Ko ono rece da Zrinjski uopste nije nacionalno nastarn niti opredijeljen? Haj nebitno, ali mi nije jasno hoce da organizuju sastanak sa Orasjem da bi srali o Dominkovicu koji je ustvari gazda Orasja. nije mi jasno na sta ce sve ovo zavrsiti. Ja sumnjam da ce i ostali klubovi iz "hrvatske" komponenete istupiti ali ko zna....ma jebes ovu ligu i onako, ne znam ni koji kurac ista i pratim.Beus je najavio i održavanje sastanka svih klubova iz hrvatske komponente (Zrinjski, Široki Brijeg, Posušje, Žepče, Orašje) u Premier ligi ovog petka u Mostaru, a koji će se održati na inicijativu Zrinjskog. Razgovarat će se između ostalog i o samovolji jednog čovjeka, potpredsjednika Saveza Ilje Dominikovića.
Orašje-Zrinjski (krunski dokaz)-obavezno pogledat!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
-
ero_sa_onog_svijeta
joj ako istupe iz lige niti jedan klub iz BiH ne može u Europu.
e onda će možda ovi iz UEFE reći '' a šta se to dole dešava...''
Iako sumnjam da će istupiti iz lige volio bih da to učine,jooj kako bi volio zbog onog ''labuda'' ILJE ....heheheh
Uglavnom bit će zanimljivo!!
ma jašta nego istupiti!
fino prijaviti klub u Metkoviću i početi ispočetka iz 5 HNL
Iako sumnjam da će istupiti iz lige volio bih da to učine,jooj kako bi volio zbog onog ''labuda'' ILJE ....heheheh
ma jašta nego istupiti!
- karanana
a sto to ostali klubovi ne bi mogli u europu? nisam ja siguran da je to bas takvo pravilo.ero_sa_onog_svijeta wrote:joj ako istupe iz lige niti jedan klub iz BiH ne može u Europu.
![]()
![]()
![]()
ma jašta nego istupiti!
-
ero_sa_onog_svijeta
hehehehkaranana wrote:Ma bravo Labude, Laude... joj pa to bi bila odlicna solucija. Nek odu igrat u Metkovicu, mi ostajemo jedini pravi mostarski klub i vracamo se kuci.Loud wrote:E jos da vrate Bijeli brijeg bili bi za pohvalu
stadion pod BB. je gradski, a grad je dao u najam stadion pod BB Zrinjskom na 99 godina.
Tu ćemo trenirati
Ustalom, nema Velež para da održava stadion pod BB