Zna¹ ¹ta je najgore od svega - ti misli¹ da je to ne¹to krupno, a Barby02 i ja znamo da je to sitnica. Kompromiotitat æu i sebe i nju (e ne ispravljo ja ovu prvu rijeè)danas wrote:naravno![]()
do tell, don't be bashful![]()
DORIS DRAGOVIĆ
Moderator: _BataZiv_0809
- danas
al' volite da lozite rajusulesavic wrote:Znaš šta je najgore od svega - ti misliš da je to nešto krupno, a Barby02 i ja znamo da je to sitnica. Kompromiotitat ću i sebe i nju (e ne ispravljo ja ovu prvu riječ)danas wrote:naravno![]()
-
simun
nista, slabo, slabosulesavic wrote:simun wrote:e hajde ti drug, posto sve znas o Doris i upucen si, daj link ako ima za pjesmu "ovo je nasta festa, ovdje se vino pije..." tako nekako ide, ima neki koncertni snimak
nebitno, samo daj link
@Aleko
Daj link čovjeku!
-
sulesavic
Ja bih volio da Barby02 prva poènedanas wrote:al' volite da lozite rajusulesavic wrote:Zna¹ ¹ta je najgore od svega - ti misli¹ da je to ne¹to krupno, a Barby02 i ja znamo da je to sitnica. Kompromiotitat æu i sebe i nju (e ne ispravljo ja ovu prvu rijeè)danas wrote:naravno![]()
![]()
-
dioklecian
bogami aleko ti si aman zaljubljen do ushiju u lijepu doris, ali neka i imash u shta ??!!!
-
Aleko
sulesavic; gle! Znam da si kompleksaš i da pokušavaš svojom malicioznošću i površnim komentarima protkanim, uvjetno rečeno, dozom crnog humora umanjiti veličinu jedne DORIS ali izgleda da ti ne polazi za rukom. Samo mi nije jasno šta te toliko motivira kad je ona u pitanju, odakle izvire tolika doza negativnosti i dali je ona samo refleksija nezadovoljstva vlastitim životom?
Bilo kako bilo; svaki tvoj pokušaj ravan je pucnju u prazno.
simun; tu pjesmu ne izvodi Doris tako da nema linka. Žao mi je!
barby02; ne znam dali si pratila onaj prijašnji topic od Doris ali u jednom od postova i ja sam iskoristio sadržaj pjesme Zrinka Tutuića i mislim da on, u suštini, najbolje dočarava intelektualni kapacitet pojedinaca na ovom topicu.
Posebice zadnji stih.
LINK: http://www.crorec.hr/crorec.hr/izdanje. ... _ID=218478
Bilo kako bilo; svaki tvoj pokušaj ravan je pucnju u prazno.
simun; tu pjesmu ne izvodi Doris tako da nema linka. Žao mi je!
barby02; ne znam dali si pratila onaj prijašnji topic od Doris ali u jednom od postova i ja sam iskoristio sadržaj pjesme Zrinka Tutuića i mislim da on, u suštini, najbolje dočarava intelektualni kapacitet pojedinaca na ovom topicu.
Posebice zadnji stih.
LINK: http://www.crorec.hr/crorec.hr/izdanje. ... _ID=218478
Last edited by Aleko on 13/08/2007 19:14, edited 1 time in total.
-
sulesavic
Bojim se da se u ovom nalazi trunèica neistine...Aleko wrote:
ne znam dali si pratila onaj prija¹nji topic od Doris ali u jednom od postova i ja sam iskoristio sadr¾aj pjesme Zrinka Tutuiæa i mislim da on, u su¹tini, najbolje doèarava intelektualni kapacitet pojedinaca na ovom topicu.
-
sulesavic
Aleko! Hit & run... Nije to lijepo...sulesavic wrote:Bojim se da se u ovom nalazi trunèica neistine...Aleko wrote:
ne znam dali si pratila onaj prija¹nji topic od Doris ali u jednom od postova i ja sam iskoristio sadr¾aj pjesme Zrinka Tutuiæa i mislim da on, u su¹tini, najbolje doèarava intelektualni kapacitet pojedinaca na ovom topicu.
-
sulesavic
Mo¾da Aleko ne zna za taj snimak?simun wrote:znam ja da to ne izvodi doris, al evo ponovicu: na jednom koncertu je izvodila tu pjesmu, i ima snimak, ali nebitno ....naci cu valjda nekadAleko wrote: simun; tu pjesmu ne izvodi Doris tako da nema linka. ®ao mi je!
-
simun
ma daaaaaaj, ako on kaze da nema, onda neeeeemaaaasulesavic wrote:Možda Aleko ne zna za taj snimak?simun wrote:znam ja da to ne izvodi doris, al evo ponovicu: na jednom koncertu je izvodila tu pjesmu, i ima snimak, ali nebitno ....naci cu valjda nekadAleko wrote: simun; tu pjesmu ne izvodi Doris tako da nema linka. Žao mi je!
-
barby02
Refren pjesme " Doris" ako se uopste tako zove, a mislim da DA, otpjevao je nekada davno Zrinko Tutic. Jedan sam se dan zabavila na ovoj temi a nit sam njena obozavateljka niti me Doris zanima. . Bila je samo asocijacija. . Sule duso? Znamo li se mi? 
Da ne zaboravim, vazan detalj, u doba kada je pjesma na jednom od slagera predstavljena, je taj-da je Tutic pjesmu otpjevao u vojnoj uniformi tadasnje JNA.Mislim da se polovina djevojcica tadasnje drzave zaljubila u Zrinka, plavokosog i plavookog,njeznog mladica. " Doris " je bila veliki hit !
Da ne zaboravim, vazan detalj, u doba kada je pjesma na jednom od slagera predstavljena, je taj-da je Tutic pjesmu otpjevao u vojnoj uniformi tadasnje JNA.Mislim da se polovina djevojcica tadasnje drzave zaljubila u Zrinka, plavokosog i plavookog,njeznog mladica. " Doris " je bila veliki hit !
Last edited by barby02 on 15/08/2007 20:34, edited 1 time in total.
-
Aleko
Pa ne moraš ti bit ničija obožavateljka niti je ponta ovog topica da se javljaju samo fanovi.barby02 wrote:Refren pjesme " Doris" ako se uopste tako zove, a mislim da DA, otpjevao je nekada davno Zrinko Tutic. Jedan sam se dan zabavila na ovoj temi a nit sam njena obozavateljka niti me Doris zanima. . Bila je samo asocijacija. . Sule duso? Znamo li se mi?
Dorodošli su svi oni koji imaju konstruktivan i argumentiran komentar na račun pjevačice koja nas već punih 25 godina uveseljava svojim pjesmama.
Uostalom; ljepo je da ti je asocijacija na nju bila skladba velikog Zrinka Tutića.
-
Aleko
Evo vidiš da i ti imaš nekog kom se diviš.barby02 wrote:Tu se slazemo !Tutic jeste Veliki
Dakle; svatko ima nekog, ajmo to tako reć, idola iako je Doris Dragović za mene puno više od toga.
Ona je naprosto utjelovljenje anđeoskog glasa i vanserijske ambalaže.
Ne znam koja je pjevačica kompletnija od nje?
U pjesmama progovara o ljubavi, ne potiče na ksenofobiju i mržnju, uvijek je profesionalna i na nivou zadatka, ima normalan i doziran istup u medijima, priznata je od strane publike i struke, voli je i staro i mlado, redovito se odaziva humanitarnim akcijama, a neke je i sama inicirala...
Uglavnom; njena veličina ne poznaje granice!
I sa statusom zvijezde NIJE zaboravila na one kojima je pomoć potrebna, a to je odlika samo najvećih!