e vidis, pudlica ti nece ici tamo u zelenilo, on bi dje pod svoj pendzer...uvjek dobar gost wrote:mIRCerka wrote:posto si ti meni radisan i znas da te postujem, hajd organizuj raju da se ocisti recimo Centrortransov parking kod bristola....uvjek dobar gost wrote:
Ili što ne spomenuste zapuštenost svih izletišta i zelenih površina mahom uzrokovanu divljaštvom pripadnika naroda... ili ili....što se niko ne zapita koliko tal dobiju opštinski i kantonalni činovnici koji odobravaju gradnji tržnih centara.....svuda i svakuda....
i ono zbunje da se regulise, da se ambrozija posjece itd itd...da se uklone tone kanistera od auto ulja....da se OZELENI zelna povrsina...
Ja bih učestvovao u svim akcijama za opšte dobro... i to fakat i bez šuplje mislim da bih mogao afirmisati još par ljudi... za potrebe iste akcije....
Samo je pitanje svrhe jer čistilo se i vrelo bosne par puta... a pogledajmo ga danas... pametnije bi nam bilo da očistimo vrelak i tražimo zabranu posjete pomenutom prostoru.....
pa kontam, pofalici, taj parking mu je blizu....moRe doc bibijem i onda piknichit u zelenishu...
a sto se vrela bosne tice, moja skola ga je ocistila jedan dan, 14 kamiona smeca odvukli, bio petak, da bi do nedelje ujutro "prava raja" i "rodjene sarajlije" ostavili ravno SEDAM kamiona smeca tamo...
A kad se na ovom parkingu zapalilo autoulje, stoji ravno 20 ljudi i gleda kako to gori, niko kurcem da makne da zove vatrogasce....
narafno, ko ce nego ja...i jos me pita vatrogUsac "gospodjo jel vi vidite da nesto gori"....
Azira halali, al moj odgovor je bio "ne vidim, no mi treca kasika to govori"....
e zamisli idiota, svi stoje i gledaju kako gori AUTOULJE, pored zbunja, ljeto je, sve suho, moglo je sve otic u picku materinu, i nadje se par likova to da slika i snima....al niko vatrogasce da zove...
kome bolan parkove?