Da,da.........kada legnes ispod krsta,on te napadne i postanes katolik,pravoslavac i odmah ti naraste brada..........everybody hurts wrote:A ja ovako razmisljam....TareSA wrote:Ma ja ovako razmisljam, ako je njoj krst interesantan nije nama, nisam za to da se na pod baca i tuku ljudi, al sto brate ne skloni krst iz soba koje izdaje, pa ne drzimo ni mi mjesec i zvjezdu nigdje, nego stalno mi pazimo na nekakvo bratstvo da nikoga ne uvrijedimo, a oni *ebe se njih oni svoje pa nije bitno ko im to ostavlja pare......naravno ni ja ne vjerujem da su ovi vandali iz sarajeva nema nas jos puno u ovom gradu, al brate vjerski znakovi bi trebali biti eliminisani iz prostorija koje se iznajmljuju, sto bi ja ispod krsta spavao, pa nisam lud.....toliko
- zena ima pravo drzati u vlastitoj kuci sta god ona zeli...
- kada su vec ugledali kriz, mogli su je fino zamoliti da ga skloni, ukoliko to ne bi uradila, fino su se mogli pokupiti...
- sad si ti odjednom big brother pa znas da niko od ljudi ne drzi mjesec i zvijezdu po stanovima koje iznajmljuju?
- a to sto su joj ovu frku uradili, pa onda platili samo je jos jedna glupost bosanaca, haha, cuj platili, ne mogu da vjerujem...
- a to sto nisi lud da spavas ispod kriza, vjeruj mi da ne tangiras nikog time, samo dovoljno o sebi govoris i o svom bolesnom tumacenju vjere....
- treba cuti i drugu stranu...
Ako se opires,pa neces,nisi vise osunecen.....(samo sad cekam kakvu budalu da mi pocne pametovati)
To samo mogu nasi papci uraditi..............da dodju nekome u kucu,iznajme sobu,vide krst,umjesto da odu ili zenu zamole da to skloni.
Ostanu tu,prespavaju,bace ga.....i na kraju se posvadjaju sa zenom(ne znam sta je bilo).........cim su dobili kaznene,nece na dobro(njena protiv njihove.............cccccc...........)............
E to je Bosnjo konj,to smo mi(generalno)......
Umjesto mora,marica(al ne za pusenje,nego lezanje)..............Pamet nasa........od sad dole pricam samo ceski...........a coto je,bosan....ups,cehi panje