Stochare, moram priznati da sam taj dan bila malo spustena, mogu ja itekako biti brbljivastochar wrote:soul_sista - mozda nisam imao dovoljno prilike da je upoznam, ali mi se cini da je na forumu mnogo pricljivija nego u stvarnom zivotu. ocekiv'o sam od nje malo brbljivo stvorenje ali sam se izgleda zajebao, da se tako (ne)kulturno izrazim.
NOVA TEMA:))
- Soul_Sista
- Soul_Sista
Ova me princeza opasno nafali
sad se i ja moram potrduiti

-
Sarajevska Princeza
stochar = 'luda noc' prvi komentar
ima smisla za humor, inteligentan, tajanstven, ima zanimljive teme, moze komentarisati o svemu, konstantan, zainteresovan za nove ideje i diskusije, jednostavan, ima neobicne i zanimljive komentare.
eh jel dosta?
a sjecam se ja i sehe..... i micike i pita i black-a, onda onog suckitup al na drugim topicima, pa Tisine...... ahaha..... izostavicu koga pa i taj belaj.... citam i Skljocu i njegovo iskustvo....
ahhh Sarajevski Princ definitivno njegov nik I like very much..., onda Tgirl..... ahhh BayKonoor - romantik, moderator, Panasonic, dajdzarile, Gazz, Lisac, DonDavudes, mr fobia, havetinja, krava, violent jack, konyan, sekiracija, pametnica, Svemirski J, - hehe........... al neznam vas dobro da puno mogu reci.
Toliko od mene,
pozdrav.
eh jel dosta?
a sjecam se ja i sehe..... i micike i pita i black-a, onda onog suckitup al na drugim topicima, pa Tisine...... ahaha..... izostavicu koga pa i taj belaj.... citam i Skljocu i njegovo iskustvo....
ahhh Sarajevski Princ definitivno njegov nik I like very much..., onda Tgirl..... ahhh BayKonoor - romantik, moderator, Panasonic, dajdzarile, Gazz, Lisac, DonDavudes, mr fobia, havetinja, krava, violent jack, konyan, sekiracija, pametnica, Svemirski J, - hehe........... al neznam vas dobro da puno mogu reci.
Toliko od mene,
pozdrav.
Last edited by Sarajevska Princeza on 03/08/2004 17:22, edited 1 time in total.
- Soul_Sista
Stochar, meni prvo ostao u sjecanju zbog ono remixa sa Deenom i Brenom (citav sam se dan smijala tome) sto bi znacilo da ima humor, spontano kaze sta misli, voli mrsave zene
, ja sam mislila isto da si ti onako prichljiv i zivahan ali kad smo se sreli nekako si mi djelovao kao stidljiv decko
...
-
Hart
ovako:
-stochar, narodski co'ek, nagodan, inventivan, mogla bi se piva s njim popit'
horns, malo u godinama, 'zagorio' te stoga sklon neprilicnim izljevima emocija
, sarajlija nepatvoreni, i najvaznije: manijak - respect
ivi, inteligentna, zeljna experimentiranja, simpaticna
novalic, ' mahalusa' ostra jezika, ipak blage naravi
komi, komunista (od onih mladih sto ne znaju zasto), streber, sklon precjenjivanju sopstvene inteligencije, komunikativan, duhovit i nezamjenjiv, zrtva zabluda
-stochar, narodski co'ek, nagodan, inventivan, mogla bi se piva s njim popit'
horns, malo u godinama, 'zagorio' te stoga sklon neprilicnim izljevima emocija
ivi, inteligentna, zeljna experimentiranja, simpaticna
novalic, ' mahalusa' ostra jezika, ipak blage naravi
komi, komunista (od onih mladih sto ne znaju zasto), streber, sklon precjenjivanju sopstvene inteligencije, komunikativan, duhovit i nezamjenjiv, zrtva zabluda
- manijak1
Znate šta
?
Bit ove teme Nove supertalents Forum Sax sa naznakom da se pojavimo u sedmičnim a zašto ne bi i u dnevnim izdanjima ( Avaz nas objavi a mi nađemo advokata da ih sjebemo zbog uzimanja autorskih prava i tražimo odštetu od
200 000 maraka - nema smisla ići na euro - tamo je već Željo
) od te odštete zapalim sebi
za crnih dana 20 000 milja po sekundi
advokatu damo 20 000 adminima
za održavanje foruma 10 000
Želji našem jedinom
uplatimo 80 000
pitarima 1 pfening
ostatak za dernek ko je ko u forumaša i forumašica - predlažem tajnovito mjesto sa vodom
eto ............volim sve koke koje nalete i naiđu 
Bit ove teme Nove supertalents Forum Sax sa naznakom da se pojavimo u sedmičnim a zašto ne bi i u dnevnim izdanjima ( Avaz nas objavi a mi nađemo advokata da ih sjebemo zbog uzimanja autorskih prava i tražimo odštetu od
- manijak1
Ne vidim post od ovoga Da
ja najviše volim reći Ne kao nekada te lijepe pune mora i lijepih usamljenih plaža - bez koka
'48 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Uuuu principessa me nahvalila. Jedva sam cekao da otvorim o0vu temu.
Principessa- trazi ona nesto, nesto njoj nije jasno. Cini se da je probala puno toga i da joj je dosadno. I meni se svidja sto odgovori na svaki moj post.
Gazz - o njoj tek kada je upoznam. Do sada plijeni zajebancijom u granicama. Mislim, zna potegnuti rucnu
Hart - ljubomoran sto mi je principessa dala ovoliko epiteta kao i zbog toga sto sam prepoznao W.Blakea u jednom tekstu, a nije mi fah
Inace volim da u Sarajevu jos ima naseg duha i kulture, a to ovaj decko pokazuje. I zeljovac je, naravno.
p.s. imao si pravo, provjerih i nije ono staroengleski.Je l' ti sada srce na mjestu hart.hahaha Je l' ti sada srce na mjestu hart-koji apsurd
The Fluid - jedan od starih likova s foruma(po stazu) i tek smo se nedavno upoznali mada se dugo znamo ovako(sramota). Mislim da je malo labilnih zivaca, to mu je mana. Trudi se da ne primi sve k srcu, pa onda ne izdrzi, pa onda prolom oblaka.
Inace pise odlicne price, malo da popravi dikciju i bice sve ok
. Veliki zajebant, ovi zadnji bageri su samo jedna od nasih dvogodisnjih divljanja. Zato mi je drag. Veliki poznavalac znamenitosti Sarajeva, ne spomenika i ostalog nego npr. zaboravljenih natpisa. Da te pitam, Fluiddo, sjecas li se grafita na Akademiji "Misli i vrisni - Torpeda"?
Soul Sister - prava dusa od zene, imao sam se priliku napiti s njom i ko kaze da je sutljiva vara se. Ona samo kuzi, k'o ribar ribu i onda se baca. Ne voli se isticati - to je to. I slatka je, fizicki. I nije nimalo naivna mada djeluje tako na prvi pogled. Eto...
Principessa- trazi ona nesto, nesto njoj nije jasno. Cini se da je probala puno toga i da joj je dosadno. I meni se svidja sto odgovori na svaki moj post.
Gazz - o njoj tek kada je upoznam. Do sada plijeni zajebancijom u granicama. Mislim, zna potegnuti rucnu
Hart - ljubomoran sto mi je principessa dala ovoliko epiteta kao i zbog toga sto sam prepoznao W.Blakea u jednom tekstu, a nije mi fah
Inace volim da u Sarajevu jos ima naseg duha i kulture, a to ovaj decko pokazuje. I zeljovac je, naravno.
p.s. imao si pravo, provjerih i nije ono staroengleski.Je l' ti sada srce na mjestu hart.hahaha Je l' ti sada srce na mjestu hart-koji apsurd
The Fluid - jedan od starih likova s foruma(po stazu) i tek smo se nedavno upoznali mada se dugo znamo ovako(sramota). Mislim da je malo labilnih zivaca, to mu je mana. Trudi se da ne primi sve k srcu, pa onda ne izdrzi, pa onda prolom oblaka.
Inace pise odlicne price, malo da popravi dikciju i bice sve ok
Soul Sister - prava dusa od zene, imao sam se priliku napiti s njom i ko kaze da je sutljiva vara se. Ona samo kuzi, k'o ribar ribu i onda se baca. Ne voli se isticati - to je to. I slatka je, fizicki. I nije nimalo naivna mada djeluje tako na prvi pogled. Eto...
-
Hart
samo mi ne dirajte u Zelju i englesku knjizevnostp.s. imao si pravo, provjerih i nije ono staroengleski.Je l' ti sada srce na mjestu hart.hahaha Je l' ti sada srce na mjestu hart-koji apsurd
... nije apsurd ali je heart na mjestu, hvala
btw ja se sjecam grafita 'torpeda' na 'Demiji
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Harold Hart Crane?
-
Gazz
Ma vi ste meni ovdje svi , jednom rijecju, slatki
pogotovo kao cjelina - djelujete vrlo humoristicno
o pojedincima ne mogu komentirati, jer nazalost, ne poznajem vas dovoljno ( ili gotovo nikako ),a i s obzirom da cesto nemam zivaca da citam sve vase komentare

- manijak1
Ponavljam
za one sa slabim živcima
Znate šta?
Bit ove teme Nove supertalents Forum Sax sa naznakom da se pojavimo u sedmičnim a zašto ne bi i u dnevnim izdanjima ( Avaz nas objavi a mi nađemo advokata da ih sjebemo zbog uzimanja autorskih prava i tražimo odštetu od![]()
![]()
![]()
![]()
Želji našem jedinom
uplatimo 80 000
![]()
![]()
![]()
pitarima 1 pfening
ostatak za dernek ko je ko u forumaša i forumašica - predlažem tajnovito mjesto sa vodom
![]()
- manijak1
Mici
tugo moja
gura se 
-
Gazz
manijak1 wrote:Ponavljam![]()
za one sa slabim živcima
Znate šta?
Bit ove teme Nove supertalents Forum Sax sa naznakom da se pojavimo u sedmičnim a zašto ne bi i u dnevnim izdanjima ( Avaz nas objavi a mi nađemo advokata da ih sjebemo zbog uzimanja autorskih prava i tražimo odštetu od![]()
![]()
![]()
![]()
Želji našem jedinom
uplatimo 80 000
![]()
![]()
![]()
pitarima 1 pfening
![]()
Sta reci o manijaku poslije ovoga
Dobar terapeut pod No.1
pa mogla bih reci da ima mudrih i pametnih ideja
sirokogrudan.... treba znati voljeti sve koke
treba li jos
-
idic
Ja ću komentarisati smao one koje sam imala prilike lično upoznati
Manijak - simpatičan i duhovit, pokušava biti tajanstven ali mu baš ne polazi za rukom, dobričina u duši
Horns - pravi Petar Pan, vječni dječak. Uglavnom veseo i razigran, mada ponekad padne u depresiju, što ga srećom ne drži dugo. Trudi se da održi rejting ženskaroša
Debela - prilično zatvorena i oprezna dok nekoga ne upozna, poslije shvatiš da je super osoba
Fluid - inteligentan i zanimljiv sagovornik, kuturan i uljudan. Poprilično sujetan. Čini mi se da ga ni jedno interesovanje ne drži predugo
Breskvica - prava žena u pozitivnom smislu, lijepa i zanimljiva, umiljata vesela
toliko
Manijak - simpatičan i duhovit, pokušava biti tajanstven ali mu baš ne polazi za rukom, dobričina u duši
Horns - pravi Petar Pan, vječni dječak. Uglavnom veseo i razigran, mada ponekad padne u depresiju, što ga srećom ne drži dugo. Trudi se da održi rejting ženskaroša
Debela - prilično zatvorena i oprezna dok nekoga ne upozna, poslije shvatiš da je super osoba
Fluid - inteligentan i zanimljiv sagovornik, kuturan i uljudan. Poprilično sujetan. Čini mi se da ga ni jedno interesovanje ne drži predugo
Breskvica - prava žena u pozitivnom smislu, lijepa i zanimljiva, umiljata vesela
toliko
- manijak1
Slatko idealan
nije ni čudo što mi je Horns Brazzo ,
.
Hajde de
novinari naletite
da se sudimo
kao u Americi
.
Mi ne možemo izgubiti
isti smo kao Željo kad igra meč koji se nekada zvao i gradski derbi