SARAJEVO-X okupljanje ????
- atko
Ja bih sahan japraka, gurabiju i bokal tursijeInfraRedRidinghood wrote:E'o, sa' ćemo. Šta ćete pojes'? Zoom kuha, a ja ću poslije derneka da iscijepam drva svakom ponaosobatko wrote:Nego neka administracija sa-x pripremi majice na ledjima neka bude "sarajevo-x" a naprijed neka budu nickovi sa foruma i kako ko dolazi nek oblaci svoju majicu inace ce nastati velija zbrka![]()
![]()
- Bl_ManiaC
Potpisujem,atko wrote:Nego neka administracija sa-x pripremi majice na ledjima neka bude "sarajevo-x" a naprijed neka budu nickovi sa foruma i kako ko dolazi nek oblaci svoju majicu inace ce nastati velija zbrka
Joj kako bi to izgledalo
joj kakvih bi tu suprise-a bilo,vidis nick na majici na nekoj osobi i iznenadis se pozitivno ili negativno
- Dirty Harry
Wow! Sjajna ideja!ostro i na prvu wrote:to bi plac bioBl_ManiaC wrote:Potpisujem,atko wrote:Nego neka administracija sa-x pripremi majice na ledjima neka bude "sarajevo-x" a naprijed neka budu nickovi sa foruma i kako ko dolazi nek oblaci svoju majicu inace ce nastati velija zbrka![]()
![]()
Joj kako bi to izgledalo![]()
joj kakvih bi tu suprise-a bilo,vidis nick na majici na nekoj osobi i iznenadis se pozitivno ili negativno![]()
![]()
![]()
![]()
dobra ideja

- Dirty Harry
Ja spavam u svojojkomi wrote:ja još uvijek imam one grupnjak majice SA-x sa nikom
eh kad se sjetim da smo u vitez išli po njih
:D:D
al kvalitet je neosporan, nick se nije ni sekunde izbrisao ni nakon ... 3 godine?
- Dirty Harry
Ja tebe nekad vidim u gradukomi wrote:neke forumaše nisam vidio 3 godine
zaboravih kako izgledaju:D:D
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
veca_sa wrote:bosmen wrote:MadamPiano bi dobila 13 majica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dirty Harry
To je onda bilo poodavno ... Prosle godine u busu iz Splita, jel tako?komi wrote:ja tebe u busuDirty Harry wrote:Ja tebe nekad vidim u gradukomi wrote:neke forumaše nisam vidio 3 godine
zaboravih kako izgledaju:D:D
ponekad
:D:D
- bpsang
gdje ste bili kad se jelo i pilo a hagra puno bilo...
al ajde moze i jopet, raja se povremeno vidja i upisuje red bi bio dok je jos ljepote jedno druzenje organizovati,a mozda usput i prikupiti lovu za Novogodisnje Paketice
evo i miWCI se slaže. jel tako miWCI
al ajde moze i jopet, raja se povremeno vidja i upisuje red bi bio dok je jos ljepote jedno druzenje organizovati,a mozda usput i prikupiti lovu za Novogodisnje Paketice
evo i miWCI se slaže. jel tako miWCI