvalu, za razliku od toga kakva je bila kad se tek pojavila na sceni s pjesmom "Hej, da sam muško". Tada su ljudi čak pričali da je transvestit, ali dovela se djevojka u red. Što se tiče njenih pjesama, svaki album je od mogućih 10 pjesama imao osam hitova. Nakon toga, oprobala se i na filmu, u trećem nastavku kultnog filma "Mi nismo anđeli". Seka ima i modnu marku, baš po ugledu na svjetske zvijezde.

6. Selma Bajrami
Šesto mjesto zauzela je bosanska Šakira ili Selma Bajrami. Važi za jednu od seksepilnijih pjevačica na estradi i prava je mala bombica. Ima veliku tetovažu preko leđa, a kad pleše to radi fenomenalno. Specifičan glas daje posebnu čar njenim pjesmama, a spotovi su erotični. Svi znate onu pjesmu: "A ti i dalje pričaš svima kakvo tijelo Selma ima..." Znamo, znamo.

7. Tina Ivanović
Nekima ime Tina Ivanović ništa ne znači, ali kad bi je vidjeli znali bi je "u dušu". Duga, crna kosa, tamnoputa, omiljeni modni uzorci su joj tigar i zebra. Na estradni vrh se probila pjesmom "Bunda od nerca", o kojoj nemamo šta reći. Nakon toga je, takođe, imala nebuloznu pjesmu: "Ne bi bilo loše da kabrio porše parkiraš u moju garažu". Biće bolje. Nadajmo se.

8. Nataša Bekvalac
Kakva bi to lista bila, a da na njoj nemamo Barbiku. Novosađanka Nataša Bekvalac, fina, slatka, plava, malena... samo se smije i svi je vole. Pjesme su tu i tamo, ali smo već utvrdili da su one najmanje bitne. Trenutno je ne možemo vidjeti na estradi jer je nedavno postala majka. Vratiće se, vjerujemo, sa novim materijalom u rukama i, naravno, boljim izgledom.

9. Jelena Karleuša
Neko će možda reći da Jelena ne zaslužuje da bude ne na ovom mjestu, nego na listi uopšte. Vođeni parolom koja piše na njenom sajtu: "Most popular Balkan diva", odlučili smo se za nju. Da pjeva bog zna kako dobro - ne pjeva. Iako joj pjesme uvijek budu hitovi nekoliko mjeseci, glasom se ne može pohvaliti. Ostaju joj velike grudi i dugačke noge. I to je nešto.

10. Indy
Na desetom mjestu je novopečena pjevačica Indy, jer njeno vrijeme tek dolazi. Ona je nova zvijezda "Grand produkcije". Proslavila se mega-popularnim hitom "Bato, bre" i duetom sa Bojanom Bjelićem ("Ekspresno"). Za druge pjesme ne znamo. Toliko o njenoj pjevačkoj karijeri, ali zato ima jako lijepo tijelo, oči, kosu, noge...
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 13:03, edited 1 time in total.
Vokri

Post by Vokri »

PENIS GA SPASAO GROMA
Zoran Jurković preživeo udar munje jer mu je elektricitet izašao kroz polni organ, pa je tako izbegao sigurnu smrt
VUKOVAR - Zorana Jurkovića (32) iz Vukovara, pre nedelju dana udario je grom, ali ga nije ubio jer mu je izašao kroz penis!

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se 18. septembra kad je Zoran biciklom krenuo iz Vukovara na posao u Petrovce. U to vreme Vukovar je zahvatilo nevreme, praćeno jakim vetrom i grmljavinom. Mladić je na sebi imao radno odelo, jaknu i gumene čizme, pa se ponadao da neće biti potpuno mokar. Međutim, na samom ulazu u Petrovce, iznad njega se prolomio jak zvuk i poslednje što je video bila je munja.

- Sećam se da sam kao i svakoga dana išao biciklom na posao. Kad sam izišao iz kuće, nevreme je tek počelo, ali kako sam odmicao prema Petrovcima vetar je sve jače duvao. Imao sam mobilni telefon u džepu i razmišljao sam da li da ga isključim zbog grmljavine, ali to nisam učinio. Poneo sam i novi radio i imao slušalice na ušima. Pomislio sam kako takvo nevreme još nisam doživeo i od tada se ne sećam ničega više. Probudio sam se u nekom automobilu s dva nepoznata muškarca koji su mi rekli da me voze u bolnicu jer me udario grom. Nisam znao o čemu pričaju - priseća se Zoran, koga su pronašli slučajni prolaznici i odvezli ga u vukovarsku bolnicu, u kojoj je smešten na intenzivnoj nezi.

Prema rečima lekara, ovog mladića je grom udario u grudi, a najverovatnije ga je privukla antena radija u Zoranovom džepu. Lekari naglašavaju da je Zoran imao mnogo "sreće u nesreći". Zadobio je opekline oko vrata i na grudima, a spas su mu bile gumene čizme i točkovi na biciklu, kao i činjenica da mu je grom izišao kroz polni organ i tako ga spasio od smrtonosnog uzemljenja. Osim vidljivih opekotina, Zoran nema drugih zdravstvenih problema, ali kaže da ga jako bole ramena. Lekari su potvrdili da je Zoranovo zdravstveno stanje stabilno, da su nalazi zadovoljavajući i ukoliko ne bude naknadnih komplikacija, ubrzo će biti otpušten iz bolnice.

- Svaki put kad budem video da seva ili budem čuo grom, sigurno ću se setiti ovoga što se dogodilo. Ne znam hoću li se bojati, kažem vam, još uvek ne mogu da verujem šta mi se dogodilo. Srećan sam što sam živ, ali osećam se čudno - objasnio je Zoran.

Hrvatski mediji navode još jedan bizaran slučaj u kojem je prošle godine lakše povređena 28-godišnja Zadranka. Dok je bila u kupatilu, grom joj je ušao iz slavine u usta, prošao telom i izašao kroz zadnjicu. :D :D :D

(E. K.)
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007 ... 2007.shtml
pitt

Post by pitt »

da nastavim sa kravom (ne nashom forumashicom naravno :D:D:D)

Krava iza rešetaka
net.hr

13.10.2007 19:13

Da i životinje mogu biti izvedene pred lice pravde pokazuje i primjer "baksuzne" krave koja je skrivila najmanje šest nesreća. Kambodžanska policija privela je jednu kravu zbog koje je u saobraćajnim nesrećama ove godine živote izgubilo najmanje šestoro ljudi.

Ni vlasnik krave neće proći ništa bolje jer mu prijeti zatvor. Bijela krava, visoka oko 1,5 metara, stajala je nasred puta u ponedjeljak naveče kada je jedan šezdesetšestogodišnjak na motoru udario u nju i poginuo na licu mjesta.

Početkom godine ista krava izazvala je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo pet osoba, a nekoliko njih je povrijeđeno kada je jedan kamion naglo skrenuo s puta da bi izbjegao životinju i survao se u jarak.

Policija je saopštila da se krava sada nalazi u policijskoj stanici, a vlasniku iste prijeti kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci budući da su vlasnici životinja odgovorni za nesreće koje one prouzrokuju.
pitt

Post by pitt »

Shit generacije :D:D

Od Andrića do Čea Gevare
S.H.

16.10.2007 21:27

Poznati režiser Emir Kusturica odredio je nazive ulicama u svom Drvengradu na Mećavniku u Mokroj gori.

Kusturica je malim ulicama svog etnosela dao imena poznatih ličnosti iz svijeta književnosti, nauke, filma, novinarstva i sporta. Tako glavna ulica od kapije Drvengrada prema crkvi svetog Save nosi ime proslavljenog nobelovca Ive Andrića, koja završava centralnim trgom slavnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone.

Ulice su "dobili" i Če Gevara, Brus Li, Džo Stramer, zatim Miodrag Petrović Čkalja i Nikola Tesla, dok je Bogdan Tirnanić "dobio" svoje sokače dugo svega dvadesetak metara. Na Mećavniku stoji i tabla s imenom ulice poznatog srpskog tenisera Novaka Đokovića, koju će, kako je najavio Kusturica, uskoro svečano "otkriti" sam Đoković.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:Shit generacije :D:D

Od Andrića do Čea Gevare
S.H.

16.10.2007 21:27

Poznati režiser Emir Kusturica odredio je nazive ulicama u svom Drvengradu na Mećavniku u Mokroj gori.

Kusturica je malim ulicama svog etnosela dao imena poznatih ličnosti iz svijeta književnosti, nauke, filma, novinarstva i sporta. Tako glavna ulica od kapije Drvengrada prema crkvi svetog Save nosi ime proslavljenog nobelovca Ive Andrića, koja završava centralnim trgom slavnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone.

Ulice su "dobili" i Če Gevara, Brus Li, Džo Stramer, zatim Miodrag Petrović Čkalja i Nikola Tesla, dok je Bogdan Tirnanić "dobio" svoje sokače dugo svega dvadesetak metara. Na Mećavniku stoji i tabla s imenom ulice poznatog srpskog tenisera Novaka Đokovića, koju će, kako je najavio Kusturica, uskoro svečano "otkriti" sam Đoković.
Maradone... :D brata kokainomana :D

a joe strummer i guevara se bezbeli okrecu u grobu radi ovog... :D da su zivi najebeli bi mu se matere firaunske... :D
lift

Post by lift »

uzivam citajuci ove vijesti. bolje su od svakog vica jer su one same vic. svaka cast!
Neelix

Post by Neelix »

InfraRedRidinghood wrote:Image

Image

Fair... Image
nisam siguran jel vec poznato, da ne ispadnem ofiran :D al ovo je preocito photoshopirana slika :D
Last edited by Neelix on 30/10/2007 21:08, edited 1 time in total.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

:lol: :lol: :lol: (božemeoprosti :-))
U pravu si :D sama vijest nije smijesna :( ali je onaj ko je pisao naslov totalno polupao loncice :shock: :lol:
pitt

Post by pitt »

Vanzemaljci krivi za neobjašnjive paljevine
Srna

29.10.2007 19:49

RIM - Italijanska vlada okrivila je vanzemaljce za čudne požare u mjestu Kaneto di Karonia, u sjevernoj Siciliji.

Vanzemaljci su odgovorni za nekoliko neobjašnjivih paljevina u frižiderima, televizijskim prijemnicima i mobilnim telefonima u tom selu, službeno je saopšteno iz Vlade.

Ovo mjesto privuklo je pažnju prije tri godine nakon što su stanovnici prijavili da se kućni aparati svakodnevno sami zapale.

TV snimci su pokazivali kako električni uređaji, kao što su šporeti, vjenčani pokloni i namještaji tinjaju. Nekoliko stručnjaka, uključujući naučnike i inženjere elektrotehnike, stigli su u selo udaljeno 60 milja istočno od Palerma kako bi istražili ovaj fenomen.

Palež je ubrzo zavladao i u jednom trenutku zaprepašteni naučnik je intervjuisan nakon što je opisao da je vidio kako se neuključeni električni kabl zapalio.

U izvještaju, koji je u međuvremenu "procurio" i koji je objavilo nekoliko italijanskih novina, pojavilo se kako je Odjeljenje za civilnu zaštitu saopštilo da su, najvjerovatnije, uzrok svemu ''vanzemaljci''.

Prema izvještaju, požari su ''uzrokovani visokonaponskim elektromagnetnim emisijama koje nisu djelo čovjeka i koje su dostizale jačinu od 12 do 15 gigavati''.

Izvještaj sugeriše moguće slijetanje NLO-a blizu sela, čemu idu u prilog "tragovi paljevine u polju, čije je porijeklo neobjašnjeno''.
pitt

Post by pitt »

pa samo vi jedite "pascetinu" :D:D:D:D:D:D

Nezapamćena tragedija u kraljevačkom selu Miločaj
Krmak ubio gazdu i povredio komšiju
Autor: S. R. Trifunović | 08.11.2007 - 06:17

KRALJEVO - Slavko Radovanović (75) iz kraljevačkog sela Miločaj iskrvario je na smrt nakon što ga je prekjuče u dvorištu porodične kuće za nogu ujeo krmak. Razjarena životinja je potom, lutajući kroz selo, došla do kuće Pantelije Šljivića (70) koga je, pre nego što ju je usmrtio njegov rođak Milomir Šljivić, ugrizla za potkolenicu.

Image
Pantelija Šljivić

Slavkova supruga Vera (75) kaže da je kobnog jutra u njihovu kuću došla komšinica Zdravka Đorđević i zamolila ih da u njen obor doteraju krmka na parenje.
„Nabavili smo ga pre dve godine. Od tada je narastao na 150 kilograma i sve vreme nam je koristio za priplod. Slavko ga je u utorak, po molbi komšinice, izveo najpre u dvorište. Krmak je počeo da se šeta, a onda je iznenada nasrnuo na Slavka i ujeo ga za unutrašnju stranu butine. Sav krvav, Slavko je uspeo da se otrgne. Ustao je i došao do česme. Počeo je da pere krv sa sebe, a onda se odjednom srušio...“, kroz suze priča Vera.
Kada je čula zapomaganje, ćerka Anđa Gojković, koja živi u komšiluku, dotrčala je u roditeljsku kuću i odatle pozvala lokalnu ambulantu. Hitna pomoć iz Kraljeva i seoski lekari u kuću Radovanovića su stigli tek pola sata posle napada. Tada je, kaže Vera, već bilo kasno.
„Slavko je iskrvario na smrt“, priča supruga.
Razjarena životinja je u međuvremenu izašla iz dvorišta i počela da luta po selu. Pošto se vest o tragediji brzo proširila, majke su najpre alarmirale školu kako deca ne bi izašla na ulicu, a meštani su se u strahu povukli u kuće.
Krmak je, posle izvesnog vremena, stigao do imanja Pantelije Šljivića koji je na životinju naleteo po povratku sa njive.
„Zatekao sam ga kako rije oko obora. Udario sam ga lopatom, jer sam se uplašio da ne nasrne na unuka, koji se spremao da krene u školu. Povukao se, ali se ubrzo vratio. Nastavio je da nasrće na obor. Ponovo sam ga udario, i tada sam video nešto što nisam nikada. Krmak je prvo kleknuo na prednje noge, a onda se, kao vuk, propeo na zadnje noge i nasrnuo na mene“, priča Šljivić.
Da ga je nerast ujeo za potkolenicu video je tek kada je njegov rođak, lovac Milomir Šljivić sa četiri hica iz puške ubio razjarenu životinju. Šljiviću je pružena pomoć u bolnici u Kraljevu, dok su uzorci ubijene životinje upućeni na analizu u Specijalistički veterinarski institut kako bi se pre svega utvrdilo da li se radi o besnilu.
irfan2

Post by irfan2 »

:lol: :lol: :lol: (božemeoprosti :-))
:lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

NYTimes
November 11, 2007
Balkans’ Idolatry Delights Movie Fans and Pigeons
By DAN BILEFSKY

ZITISTE, Serbia — In this sleepy farming village, residents talk of a new spirit of exaltation ever since a towering bronze and concrete statue of Rocky Balboa was erected in the village square, his boxing gloves raised in a heroic gesture of triumph.

But Rocky will soon have company in the region: Tarzan, Bruce Lee and a former Playboy model.

Image

In a phenomenon that is either delighting or alarming cultural critics, monuments to icons of Hollywood and popular culture are sprouting across the Balkans, after almost a decade of bloodshed and vengeance that killed as many as 125,000 people in Croatia, Bosnia and Kosovo.

The noted Serbian visual artist Milica Tomic, for one, is concerned. She calls the statues “a dangerous joke in which history is being erased and replaced by Mickey Mouse.”

In Medja, a farming village about 12 miles from Zitiste near the Romanian border, city officials are frantically lobbying to raise money to erect a bronze statue of Tarzan. The statue will pay homage to Johnny Weissmuller, the actor and Olympic swimmer. Residents say he was born in Medja in 1904 and proudly show off his birth certificate at City Hall. When he was a baby his family emigrated to the United States. There, he went on to global stardom playing the loin-clothed ruler of the apes and booming out his distinctive ululating yell.

On a hill in the war-torn city of Mostar, Bosnia, divided by an Ottoman bridge separating Bosnian Croats on one side and Bosnian Muslims on the other, a bronze and gold-plated statue of the actor Bruce Lee was recently erected by a group of activists. They aim to bridge the ethnic divide by paying homage to a man who brought cultures together and embodied the fight for justice.

The statue is now in storage after its bronze weapons were vandalized. Both Croats and Muslims complained that the likeness of Mr. Lee, a martial arts icon, was a provocation because he was pointed at them in an aggressive martial pose. This prompted his creators to rotate the statue in a neutral direction.

And in Cacak, southwest of Belgrade, plans are under way to build a statue of a former topless model, Samantha Fox, a Briton who recorded the hit song “Touch Me (I Want Your Body)” and who captured local imaginations when performing in the town. Officials boasted that the statue would be larger than Rocky, but so far the only sign of Ms. Fox’s likeness is an empty pedestal in a local art gallery, with the word “rumors” written on it.

Here in Zitiste, the statue of any figure from the United States, no less such an iconic all-American film character as Rocky, would seem an incongruous presence. The United States, after all, led the NATO bombing campaign in 1999 after the Serbian strongman Slobodan Milosevic defied international pressure and clashed with the ethnic Albanians of Kosovo.

But Bojan Marceta, a 28-year-old local cameraman who raised 5,000 euros (about $7,300) to commission the statue, said Rocky was a universal hero and far more deserving of respect than Serbia’s own recent leadership.

“Nobody from the wars of the 1990s or from the former Yugoslavia deserves a monument, because all our leaders did was to prevent us from progressing,” said Mr. Marceta, who celebrated the unveiling of the statue in August with fireworks at a public concert. “My generation can’t find role models so we have to look elsewhere. Hollywood can provide an answer.”

On a recent day, as a group of local children looked up at Rocky’s bronze six-pack abdomen and giggled, Mr. Marceta said the nearly 20-foot-tall statue — created by a Croatian artist and financed in part by a local chicken farmer — was a cry for attention from a place the world had forgotten.

That cry has been heeded, at least for now. Dozens of television crews from as far away as Japan have descended on the town. Even Sylvester Stallone sent the people of Zitiste a personal video message from the jungle set of the latest Rambo film, expressing joy that his character continued “to have an impact in the world.”

Not all of Zitiste’s citizens are convinced.

“I don’t like Rocky — it has nothing to do with this town, and the money could have been spent on something we need, like a new school,” said a retired farmer, Buka Sandor, 70, furrowing his brows. “We are just showing off.”

In Medja, Tarzan’s soon-to-be new home, Dragan Pusara, an assistant to the mayor, said he hoped that the brawny likeness of the town’s native son, Johnny Weissmuller, would bring luck and investment to Medja, after devastating floods.

He said Tarzan was a fitting icon for Serbs because Tarzan had been put in the jungle with nothing and, against all odds, managed to survive. Tarzan, he added, would transcend the ethnic divisions of Medja — home to Serbs, Hungarians and Serbs of German descent — because “he belongs to everyone.”

“After World War II, hundreds of displaced people arrived here with their families and one piece of luggage, and they needed to be strong to survive just like Tarzan,” he said.

Whatever the opinions of local residents about their new Hollywood talisman, some sociologists explain the glorification of nonpolitical Hollywood icons as the outgrowth of an identity crisis after the wars of the 1990s, when the lines between oppressors and victims were blurred.

When a Belgrade municipal authority recently appointed a jury of artists and intellectuals to commission a monument to the victims of the wars of the 1990s, the jurors could not agree on whom to honor. Mileta Prodanovic, a Serbian writer and painter who was on the jury, said the commission’s failure reflected the ideological vacuum left over from the time of Mr. Milosevic.

“These Hollywood monuments are a subversive response” to the governments of that time, which they are mocking, he said. “People realize that many of our soldiers in the wars of the 1990s were criminals who stole, robbed and killed. So people are searching for alternative role models and this is a healthy rejection of nationalism.”

But Ms. Tomic, who also served on the jury, said she feared that these new heroes imported from films and popular culture were just an excuse to avoid facing up to the bloody history of the Balkans.

“This turning to Rocky or Tarzan is unhealthy and dangerous,” she said. “We need to find a way of representing our grief, our responsibility and our despair. “Until we do that, Serbia cannot come to terms with the present and the future.”
pitt

Post by pitt »

ajjjj pu pu pu....cuj NYT cita :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:ajjjj pu pu pu....cuj NYT cita :D:D
doslo mi na forward, ne citam ja to vise :D :-)
Šandor

Post by Šandor »

Zahtjevam da se razbaniram sa Sarajeva X foruma Do 12/12/2007 godine.Baniran sam prije tri godine skoro, i naravno, moj ban je prvenstveno usmjeren ka Bosnjacima tamo.Ako se gleda, ko je sve pisao kada sam ja pisao, a ko sve pise tamo

Imam 10 godisnji ban na forumu, B 92.Valjda sam bio previse tolerantan, pa u Junu 2015, mi istice i takvo cudo.Samo ako budem ziv.Koliko ja znam, ban mi ne smeta, i ako oni zele da me baniraju u vjecnost.Mogu sad i da se registrujem, napisem par poruka, no nemam uopce neki cilj ili zelju, dok mi je ime BANIRANO

Kao sto sam rekao, ocekujem do tada da se razbaniram, ili cu cim okrene mjesec Decembar, ili 1 ili 31, a po svemu sudeci, nikad se ne zna, napisati nesto, ali pod drugim nickom.Tako, ako administracija na forumu zeli da me banira na 10 godina, ili vjecno, to je do njih.

http://www.virtual-bih.net/forum/procit ... #post_5616

Image
pitt

Post by pitt »

Rezervisti glogovim kolcem protiv nepravde

Kuršumlija - Ratni vojni veterani kasno preksinoć uneli su stilizovani mrtvački sanduk u salu opštine Kuršumlija i time simbolično počeli akciju sahrane "nepravde", koja je i juče trajala. Više stotina rezervista u centru Kuršumlije položilo je mrtvački sanduk s natpisom "nepravda".
Oni su se u povorci, na čijem je čelu bio natpis 1945-2007. godina, a iznad urezana crvena petokraka zvezda, uputili ka zgradi opštine. Pošto su u salu Opštine uneli kovčeg, organizovali su počasnu stražu u uniformama rezervista. Rezervisti su spremili i glogov kolac i beli luk kojim žele da oteraju i unište "povampirenu nepravdu". Ratni vojni veterani su zatim krenuli u protestnu šetnju. FONET
StLouis

Post by StLouis »

Šandor wrote:Zahtjevam da se razbaniram sa Sarajeva X foruma Do 12/12/2007 godine.Baniran sam prije tri godine skoro, i naravno, moj ban je prvenstveno usmjeren ka Bosnjacima tamo.Ako se gleda, ko je sve pisao kada sam ja pisao, a ko sve pise tamo

Imam 10 godisnji ban na forumu, B 92.Valjda sam bio previse tolerantan, pa u Junu 2015, mi istice i takvo cudo.Samo ako budem ziv.Koliko ja znam, ban mi ne smeta, i ako oni zele da me baniraju u vjecnost.Mogu sad i da se registrujem, napisem par poruka, no nemam uopce neki cilj ili zelju, dok mi je ime BANIRANO

Kao sto sam rekao, ocekujem do tada da se razbaniram, ili cu cim okrene mjesec Decembar, ili 1 ili 31, a po svemu sudeci, nikad se ne zna, napisati nesto, ali pod drugim nickom.Tako, ako administracija na forumu zeli da me banira na 10 godina, ili vjecno, to je do njih.

http://www.virtual-bih.net/forum/procit ... #post_5616

Image

ajme zagrdilo :lol: dajte covjeku amnestiju :D
pitt

Post by pitt »

eee.....to je moj stari ahbab jack-o :D:D historicar koji pati od ED i koji veze nema sa geografijom :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

evooooo gaaaaaaa :D:D:D

Fuad Backović Deen: Ne volim zavirivati u tuđe spavaće sobe
Šejla IBRIĆ

03.01.2008 16:49

Fuad Backović Deen, naš kontrovezni pjevač, nakon dvogodišnjeg odmora i medijskog odsustva opet ulazi na velika vrata naše muzičke scene. Nedavno je, naime, plasirao singl "Priđi bliže", kojim najavljuje novi album i drugačiji, ozbiljniji muzički pristup.

"Singl 'Priđi bliže' je obrada jednog velikog hita iranskog pjevača Kameruna. Tu pjesmu je izdao 2004. ili 2005. godine i jako mi se dopala. Biće regularno potpisan kao autor. Znači, nije nikakva krađa. Bio mi je izazov da uradim pjesmu gdje je specijalni gost KC reper, koji je super odradio svoje dionice. U januaru treba da snimimo spot za ovaj singl", objašnjava Deen.

NN: Kakav će biti Vaš novi album?

BACKOVIĆ: Biće dosta drugačiji i zreliji za razliku od mojih prethodnih albuma. Neću reći bolji, nego zreliji u skladu s onim kako se sada osjećam. Publika je imala priliku da me prati od moje 14. godine. Meni je sada 25 godina. Publika je zaista mogla da prati moj razvojni put, od djeteta do odraslog čovjeka. Evo, sada je došlo vrijeme da i svemu ovome pristupim profesionalnije. Mislim da će to publika prepoznati. Napravio sam pauzu i zato sam mnogo razmišljao o novom albumu. Neprocjenjivo mi je pomogla prijateljica Dalal Midhat iz dua "Erato". Biće autora sa svih strana svijeta, inostranstva. Upravo smo Dalal i ja autori nekih pjesama. Imam jednu prekrasnu baladu na tekst Aleksandre Milutinović. Dosta će se razlikovati ovaj novi album od posljednjeg, "Anđela sa greškom". Objaviću ga uoči rođendana, početkom aprila. Aleksandra Kovač je moj veliki prijatelj i naravno da će biti i saradnik, ali ona se sada više posvetila svojoj karijeri.

NN: Hoće li se desiti Vaša najavljivana saradnja s britanskim producentom Piterom Bejkerom?

BACKOVIĆ: To sve stoji. Uradio sam singl na engleskom jeziku. Možda čak izdam i dupli CD. Ali, moram se odlučiti na taj korak - ako želim graditi inostranu karijeru, ne mogu to raditi iz BiH. Ne mogu živjeti ovdje, a djelovati vani.

NN: Gdje biste se preselili?

BACKOVIĆ: U Beč ili London gdje su smještene velike diskografske kuće. Međutim, sigurno je da ću najmanje još dvije godine biti u BiH.

NN: Šta ste radili ove dvije godine? Nije Vas bilo ni u medijima.

BACKOVIĆ: Bez obzira na to, mediji su svašta pisali. Proveo sam tri mjeseca na moru u svojoj kući na Braču, uglavnom sa svojim roditeljima. Bilo mi je lijepo i razmišljao sam kako dalje. Krenuo sam ponovo na fakultet, Panevropski univerzitet. Izabrao sam Odsjek poduzetničkog menadžmenta. Položio sam prvi ispit, što je super.

NN: I šta ste dobili?

BACKOVIĆ: Sedmicu. Ja sam iskren. Ne lažem.

NN: Ako završite fakultet, da li razmišljate da promijenite profesiju?

BACKOVIĆ: Muzika je moj život. Ja se na sceni osjećam kao kod kuće. Tokom OBN-ovog šoua "Zvijezde sa zvijezdama" shvatio sam da mi je scena zaista nedostajala. Ipak, ja potičem iz obrazovane porodice i želim da nastavim tu tradiciju. Moji roditelji su mi uvijek bili najveća i najjača podrška. Imam tu sreću da živim u skladnoj porodici. Mnogo su putovali, govore više svjetskih jezika, imaju diplome, te shvataju mnoge moje gluposti i ispravne poteze. Ja sam dijete sreće i ljubavi.

NN: Nedavno je Vaša bivša menadžerica Bernarda Tolić objavila knjigu o životu na estradi "Show bez bizz". Da li ste je pročitali?

BACKOVIĆ: Nisam. Iskreno da kažem, ni nemam namjeru jer se u životu trudim da čitam nešto što me duhovno i intelektualno nadograđuje. Trenutno sam zaokupljen faksom, tako da nemam vremena da čitam takvu vrstu štiva. Inače, ne volim da zavirujem u tuđe živote, posebno ne u tuđe spavaće sobe. Mene su moji roditelji učili da je nekulturno pričati o tome, a kamoli pisati.

NN: Šta biste promijenili u 2008. godini?

BACKOVIĆ: Volio bih da ljudi u BiH bolje žive. Ja nisam pravi primjer jer imam lagodan život zahvaljući svojim roditeljima. Ali, nisam neko ko je sebičan i ko gleda samo sebe. Volio bih da vidim svu djecu i penzionere iz BiH zadovoljne, nasmijane. Volio bih da nije ovakva neimaština i bijeda u BiH.

NN: Da osvojite na lotu milion KM, šta biste kupili?

BACKOVIĆ: Kada bih dobio milion KM na lotu, prije svega, oko 250.000 KM bih dao u humanitarne svrhe. Onda bih jedan dio novca uložio u nešto pametno, nešto što će mi osigurati neka stalna primanja. Možda bih kupio dionice neke jake firme. Poveo bih takođe sve svoje drage prijatelje na jedno nevjerovatno putovanje. Otišao bih u kvalitetan šoping.

NN: Jeste li zaljubljeni?

BACKOVIĆ: Nisam. Emotivno sam prazan. Vjerujem u ljubav i želim da se zaljubim, ali ne baš po svaku cijenu.

NN: Kako izgleda Vaša idealna djevojka?

BACKOVIĆ: Volio bih da moja odabranica bude dobra osoba koja ima lijep kućni odgoj, da je obrazovana i cijeni sebe, da ima razumijevanja prema mom poslu, da ima visoke moralne kodekse. I na kraju krajeva, da jednog dana bude dobra majka mojoj djeci.

NN: Otvoreno pričate o plastičnim korekcijama. Vi ih odobravate?

BACKOVIĆ: Odobravam sve što ljude čini sretnima, ali sam protiv pretjerivanja. "Uradio" sam usne poslije "Eurosonga". Radio sam ih tri puta u razmaku od tri mjeseca u Beogradu. Stavio sam silikone, čisto da se ne bockam cijeli život. Htio sam malo punije usne. Niko me nije natjerao na to i ne kajem se.

NN: Da li biste još nešto promijenili na sebi?

BACKOVIĆ: Ne. Samo bih nabacio mišiće. Zato idem tri puta sedmično na pilates i fitnes.
StLouis

Post by StLouis »

pitt wrote:evooooo gaaaaaaa :D:D:D

Fuad Backović Deen: Ne volim zavirivati u tuđe spavaće sobe
Šejla IBRIĆ

03.01.2008 16:49

Fuad Backović Deen, naš kontrovezni pjevač, nakon dvogodišnjeg odmora i medijskog odsustva opet ulazi na velika vrata naše muzičke scene. Nedavno je, naime, plasirao singl "Priđi bliže", kojim najavljuje novi album i drugačiji, ozbiljniji muzički pristup.

"Singl 'Priđi bliže' je obrada jednog velikog hita iranskog pjevača Kameruna. Tu pjesmu je izdao 2004. ili 2005. godine i jako mi se dopala. Biće regularno potpisan kao autor. Znači, nije nikakva krađa. Bio mi je izazov da uradim pjesmu gdje je specijalni gost KC reper, koji je super odradio svoje dionice. U januaru treba da snimimo spot za ovaj singl", objašnjava Deen.

NN: Kakav će biti Vaš novi album?

BACKOVIĆ: Biće dosta drugačiji i zreliji za razliku od mojih prethodnih albuma. Neću reći bolji, nego zreliji u skladu s onim kako se sada osjećam. Publika je imala priliku da me prati od moje 14. godine. Meni je sada 25 godina. Publika je zaista mogla da prati moj razvojni put, od djeteta do odraslog čovjeka. Evo, sada je došlo vrijeme da i svemu ovome pristupim profesionalnije. Mislim da će to publika prepoznati. Napravio sam pauzu i zato sam mnogo razmišljao o novom albumu. Neprocjenjivo mi je pomogla prijateljica Dalal Midhat iz dua "Erato". Biće autora sa svih strana svijeta, inostranstva. Upravo smo Dalal i ja autori nekih pjesama. Imam jednu prekrasnu baladu na tekst Aleksandre Milutinović. Dosta će se razlikovati ovaj novi album od posljednjeg, "Anđela sa greškom". Objaviću ga uoči rođendana, početkom aprila. Aleksandra Kovač je moj veliki prijatelj i naravno da će biti i saradnik, ali ona se sada više posvetila svojoj karijeri.

NN: Hoće li se desiti Vaša najavljivana saradnja s britanskim producentom Piterom Bejkerom?

BACKOVIĆ: To sve stoji. Uradio sam singl na engleskom jeziku. Možda čak izdam i dupli CD. Ali, moram se odlučiti na taj korak - ako želim graditi inostranu karijeru, ne mogu to raditi iz BiH. Ne mogu živjeti ovdje, a djelovati vani.

NN: Gdje biste se preselili?

BACKOVIĆ: U Beč ili London gdje su smještene velike diskografske kuće. Međutim, sigurno je da ću najmanje još dvije godine biti u BiH.

NN: Šta ste radili ove dvije godine? Nije Vas bilo ni u medijima.

BACKOVIĆ: Bez obzira na to, mediji su svašta pisali. Proveo sam tri mjeseca na moru u svojoj kući na Braču, uglavnom sa svojim roditeljima. Bilo mi je lijepo i razmišljao sam kako dalje. Krenuo sam ponovo na fakultet, Panevropski univerzitet. Izabrao sam Odsjek poduzetničkog menadžmenta. Položio sam prvi ispit, što je super.

NN: I šta ste dobili?

BACKOVIĆ: Sedmicu. Ja sam iskren. Ne lažem.

NN: Ako završite fakultet, da li razmišljate da promijenite profesiju?

BACKOVIĆ: Muzika je moj život. Ja se na sceni osjećam kao kod kuće. Tokom OBN-ovog šoua "Zvijezde sa zvijezdama" shvatio sam da mi je scena zaista nedostajala. Ipak, ja potičem iz obrazovane porodice i želim da nastavim tu tradiciju. Moji roditelji su mi uvijek bili najveća i najjača podrška. Imam tu sreću da živim u skladnoj porodici. Mnogo su putovali, govore više svjetskih jezika, imaju diplome, te shvataju mnoge moje gluposti i ispravne poteze. Ja sam dijete sreće i ljubavi.

NN: Nedavno je Vaša bivša menadžerica Bernarda Tolić objavila knjigu o životu na estradi "Show bez bizz". Da li ste je pročitali?

BACKOVIĆ: Nisam. Iskreno da kažem, ni nemam namjeru jer se u životu trudim da čitam nešto što me duhovno i intelektualno nadograđuje. Trenutno sam zaokupljen faksom, tako da nemam vremena da čitam takvu vrstu štiva. Inače, ne volim da zavirujem u tuđe živote, posebno ne u tuđe spavaće sobe. Mene su moji roditelji učili da je nekulturno pričati o tome, a kamoli pisati.

NN: Šta biste promijenili u 2008. godini?

BACKOVIĆ: Volio bih da ljudi u BiH bolje žive. Ja nisam pravi primjer jer imam lagodan život zahvaljući svojim roditeljima. Ali, nisam neko ko je sebičan i ko gleda samo sebe. Volio bih da vidim svu djecu i penzionere iz BiH zadovoljne, nasmijane. Volio bih da nije ovakva neimaština i bijeda u BiH.

NN: Da osvojite na lotu milion KM, šta biste kupili?

BACKOVIĆ: Kada bih dobio milion KM na lotu, prije svega, oko 250.000 KM bih dao u humanitarne svrhe. Onda bih jedan dio novca uložio u nešto pametno, nešto što će mi osigurati neka stalna primanja. Možda bih kupio dionice neke jake firme. Poveo bih takođe sve svoje drage prijatelje na jedno nevjerovatno putovanje. Otišao bih u kvalitetan šoping.

NN: Jeste li zaljubljeni?

BACKOVIĆ: Nisam. Emotivno sam prazan. Vjerujem u ljubav i želim da se zaljubim, ali ne baš po svaku cijenu.

NN: Kako izgleda Vaša idealna djevojka?

BACKOVIĆ: Volio bih da moja odabranica bude dobra osoba koja ima lijep kućni odgoj, da je obrazovana i cijeni sebe, da ima razumijevanja prema mom poslu, da ima visoke moralne kodekse. I na kraju krajeva, da jednog dana bude dobra majka mojoj djeci.

NN: Otvoreno pričate o plastičnim korekcijama. Vi ih odobravate?

BACKOVIĆ: Odobravam sve što ljude čini sretnima, ali sam protiv pretjerivanja. "Uradio" sam usne poslije "Eurosonga". Radio sam ih tri puta u razmaku od tri mjeseca u Beogradu. Stavio sam silikone, čisto da se ne bockam cijeli život. Htio sam malo punije usne. Niko me nije natjerao na to i ne kajem se.

NN: Da li biste još nešto promijenili na sebi?

BACKOVIĆ: Ne. Samo bih nabacio mišiće. Zato idem tri puta sedmično na pilates i fitnes.

Koliko kostaju te silikonske usne u begisi?? :D jao pitt i ti svasta isceprkas :lol:
StLouis

Post by StLouis »

pitt

Post by pitt »

babo....ukradose nam Rudonju :D:D:D
pitt

Post by pitt »

Amfilohije The Dark :D:D:D

Amfilohije: Ko prizna Kosovo biće proklet

Image

Pošto je "svim ljudima i narodima" poželeo "blagorodnu novu godinu", mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posebno se obratio "stradalnoj i progonjenoj braći" na Kosovu i, s tim u vezi, poručio predstavnicima crnogorske vlasti da će onaj ko prizna nezavisnost Kosova "na sebe navesti kletvu Svetog Petra Cetinjskog".

"Onaj Crnogorac koji bi potpisao nezavisnost Kosova i Metohije, taj će na sebe navesti kletvu Svetog Petra Cetinjskog i uzeće obraz Crnoj Gori", rekao je Amfilohije.
Prema njegovim rečima, to bi bio "najsramniji čin" u Crnoj Gori, budući da je crnogorski kralj Nikola oslobodio "carske Dečane", Đakovicu i Peć.

Mitropolit Amfilohije je izrazio očekivanje da će crnogorska vlast pokazati "razum" i da neće priznati "lažnu nezavisnost" Kosova. Amfilohije je, takođe, pozvao "moćnike sveta" da ne dozvole da Kosovo "bude izgubljeno, da bude porobljeno".

On je poželeo da u 2008. godini bude više "majki koje rađaju, nego majki čedomorki, više kolevki nego mrtvačkih sanduka", da "umesto nepoštenja zavlada poštenje, umesto nemorala, moral, umesto nerada, rad, umesto bezbožništva istinska vera u Boga".

Prisutne na skupu ispred crkve Svetog Đorđija u Podgorici zabavljali su pevači iz Srbije i Crne Gore, a sve vreme vijorile su trobojne zastave. Na skupu je masa pevala "Od Topole, pa do Ravne Gore...".
Nova godina po Julijanskom kalendaru organizovano je dočekana i u Pljevljima, skupom na gradskom trgu.
StLouis

Post by StLouis »

pitt wrote:Amfilohije The Dark :D:D:D

Amfilohije: Ko prizna Kosovo biće proklet

Image

Pošto je "svim ljudima i narodima" poželeo "blagorodnu novu godinu", mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posebno se obratio "stradalnoj i progonjenoj braći" na Kosovu i, s tim u vezi, poručio predstavnicima crnogorske vlasti da će onaj ko prizna nezavisnost Kosova "na sebe navesti kletvu Svetog Petra Cetinjskog".

"Onaj Crnogorac koji bi potpisao nezavisnost Kosova i Metohije, taj će na sebe navesti kletvu Svetog Petra Cetinjskog i uzeće obraz Crnoj Gori", rekao je Amfilohije.
Prema njegovim rečima, to bi bio "najsramniji čin" u Crnoj Gori, budući da je crnogorski kralj Nikola oslobodio "carske Dečane", Đakovicu i Peć.

Mitropolit Amfilohije je izrazio očekivanje da će crnogorska vlast pokazati "razum" i da neće priznati "lažnu nezavisnost" Kosova. Amfilohije je, takođe, pozvao "moćnike sveta" da ne dozvole da Kosovo "bude izgubljeno, da bude porobljeno".

On je poželeo da u 2008. godini bude više "majki koje rađaju, nego majki čedomorki, više kolevki nego mrtvačkih sanduka", da "umesto nepoštenja zavlada poštenje, umesto nemorala, moral, umesto nerada, rad, umesto bezbožništva istinska vera u Boga".

Prisutne na skupu ispred crkve Svetog Đorđija u Podgorici zabavljali su pevači iz Srbije i Crne Gore, a sve vreme vijorile su trobojne zastave. Na skupu je masa pevala "Od Topole, pa do Ravne Gore...".
Nova godina po Julijanskom kalendaru organizovano je dočekana i u Pljevljima, skupom na gradskom trgu.

JAOOOOO :D :D :D jel ovo bin ladenov brat :lol:
Post Reply