sta mi je??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rina*
#78 Re: sta mi je??
Bojim se istopices se samoSnowflake wrote:Zakažirina* wrote:DokaziSnowflake wrote: 99% siguran
-
Vertigo
#81 Re: sta mi je??
zasto taj nick, da nije mozda depresija ili nesto slicno u pitanju, pa se samim tim odrazava i na sexualni zivotviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...
-
violently_happy
mislim da je zbog stresa, al sam se pravo zabrinula. da li je zbog dosadasnjeg loseg iskustva, ali vise ne ocekujem dobar seks, uvijek kontam da ce mi biti lose, i valjda to ucini svoje, jer vise o tome razmisljam, ne uzivim se... joj sjeba me ovo...
- zena21
pa mislim da je bas to problem... zasto kontati i prije nego sto pocne da ce ti biti loseviolently_happy wrote:mislim da je zbog stresa, al sam se pravo zabrinula. da li je zbog dosadasnjeg loseg iskustva, ali vise ne ocekujem dobar seks, uvijek kontam da ce mi biti lose, i valjda to ucini svoje, jer vise o tome razmisljam, ne uzivim se... joj sjeba me ovo...
think positive
sretno
-
aki200
Do tebe je 100%.
Salim se. Mozda ti je postalo sve to rutina.
Ja bi probao pauzu a ako to ne radi onda, trazi nkog drugog ili mozda neku drugu. A moze i oboje.
ps. Ako ti se ne svidja sex onda ne bi trebala da osjecas potrebu.
A ako ne osjecas potrebu sta te onda briga za sex i sto se sjekiras. Njemu ako treba nek se snadje a tebe boli k**** i za njega i za sex.
.
Ja bi probao pauzu a ako to ne radi onda, trazi nkog drugog ili mozda neku drugu. A moze i oboje.
A ako ne osjecas potrebu sta te onda briga za sex i sto se sjekiras. Njemu ako treba nek se snadje a tebe boli k**** i za njega i za sex.
- zena21
4 posta... i sva 4 na temama o sexuaki200 wrote:Do tebe je 100%.![]()
A ako ne osjecas potrebu sta te onda briga za sex i sto se sjekiras. Njemu ako treba nek se snadje a tebe boli k**** i za njega i za sex..
welcome
- GODZZILA
#93 Re: sta mi je??
Me tooviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...
- amrica
sve je do muskaraca, mozda malo do stresa na poslu ili faxu, ali zanemarljivo, osim ako nisi u katastrofalnoj situaciji, pusti suplju o stitnoj itd, "samo" treba naci pravog covjeka da te gotivi 100%, prvo kao osobu, a onda i da je dobar u krevetu, pa ce biti ok. Ako treba, nacekaj se, ali bolje i to nego na silu raditi nesto sto ti se ne radi.
-
Majstorinho
ja ti mogu pomoci.Javi se na pm,pa da zakazemo sastanak.Da vidis kako ces bit napaljenaviolently_happy wrote:mislim da je zbog stresa, al sam se pravo zabrinula. da li je zbog dosadasnjeg loseg iskustva, ali vise ne ocekujem dobar seks, uvijek kontam da ce mi biti lose, i valjda to ucini svoje, jer vise o tome razmisljam, ne uzivim se... joj sjeba me ovo...
-
from_dust
#97 Re: sta mi je??
Onda nije nikada bilo prave romantike...........ili više volišviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...
-
from_dust
#98 Re: sta mi je??
rina* wrote:Bojim se istopices se samoSnowflake wrote:Zakažirina* wrote: Dokazia to je vec definisana pojava , tako da ne gubimo vrjeme
Heureka,evo je ,još jedna...........ona jadna pita za savjet,a vi tako.Pih
-
violently_happy
kratko smo zajedno, mislim i da mu kazem da se nista nece promijeniti..fizicki mene on privlaci, ima hemije, ali kad pocne da ide dalje od poljupca, sve nestane
kako da mu to kazem??