sado-mazo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#76 Re: sado-mazo
pa sado bog te maz'o...
- fatamorgana
#77 Re: sado-mazo
JThomas wrote:pa sado bog te maz'o...
- mobsterc
#78 Re: Re:
Obzirom da sam temu otvorio prije ravno 6 godina, 50 nijansi nije postojalo, nije na odmet pogledati kada je otvorena tema. A za taj period svasta se jos desavaloalkalna_baterija wrote:
otkad se ovo deklariše kao sado - mazo, matere ti![]()
previše si se uživio u 50 nijansi sivog
- alkalna_baterija
#79 Re: sado-mazo
vidjela sam kad je otvorena tema tek nakon što sam postala, al' mi bilo mrsko ispravljat 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#80 Re: sado-mazo
SM je u psihologiji označen kao poremećaj.
- WildRedRose
#81 Re: sado-mazo
hebi ga, danas je moderno biti poremecen 
- gnjev
#82 Re: sado-mazo
Izbiceval ti koga jarane u ovih par godina ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
- hakazvaka
#84 Re: sado-mazo
Pa rekao si da necemo pricati to okolomobsterc wrote:Jesam
- mobsterc
#85 Re: sado-mazo
Slagao sam... sada pati, ionako ti to volis. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#86 Re: sado-mazo
ova tema mi ide uz avatar 
- Red__Witch
#87 Re: sado-mazo
pa realno, ne u tolikoj mjeri kao tebe, mislim to ponizavanje djeluje kontra na mene. Recimo, meni se svidja vezanje, ali ne svidja mi se sad kada vidim da partnera boli, to mi je ono off. Isto tako ne svidja mi se da mene nesto ekstra boli, ali u stanju sam istrpiti malo boli xD. Ukratko, vezivanje me pali, onda nisam striktno podijeljena na sado-mazo. Volim da to s vremenom malo smijenim, npr, nekad se osjecam posebno dominantnom, i dominiram, a nekad jednostavno pozelim da se malo povucem, e onda moj partner stupa na mjesto dominatora.ariella wrote:ja volim biti bicevana ponizavana vezana to me uzbudjuje,mada mislim da se cure boje izraziti zbog konzervativne sredine.meni su ovdje temu izbrisali tolko o slobodi govora misljenja demokratije a jos je na netu ,sta bi bilo ne daj boze da izjavim na dnevniku,nacija bi se zgrozila.to je moja privatna stvar.i ljudi drzite se teme.u svim odg nisam vidjela nijedan konkretan odg.imate forume za viceve zajebancije sale.i voljela bi da se javi jos neka djevojka koju uzbudjuje sm
Isto, glupo je ovo sprdanje, mislim ako nisi u stanju da konkretno odgovoris, mojne pricati "bolest".
Iskreno smatram da svako ima pravo na svoj izbor, dokle god ne krsi tudja prava. Ponovo podvlacim, da nisam toliki ekstremista, ko zna..mozda i nisam s&m
- fatamorgana
#88 Re: sado-mazo
kako kažu ovdje na forumu pratim, 
- lavorpunvode
#89 Re: sado-mazo
nemo's pricat o tome na forumu pa onda se voditi time kako je tvoja privatna stvar.. ne ide. cim nesto ovako objavis, to postaje "svacija" stvar, i nemas se bas pravo buniti kad ti neko kaze nesto sto ti mozda nije po volji.ariella wrote:ja volim biti bicevana ponizavana vezana to me uzbudjuje,mada mislim da se cure boje izraziti zbog konzervativne sredine.meni su ovdje temu izbrisali tolko o slobodi govora misljenja demokratije a jos je na netu ,sta bi bilo ne daj boze da izjavim na dnevniku,nacija bi se zgrozila.to je moja privatna stvar.i ljudi drzite se teme.u svim odg nisam vidjela nijedan konkretan odg.imate forume za viceve zajebancije sale.i voljela bi da se javi jos neka djevojka koju uzbudjuje sm
- Ramzess Veliki
#90 Re: sado-mazo
Ne volim nikoga ponižavati ni tući ni vezivati ... jesam li ja normalan? 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#92 Re: sado-mazo
lavorpunvode wrote:nemo's pricat o tome na forumu pa onda se voditi time kako je tvoja privatna stvar.. ne ide. cim nesto ovako objavis, to postaje "svacija" stvar, i nemas se bas pravo buniti kad ti neko kaze nesto sto ti mozda nije po volji.
- Ramzess Veliki
#93 Re: sado-mazo
Joj jes' ti grdan nick ...tvsabina wrote:lavorpunvode wrote:nemo's pricat o tome na forumu pa onda se voditi time kako je tvoja privatna stvar.. ne ide. cim nesto ovako objavis, to postaje "svacija" stvar, i nemas se bas pravo buniti kad ti neko kaze nesto sto ti mozda nije po volji.
- Ramzess Veliki
#94 Re: sado-mazo
Red__Witch wrote:recimo da jesi![]()
:igrač: ... ne valja biti potpuno normalan, bolje da si malko zveknut', normalni su dosadni ...
- Red__Witch
#95 Re: sado-mazo
zavisi kako definiraš normalno
nekome je nešto ok, a nekome je to van pameti. 
- WildRedRose
#96 Re: sado-mazo
ma sve je to normalno... svakako sve vise licimo na zivotinje 

- Ramzess Veliki
#97 Re: sado-mazo
Imam jednog druga, vrijednica, samo nešto radi, inače dobar drug ... i tako pričamo jednom prilikom, kad on meni:Red__Witch wrote:zavisi kako definiraš normalnonekome je nešto ok, a nekome je to van pameti.
- Znaš, nešto sam razmišljao o ovoj našoj raji, ma svega mi niko normalan, sve blentavo ...
- Pa ... eto mi kad tebe spomenemo, svako se složi da si ti fin i normalan.
- Kako misliš?
- Pa kad te spomenemo, svako te prokomentariše kao finog i normalnog - ne pije, ne puši, ne zigu ...
-
Sutradan se prvi put napio pa mu se svidjelo, pa je ušao u vezu sa jednom mojom prijateljicom - ja ih skontao i rekao joj da ga svemu nauči, a ova je znala sve.
Jedino se nije propušio.
Pizda kad se svemu naučio nije rekao ni hvala. A morao sam spavati sa njom da pristane da izađe sa njim na kafu.
- fatamorgana
#98 Re: sado-mazo
Đe si jarane, šta ima?Ramzess Veliki wrote:Imam jednog druga, vrijednica, samo nešto radi, inače dobar drug ... i tako pričamo jednom prilikom, kad on meni:Red__Witch wrote:zavisi kako definiraš normalnonekome je nešto ok, a nekome je to van pameti.
- Znaš, nešto sam razmišljao o ovoj našoj raji, ma svega mi niko normalan, sve blentavo ...
- Pa ... eto mi kad tebe spomenemo, svako se složi da si ti fin i normalan.
- Kako misliš?
- Pa kad te spomenemo, svako te prokomentariše kao finog i normalnog - ne pije, ne puši, ne zigu ...
-![]()
![]()
![]()
![]()
Sutradan se prvi put napio pa mu se svidjelo, pa je ušao u vezu sa jednom mojom prijateljicom - ja ih skontao i rekao joj da ga svemu nauči, a ova je znala sve.![]()
Jedino se nije propušio.![]()
Pizda kad se svemu naučio nije rekao ni hvala. A morao sam spavati sa njom da pristane da izađe sa njim na kafu.
- Ramzess Veliki
#99 Re: sado-mazo
Evo ne daju mi sadisti sa posla ...fatamorgana wrote: Đe si jarane, šta ima?.....
I sutra ću raditi ...
- fatamorgana
#100 Re: sado-mazo
I ja sam ti isti k'o ovaj tvoj jaran, vrijednica, pošten ... kako 'no još bi,Ramzess Veliki wrote:Evo ne daju mi sadisti sa posla ...fatamorgana wrote: Đe si jarane, šta ima?.....
![]()
I sutra ću raditi ...