SLAVIJA VS. SARAJEVO - Odluka o prvaku

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

krkan

Post by krkan »

Nosferatu wrote:Gledaj Marcijana sa Brazilskom zastavom.

"Ponasanje Musemica necu komentarisati. Bio je veliki fudbaler, a kakav je trener necu komentarisati. Mozete vidjeti iz mog glasa, ali necu, necu komentarisati. Na drugu ruku fudbaleri Slavije su moralni pobjednici. Vidjeli ste koliko sponzora ona ima. Kao Barcelona, ili Real. Da ne pretjeram."
:lol: :lol: :lol:

komentatoru treba stravu saljevati ...ma izgubio se lero :lol: :lol:
ketronsd1

Post by ketronsd1 »

Pa jebem te zivote!
Pa kad onaj krkan moze biti sportski komentator onda ja mogu biti predsjednik
Svedske.
SIROVO BRATE SIROVO
zzzzz

Post by zzzzz »

Vrijeme je da ovu temu zatvorimo.........i preselimo se na onu "Sarajevo na putu osvajanja titule"....ili onu "Premijer liga"

Jedini klub koji uz ime FKS zasluzuje "VS" je Zeljo, zato bih molio moderatore (po prvi put) da se ovo zatvori
BSn

Post by BSn »

zzzzz wrote:Vrijeme je da ovu temu zatvorimo.........i preselimo se na onu "Sarajevo na putu osvajanja titule"....ili onu "Premijer liga"

Jedini klub koji uz ime FKS zasluzuje "VS" je Zeljo, zato bih molio moderatore (po prvi put) da se ovo zatvori
Pitari svaka vam cast sto ste onim papcima pokazali gdje im je mjesto!
Last edited by BSn on 12/05/2007 22:51, edited 1 time in total.
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

krkan wrote:

"Ponasanje Musemica necu komentarisati. Bio je veliki fudbaler, a kakav je trener necu komentarisati. Mozete vidjeti iz mog glasa, ali necu, necu komentarisati. Na drugu ruku fudbaleri Slavije su moralni pobjednici. Vidjeli ste koliko sponzora ona ima. Kao Barcelona, ili Real. Da ne pretjeram."

Kako je ime onom komentatoru...zna li iko
Neelix

Post by Neelix »

pa sabahudin topalbecirevic :?
zzzzz

Post by zzzzz »

DiplomataSaSela wrote:
krkan wrote:

Kako je ime onom komentatoru...zna li iko
Dragisa Cosovic, poznati ratni reporter
pretorianxxl

Post by pretorianxxl »

Horde fenomenalne danas, lekcija malim šumskim o navijanju i o tome gdje žive!!!!

Sarajevo na terenu pokazalo da je bolja ekipa i da skratimo:

TITULAAAAA, TITULAAAAA, SLAVIT ĆE SE TITULAAAA!!!!!!
mzungu

Post by mzungu »

Ne znam o kom komentatoru govorite, ja sam gledao/slusao onog na rts :sad:

slavija-feniks :roll:

dodik mu glavni lik na tekmi :D

Komentarise kao da igra reprezentacija rs protiv cijelog svijeta?! Koja pristrasnost, cudo jedno, ili ne :roll:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ama nije toliko siljo-io, hajde bogati mora navijati "za svoje". Jedino mi je mozak probio sa onim propalitetom od igraca, "Doktorom" - koji je poceo na Paljanskim livadama, pa presao u FKS, pa sljegnuo onda u Francuski Sosho - jerbo je bolje loptu cerat nego pusku nosati, pa onda u Beligiji, proveo nesto vremena po prvoligasima, i onda odbio poziv Fuada Muzurovica, da zaigra za reprezentaciju BiH. Prije 5 godina - se vratio da nastavi "uspjesnu" karijeru u Slaviji (valjda ni alata, ni zanata) koja je - naravno bila oduvijek nositelj "Srpske tradicije, kulture i obicaja s ove strane Sarajevskog polja".

Jos jedan biser.

"Marcijano prilazi da kaze nesto sudiji. Moze mu to reci samo na engleskom. Jer na srpskom ili bosnjackom mu sigurno ne moze nista reci". A sudija Vladimir Dominkovic iz Orasja. E moj, "sportski novinar" - tesko je tebi prevaliti preko usta - da postoji i jos uvijek tu je - bosanski jezik.

A posebno mi je dobra - odbrana FCS - u njoj igra Semjon Milosevic i Vladan Grujic, dva Srbina vrlo jaka, odbranise gol prvaka.
B-Baller

Post by B-Baller »

Haman su komentari bili jednako zanimljivi kao i ishod same tekme po ovim provalama sto vidim. U svakom slucaju cestitke na tituli,mislim da se moze vec cestitati.
karanana

Post by karanana »

Kasno sam se ukljucio u TV prenos. Sta je Husref uradio pa da ovaj Corsovic tako komentarise o njemu na kreju? Jeli tekbiro?
mzungu

Post by mzungu »

karanana wrote:Kasno sam se ukljucio u TV prenos. Sta je Husref uradio pa da ovaj Corsovic tako komentarise o njemu na kreju? Jeli tekbiro?
I Husrefa ponijelo :lol:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

STA JE ???
Edin H.

Post by Edin H. »

Ko je pobijedio :shock:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Edin H. wrote:Ko je pobijedio :shock:
Srce...
El_comadante

Post by El_comadante »

još 6 bodova za titulu
hemac

Post by hemac »

da ne zna ko kakav je belaj bio u loži kad je izjednačilo sarajevo, šta li je to dodik popizdio :D
amarpitar

Post by amarpitar »

slaviji ni ovaj mafijas, ni njegova lova nisu nista pomogli.

Image
mostarac

Post by mostarac »

gledao sam tekmu i tipicni kvalitet premier lige, a mislim da je Sarajevo pobjedilo i 2-3 razlike da ne bi bilo nerealno, jer Slavija nije pokazala apsolutno nista. Sarajevo ih je nadigralo u svim segmentima igre i bilo bolje tokom cijelog susreta, jos da onaj Kurto nije onako retardiran, ili mu je bio los dan, moglo je bit brdo golova u mrezi slavije.
U svakom slucaju Modrica je dala Zrinjskom, sto znaci da nece dati Slobodi, a Zrinjski ce dati Slaviji. Kako Borac 99% ispada i gotovo da i nema sanse za opstanak, poznati supci iz Tuzle bi ukoliko budu sigurica mogli i besplatno dat bodove Slaviji, kao sto to uvijek cine sa mentol ekipama. Valjda se ne mogu oslobodit kompleksa da su uvijek necija filijala :D
Sarajevo s druge strane treba da trazi bodove u Trebinju gdje ih vjerujem nece naci jer ce ovi zapet i nogama i rukama da Slaviji pomognu da uzme titulu.
Dakle sve u svemu po meni Slavija ima 6 sigurnih bodova (Zrinjski i utakmica kuci) i u posljednjem kolu bi Borac mogao platiti Slavijinu titulu. tj. po naredjenju vise instance izgubiti i ispasti da Sloboda moze dati Slaviji. Dakle Pitari moji dragi, za vas je utakmica sezone ona u Trebinju, gdje vam igra samo pobjeda za koju iskreno mislim imate 10% sanse, jer znate kako je u nas u ligi kad se zapne da domacin ostvari ono sto zeli.
Znam da ovo nekome zvuci kao teorija zavjere, ali nazalost u nas je fudbal sve osim sport i mnogo vise se igra van terena, nego na terenu.
P.S. Nadam se da ce Slavija okrenut Slobodu, a Velez ugurat sebi autogol u posljednjem kolu u Banjaluci pa da tuzlanska govna ispadnu iz lige :D
Supackiji klub nikad na balkanu nije postojao od Slobode
Better Man

Post by Better Man »

I jedni i drugi su jad i bijeda BiH nogometa! Navijaći su isto tako jadnni i bijedni!
El_comadante

Post by El_comadante »

mostarac wrote:gledao sam tekmu i tipicni kvalitet premier lige, a mislim da je Sarajevo pobjedilo i 2-3 razlike da ne bi bilo nerealno, jer Slavija nije pokazala apsolutno nista. Sarajevo ih je nadigralo u svim segmentima igre i bilo bolje tokom cijelog susreta, jos da onaj Kurto nije onako retardiran, ili mu je bio los dan, moglo je bit brdo golova u mrezi slavije.
U svakom slucaju Modrica je dala Zrinjskom, sto znaci da nece dati Slobodi, a Zrinjski ce dati Slaviji. Kako Borac 99% ispada i gotovo da i nema sanse za opstanak, poznati supci iz Tuzle bi ukoliko budu sigurica mogli i besplatno dat bodove Slaviji, kao sto to uvijek cine sa mentol ekipama. Valjda se ne mogu oslobodit kompleksa da su uvijek necija filijala :D
Sarajevo s druge strane treba da trazi bodove u Trebinju gdje ih vjerujem nece naci jer ce ovi zapet i nogama i rukama da Slaviji pomognu da uzme titulu.
Dakle sve u svemu po meni Slavija ima 6 sigurnih bodova (Zrinjski i utakmica kuci) i u posljednjem kolu bi Borac mogao platiti Slavijinu titulu. tj. po naredjenju vise instance izgubiti i ispasti da Sloboda moze dati Slaviji. Dakle Pitari moji dragi, za vas je utakmica sezone ona u Trebinju, gdje vam igra samo pobjeda za koju iskreno mislim imate 10% sanse, jer znate kako je u nas u ligi kad se zapne da domacin ostvari ono sto zeli.
Znam da ovo nekome zvuci kao teorija zavjere, ali nazalost u nas je fudbal sve osim sport i mnogo vise se igra van terena, nego na terenu.
P.S. Nadam se da ce Slavija okrenut Slobodu, a Velez ugurat sebi autogol u posljednjem kolu u Banjaluci pa da tuzlanska govna ispadnu iz lige :D
Supackiji klub nikad na balkanu nije postojao od Slobode
Treba ići od utakmice do utakmice. Vidječemo u četvrtak kakva če da bude situaciju
mostarac

Post by mostarac »

Bice 1 na Kosevu i 2 Pod BB.Situaciju moze zakomplikovati x2 u Tuzli, sto bi mi bilo neobicno drago :D
Neelix

Post by Neelix »

Better Man wrote:I jedni i drugi su jad i bijeda BiH nogometa! Navijaći su isto tako jadnni i bijedni!
sta je bilo? :P
prleitihi

Post by prleitihi »

koji cirkus.. :-):-) ..na pitanje kakva je bila utakmica..najbolji odgovor je - nikakva!..čini mi se..s obzirom na važnost utakmicve..da je bila dosta fer..posebno je vrijedan spomena momenat na kraju utakmice..prilikom izlaska igrača s terena..da su igrači slavije..grleći fudbalere sarajeva..na neki način onemogućavali papke s tribina da ih gađaju fudbalere sarajeva.. :thumbup: ..koliko sam mogao primijetiti na tribinama nije bilo transova a'la "nož..žica..srebrenica"..možda je policija oduzimala..ko će znati..na tribini gdje su bile horde bilo je nekoliko majica na kojima je turska zastava..bila je i jedna prava turska zastava..(i brazilska za marsijana.. :-) )..gledao sam tekmu u kafiću pa ne čuh je li bilo verbalnog primitivizma.. :-) ..a vjerovatno jeste.. :oops: ..sve u svemu..1:1 je i najrealniji ishod ove nenadjebivo dosadne utakmice..tužno je bilo gledati ovu utakmicu a znati da su TO ta dva tima koja se bore za titulu prvaka..imam osjećaj..iako malo pratim našu ligu..da se ovdje prije 2-3-4-5 godina igrao bolji fudbal..možda i griješim..i za kraj..s obzirom na to da sam iz sarajeva (zapadnog.. :D )..sjeb je bilo gledati kako se husref & sons raduju bodu protiv slavije..k'o da su ga iščupali na san siru..u to vrijeme je drugi sarajevski premijerligaš..željo..zapinj'o na grbavici ne bi li osigurao opstanak u premijer ligi..loše da lošije ne može biti!

umalo da zaboravim..slavit će se titula.. :roll: :oops:
Post Reply