NOVA TEMA:))

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

stochar wrote:soul_sista - mozda nisam imao dovoljno prilike da je upoznam, ali mi se cini da je na forumu mnogo pricljivija nego u stvarnom zivotu. ocekiv'o sam od nje malo brbljivo stvorenje ali sam se izgleda zajebao, da se tako (ne)kulturno izrazim.
Stochare, moram priznati da sam taj dan bila malo spustena, mogu ja itekako biti brbljiva :D ali vi ste mi nekako i bilo novi pa eto..i meni je zao sto se nisam malo vise otvorila, valjda bude vise prilika :)
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Ova me princeza opasno nafali :D sad se i ja moram potrduiti :D

:-)
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

stochar = 'luda noc' prvi komentar :) ima smisla za humor, inteligentan, tajanstven, ima zanimljive teme, moze komentarisati o svemu, konstantan, zainteresovan za nove ideje i diskusije, jednostavan, ima neobicne i zanimljive komentare.

eh jel dosta?

a sjecam se ja i sehe..... i micike i pita i black-a, onda onog suckitup al na drugim topicima, pa Tisine...... ahaha..... izostavicu koga pa i taj belaj.... citam i Skljocu i njegovo iskustvo....

ahhh Sarajevski Princ definitivno njegov nik I like very much..., onda Tgirl..... ahhh BayKonoor - romantik, moderator, Panasonic, dajdzarile, Gazz, Lisac, DonDavudes, mr fobia, havetinja, krava, violent jack, konyan, sekiracija, pametnica, Svemirski J, - hehe........... al neznam vas dobro da puno mogu reci.

Toliko od mene,
pozdrav. ;)
Last edited by Sarajevska Princeza on 03/08/2004 17:22, edited 1 time in total.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Stochar, meni prvo ostao u sjecanju zbog ono remixa sa Deenom i Brenom (citav sam se dan smijala tome) sto bi znacilo da ima humor, spontano kaze sta misli, voli mrsave zene :-), ja sam mislila isto da si ti onako prichljiv i zivahan ali kad smo se sreli nekako si mi djelovao kao stidljiv decko :D...
novalic

Post by novalic »

jope ja...

skuzila sam da se sve ovo jaaakooo ozbiljno uzima...

i da je dosmisleno.. cesto...

i prepotentno..

ajd uzdravlje
Hart

Post by Hart »

ovako:

-stochar, narodski co'ek, nagodan, inventivan, mogla bi se piva s njim popit' 8-)

horns, malo u godinama, 'zagorio' te stoga sklon neprilicnim izljevima emocija :lol: , sarajlija nepatvoreni, i najvaznije: manijak - respect

ivi, inteligentna, zeljna experimentiranja, simpaticna :)

novalic, ' mahalusa' ostra jezika, ipak blage naravi :-?

komi, komunista (od onih mladih sto ne znaju zasto), streber, sklon precjenjivanju sopstvene inteligencije, komunikativan, duhovit i nezamjenjiv, zrtva zabluda :lol:
Sayed

Post by Sayed »

Ne mogu ni o kome posebno, znam samo da bi vecinu vas s foruma zelio licno upoznat, iz radoznalosti i svih drugih stvari zbog kojih na forumu nekad provedem skoro po 24 sata. :shock:

Ima nas svakakvih i svaki tj. svaka od nas ima "nesto"...

:D

:|
manijak1

Post by manijak1 »

Znate šta :D ?
Bit ove teme Nove supertalents Forum Sax sa naznakom da se pojavimo u sedmičnim a zašto ne bi i u dnevnim izdanjima ( Avaz nas objavi a mi nađemo advokata da ih sjebemo zbog uzimanja autorskih prava i tražimo odštetu od :D :D 200 000 maraka - nema smisla ići na euro - tamo je već Željo :D ) od te odštete zapalim sebi :D za crnih dana 20 000 milja po sekundi :D advokatu damo 20 000 adminima :D :D :D :D za održavanje foruma 10 000 :D Želji našem jedinom :D uplatimo 80 000 :D :D :D :D pitarima 1 pfening :D ostatak za dernek ko je ko u forumaša i forumašica - predlažem tajnovito mjesto sa vodom :D eto ............volim sve koke koje nalete i naiđu :D
Gollum

Post by Gollum »

Brazzo, ne mogu postati!!!!!!! :x :x :x :x
Gollum

Post by Gollum »

Evo, sad mogu ali ne vidim svoju poruku :x :x :x :x

Kao Gollum, a kao horns ne mogu nikako :x :x :x :x
manijak1

Post by manijak1 »

Ne vidim post od ovoga Da :D ja najviše volim reći Ne kao nekada te lijepe pune mora i lijepih usamljenih plaža - bez koka :D '48 :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Uuuu principessa me nahvalila. Jedva sam cekao da otvorim o0vu temu.

Principessa- trazi ona nesto, nesto njoj nije jasno. Cini se da je probala puno toga i da joj je dosadno. I meni se svidja sto odgovori na svaki moj post.

Gazz - o njoj tek kada je upoznam. Do sada plijeni zajebancijom u granicama. Mislim, zna potegnuti rucnu :D

Hart - ljubomoran sto mi je principessa dala ovoliko epiteta kao i zbog toga sto sam prepoznao W.Blakea u jednom tekstu, a nije mi fah :D :D

Inace volim da u Sarajevu jos ima naseg duha i kulture, a to ovaj decko pokazuje. I zeljovac je, naravno.

p.s. imao si pravo, provjerih i nije ono staroengleski.Je l' ti sada srce na mjestu hart.hahaha Je l' ti sada srce na mjestu hart-koji apsurd :D :D

The Fluid - jedan od starih likova s foruma(po stazu) i tek smo se nedavno upoznali mada se dugo znamo ovako(sramota). Mislim da je malo labilnih zivaca, to mu je mana. Trudi se da ne primi sve k srcu, pa onda ne izdrzi, pa onda prolom oblaka.
Inace pise odlicne price, malo da popravi dikciju i bice sve ok :D :D . Veliki zajebant, ovi zadnji bageri su samo jedna od nasih dvogodisnjih divljanja. Zato mi je drag. Veliki poznavalac znamenitosti Sarajeva, ne spomenika i ostalog nego npr. zaboravljenih natpisa. Da te pitam, Fluiddo, sjecas li se grafita na Akademiji "Misli i vrisni - Torpeda"?

Soul Sister - prava dusa od zene, imao sam se priliku napiti s njom i ko kaze da je sutljiva vara se. Ona samo kuzi, k'o ribar ribu i onda se baca. Ne voli se isticati - to je to. I slatka je, fizicki. I nije nimalo naivna mada djeluje tako na prvi pogled. Eto...
Hart

Post by Hart »

p.s. imao si pravo, provjerih i nije ono staroengleski.Je l' ti sada srce na mjestu hart.hahaha Je l' ti sada srce na mjestu hart-koji apsurd
samo mi ne dirajte u Zelju i englesku knjizevnost 8-)
... nije apsurd ali je heart na mjestu, hvala :) (hart je ime jednog americkog pjesnika prve polovice 20tog stoljeca) 8-)

btw ja se sjecam grafita 'torpeda' na 'Demiji :-D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Harold Hart Crane?
Hart

Post by Hart »

Harold Hart Crane?

DA :D
Gazz

Post by Gazz »

Ma vi ste meni ovdje svi , jednom rijecju, slatki :D :D pogotovo kao cjelina - djelujete vrlo humoristicno :lol: :lol: :lol: o pojedincima ne mogu komentirati, jer nazalost, ne poznajem vas dovoljno ( ili gotovo nikako ),a i s obzirom da cesto nemam zivaca da citam sve vase komentare :D

8-)
manijak1

Post by manijak1 »

Ponavljam :D 8) za one sa slabim živcima :D
Bit ove teme Nove supertalents Forum Sax sa naznakom da se pojavimo u sedmičnim a zašto ne bi i u dnevnim izdanjima ( Avaz nas objavi a mi nađemo advokata da ih sjebemo zbog uzimanja autorskih prava i tražimo odštetu od :D :D 200 000 maraka - nema smisla ići na euro - tamo je već Željo :D ) od te odštete zapalim sebi :D za crnih dana 20 000 milja po sekundi :D advokatu damo 20 000 adminima :D :D :D :D za održavanje foruma 10 000 :D Želji našem jedinom :D uplatimo 80 000 :D :D :D :D pitarima 1 pfening :D ostatak za dernek ko je ko u forumaša i forumašica - predlažem tajnovito mjesto sa vodom :D eto ............volim sve koke koje nalete i naiđu :D
micika

Post by micika »

manijace,zeljo moja,kako si ovih dana? :D
manijak1

Post by manijak1 »

Mici :D tugo moja :D gura se :D
Gazz

Post by Gazz »

manijak1 wrote:Ponavljam :D 8) za one sa slabim živcima :D

Sta reci o manijaku poslije ovoga :?

Dobar terapeut pod No.1 :D naime uspio me natjerati da procitam njegov post ovaj od pocetka do kraja "exercise for my nervs" :D

pa mogla bih reci da ima mudrih i pametnih ideja :) jel' se to kaze nesto kao "manijak je inteligentan" :D

sirokogrudan.... treba znati voljeti sve koke :D i kreativan cini mi se :roll:

treba li jos :? mislim da je dosta :D kratko, ali jasno : manijak je bas sladak :D :-)

8-)
idic

Post by idic »

Ja ću komentarisati smao one koje sam imala prilike lično upoznati

Manijak - simpatičan i duhovit, pokušava biti tajanstven ali mu baš ne polazi za rukom, dobričina u duši :D

Horns - pravi Petar Pan, vječni dječak. Uglavnom veseo i razigran, mada ponekad padne u depresiju, što ga srećom ne drži dugo. Trudi se da održi rejting ženskaroša :-)

Debela - prilično zatvorena i oprezna dok nekoga ne upozna, poslije shvatiš da je super osoba

Fluid - inteligentan i zanimljiv sagovornik, kuturan i uljudan. Poprilično sujetan. Čini mi se da ga ni jedno interesovanje ne drži predugo

Breskvica - prava žena u pozitivnom smislu, lijepa i zanimljiva, umiljata vesela

toliko
manijak1

Post by manijak1 »

Slatko idealan :D nije ni čudo što mi je Horns Brazzo , :D .
Hajde de :D novinari naletite :D da se sudimo :D kao u Americi :D .
Mi ne možemo izgubiti :D isti smo kao Željo kad igra meč koji se nekada zvao i gradski derbi :D sada je već sve unaprijed poznato :D.
Novo ti kao da si se umorila na odmoru :D pokušaj slijedeće godine i da se odmoriš nedvosmisleno ćeš sačuvati zdravlje :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

uglavnom niko ništa ne smije reći negativno u vezi sa svojim sugovornicima koje je upoznao

to se zove kod nas u srbiji :D BRE LICEMERSTVO BRE
admin-x
Forum administrator

Post by admin-x »

test
micika

Post by micika »

:D a ja ovog cobana necu uopste da komentarisem :D
Post Reply