to ja iz licnog iskustvadanas wrote:to si ti reklazena21 wrote:Al zato garant prilaze tebidanas wrote: meni se niko ne svidja pa nikome i ne prilazim![]()
![]()
![]()
Prvi korak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Harrys
Okoa poslije toga pomisli da to lahka djevojka onda nije pravi.
- zena21
Harrys wrote:Ovdje mnogo bukvalno shvataju,da pridjes prva nepoznatom muskarcu.Nije oto to.Mozda se vec poznajete,nekad cak i druzite,postoji simpatija,on odgovara i fizicki i intelektulano,ali je stidljiv ili se boji da prevali posljednju kariku.zasto ne dati do znanja nekako,okuraziti ga.
![]()
Okoa poslije toga pomisli da to lahka djevojka onda nije pravi.
bravo Hare
-
rikardoreis
samo cu reci da su mi tri godine, provedene s curom koja mi je prva prisla (znali se iz vidjenja do tad), nesto najljepse sto mi se dogodilo u zivotu...
iz dva razloga nisam prvi prisao: prvo, jer je stvarno bila rasna ljepotica (nisam zvijer
, al nisam u njenom rangu) i drugo, jer sam mislio da je obicna glupaca, valjda zbog okruzenja njenog...
iz dva razloga nisam prvi prisao: prvo, jer je stvarno bila rasna ljepotica (nisam zvijer
-
prleitihi
ako znaš koju da je rasna ljepotica & obična glupača..javi..rikardoreis wrote:samo cu reci da su mi tri godine, provedene s curom koja mi je prva prisla (znali se iz vidjenja do tad), nesto najljepse sto mi se dogodilo u zivotu...
iz dva razloga nisam prvi prisao: prvo, jer je stvarno bila rasna ljepotica (nisam zvijer, al nisam u njenom rangu) i drugo, jer sam mislio da je obicna glupaca, valjda zbog okruzenja njenog...
-
mamica papucarka
ko ba ostariokaokakao wrote:hej mamice nemoj tako o nama starkama......pa nismo umrle ako smo ostarile i poudavale se!!!mamica 31 wrote:ovo nije tema za nas zene![]()
-
rikardoreis
prleitihi wrote:ako znaš koju da je rasna ljepotica & obična glupača..javi..rikardoreis wrote:samo cu reci da su mi tri godine, provedene s curom koja mi je prva prisla (znali se iz vidjenja do tad), nesto najljepse sto mi se dogodilo u zivotu...
iz dva razloga nisam prvi prisao: prvo, jer je stvarno bila rasna ljepotica (nisam zvijer, al nisam u njenom rangu) i drugo, jer sam mislio da je obicna glupaca, valjda zbog okruzenja njenog...
..dosta ba više grobova & senki nožica..
:D ..pleonazam..pardon..
:D:D
vidis ba da je bolje mislit nego znat
- van Basten
Nekako je najbolje kad su koraci sinhronizirani, kada idući prirodno prati prošli, kada se golubčići otvaraju zajednički i istovremeno... kao da plešu tango npr (vidjeti na temi - muzika u filmu) 
- zena21
Ima nas koji ne plesemo tangovan Basten wrote:Nekako je najbolje kad su koraci sinhronizirani, kada idući prirodno prati prošli, kada se golubčići otvaraju zajednički i istovremeno... kao da plešu tango npr (vidjeti na temi - muzika u filmu)
- Lafo Sarajka
- Lafo Sarajka
-
*mima*
Ma providna si............Lafo Sarajka wrote:Eno sadmima wrote:Uh........al ti seres......Lafo Sarajka wrote:Sve me zivo interesuje kako pridjete muskarcu ako vam se svidja,sta mu kazete?Jel nesto poput "Mali,dobra ti guza,hoces da se zezamo"![]()
Eto neka mi objasne zene koje prilaze,da se naucim.
A taman sam pocela simpatije prema tebi osjecati jer su mi te preporuculi na drugoj temi
- Lafo Sarajka