Virginia Tech - Stravican zlocin

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

xon_sa wrote:Zalosno je koliku medijsku paznju zasluzuju mrtvi amerikanci u odnosu na zrtve americkog imperijalizma.
ono sto je zalosno jeste da je tebi jedan mrtvi iracanin veca zrtva od jednog mrtvog americkog studenta...to je zalosno...

a vamo se ubiste pricom ZRTVA JE ZRTVA i SRAMOTA JE DA SE MANIPULISE ZRTVAMA bla bla....

Niko, po mom sudu, normalan ne odobrava agresiju amerike na bliskom istoku...

Kao sto i dalje tvrdim da je rat u vijetnamu bio klasicna agresija...

ali mi se fakat gadi kad vidim takve komentare, ko biva NEK SU IH POBILI KO IM J MATER bla bla...

fuj
forUMASH

Post by forUMASH »

.....ova Mircerka samo ide forumom i vice fuj..... :D
xon_sa

Post by xon_sa »

mIRCerka wrote:
xon_sa wrote:Zalosno je koliku medijsku paznju zasluzuju mrtvi amerikanci u odnosu na zrtve americkog imperijalizma.
ono sto je zalosno jeste da je tebi jedan mrtvi iracanin veca zrtva od jednog mrtvog americkog studenta...to je zalosno...
A nekih 30.000 iracana u odnosu na jednog americkog studenta? Lako se busati krilaticama kako je zlocin zlocin, ali i svaka pojedinacna zrtva ima svoje ime. Koliko od vas ce ikada saznati ime ijednog ubijenog iracanina? Njihova imena nece objaviti ni Fox ni CNN, ali ce zato pola planete napamet nauciti sve o ovom dogadjaju.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mIRCerka wrote:

a vamo se ubiste pricom ZRTVA JE ZRTVA i SRAMOTA JE DA SE MANIPULISE ZRTVAMA bla bla....

Niko, po mom sudu, normalan ne odobrava agresiju amerike na bliskom istoku...

Kao sto i dalje tvrdim da je rat u vijetnamu bio klasicna agresija...

ali mi se fakat gadi kad vidim takve komentare, ko biva NEK SU IH POBILI KO IM J MATER bla bla...

fuj
ja uopste ne zalim iracane.kad su USA trupe usle u irak jedva su ih docekali(barem vecina).ovo dalje sto se desava tipican je gradjanski rat ili rat vjerskih frakcija.ali kad procitam kakve gluposti pojedini pisu,onda se stvarno zapitam,da li je latic bio u pravu kad je rekao da mu je blizi svaki arap musliman,nego prvi komsija, ako je krscanin.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

xon_sa wrote:
mIRCerka wrote:
A nekih 30.000 iracana u odnosu na jednog americkog studenta? Lako se busati krilaticama kako je zlocin zlocin, ali i svaka pojedinacna zrtva ima svoje ime. Koliko od vas ce ikada saznati ime ijednog ubijenog iracanina? Njihova imena nece objaviti ni Fox ni CNN, ali ce zato pola planete napamet nauciti sve o ovom dogadjaju.
koliko iracana zna makar jedno ime civila sa Markala 1 ili 2?

toliko o tome.........
nineac

Post by nineac »

Ja glupog komentara da proljev dobijes :x
Svi se slomise da pomognu Iraku, samo tu serete o imperijalizmu, zrtvama u iraku, a prstom nebi mrdnuli da sutra neko od vas 5km zatrazi da posaljete tom narodu dole.
32 studenta koji nemaju veze niti sa Irakom, Bushom, bosnom ili neznam ti cega je poginulo. Mozetel bar neko dostojanstvo pokazati.
A ti xon se nerazlikujes nista od onog americkog zaludjenog vojnika sto misli kako sve na bliskom istoku treba pobiti, samo sto ti tako mislis o amerikancima, stoga spadas u isti kos sa takvim amerikancima, nista se ti od njih nerazlukujes!
vatana

Post by vatana »

Jebala vas Amerika. Kako ste samo blesavi.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

xon_sa wrote:
mIRCerka wrote:

sad ti meni reci koliko je iracana poginulo od americkog metka,a koliko od bombasa samoubica?ili su te samoubice amerikanci?
ne podrzavam napad na usa ali jebi ga kad se oni izmedju sebe ne mogu dogovoriti.
nego zalosno je ovo sto se danas dogodilo.ne kontam koja je to pamet pa da ovako nesto moze uraditi?
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

da li je latic bio u pravu kad je rekao da mu je blizi svaki arap musliman,nego prvi komsija, ako je krscanin.
Komsija, bezbeli, kod svakog musliman,ima svoje komsijsko pravo, i njega mu niko ne moze oduzeti, ma koje vjere bio.

Al buraz je buraz, ma koliko daleko bio ;)

Ti to vjerovatno neces nikad shvatiti, al' sta cu ti ja

Sto se tice teme, kako usijete sa jednog ovakvog dogadjaja doci do Markala, Iraka, i pola dunjaluka, to mi nije jasno nikako :-)
Last edited by Danko_Bananko on 16/04/2007 23:01, edited 1 time in total.
nineac

Post by nineac »

mIRCerka wrote:
xon_sa wrote:
mIRCerka wrote: ono sto je zalosno jeste da je tebi jedan mrtvi iracanin veca zrtva od jednog mrtvog americkog studenta...to je zalosno...

toliko o tome.........
Bravo mirci. Ti tvoji iracani su Xon sa srbijom i Milosevicem saradjivali dok je rat bio. Trebali su nas ameri ostaviti na milost francuzima, englezima i rusima, pa bi qrtz moj danas srao ovdje po forumu!
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Decko, odes fino na podforum "Razne diskusije", pa onda otvoris temu "xxx ljudi ubijeno u Iraku ili bilo gdje drugo" pa onda svi mi dodjemo tamo i kazemo da nam je zao tih zrtava.

Meni je pravo zao ove ubijene djece i njihovih familija, bilo ko da su. S druge strane, imam osjecaj da vas se dosta ovdje raduje sto se to desilo Amerikancima...
Kid_A

Post by Kid_A »

Jeremy spoken...
vatana

Post by vatana »

taxi_driver wrote:
xon_sa wrote:
mIRCerka wrote: ono sto je zalosno jeste da je tebi jedan mrtvi iracanin veca zrtva od jednog mrtvog americkog studenta...to je zalosno...

sad ti meni reci koliko je iracana poginulo od americkog metka,a koliko od bombasa samoubica?ili su te samoubice amerikanci?
ne podrzavam napad na usa ali jebi ga kad se oni izmedju sebe ne mogu dogovoriti.
nego zalosno je ovo sto se danas dogodilo.ne kontam koja je to pamet pa da ovako nesto moze uraditi?
oni se ne mogu dogovorit jel? e jesi plitak, tope jedan.
forUMASH

Post by forUMASH »

.....opa.....evo ih opet sa parolama o bratstvu-nejedinstvu...... :roll:
.....bas me zanima sta cete vi radid kad svi predju na Islam..... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Kid_A wrote:Jeremy spoken...
J has spoken
J spoke

mr. Borat...

Nego, posto mi djeca skacu po krevetu, pametnije mi se s njima ljubit i mazit nego dokazivati nedokaznima da je ZRTVA ZRTVA!
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Danko_Bananko wrote:
da li je latic bio u pravu kad je rekao da mu je blizi svaki arap musliman,nego prvi komsija, ako je krscanin.
Komsija, bezbeli, kod svakog musliman,ima svoje komsijsko pravo, i njega mu niko ne moze oduzeti, ma koje vjere bio.

Sto se tice teme, kako usijete sa jednog ovakvog dogadjaja doci do Markala, Iraka, i pola dunjaluka, to mi nije jasno nikako :-)

vjerovatno necu.pa koji se urac onda bunis sto su te srbi izdali,i sto su nas komsije napale.vjerovatno je i kod njih taj rezon bio.i sto im je srbija blize,od federacije?
izgleda da ti ne shvacas ,ali sta cu ti ja
Phobius

Post by Phobius »

Two shootings on campus today have left 33 dead. Thirty-one, including the gunman, died at Norris Hall; two died at West Ambler Johnston Hall.
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

taxi_driver wrote:
Danko_Bananko wrote:

vjerovatno necu.pa koji se urac onda bunis sto su te srbi izdali,i sto su nas komsije napale.vjerovatno je i kod njih taj rezon bio.i sto im je srbija blize,od federacije?
izgleda da ti ne shvacas ,ali sta cu ti ja

Jel imalo jasnije ? :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

vatana wrote:
taxi_driver wrote:
xon_sa wrote: A nekih 30.000 iracana u odnosu na jednog americkog studenta? Lako se busati krilaticama kako je zlocin zlocin, ali i svaka pojedinacna zrtva ima svoje ime. Koliko od vas ce ikada saznati ime ijednog ubijenog iracanina? Njihova imena nece objaviti ni Fox ni CNN, ali ce zato pola planete napamet nauciti sve o ovom dogadjaju.

oni se ne mogu dogovorit jel? e jesi plitak, tope jedan.
ne znam ko je top ovdje.samo mi onda reci zasto se mi ne mozemo dogovoriti?
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

forUMASH wrote:.....opa.....evo ih opet sa parolama o bratstvu-nejedinstvu...... :roll:
.....bas me zanima sta cete vi radid kad svi predju na Islam..... :D
sto bi nasi stari rekli - bohtiti :D ( nesto kao ponosno uzivati :D )
xon_sa

Post by xon_sa »

mIRCerka wrote:
xon_sa wrote:

toliko o tome.........
Pa vjerovatno ih medijski giganti nisu o tome izvjestavali, valjalo je obznanit ko je kome popusio i slicne gluposti, da izvines...

U ostalom, da smo ratovali mi i amerikanci mozda bi tvoj odgovor i imao smisla, ali posto je u odnos stavljen broj i imena zrtava u dvije zemlje, od kojih je jedna okupirala drugu i u kojoj je prema nekim procjenama kao rezultat toga ubijeno cca. milion ljudi i druge koja je okupator, ali iza sebe ima najjacu svjetsku medijsku masineriju, onda ga mozes okaciti macku o rep (biraj kojeg hoces).
pitt

Post by pitt »

zato sto smo topovi pa ne slusamo ovakve mud(r)onje ko on sto je :D:D
xon_sa

Post by xon_sa »

nineac wrote:Bravo mirci. Ti tvoji iracani su Xon sa srbijom i Milosevicem saradjivali dok je rat bio. Trebali su nas ameri ostaviti na milost francuzima, englezima i rusima, pa bi qrtz moj danas srao ovdje po forumu!
"moji" iracani nisu glasali u savjetu bezbjednosti za ukidanje prava na samoodbranu moje zemlje tako da i dalje namjeravam da "serem" po forumu.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

xon_sa wrote:
mIRCerka wrote:
xon_sa wrote: A nekih 30.000 iracana u odnosu na jednog americkog studenta? Lako se busati krilaticama kako je zlocin zlocin, ali i svaka pojedinacna zrtva ima svoje ime. Koliko od vas ce ikada saznati ime ijednog ubijenog iracanina? Njihova imena nece objaviti ni Fox ni CNN, ali ce zato pola planete napamet nauciti sve o ovom dogadjaju.

toliko o tome.........
Pa vjerovatno ih medijski giganti nisu o tome izvjestavali, valjalo je obznanit ko je kome popusio i slicne gluposti, da izvines...

U ostalom, da smo ratovali mi i amerikanci mozda bi tvoj odgovor i imao smisla, ali posto je u odnos stavljen broj i imena zrtava u dvije zemlje, od kojih je jedna okupirala drugu i u kojoj je prema nekim procjenama kao rezultat toga ubijeno cca. milion ljudi i druge koja je okupator, ali iza sebe ima najjacu svjetsku medijsku masineriju, onda ga mozes okaciti macku o rep (biraj kojeg hoces).
gigantski mediji jesu izvjestavali o ratu u BiH kao sto sad izvjestavaju o Iraku....

postpuno isto. rat je, mrtvih toliko, desilo se to i to...
a u americi, mirni mir, divota, djeca studiraju bla bla i BOOM dodje debilchina i sroka ih 30....

sad jos trebam da ga razumijem? Ko Talovica? Ne pada mi na pamet.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

xon_sa wrote:
nineac wrote:Bravo mirci. Ti tvoji iracani su Xon sa srbijom i Milosevicem saradjivali dok je rat bio. Trebali su nas ameri ostaviti na milost francuzima, englezima i rusima, pa bi qrtz moj danas srao ovdje po forumu!
"moji" iracani nisu glasali u savjetu bezbjednosti za ukidanje prava na samoodbranu moje zemlje tako da i dalje namjeravam da "serem" po forumu.
nisu, ali su tvoji iracani poklonili zlatnu sablju Seselju zbog borbe i dejstava u Bosni i Hercegovini.
Potrazi malo, cak na saxu imaju ja mislim 3 teme gdje se to pominje.

Velika braca kako da ne....
Post Reply