De, majke ti ugasi CAPS (to je ovdje galama), a za Cacu se slažem - ne može se trpati u isti koš sa Ćelama pošto je Caco ratni zločinac, a Ćele su samo lokalni banditi..intruder wrote:Vingo wrote:A jel?intruder wrote:
NE ZNAM GDJE SI BIO U RATU,ALI ZA DESAVANJA NA TREBEVICU SAM PUNO KOMPETENTNIJI NEGO TI,VJERUJ DA NIJE SVE TAKO KAKO SE PREZENTIRA NASOJ JAVNOSTI ZA CACU.JA ZNAM DA JE STITIO SVOJE BORCE I IZVLACIO SMRADOVE IZ PODRUMA NA TEBEVIC DA BAR AKO NISTA ISKOPAJU KOJI METAR TRANSEA,A TRPATI GA U ISTI KOS SA CELAMA JE SMIJESNO,PRAVO SMIJESNOOOO
Pa ti si za VSTV-a onda....sta ces na forumu?
NE KONTAM TE BAS NAJBOLJE,STO RECE NEKO PRIJE,OVA VODA NIJE RADIOAKTIVNA,ONA JE MALO RADIOAKTIVNA!
UBIJEN RAMIZ DELALIC - CELO
- alphonse kauders
- suncica24
Jel' to onaj celo (malo slovo nije primjer nepismenosti vec nepostovanja, o.a.) zbog kojeg moj stari, koji nije imao "pogodno" ime, nije mogao otici dalje od Marin Dvora u ratu, i od kojeg je dva puta "popio" pistolj u potiljak, takodjer zbog "neprikladnog imena"?
Ili je to onaj celo koji mu je, ihhihi nakon rata, kad ga je taj isti stari odjebao da razvlaci guzove po nekoj drugoj bolnici, izbjegavajuci sudjenje (ili sudjenja), dok drugi umiru pokusavajuci da dodju do prilike da urade pretrage, rekao da mu je upratio kcerke, tj kcer (mene) i da se pripazi sta radi, jer bih i ja mogla... postati dio tala?
Zapravo, boli me ku...fer koji je od njih dvojice, sto ih je manje, to bolje, i njih, i Lekica, i svih ostalih kriminlaca, prdimahovina i "faca" koje haraju gradom. Treba ih pustiti da se medjusobno poubijaju, stari novi, "branioci", doslje...
I da jos nesto, NIJE CELO BRANIO SARAJEVO IZ LJUBAVI PREMA NJEMU, TEBI, MENI, VEC IZ KORISTI, ZBOG PLJACKE I ZATO STO JE TAD IMAO PRILIKU DA BUDE I HEROJ I KRIMINALAC U JEDNOM!
SARAJEVO SU BRANILI NEIMENOVANI AVDE, EMIRI, DAMIRI, BORISI... koji su tu ostali iz ljubavi i koji sad... od koji okrecemo glavu da ne vidimo njihov jad i bijedu!
Jer, ako su Cele i Cace ti koji su heroji... prva cu uzeti eksploziv i minirati grad koji ih takvim smatra!
Iz ljubavi prema... gradu i nama!
Ili je to onaj celo koji mu je, ihhihi nakon rata, kad ga je taj isti stari odjebao da razvlaci guzove po nekoj drugoj bolnici, izbjegavajuci sudjenje (ili sudjenja), dok drugi umiru pokusavajuci da dodju do prilike da urade pretrage, rekao da mu je upratio kcerke, tj kcer (mene) i da se pripazi sta radi, jer bih i ja mogla... postati dio tala?
Zapravo, boli me ku...fer koji je od njih dvojice, sto ih je manje, to bolje, i njih, i Lekica, i svih ostalih kriminlaca, prdimahovina i "faca" koje haraju gradom. Treba ih pustiti da se medjusobno poubijaju, stari novi, "branioci", doslje...
I da jos nesto, NIJE CELO BRANIO SARAJEVO IZ LJUBAVI PREMA NJEMU, TEBI, MENI, VEC IZ KORISTI, ZBOG PLJACKE I ZATO STO JE TAD IMAO PRILIKU DA BUDE I HEROJ I KRIMINALAC U JEDNOM!
SARAJEVO SU BRANILI NEIMENOVANI AVDE, EMIRI, DAMIRI, BORISI... koji su tu ostali iz ljubavi i koji sad... od koji okrecemo glavu da ne vidimo njihov jad i bijedu!
Jer, ako su Cele i Cace ti koji su heroji... prva cu uzeti eksploziv i minirati grad koji ih takvim smatra!
-
_BosanaC
suncica24 wrote:Jel' to onaj celo (malo slovo nije primjer nepismenosti vec nepostovanja, o.a.) zbog kojeg moj stari, koji nije imao "pogodno" ime, nije mogao otici dalje od Marin Dvora u ratu, i od kojeg je dva puta "popio" pistolj u potiljak, takodjer zbog "neprikladnog imena"?![]()
Ili je to onaj celo koji mu je, ihhihi nakon rata, kad ga je taj isti stari odjebao da razvlaci guzove po nekoj drugoj bolnici, izbjegavajuci sudjenje (ili sudjenja), dok drugi umiru pokusavajuci da dodju do prilike da urade pretrage, rekao da mu je upratio kcerke, tj kcer (mene) i da se pripazi sta radi, jer bih i ja mogla... postati dio tala?![]()
Zapravo, boli me ku...fer koji je od njih dvojice, sto ih je manje, to bolje, i njih, i Lekica, i svih ostalih kriminlaca, prdimahovina i "faca" koje haraju gradom. Treba ih pustiti da se medjusobno poubijaju, stari novi, "branioci", doslje...![]()
SARAJEVO SU BRANILI NEIMENOVANI AVDE, EMIRI, DAMIRI, BORISI... koji su tu ostali iz ljubavi i koji sad... od koji okrecemo glavu da ne vidimo njihov jad i bijedu!![]()
-
BatoN
#80 Re: ubijen ramiz delalić ćelo
Upravo tako, "na marginama". U stvari meni čitavom ovom kuršlusu od dejtonskog eksperimenta (koji nesrećom nosi isti naziv ko ona prava BiH) kako će preživjeti upravo taj normani, časni čovjek, čovjek o sebi-pri sebi, što bi rekli stari. Ja mislim da ta dinosauraska vrsta može preživjet samo ako se uzajamno malo više solidariše, ko što se solitariše ološ i otpad.pretorianxxl wrote:U pravu si i ja se izvinjavam zbog neupotrebljenog termina "kriminalci" ili "ološ". Čast poštenim ljudima koje si pomenuo u svom postu i hiljadama drugih koji su časni i pošteni, a takvi danas su najčešće na marginama ove proklete države!BatoN wrote:
Mislim da si na pravom putu da objasniš kako treba dešavanja u našem "divljem zapadu", s tim što bih ja napravio jedno tehničku ispravku, da me se pogrešno ne shvati. Naime, mislim da je daleko objektivnije koristiti izraz sandžački kriminalci, umjeso Sandžaklije, i albanski kriminalci, umjesto Albanci, a evo zašto:
Sandžaklija je bio i rahmetli/pokojni Behudin Bašović, koji je dao život za ovaj grad, i svi su ga znali kao poštenog momka, a isto vrijedi i za onog albanca Bajrama Zenunija, koji se raznio explozivom da ne bi yu vojska zauzel relej na vlašiću. Uostalom, ja imam sreće pa u svom naselju, kojej efala Bogu veliko, imam dvije labanske, jednu sandžačku, i višre romskih porodica. To su ljudi časni ljudi koje nih rado mijenjo za neke u svojoj rodbini, iskreno.
Kriminalac je kriminalac, al je naša greška što tako olako lijepimo stereotipe. Nedavo mi jaran šalje oglas kaže: "kako da se čovjek riješi rodbine i prijatelj bez dodatnih zašto i kako..." -Prodajem plac, papiri 1/1, prednost imaju Romi, Albanci i Vehabije"...mislim, trebal komentar...
Onda sam zaključio, pa sami smo krvi što ni skim ne možemo...prije podne mrzimo sebe, a poslijepoden čitav svijet
Jesu pravi kriminalci POJEDINE Sandžaklije, Pojedini Šiptari, ko što su grad granatirali pojedini Srbi, a kriminalaca "fala bogu ima i drugim narodima" ...e zato je daleko ispravnije reč sandžački, albanski, srpski, hrvatski, bosanski itd kriminalci nego Sandžaklije, Albanci, Srbi, Hrvati itd. itd.
Eto ja toliko nek neko ne zamjeri šta (ovo govorimm onim normalnijima u glavi, a onim neozbiljnim balavcima nek je Svevišnji na pomoći, jer im samo On može pomoć)
-
ibro dirka
Trebalo ga je u Haag zbog maltretiranja jednog postenog taksiste.shin wrote:Ja sam gledao kako heroj Celo udara taksistu jer je ovaj svirnuo njemu sok je lola zaglavio saobracaj.
Skakao mu po haubi, mlatio ga antenom....
Ljudina nema sta.
P.S. Citate li vi sta pisete uopste? Lako je po mrtvom pljuvati, a svi ste znali gdje je do jucer bio. Iako nikada nisam bio njegov ljubitelj, ovo mi se fakat gadi.
-
BatoN
#82 Re: ubijen ramiz delalić ćelo
Upravo tako, "na marginama". U stvari mene u čitavom ovom kuršlusu od dejtonskog eksperimenta (koji nesrećom nosi isti naziv ko ona prava BiH) zanima kako će preživjeti upravo taj normani, časni čovjek, čovjek koji ima obraza, čovjek o sebi-pri sebi, što bi rekli stari. Ja mislim da ta dinosauraska vrsta može preživjet samo ako se uzajamno malo više solidariše, ko što se solidariše ološ i otpad.pretorianxxl wrote:U pravu si i ja se izvinjavam zbog neupotrebljenog termina "kriminalci" ili "ološ". Čast poštenim ljudima koje si pomenuo u svom postu i hiljadama drugih koji su časni i pošteni, a takvi danas su najčešće na marginama ove proklete države!BatoN wrote:
Mislim da si na pravom putu da objasniš kako treba dešavanja u našem "divljem zapadu", s tim što bih ja napravio jedno tehničku ispravku, da me se pogrešno ne shvati. Naime, mislim da je daleko objektivnije koristiti izraz sandžački kriminalci, umjeso Sandžaklije, i albanski kriminalci, umjesto Albanci, a evo zašto:
Sandžaklija je bio i rahmetli/pokojni Behudin Bašović, koji je dao život za ovaj grad, i svi su ga znali kao poštenog momka, a isto vrijedi i za onog albanca Bajrama Zenunija, koji se raznio explozivom da ne bi yu vojska zauzel relej na vlašiću. Uostalom, ja imam sreće pa u svom naselju, kojej efala Bogu veliko, imam dvije labanske, jednu sandžačku, i višre romskih porodica. To su ljudi časni ljudi koje nih rado mijenjo za neke u svojoj rodbini, iskreno.
Kriminalac je kriminalac, al je naša greška što tako olako lijepimo stereotipe. Nedavo mi jaran šalje oglas kaže: "kako da se čovjek riješi rodbine i prijatelj bez dodatnih zašto i kako..." -Prodajem plac, papiri 1/1, prednost imaju Romi, Albanci i Vehabije"...mislim, trebal komentar...
Onda sam zaključio, pa sami smo krvi što ni skim ne možemo...prije podne mrzimo sebe, a poslijepoden čitav svijet
Jesu pravi kriminalci POJEDINE Sandžaklije, Pojedini Šiptari, ko što su grad granatirali pojedini Srbi, a kriminalaca "fala bogu ima i drugim narodima" ...e zato je daleko ispravnije reč sandžački, albanski, srpski, hrvatski, bosanski itd kriminalci nego Sandžaklije, Albanci, Srbi, Hrvati itd. itd.
Eto ja toliko nek neko ne zamjeri šta (ovo govorimm onim normalnijima u glavi, a onim neozbiljnim balavcima nek je Svevišnji na pomoći, jer im samo On može pomoć)
-
pretorianxxl
Da, isto kao i one policajce na Ilidži!!!! Evo ja kažem: KO GA JEBE!!!! I NJEGA I SVE ONE KOJE SU OD OVOGA GRADA NAPRAVILI NAJVEĆE SELO NA SVIJETU!!!! Uz ono "dužno poštovanje prema mrtvima!!!"shin wrote:Ja sam gledao kako heroj Celo udara taksistu jer je ovaj svirnuo njemu sok je lola zaglavio saobracaj.
Skakao mu po haubi, mlatio ga antenom....
Ljudina nema sta.
Last edited by pretorianxxl on 28/06/2007 11:10, edited 1 time in total.
- BHG
suncica24 wrote:Jel' to onaj celo (malo slovo nije primjer nepismenosti vec nepostovanja, o.a.) zbog kojeg moj stari, koji nije imao "pogodno" ime, nije mogao otici dalje od Marin Dvora u ratu, i od kojeg je dva puta "popio" pistolj u potiljak, takodjer zbog "neprikladnog imena"?![]()
Ili je to onaj celo koji mu je, ihhihi nakon rata, kad ga je taj isti stari odjebao da razvlaci guzove po nekoj drugoj bolnici, izbjegavajuci sudjenje (ili sudjenja), dok drugi umiru pokusavajuci da dodju do prilike da urade pretrage, rekao da mu je upratio kcerke, tj kcer (mene) i da se pripazi sta radi, jer bih i ja mogla... postati dio tala?![]()
Zapravo, boli me ku...fer koji je od njih dvojice, sto ih je manje, to bolje, i njih, i Lekica, i svih ostalih kriminlaca, prdimahovina i "faca" koje haraju gradom. Treba ih pustiti da se medjusobno poubijaju, stari novi, "branioci", doslje...![]()
SARAJEVO SU BRANILI NEIMENOVANI AVDE, EMIRI, DAMIRI, BORISI... koji su tu ostali iz ljubavi i koji sad... od koji okrecemo glavu da ne vidimo njihov jad i bijedu!![]()
- Qler
eot suza ce mi kanuti sto je poginuo...
on kao musliman... hadzija koji dila drogu pisam mu se ja na njegovu vjeru...
rahmet mu dusi i sve to
ali niakd on nije bio vjernik!
nedavno su renovirali neku dzamiju i u po frke cujes dere se momak "imam ga! ufatio sam ga!" i skoic celo izvadi pistolj ufati tog momka stavi mu pistolj na glavu i poce pjeniti koga imas jebem ti.. bla bla... da bi se na kraju ispostavilo da momak razvodi kablovsku i da je ufatio kabal!
e pisam se ja i na njegov zivot sto ga je zivio i na njegovu vjeru onako kako je postovao!
on kao musliman... hadzija koji dila drogu pisam mu se ja na njegovu vjeru...
rahmet mu dusi i sve to
ali niakd on nije bio vjernik!
nedavno su renovirali neku dzamiju i u po frke cujes dere se momak "imam ga! ufatio sam ga!" i skoic celo izvadi pistolj ufati tog momka stavi mu pistolj na glavu i poce pjeniti koga imas jebem ti.. bla bla... da bi se na kraju ispostavilo da momak razvodi kablovsku i da je ufatio kabal!
e pisam se ja i na njegov zivot sto ga je zivio i na njegovu vjeru onako kako je postovao!
-
pretorianxxl
Ne znam za ostale, ali ja nikada, NIKADA nisam popio kafu u tom objektu, koji je ubiveni dobio za "revolucionarne" zasluge.Edoxxx wrote:Evo jedan prijateljski savjet ... Nemojte kafu piti u Cyborg-u ovih dana ...
Naziv nove teme: "Kako od "maraka, maraka..." od prije rata pred hotelom Evropa doći do par reprezentativnih objekata u gradu, tući nemoćnu policiju i biti veliki boss!"
-
latinalover
pretorianxxl wrote:I Ćelu će, vjerovatno, kao i svakog drugog "revolucionara" (tipa Aladin Keketovića, osuđenog ubice 74godišnje starice '94 godine) ukopati na Kovačima. koji su ukopani gore!
je li taj Aladin ubijen ili ..prirodna smrt?
-
Eshek
u tom poslu je ubijen = prirodna smrtlatinalover wrote:pretorianxxl wrote:I Ćelu će, vjerovatno, kao i svakog drugog "revolucionara" (tipa Aladin Keketovića, osuđenog ubice 74godišnje starice '94 godine) ukopati na Kovačima. koji su ukopani gore!
-
latinalover
samo pitam jer nije bilo u medijima da je ubijenEshek wrote:u tom poslu je ubijen = prirodna smrtlatinalover wrote:pretorianxxl wrote:I Ćelu će, vjerovatno, kao i svakog drugog "revolucionara" (tipa Aladin Keketovića, osuđenog ubice 74godišnje starice '94 godine) ukopati na Kovačima. koji su ukopani gore!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ovako, da se ne bi svadjali, aladina ne petljajte u ovu temu...latinalover wrote:samo pitam jer nije bilo u medijima da je ubijenEshek wrote:u tom poslu je ubijen = prirodna smrtlatinalover wrote:
1. U novinama je pisalo za uzrok Aladinove smrti. Srce.
2. Odhebite vise sa Kovacima, meni je draze kad se neko ko je rodjen na ebenom vratniku ukopa tamo, nego neke doslje (ako cem vec da seremo ko ima a ko nema pravo biti ukopan tamo).
3. Predlazem da se uvede policijski sat, makar cu ga ja sama sebi uvesti...
-
pretorianxxl
Prirodna smrt! Ali nekoga takvog ukopati na Kovačima je vrijeđanje svih poštenih momaka i djevojaka na Kovačima koji su sveto mjesto! Ali kada o tome odlučuju hohštapleri iz Zelenih beretki tipa Muhameda Švrakića i inih "revolucionara" koji su '92 opljačkali sve što se može opljačkati i hvatali se noge po konzulatima BiH u Milanu, Ambasade u Zagrebu gdje su se bh pasoši prodavali po par hiljada maraka svemu i svakomu, bivšeg direktora fonda Emir Zlatar, heroj bolnice ORL '95 godine gdje je mamica sklonila na par mjeseci dok su trajale velike bitke po Treski i deblokade grada.latinalover wrote:
- Dori
Niko meni ovo ne objasniDena wrote:Moze li mi neko obajsniti ova "rat" koji se spominje? Ko su zaracene strane?![]()
Fakat ne pratim ova desavanja....Cula sam za jednog i drugo Celu (i trebalo mi je 2 godine da skontam da imaju dvojica), a ko su sad ostali? I na kojim stranama?
-
pretorianxxl
"Genijalna si"mIRCerka wrote: 1. U novinama je pisalo za uzrok Aladinove smrti. Srce.
2. Odhebite vise sa Kovacima, meni je draze kad se neko ko je rodjen na ebenom vratniku ukopa tamo, nego neke doslje (ako cem vec da seremo ko ima a ko nema pravo biti ukopan tamo).
Svaka ti čast!
Last edited by pretorianxxl on 28/06/2007 11:35, edited 1 time in total.
-
realna do boli
Ja sam sama skontala..ovaj nas "celo" nije onaj njihov "celo" ..nas je na zalost jos ziv i ima rep i masnu kosu 
-
Mukky
Za ovo pljuvanje po Rahmetli Aladinu ces bit rastrgnut, to ti ja garantujem, ima jos dvojicu brace a ima nas jos 100 koji cemo ga voljeti do smrti i poslije toga, a sad ces vidjet da cemo doc do tebe u roku nista.pretorianxxl wrote:I Ćelu će, vjerovatno, kao i svakog drugog "revolucionara" (tipa Aladin Keketovića, osuđenog ubice 74godišnje starice '94 godine) ukopati na Kovačima. koji su ukopani gore!
Za ovakve rijeci se gine.
i da nebi slucajno bilo zabune:
Aladin nije ubijen, aladin je umro (srcani udar)