gledao sam tekmu i tipicni kvalitet premier lige, a mislim da je Sarajevo pobjedilo i 2-3 razlike da ne bi bilo nerealno, jer Slavija nije pokazala apsolutno nista. Sarajevo ih je nadigralo u svim segmentima igre i bilo bolje tokom cijelog susreta, jos da onaj Kurto nije onako retardiran, ili mu je bio los dan, moglo je bit brdo golova u mrezi slavije.
U svakom slucaju Modrica je dala Zrinjskom, sto znaci da nece dati Slobodi, a Zrinjski ce dati Slaviji. Kako Borac 99% ispada i gotovo da i nema sanse za opstanak, poznati supci iz Tuzle bi ukoliko budu sigurica mogli i besplatno dat bodove Slaviji, kao sto to uvijek cine sa mentol ekipama. Valjda se ne mogu oslobodit kompleksa da su uvijek necija filijala

Sarajevo s druge strane treba da trazi bodove u Trebinju gdje ih vjerujem nece naci jer ce ovi zapet i nogama i rukama da Slaviji pomognu da uzme titulu.
Dakle sve u svemu po meni Slavija ima 6 sigurnih bodova (Zrinjski i utakmica kuci) i u posljednjem kolu bi Borac mogao platiti Slavijinu titulu. tj. po naredjenju vise instance izgubiti i ispasti da Sloboda moze dati Slaviji. Dakle Pitari moji dragi, za vas je utakmica sezone ona u Trebinju, gdje vam igra samo pobjeda za koju iskreno mislim imate 10% sanse, jer znate kako je u nas u ligi kad se zapne da domacin ostvari ono sto zeli.
Znam da ovo nekome zvuci kao teorija zavjere, ali nazalost u nas je fudbal sve osim sport i mnogo vise se igra van terena, nego na terenu.
P.S. Nadam se da ce Slavija okrenut Slobodu, a Velez ugurat sebi autogol u posljednjem kolu u Banjaluci pa da tuzlanska govna ispadnu iz lige

Supackiji klub nikad na balkanu nije postojao od Slobode