central...
-
shin
It is I LeClerc;Saian wrote:identifiKiraj se!Eshek wrote:a sobica?Saian wrote:Male Daire, shisha (menta, dinja, vishnja) sok od zohve, turski chaj, izvalana sechiji, vjetrich, hladovina, uvijek puno nikad guzhva nit' graja, ...
sjoooooooooo kad ce august hebo teeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- nebojeplavo
Jel Male daire imaju bastu?
- the_forgotten
Haj nemoj pametovati Boga ti...i pusti tu suplju! Tvoja prica je klasicna "nafurana snobovska prica"...samo sto pricamo lose o centralu odmah smo iskompleksirani...ma dajjjjjjCrvena Tifoza wrote:Ako je ono "jet-shit", dal' se to podrazumjeva da ste vi luzeri!???![]()
![]()
Valjda se ide na kafu radi svoga cejifa, a ne da zrakas k'o radar kako te ko pogled'o, ko sjedi do tebe, sta je ko obuko, kakva se moba ima, kakvo se auto vozi itd. Ako ti brate ne pase neki kafic, zaobidji ga, neznam zasto se pridava tolika paznja Centralu i slicnim kaficima. Izgledate isto k'o kakve mahaluse. Sve mi se cini da vam je Central nabio neki kompleks dok o njemu toliko kvocate.
Samo opusteno
-
Crvena Tifoza
Ni sekunde, vjeruj mi.vasa66 wrote:Ma, jel'se to neko nasao pogodjenim?!?Crvena Tifoza wrote:Ako je ono "jet-shit", dal' se to podrazumjeva da ste vi luzeri!???![]()
![]()
Valjda se ide na kafu radi svoga cejifa, a ne da zrakas k'o radar kako te ko pogled'o, ko sjedi do tebe, sta je ko obuko, kakva se moba ima, kakvo se auto vozi itd. Ako ti brate ne pase neki kafic, zaobidji ga, neznam zasto se pridava tolika paznja Centralu i slicnim kaficima. Izgledate isto k'o kakve mahaluse. Sve mi se cini da vam je Central nabio neki kompleks dok o njemu toliko kvocate.
Samo opusteno
- nebojeplavo
Hvala sajo
eto znam gdje cu veceras 
-
zmijaIzmaj
jel imaju sobicu za remiEshek wrote:a sobica?Saian wrote:Male Daire, shisha (menta, dinja, vishnja) sok od zohve, turski chaj, izvalana sechiji, vjetrich, hladovina, uvijek puno nikad guzhva nit' graja, ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Eshek
pa...ako ti "to" tako zoveš... imajuzmijaIzmaj wrote:jel imaju sobicu za remiEshek wrote:a sobica?Saian wrote:Male Daire, shisha (menta, dinja, vishnja) sok od zohve, turski chaj, izvalana sechiji, vjetrich, hladovina, uvijek puno nikad guzhva nit' graja, ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Eshek on 28/06/2007 18:39, edited 1 time in total.
-
howyesno
ma hajde koja raja tamo izlazi, kako se ponaša, oblaci itd sve na stranu, mislim nek svak fura svoj fazon...
jedino sto je meni vjecita misterija u toj kafani jeste na sta su se konobari onako nafurali?
hebo te, imas osjecaj da te bill clinton licno sluzi.
oni su kao face sto su konobari u centralu - aman - daleko ljudi dogurali u zivotu.
ja izrazito cijenim svaki posao i svaku profesiju, ali, kako kaze ona stara narodna "ne mogu nikako kora na rende"...
jedino sto je meni vjecita misterija u toj kafani jeste na sta su se konobari onako nafurali?
oni su kao face sto su konobari u centralu - aman - daleko ljudi dogurali u zivotu.
ja izrazito cijenim svaki posao i svaku profesiju, ali, kako kaze ona stara narodna "ne mogu nikako kora na rende"...
-
Eshek
sobica je mjesto gdje je kontracepcija umjetnostSaian wrote:dobarshin wrote:It is I LeClerc;Saian wrote: identifiKiraj se!![]()
![]()
![]()
![]()
imaju nebojeplavo, a i bastu![]()
![]()
mislim ispred onaj kao trgich
zheno21 sobica nije mjesto, sobica je vid konceptualne umjetnosti![]()
![]()
- lolita_xx
howyesno wrote:ma hajde koja raja tamo izlazi, kako se ponaša, oblaci itd sve na stranu, mislim nek svak fura svoj fazon...
- Saian
hm, mozda sam te i vidio u Halvatu jednoCH, a da toga ni svjestan nisam biozena wrote:Saian wrote:identifiKiraj se!Eshek wrote: a sobica?![]()
![]()
![]()
ko zna zna
-
Eshek
a ja? mene nisi osjetioSaian wrote:hm, mozda sam te i vidio u Halvatu jednoCH, a da toga ni svjestan nisam bio, uglavnom, tamo osjetim neku jako chistu i pozitivnu energiju tako da me nimalo ne izenenadjuje da se i ti tamo nekad nadjes