Navijacki slogani

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Fabolous

#76 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fabolous »

Manijaci mogu isprovocirati i provaliti sadasnji sjever, ali zato zapadu nisu ni do koljena.
Kad je ova garnitura koja je sada na zapadu bila na sjeveru tada smo bili ubijedljivo najjaca navijacka skupina u drzavi.
Evo ima vise od 2 godine kako su se odvojili na zapad, a prosle su poceli aktivno djelovati na tribini.
Sigurno vam kazem da nijedna navijacka skupina u BiH (pa mozda cak ni i u regionu) nije zapalila toliko baklji, nije napravila toliko parola i koreografija, nije odradila toliko fightova... koliko je odradila ta ekipa zapada za tako kratko vrijeme.
Da sada nebih nabrajao sve sto su uradili jer bi mi trebao cijeli dan da otkucam i objasnim kako, sta, gdje, najbolje je da ako koga interesuje malo potrazite po netu po nekim Hordaskim stranicama u galerijama tipa: bordocaffe.com, horde-zla.com, hzsa.net,...
Momci su orginalni u svemu sto rade, nikoga ne kopiraju ni u cemu, ono sto se kaze sami svoji majstori, i to je ono sto ih krasi. Zaista ko je ikada imao priliku da ih gleda i slusa zna o cemu pricam.
Manijaci mogu moliti Boga da se ovo "pomirenje" sto vise oduzi jer kad se momci jednog dana vrate na maticnu tribinu, a hoce nekad aBd, onda ce svi vidjeti ko su i kakve trebaju da budu Horde-Zla. Bosna ce se tresati pred nama!!!

P.S. Izvinjavam se za offtopic ali morao sam odgovoriti ovim nalozenim TiMmy-jima. Pozz za CCB ;)
LSD

#77 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by LSD »

Fabolous wrote:Manijaci mogu isprovocirati i provaliti sadasnji sjever, ali zato zapadu nisu ni do koljena.
Kad je ova garnitura koja je sada na zapadu bila na sjeveru tada smo bili ubijedljivo najjaca navijacka skupina u drzavi.
Evo ima vise od 2 godine kako su se odvojili na zapad, a prosle su poceli aktivno djelovati na tribini.
Sigurno vam kazem da nijedna navijacka skupina u BiH (pa mozda cak ni i u regionu) nije zapalila toliko baklji, nije napravila toliko parola i koreografija, nije odradila toliko fightova... koliko je odradila ta ekipa zapada za tako kratko vrijeme.
Da sada nebih nabrajao sve sto su uradili jer bi mi trebao cijeli dan da otkucam i objasnim kako, sta, gdje, najbolje je da ako koga interesuje malo potrazite po netu po nekim Hordaskim stranicama u galerijama tipa: bordocaffe.com, horde-zla.com, hzsa.net,...
Momci su orginalni u svemu sto rade, nikoga ne kopiraju ni u cemu, ono sto se kaze sami svoji majstori, i to je ono sto ih krasi. Zaista ko je ikada imao priliku da ih gleda i slusa zna o cemu pricam.
Manijaci mogu moliti Boga da se ovo "pomirenje" sto vise oduzi jer kad se momci jednog dana vrate na maticnu tribinu, a hoce nekad aBd, onda ce svi vidjeti ko su i kakve trebaju da budu Horde-Zla. Bosna ce se tresati pred nama!!!

P.S. Izvinjavam se za offtopic ali morao sam odgovoriti ovim nalozenim TiMmy-jima. Pozz za CCB ;)
A sto pitar nahvali svoje to je cudo jedno :mrgreen:...objektivan decko-nema sta :-D
pudlica

#78 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

LSD wrote:
Fabolous wrote:Manijaci mogu isprovocirati i provaliti sadasnji sjever, ali zato zapadu nisu ni do koljena.

A sto pitar nahvali svoje to je cudo jedno :mrgreen:...objektivan decko-nema sta :-D

koga ce ako nece svoje :D
cico x

#79 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by cico x »

a ne znam koji qrac svaku temu o fudbalu zavrsavate svadama oko hz i tm?
dajte ba ljudi,pa ovo moze ici u nedogled,mi bolji,vi losiji i obrnuto!

tema najbolje parole a vamo neko spominje stvari koje veze nemaju sa tim,dajte bar malo budite kako treba!!

"gdje god da smo,korak ispred vas smo!"
Umjetnik a

#80 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Umjetnik a »

pudlica wrote:
elSaik wrote:Ovo vam je zadaća.

:mrgreen: 8-)

ovo je najjace :D

tm opasni kao kobre,ili leze ili bjeze :D

joj pudlice, pa kako taj zaboravi
cico x

#81 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by cico x »

Image
Fiore

#82 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fiore »

:zoka: :lol: :zoka: :lol:
arze

#83 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by arze »

DicaTM wrote:A sjećaš li se ti možda kad je taj isti Dedić pasao travu ispod sjeverne tribine, čini mi se 1998. u posljednjoj minuti utakmice :-)
da to nije onaj dedic sto su se za njega otimali glasgow rangersi i liverpool :lol: :lol: :lol: :-D :-D :D :D :D

oj kad sam to u sportu procito...ne citam ga od 1997 :-D :-D :-D :-D :-D
Fiore

#84 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fiore »

Fordas wrote:
Fiore wrote:
belissima wrote:Toliko o originalnosti i inventivnosti strasnih hordi sa severa :mrgreen: ...hajd sto su godinama dzonili delije (cak i danas pevaju :Ceo sever gori...),ali konverzija iz Kaj je? u Šta je? je bila baš zalosna i ofirna do bola :-?

Sto se tice orginalnosti,na ovim prostorima se sve skida od engleza,italijana,turaka i grka...daj ba strumfovi pa 95 % "vasih" pjesama je KOPIJA...svjesni ste toga...ima i kod nas toga,ali ispred vas smo u svemu :D ...sjetite se najvece zastave na balkanu,najvece bakljade na balkanu u proljece 1998,silne koreografije od kojih ste strepili...

P.S.Izgleda da je ovdje većina poslijeratnih navijača,ne znate vi sta znaci HORDE ZLA...,pitajte starije manijake,koji su bili na tom "severu"(pored mene protiv Dinama 1987 god.,vođa navijaca zelje sa rajom,ne tada TM) i mnoge utakmice navijali za FUDBALSKI KLUB SARAJEVO,išli na gostovanja i sl.
sjeti se ti iste utakmice..kada su manijaci 2 puta ulazili u teren.. kada su dva puta zabijali plavu zastavu ispred sjevera..
sjeti se te utakmice.. kada vi pitari niste smjeli sici sa tribine da ne bi dobili po pi...
sjeti se te utakmice ..kad vam je vodja nosio na toj utakmici trenerku "na plavo" i samo gledao nas..
sjeti se te utakmice.. kad vam je trener tadasnji (hoces da ti kazem kako se zvao?) molio manijake da to ne rade..
sjeti se te utakmice .. kad vam je dedic probao napast manijaka.,( znas li ko je bio dedic?) sta mu se desilo tada..
sjeti se te utakmice.. kada ste na istoku istakli parolu i zastavu politicke partije ( imali to veze sa sportom?)
sjeti se te utakmice.. kada ste na stadion uveli zivotinje sa klaunima (hoces da ti kazem koje?)
sjeti se te utakmice.. jer vas kao da nije bilo..
Znas li taj datum?
Znas li rezultat?
Znas li koje dao golove i kako?
Znas li kako sve ovo znam?

pssssssssssssst :skoljka:
Na toj utakmici je bilo najmanje 25.000 pitara i hordasa i sve da ste nesto i htjeli mogli ste samo fasovati, zato bolje je tebi da :skoljka:
Fasovati od vas.. :lol: procitaj prvo sto sam napisao.. :mrgreen:
Fiore

#85 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fiore »

belissima wrote:Da Fiore sjecam se ja dobro te utakmice,kad smo napravili najvecu bakljadu na balkanu..da sjecam se..sjecam se i kada je dedic nokautirao vaseg ja mislim da se zove java hi h hi..sjecam se i koliko je bilo NAVIJAČA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO na toj utakmici...i ako imalo poznajes matematiku i situaciju tada...svjestan si sta bi se desilo...zato ti je bolje psssstttttt...
yah vi zapalili baklje., nacionalisticki ispadi..., i sta bi dalje.. hajd nastavi..
poznajem matematiku bolje od tvoje familije.. procitaj ponovo sto sam napisao prvo..i ne lazi vise sebe :skoljka:
I have a name

#86 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by I have a name »

zna li neko kako ide ona od te grupe navijaca sa zapada (pitara) ...ono kad bacaju stavri u zrak ... meni je to najjaca stvar :D
stari_sarajevski_gospodin

#87 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by stari_sarajevski_gospodin »

On voli Saraj'vo
Pravi je Hordaš
HUSREF MUSEMIĆ
Jedan je od nas

:lol:
pudlica

#88 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

I have a name wrote:zna li neko kako ide ona od te grupe navijaca sa zapada (pitara) ...ono kad bacaju stavri u zrak ... meni je to najjaca stvar :D

daj mi cenera i ja ti kazem kako ide :D
paprica29

#89 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by paprica29 »

sastali se pitari na brijegu
našli qrac zatrpan u snijegu
uzeli ga i u njega pušu
ne bi li mu povratili dušu
:D :dance:
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#90 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by anex »

Jebo majku
jebo oca
ko ne voli
Čelikovca

Puši kurac
ko te jebe
moze Čelik
i bez tebe
puši, puši, puši saraj'vo
_belafonte_

#91 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by _belafonte_ »

Samo me zanima kako zvuci ovaj zadnji stih iznad kad se pjeva

...
Pushi pushi puuuu
Pushi pushi puuu

Kao da im ga neko metne prije nego sto kazu pushi saraj'vo

:lol: :lol:
belissima

#92 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by belissima »

Fiore...Boga mi si slab sa matematikom..moju porodicu pusti..ali ti si strumf primitivni..ne mogu ti zamjeriti...i znas ovu...Sto nas ima masala....hi hi hi
veljaca

#93 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by veljaca »

DicaTM wrote:A sjećaš li se ti možda kad je taj isti Dedić pasao travu ispod sjeverne tribine, čini mi se 1998. u posljednjoj minuti utakmice :-)

Da tu nije bio neki Zuban - maybe .......

:bih: :sax: :bih: :sax: :bih: :sax:
plete

#94 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by plete »

U danima sretnim
u danima grubim
ja ne mogu drugo
nego da ga volim
jer Hajduk je ono
što me cini sretnim
ja ne mogu drugo
nego da ga volim Ultras di Spalato
saraydjecko

#95 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by saraydjecko »

Fiore wrote:
belissima wrote:Toliko o originalnosti i inventivnosti strasnih hordi sa severa :mrgreen: ...hajd sto su godinama dzonili delije (cak i danas pevaju :Ceo sever gori...),ali konverzija iz Kaj je? u Šta je? je bila baš zalosna i ofirna do bola :-?

Sto se tice orginalnosti,na ovim prostorima se sve skida od engleza,italijana,turaka i grka...daj ba strumfovi pa 95 % "vasih" pjesama je KOPIJA...svjesni ste toga...ima i kod nas toga,ali ispred vas smo u svemu :D ...sjetite se najvece zastave na balkanu,najvece bakljade na balkanu u proljece 1998,silne koreografije od kojih ste strepili...

P.S.Izgleda da je ovdje većina poslijeratnih navijača,ne znate vi sta znaci HORDE ZLA...,pitajte starije manijake,koji su bili na tom "severu"(pored mene protiv Dinama 1987 god.,vođa navijaca zelje sa rajom,ne tada TM) i mnoge utakmice navijali za FUDBALSKI KLUB SARAJEVO,išli na gostovanja i sl.
sjeti se ti iste utakmice..kada su manijaci 2 puta ulazili u teren.. kada su dva puta zabijali plavu zastavu ispred sjevera..
sjeti se te utakmice.. kada vi pitari niste smjeli sici sa tribine da ne bi dobili po pi...
sjeti se te utakmice ..kad vam je vodja nosio na toj utakmici trenerku "na plavo" i samo gledao nas..
sjeti se te utakmice.. kad vam je trener tadasnji (hoces da ti kazem kako se zvao?) molio manijake da to ne rade..
sjeti se te utakmice .. kad vam je dedic probao napast manijaka.,( znas li ko je bio dedic?) sta mu se desilo tada..
sjeti se te utakmice.. kada ste na istoku istakli parolu i zastavu politicke partije ( imali to veze sa sportom?)
sjeti se te utakmice.. kada ste na stadion uveli zivotinje sa klaunima (hoces da ti kazem koje?)
Znas li taj datum?
Znas li rezultat?

Sto se tice vaseg ulaska na teren poslije bakljade razumijem vas.Ono se nije moglo ravnodusno posmatrati.Ti dobro znas samo se pravis dalabu da su Horde krenule na vas ali,u to vrijeme sa svojim ogromnim autoritetom stariji momci su zaustavili sjever.
Mi smo Titovi,Tito je nas=Mi smo Zeljini,Zeljo je nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja=Napred Zvezdo ljubavi moja
Naprijed Zeljo,samo naprijed gdje ti igras tu smo mi=Napred Zvezdo samo napred (Delije je pocele pjevati krajem osamdesetih)
Sve sto zelim u ovom trenutku definitivno pjesma Delija osim vaseg dodatka sa Osimom.
O prijeratnim vremenima ne vrijedi pricati jer se svi slazemo oko toga da smoo bili br.1 u BiH
Poslijeratna vremena su vas malo popravila sto se tice brojnosti.Ipak ne mogu da zaboravim kad je Same sa Dobrinje na prvom derbiju na Grbavici otisao na jug i skinuo trans a,tadasnji vodja Cile(koji je bio i Pitar jedno vrijeme)samo rekao u smislu daj Same nemoj srati.Na svaki stadion u BiH smo dosli u vecem broju nego vi osim na Pecaru gdje ste igrali odlucujucu tekmu za titulu
Koreografija na tri tribine,najveca bakljada,najveca zastava,provaljivanje vase parole,najvece gostovanje u inostranstvu...to su vama zadace
Nama zadaca od vas je ta da kad napravimo ceku pocnemo se baviti atletikom jer ni mnogo vece grupe od Manijaka tesko bi izdrzale nalet strasnih Ultrasa u svom gradu.
Imate vi dobrih strana a,vasa najjaca strana je rahmetli DJILDA i jos nesto sramotno je da tom VELIKANU niste napravili neku pjesmu osim onog grobarskog plagijata sto su pjevali Mancetu.DJILDA JE LEGENDA GRADA I ON ZASLUZUJE PUNO VISE
LSD

#96 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by LSD »

saraydjecko wrote:
Fiore wrote:

Znas li taj datum?
Znas li rezultat?

Sto se tice vaseg ulaska na teren poslije bakljade razumijem vas.Ono se nije moglo ravnodusno posmatrati.Ti dobro znas samo se pravis dalabu da su Horde krenule na vas ali,u to vrijeme sa svojim ogromnim autoritetom stariji momci su zaustavili sjever.
Mi smo Titovi,Tito je nas=Mi smo Zeljini,Zeljo je nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja=Napred Zvezdo ljubavi moja
Naprijed Zeljo,samo naprijed gdje ti igras tu smo mi=Napred Zvezdo samo napred (Delije je pocele pjevati krajem osamdesetih)
Sve sto zelim u ovom trenutku definitivno pjesma Delija osim vaseg dodatka sa Osimom.
O prijeratnim vremenima ne vrijedi pricati jer se svi slazemo oko toga da smoo bili br.1 u BiH
Poslijeratna vremena su vas malo popravila sto se tice brojnosti.Ipak ne mogu da zaboravim kad je Same sa Dobrinje na prvom derbiju na Grbavici otisao na jug i skinuo trans a,tadasnji vodja Cile(koji je bio i Pitar jedno vrijeme)samo rekao u smislu daj Same nemoj srati.Na svaki stadion u BiH smo dosli u vecem broju nego vi osim na Pecaru gdje ste igrali odlucujucu tekmu za titulu
Koreografija na tri tribine,najveca bakljada,najveca zastava,provaljivanje vase parole,najvece gostovanje u inostranstvu...to su vama zadace
Nama zadaca od vas je ta da kad napravimo ceku pocnemo se baviti atletikom jer ni mnogo vece grupe od Manijaka tesko bi izdrzale nalet strasnih Ultrasa u svom gradu.
Imate vi dobrih strana a,vasa najjaca strana je rahmetli DJILDA i jos nesto sramotno je da tom VELIKANU niste napravili neku pjesmu osim onog grobarskog plagijata sto su pjevali Mancetu.DJILDA JE LEGENDA GRADA I ON ZASLUZUJE PUNO VISE
Cuj ovog delegata sto se nasra kvalitetno po manijacima :( ...najjaca starana Djilda,jel ...i samo on,ha??...jesi li ikad otisao Djildi na mezar i proucio Fatihu ako ga vec pominjes ,jeli...pominjes Djildu samo da bi naglasio grobarski plagijat...kako te nije stid koristiti mrtvog covjeka za to koji je ujedno i heroj grada...ma fuj :x :x
elSaik

#97 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by elSaik »

:oops:

Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav Vlaha
Peca

#98 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Peca »

elSaik wrote::oops:

Nisam ocekivao da je ovo sve sto imas reci na komentar od saraydjecko.....sto ce reci da.... 8-)
elSaik

#99 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by elSaik »

Peca wrote:
elSaik wrote::oops:

Nisam ocekivao da je ovo sve sto imas reci na komentar od saraydjecko.....sto ce reci da.... 8-)
... da ne obraćam pažnju na ono što pišu pitarčići. :mrgreen:

Mislim, možete pisati šta hoćete i koliko god hoćete, ostat će samo na pisanju dok u stvarnosti sve to izgleda ovako...

Image
pudlica

#100 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by pudlica »

elsaik odkud ti na tekmi sarajeva :D
Post Reply