Opet se zene ljubemima wrote:zena21 wrote:mima, I love youmima wrote: Neki nick iz Kaknja je ovo napisao.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li su zene pokvarena bica?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sinus
zar sam ja nešto vulgarno napisaoja_cura_ wrote:sinus
ne kontam te, zaista, kako sve tako vulgarno prokomentarises, preobrazis?
da nisi tako nastrojen?
Ono je greška u slovu jednom, a ja ne znam kako da je ispravim
-
*mima*
Nije to greska u jednom slovu........nego u viiiiise slova.......Jesi li svjestan koje glupe komentare ostavljas?????????????????????????????sinus wrote:zar sam ja nešto vulgarno napisaoja_cura_ wrote:sinus
ne kontam te, zaista, kako sve tako vulgarno prokomentarises, preobrazis?
da nisi tako nastrojen?![]()
![]()
Ono je greška u slovu jednom, a ja ne znam kako da je ispravim![]()
-
funaki
zena21 wrote:pa mozda ovdje ima neka curica koja voli djecacicefunaki wrote:Ma nije, kazu nisam u trendu.....zena21 wrote:@funaki
cudim se da te ovdje nije neka vec zapikala![]()
ili mozda jeste![]()
![]()
a @mima kaze da sam ''djecacic''![]()
Problem je sto ja nisam djecacic, i slusam Rock 'n' Roll
- sinus
Da li su žene pokvarene??
mima potvrđuje tu činjenicu da jesu, naravno svaka ćast izuzecima kojih ima. Ali ona ničim izazvana na mene se nešto nameračila. Možda sam ti nešto dužan, koliko se ja sjećam nisam, ali eto ko će znati šta se dešava u iskompleksiranim umovima koji očito da precjenjuju sami sebe i svoju inteligenciju. Čime se dovode u momenat kada sva njihova zloba ispliva na površinu njihovog ega. Ali šta je tu je, takve probleme je teško ispraviti nekome kada odmakne u razvojnom stadijumu......
mima potvrđuje tu činjenicu da jesu, naravno svaka ćast izuzecima kojih ima. Ali ona ničim izazvana na mene se nešto nameračila. Možda sam ti nešto dužan, koliko se ja sjećam nisam, ali eto ko će znati šta se dešava u iskompleksiranim umovima koji očito da precjenjuju sami sebe i svoju inteligenciju. Čime se dovode u momenat kada sva njihova zloba ispliva na površinu njihovog ega. Ali šta je tu je, takve probleme je teško ispraviti nekome kada odmakne u razvojnom stadijumu......
- zena21
eh, da slusas turbo folk, mozda bi se i nasao nekofunaki wrote:zena21 wrote:pa mozda ovdje ima neka curica koja voli djecacicefunaki wrote: Ma nije, kazu nisam u trendu.....![]()
a @mima kaze da sam ''djecacic''![]()
Problem je sto ja nisam djecacic, i slusam Rock 'n' Roll![]()
-
*mima*
sinus wrote:Da li su žene pokvarene??
Sad cu ja bit prosta..........ODJEBI od Mime .........Pogledaj samo svoje poruke koje si pisao. Ja te uopste nisam ni primijetila , sam se kacis tamo gdje ne treba.
- sinus
Hmmmm ne znam ko je koga citirao (pratio) ja tebe nisam nikad jer mi nisi nešto interesanta, a vidiš ti mene opet jesi. Bio ja ovakav ili onakav u u tvom malenom umu to i nije tako važno....tako da stvarno ako imaš nešto smisleno napisati napiši u suprotnom i dalje piskaraj kako znaš i umiješmima wrote:Jeli to sve sto imas da izneses iz Kaknja???????? Pa ne prati me vise u stopu.sinus wrote:Pa vjeruj mi da nisam osjetio jer me je tvoja glupost zasjenila na žalost opet potvrđuješ neke stvari
- nebojeplavo
Eh tebe B. ja taman kokice napravila

- dacina_curica
jel' me to neko trazio?zena21 wrote: pa mozda ovdje ima neka curica koja voli djecacice
malo na temu: davno smo uspostavili da su zene sejtanska legija i neka smo vala, niste nista bolje ni zasluzili
- sinus
Ja se izvinjavam svima zato što sam sebi dopustio da se naklapam sa nekim tamo likovima....
Ali činjenica je da ja nisam ništa gore napisao nego što to mnogi na ovom forumu pišu, a ona se našla kao pametna da meni soli pamet.
Na žalost nisam mogao ostavi da na meni ostane.
Evo ja prestajem sa nedoličnim ponašanjem
Ali činjenica je da ja nisam ništa gore napisao nego što to mnogi na ovom forumu pišu, a ona se našla kao pametna da meni soli pamet.
Na žalost nisam mogao ostavi da na meni ostane.
Evo ja prestajem sa nedoličnim ponašanjem