mjenjam ...
-
dinash
K4 radi punom parom (trenutno je zatvoren jer je gotova sezona, otvara se u septembru) ... ali ne idem tamo jer je postalo okupljaliste tinejdjerki (ono odes na parti pa se na kraju osjecash ko ucitelju srednjoj skoli ... mislim lijepo je za vidjeti)Hart wrote:Ljubljana je meni jedan od najdrazih gradova u bivsoj YU. Jednom sam tamo proveo 2 mjeseca u komadu i bilo mi je bas nekako lijepo....![]()
Dinash, postoji li jos Cutty Sark, onaj neki Irish Pub, u Fleka, Crni Macek, K4... ???
Cutty Sark je mislim i dalje otvoren.
Irish pubova je vise ...
za fleku namam pojma ...
Macek je i dalje sminka kakva je vazda bila (ne zalazim tamo)
Makalonca je najbolja trenutno. Odlicna muzika, prekrasan ambijent (pored ljubljanice, hlad ...). jedino ne valja sto je pivo poskupilo.
zato valja ici na spicu koja je odlicna, piva 300SIT samo je puno komaraca al' jeb*ga ...
7th ... vozom na "grad"? nisi narmalna. treba ti punih deset minuta da odes pjeske gore (meni treba 5 minuta jer zivim u podnozju). baj d vej, ako te zanima trenutno kinoteka ima poseban program. svaku vece projiciraju po jedan legendarni film ... maratonci su bili u subotu ... juce je bila vesna ... moj jaran radio program i ima super filmova. pa odlicno je jer je open air kino pa mozes pripaliti i piti pivo uz film.[/b]
-
ivi
Hart ... sutra sam se dogovorila sa tom tetom da ce mo doci pogledati stan, tako da bi se vec 01.08. mogli lagano useliti naravno ako nam se dopadne ... kaze ona da nema tv-a, ne znam kakav si ti al meni to nista ne znaci, imaju dvije telefonske linije sto mi se jako svidja ...

-
dinash
makalonca je "kafana" u centru ljubljane. stotinjak metara od "tromostovlja". prostor je inace rad najpoznatijeg slovenackog modernisticnog arhitekta J. Plecnika koji je inace osmislio cijeli centar i isplanirao sam grad Lj. (tok rijeke, obalu, pratece objekte, mostove , trznicu isl.) ... iako je Makalonca u centru (nalazi se ispod korza pored Ljubljanice) vlasnici nisu podlegli generalnom ukusu (nema MTVtop10, EX i NEW YU muzike, nema "govedine") vec su napravili 100% urban lokal. svaki dan imas nekog drugog DJa koji onako malo proba ploce, posjetioci su uglavnom mladi ljudi ...Hart wrote:a sta je Makalonca???
ukratko laganica.
+ za sankom radi praaaavo dobra cura!
- manijak1
-
Hart
ma sto se tice TVa, dvda, digital satelitske, PCja,... i ostalih gluposti, to cu ja donijeti, nema da brines...Hart ... sutra sam se dogovorila sa tom tetom da ce mo doci pogledati stan, tako da bi se vec 01.08. mogli lagano useliti naravno ako nam se dopadne ... kaze ona da nema tv-a, ne znam kakav si ti al meni to nista ne znaci, imaju dvije telefonske linije sto mi se jako svidja ...
odlicno je sto cemo imati 2 phone lines,... iako cemo uzeti bezicni internet pa necemo opteretiti racun za telefon. doduse ja ionako ne volim puno pricat' preko telefona...
sta cemo za labradora?? meni je plata za 10tak dana...
idem doma, dosta sam radio danas
-
7th_Heaven
ma et mrsko mi se bilo penjat, prestrmo je to za mene...onako je bas smjesno i zgodno
bilo, ionak se osjecam ko turist ovdje..
vidjela sam plakat za maratonce gore, sad nemam vremena, inace idem u kinodvor ako se uopste nakanim..dobra je bila i kamera revolta srijedom u menzi..
ja volim sjedit i u LAN-u dole, simpaticni ljudi i uvjek ima pasa..
dobro, kraj offtopicarenja
vidjela sam plakat za maratonce gore, sad nemam vremena, inace idem u kinodvor ako se uopste nakanim..dobra je bila i kamera revolta srijedom u menzi..
ja volim sjedit i u LAN-u dole, simpaticni ljudi i uvjek ima pasa..
dobro, kraj offtopicarenja
-
ivi
eh vako sto se tice para nije problem, no sikiriki ... ej nemi ti ne treba ta tehnika sve sto ja koristim jeste aparat, diskmen i laptop ... a ti sve ostalo donesi ko sebi ... i eto odo i ja polako doma ...Hart wrote: ma sto se tice TVa, dvda, digital satelitske, PCja,... i ostalih gluposti, to cu ja donijeti, nema da brines...![]()
odlicno je sto cemo imati 2 phone lines,... iako cemo uzeti bezicni internet pa necemo opteretiti racun za telefon. doduse ja ionako ne volim puno pricat' preko telefona...
sta cemo za labradora?? meni je plata za 10tak dana...![]()
-
dinash
ivi wrote:jaoooooooo, aj je opisi moim te, bas me zanima sta je to praaaaavo dobro? ...dinash wrote: + za sankom radi praaaavo dobra cura!
uh ... ma eto ... moja dva druga poludila skroz zbog nje ... a jedino se meni smjeska kada donese kafu. slatka je pravo.
to je to.
-
konyan
Za varenje, je li.ivi wrote:eh vako sto se tice para nije problem, no sikiriki ... ej nemi ti ne treba ta tehnika sve sto ja koristim jeste aparat, diskmen i laptop ... a ti sve ostalo donesi ko sebi ... i eto odo i ja polako doma ...Hart wrote: ma sto se tice TVa, dvda, digital satelitske, PCja,... i ostalih gluposti, to cu ja donijeti, nema da brines...![]()
sta cemo za labradora?? meni je plata za 10tak dana...![]()
-
ivi
ma bravooooo ti si prvi koji je pogodio ...konyan wrote: eh vako sto se tice para nije problem, no sikiriki ... ej nemi ti ne treba ta tehnika sve sto ja koristim jeste aparat, diskmen i laptop ... a ti sve ostalo donesi ko sebi ... i eto odo i ja polako doma ...
Za varenje, je li.![]()
-
7th_Heaven
dinash,
sretan si ti covjek. Ja uvjek trebam ici na sank da narucim.

sretan si ti covjek. Ja uvjek trebam ici na sank da narucim.
- manijak1
Ja sam zaboravljen

- manijak1
Nije

- manijak1
Razumio
Ne treba crtat'