Pucnjava na Dobrinji 2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

chinese_water wrote:
mIRCerka wrote:JEbo lud zbunjenog.
Fakat treba Jozu poslat na Dobrinju, treba mu POKLONIT restoran pa nek se nastavi baviti tim poslom.
hehehe mirci... momci se vec navikli na demokratiju ... hehehe
pa prosla pucnjava kad je ranjen onaj momak, zadnja 2 metka su ispaljena u njega dok je policajac drzao pistolj liku sa puskom na vratu, dakle... kad mu je rekao baci pusku, cim je nije bacio... imao je puno pravo da ga ubije...ali jok...
bolje ga je pustiti da dokrajci drugog?
ma ludilo...
a da ga je ubio, svi biste mu jebali mater zbog prekomjerne upotreb sile...
ne znam za tu frku, zadnja frka koje se sjecam i koju upratih licno je bila kad su keketovici dosli i napravili hrsum u dvici..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pucali iz vozila na Dobrinji

Eldin Hota ranjen hicem u nogu

Pronađena puška iz koje je pucano * Policiji poznata trojica napadača

Eldin Hota (22) ranjen je u pucnjavi koja se jučer oko 1.50 sati dogodila u ulici Mustafe Kamerića u naselju Dobrinja. Na njega je, prema prvim informacijama, pucano iz automobila u pokretu.
Ranjeni mladić potom je, prema nezvaničnim informacijama, ušao u automobil "golf" i odvezao se s mjesta pucnjave. Ljekarsku pomoć zatražio je u KCUS-u. Zadobio je ustrelnu ranu na desnoj potkoljenici i kako nam je rekla portparol bolnice Koševo, smješten je na Odjelu ortopedije.
Sarajevski policajci odmah po dojavi izašli su na teren. Obezbjeđivali su lice mjesta do jučer ujutro, kada je obavljen uviđaj. Pregledom terena u blizini je pronađena automatska puška iz koje je Hota ranjen.
Kako je rečeno u MUP-u Kantona Sarajevo, policija ima saznanja da su u automobilu iz kojeg je pucano na Hotu bila tri mladića.
Za ranjavanje Hote, nezvanično saznajemo, osumnjičeni su Elmedin Zemanjić, Vernes Ćankušić i izvjesni Bitići, za kojima se traga.

L. Š.
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Izvjesni BITICI....
hello, ring a bell?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

mIRCerka wrote:
Alfons Kauders wrote:
Bl_ManiaC wrote:Dobrinja -- WILD WEST,sad me strah proci Dobrinjom :-) :-) :lol:
A nekad je Dobrinja bila mirno i sigurno naselje :D
nekad... :D dok su je gradili mozda :D
ti bio tamo godinu dvije i sad eto dobrinja bad....

Marindvor je odron recimo, malo malo pa nekoga zbodu, upucaju...
eno neko vece ligu zboli onim nozem za hljeb....velikim.
bio sam ja tamo puno duze, al nije bitno... :D

svuda je odron, nije bitno koje naselje, al me zaboli... ne kuham ni s kim, a ovi sto najebu ne najebu slucajno...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Alfons Kauders wrote:

svuda je odron, nije bitno koje naselje, al me zaboli... ne kuham ni s kim, a ovi sto najebu ne najebu slucajno...
ako si bio duze, onda znas da dobrinjci ne podnose kad im neko dira dobrinju :D

nego, BITIĆI (Bitiqi) ucestvovao u pucnjavi...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

mIRCerka wrote:
Alfons Kauders wrote:

podnose ba :D i oni je sami crne :D mani se tog mikrolokalnog patriotizma... :D
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Alfons Kauders wrote:
mIRCerka wrote:
Alfons Kauders wrote:

zivim od 85g na Dobrinji i imas pravo sami je crne, a kao nedaju na nju :D
I fakat me stid nekad kad vidim koga sve znam al sta ces malo mjesto pa se svi znaju. Stoka revolveraska :lol:
amrino

Post by amrino »

Bilo kuda Bitici svuda :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Alfons Kauders wrote:
mIRCerka wrote:
Alfons Kauders wrote:

Nije to mikrolokalni patriotizam...
prije rata je bilo ovako

Raja iz C5 se marise sa rajom iz Dvice...
redovno....

onda dodju alipashinci da se amrisu sa ovim iz dvice, dodje raja iz C5 i marise alipasince...sutra se opet C5 i dvica marishu...

:D

Balabuto, ja zivjeh od 1.2.82. godine, kad nije postojala ulica Hakije Turajlica u C5, odselih u aprilu 2003. i zalim svaki jebeni dan zbog toga...

Amrino, dabogda ti sef dobio hemeroide ybog onoga....
k0laps

Post by k0laps »

mIRCerka wrote:
Alfons Kauders wrote:
mIRCerka wrote: ako si bio duze, onda znas da dobrinjci ne podnose kad im neko dira dobrinju :D

prije rata je bilo ovako

redovno....

onda dodju alipashinci da se amrisu sa ovim iz dvice, dodje raja iz C5 i marise alipasince...sutra se opet C5 i dvica marishu...

Balabuto, ja zivjeh od 1.2.82. godine, kad nije postojala ulica Hakije Turajlica u C5, odselih u aprilu 2003. i zalim svaki jebeni dan zbog toga...

:lol: :lol: :lol: Sto me podsjeti na stare dane... mi smo se sa keca vazda marisali sa dvicom... al onda poslije ako dodje neko sa strane, udruzenim snagama se marisemo protiv pridoslica...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

k0laps wrote:
:lol: :lol: :lol: Sto me podsjeti na stare dane... mi smo se sa keca vazda marisali sa dvicom... al onda poslije ako dodje neko sa strane, udruzenim snagama se marisemo protiv pridoslica...
vidis, poenta je u glagoli MARISATI....

ja se sjecam da smo u ponedeljak u skoli uvijek gledali djecacima u oci i sake, i onaj koji je imao podlive je bio pravo KUL RAJA...
:(

Jedno vrijeme su se nosale one nuncake, ono je bilo presmijesno....

i onda ovo, pucanje kalashom, cime li vec....

I nek mi samo jos jednom neko kaze da sam radikalna kad kazem da agresivce sve treba porokat i kremirat i pustit niz miljacku...

k0laps

Post by k0laps »

mIRCerka wrote:
k0laps wrote:
vidis, poenta je u glagoli MARISATI....

ja se sjecam da smo u ponedeljak u skoli uvijek gledali djecacima u oci i sake, i onaj koji je imao podlive je bio pravo KUL RAJA...

Jedno vrijeme su se nosale one nuncake, ono je bilo presmijesno....

i onda ovo, pucanje kalashom, cime li vec....

I nek mi samo jos jednom neko kaze da sam radikalna kad kazem da agresivce sve treba porokat i kremirat i pustit niz miljacku...

Aj agri...
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

mIRCerka wrote:
Alfons Kauders wrote:
mIRCerka wrote: ako si bio duze, onda znas da dobrinjci ne podnose kad im neko dira dobrinju :D

prije rata je bilo ovako

redovno....

E vidis i ja se toga sjecam al tada su bili neki dugi klinci :D (Liston Masi od starije) (Zuti(hans) Enis Fare i ostali iz male raje) a sad je ova neka nova generacija pa dodju alpasinci pucaju sa dobrinjcima dobrinjce :D smjesno a i tuzno

a tada su bile sake i pokoja palija a sad sjevaju nozevi pistolji a poceli i automati uz koju bombu
mIRCerka

Post by mIRCerka »

u pitanju je ELVEDIN iz trice, a ja licno tricu i peticu nikad nisam smatrala Dobrinjom :oops: :oops: :oops:

:-D :-D :-D :-D :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

btw, sta bi sa Masijem i Listonom?
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Masi trenutno radi u sportskoj dvorani dobrinja bar je do nekidan radio :D a Liston za njega neznam jel poginuo ili tako nesto :?
chinese_water

Post by chinese_water »

mIRCerka wrote:
chinese_water wrote:
mIRCerka wrote:JEbo lud zbunjenog.
Fakat treba Jozu poslat na Dobrinju, treba mu POKLONIT restoran pa nek se nastavi baviti tim poslom.
hehehe mirci... momci se vec navikli na demokratiju ... hehehe
pa prosla pucnjava kad je ranjen onaj momak, zadnja 2 metka su ispaljena u njega dok je policajac drzao pistolj liku sa puskom na vratu, dakle... kad mu je rekao baci pusku, cim je nije bacio... imao je puno pravo da ga ubije...ali jok...
bolje ga je pustiti da dokrajci drugog?
ma ludilo...
a da ga je ubio, svi biste mu jebali mater zbog prekomjerne upotreb sile...
ne znam za tu frku, zadnja frka koje se sjecam i koju upratih licno je bila kad su keketovici dosli i napravili hrsum u dvici..
Ma to je bila zadnja pucnjava na dobrinji prije ove, nema mozda mjesec-dva...
Ja mu ne bi ebao nista da ga je ubio pod okolnostima kakve su bile...
Momak lezi na podu, drugi drzi pusku uperenu u njega a policajac pistolj u momka sa puskom i govori mu baci pusku...a on na to opali jos 2 metka u momka...trebao ga je ubiti iz istih stopa. Moje misljenje... iako i nisam bas previse naklonjen dragoj nam policiji :roll: :oops:
Helem... Keketovici su onda napravili finu frku :D:D:D:D:D a babo je definitvno najludi :D:D:D:D
Situacija u kojoj je i bombica povukao dupe hehehehe

A sto se tice ove price o ovoj novoj frci...veze s vezom nema... mali Hota je imao pusku a oni su pucali iz pistolja ...et' toliko info-a iz prve ruke
:oops:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ma joj ljudi ba sta se frkate sad vise... :D jebo ti takve kriminalce... skupi se njih 5-6, pucaju jedni na druge 10 minuta, ispucaju 200 metaka i niko nikog ne ubije... :D pa hebemu, kod nas ni kriminal nije na svjetskom nivou, sami fuseraj i neznanje... :D daj nek mene jednom zovnu, samo da ponesem clansku lovackog drustva, da me ne okrive za krivolov... :D

znam da mirci voli zivotinje, al jebiga... :D volim ih i ja... :D pogotovo ispod sacha :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Mi smo Condori, najjaci smo najjaci :D :D :D
pitt

Post by pitt »

utekoh sa dobrinje na vrijeme :D:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Alfons Kauders wrote:ma joj ljudi ba sta se frkate sad vise... :D jebo ti takve kriminalce... skupi se njih 5-6, pucaju jedni na druge 10 minuta, ispucaju 200 metaka i niko nikog ne ubije... :D pa hebemu, kod nas ni kriminal nije na svjetskom nivou, sami fuseraj i neznanje... :D daj nek mene jednom zovnu, samo da ponesem clansku lovackog drustva, da me ne okrive za krivolov... :D

znam da mirci voli zivotinje, al jebiga... :D volim ih i ja... :D pogotovo ispod sacha :D
fakat. nikad ubistvo jebo te, a sjebase se pucajuci. Kako samo uspiju raniti nekoga vazda i nikad da ubiju...ne kontam.

Kako ti rece, sve levati pa i u kriminalu. Ovdje kod mene, 38 ubistava na 230,000 stanovnika pa racunajte...a sarajevo ima 500,000 ( i vise) pa nema 4 ubistva godisnje...jebo ti takve kriminalce :D :D :D :D
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Ne berite brigu, uskoro cemo se pribliziti svjetskim standardima u tom pogledu :D
Fleischfresser

Post by Fleischfresser »

Eto mi smo te noci prosli samo 20ak minuta ranije pokraj mjesta gdje se pucalo i vidimo neka dreka frka, al kontamo ono standardno sranje kad smo vidjeli ko se svadjao, i bas nesto se zajebavali hocemo li cuti pucanj.
A procitao sam negdje da ''mIRCerka'' ne smatra tricu Dobrinjom, to je zato jer je kod nas na trici raj pravi za Dobrinjske uslove, ljudi setaju do kasno navece pored rijeke, sjedi se u KUP-u, raja se okuplja na trgu i sve miroljubivo, i onda cujemo tamo dreku i pucnjave sa dvice i onda se cuje kako ljudi komentarisu da im je dovesti sve nesretnike sa dvice kod nas na tricu al da nemamo dovoljno mjesta :D :D :D
Iako nas haman ne volis mIRCerko uvijek si dobrodosla na trici, moguce je da nas ne gotivis jer smo blizi sa ''onima'' sa cetvorke nego sa vama? s dvice :D
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Ma trica je isto dvica i ima istoga olosa ko i na dvici samo sto na dvici ima puno vise kafica pa se tamo skupljaju sa svih strana. Pa zar nije Munja iz trice ubio momka kod kupa zabio mu noz u prsa, pa onaj jedan rom Saba upucao u nogu brata od ovoga sto je sad upucan pa zar nisu isti taj veki elvedin iz trice pa i ova dva upucana burazera, mislim svi su zivjeli tamo samo su neki u bjekstvu :lol: a drugi se vratili odakle su izbjegli ili su tamo gdje im je mjesto "ludara". Da i cuvaj te se sada trice vratio se Munja iz ludnice jucer sam ga vidjeo mozda je viken a mozda za stalno, ako neznas koji je to lik da ti objasnim onaj celavi mali nabijeni sa frljavim ocima sto je ima spisak koga ce ubiti!!!

Eto to vam je Dobrinja tri :-D
Post Reply