Privatnost....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

#76 Re: Privatnost....

Post by anais_nin »

spucala me nostalgija ne zamjerite :oops: :skoljka: :D u zadnjih par godina naucih da razliciti ljudi imaju vrlo vrlo razlicite definicije privatnosti :)
fa84

#77 Re: Privatnost....

Post by fa84 »

vala ne znam ko nece pogledati u mobitel ili sta vec kada se nadje u prilici
tusira se , mobitel na stolu, ajd fakat samo neko da kaze da nije nikada al ama bas nikada pogledao u mobitel, pregledao poruke i slicno
al ja sam baksuz pa sam milion puta bio uhvacen
hahah
nenadano izadje iz tusa da nesto pita hahhaha a ja sa njenim mobitelom u rukama
hahahhaha
joj to je najveci crnjak al fakat
a sto se tice svog mobitela, uvijek ga ostavim ako cu izac do granapa ili pod tus i slicno
jer ne krijem nista, al volim pogledati hahah
ebi.a radoznao heheh
fa84

#78 Re: Privatnost....

Post by fa84 »

blago tebi
;))
ne mogu previse sam radoznao da moram heheh ;)
bosna123

#79 Re: Privatnost....

Post by bosna123 »

Aura Perez wrote:1. Nemam PIN na mobitelu
2. U moj mobitel ne smije gledati, smije nazvati ili poslati sms ponekad kad nema kredita
3. ja ne gledam u njegov mob i ne znam nikakve sifre ni zajebancije
4. obicno ne znam ni kako mu izgleda desktop kompa
5. ne znam u kojem su mu folderu slike
6. ne znam s kim razmjenjuje sms-ove
7. sve navedeno me ne zanima jer u suprotnom nemamo ni on ni ja nimalo prostora tu i to tesko funkcionise
Potpisujem.

Nisam nikada pogledala mobitel dok je zvonio, jedino ako me zamoli (dugo sam zivjela s cimerkama pa covjek nauci paziti na te stvari)... A ne daj Boze poruku da procitam, e sad kada bi sumnjala da me vara, moguce da bi drukcije mislila... Ne znam... Nisu mi jasni parovi koji znaju jedno drugom sifre itd. Nemam sta kriti, ali to mi je kao da mi neko non-stop dise za vratom...

Sta on ima citati sta se ja dopisujem s nekom drugaricom u Skandinaviji ili svojom mamom, bratom, starim drustvom... Niti mene to isto kod njega interesira...
tatjanamster

#80 Re: Privatnost....

Post by tatjanamster »

Nikad mu nisam prerovila pantalone,
ili ga gnjavila zbog nekih poprilično glupih stvari, poput dvosmislenih poruka koje su mu imale
običaj ostavljati njegove kolegice sa posla.
Nikad nisam otvorila njegovu aktovku.
Nikad pogledala u njegov mobitel, niti zvala sa njega.
Nikad nisam željela znati zašto kasni 5 - 10 - 15 minuta, jer znam da je vrlo tešku muškarcu koji vodi računa o izgledu, da stigne na vrijeme, a da pritom žuri sa posla. :)
Isto tako i on postupa. :)
Neke stvari se ponesu iz kuće.
Kolika god je, ljubomora nema pravo prevladati sve osjećaje grižnje savjesti.
Lesli Eldridž

#81 Re: Privatnost....

Post by Lesli Eldridž »

Nikad, ama baš nikad nisam zaviriv'o po tuđim mobitelima i kompjuterima. Osim jednom :D E osatvila ga moja kod kuće (zaboravila), a ja ranije sa posla. I fino ne iz ljubomore, nego samo da vidim kakve poruke čuva. I čuvala je nekoliko mjeseci stare poruke, koje sam i ja čuvao... Eto kako svi slično razmišljamo... :)
Bond_JaneBond001

#82 Re: Privatnost....

Post by Bond_JaneBond001 »

Uh jesam ja ters, nit gledam ciji mobitel nit' bih tolerisala da neko ceprka po mojim porukama..Nikad niciji mobitel nisam uzela bez pitanja, i ako cu slati poruku ili zvati nekoga uopste nema potrebe da prekopavam..Jednako mrzim prekopavanje po novcaniku ili pantalonama. Istina, da imam muza koji voli svrljati okolo i osjetim da to radi, trazila bih dokaze :oops: .
tatjanamster

#83 Re: Privatnost....

Post by tatjanamster »

Bond_JaneBond001 wrote:Uh jesam ja ters, nit gledam ciji mobitel nit' bih tolerisala da neko ceprka po mojim porukama..Nikad niciji mobitel nisam uzela bez pitanja, i ako cu slati poruku ili zvati nekoga uopste nema potrebe da prekopavam..Jednako mrzim prekopavanje po novcaniku ili pantalonama. Istina, da imam muza koji voli svrljati okolo i osjetim da to radi, trazila bih dokaze :oops: .

Nema tu dokaza.
Žena zna, i kad je prevarena i kad je pokušvaju slagati u vezi njenog dragog.
Vidjet ćeš :-D
Bond_JaneBond001

#84 Re: Privatnost....

Iskreno se nadam da necu, al' vjerujem da hocu. :roll: Tuzna nam je sudbina danas. :roll:
Ima istine u onoj staroj " mati ti uvijek misli da ces poginuti, a zena da ces je prevariti" :roll:
Lesli Eldridž

#85 Re: Privatnost....

Post by Lesli Eldridž »

tatjanamster wrote:
Bond_JaneBond001 wrote:Uh jesam ja ters, nit gledam ciji mobitel nit' bih tolerisala da neko ceprka po mojim porukama..Nikad niciji mobitel nisam uzela bez pitanja, i ako cu slati poruku ili zvati nekoga uopste nema potrebe da prekopavam..Jednako mrzim prekopavanje po novcaniku ili pantalonama. Istina, da imam muza koji voli svrljati okolo i osjetim da to radi, trazila bih dokaze :oops: .

Nema tu dokaza.
Zipa ti na ovo vidjet ćeš. To je nešto sumnjivo...
Bond_JaneBond001

#86 Re: Privatnost....

Valjda iz vlastitog iskustva govori. Samo me smajli zbunjuje. :roll:
Lesli Eldridž

#87 Re: Privatnost....

Post by Lesli Eldridž »

Bond_JaneBond001 wrote:Valjda iz vlastitog iskustva govori. Samo me smajli zbunjuje. :roll:
Da tu nije šta bilo, gluho bilo? :-)
Bond_JaneBond001

#88 Re: Privatnost....

Pa s mojim sigurno nije. :mrgreen: :mrgreen: :run:
zenicaone

#89 Re: Privatnost....

Post by zenicaone »

tatjanamster wrote:
Nema tu dokaza.
hehehehehe sto su ti bosanci - jest jest suveli je ovo meni , da ona tebi s coekom ne kuha izaledja pa se spremaju da ti kazu il sta gore (joj sapunice :D ) da ti nece naka otrova u kahvu metnit gluho bilo i daleko :run:
pu,pu,pu
tatjanamster

#90 Re: Privatnost....

Post by tatjanamster »

Bond_JaneBond001 wrote:Valjda iz vlastitog iskustva govori. Samo me smajli zbunjuje. :roll:

pa neću valjda plakati na nešto što je bilo prije bogzna koliko godina... ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#91 Re: Privatnost....

Post by ladyblue18 »

Nikada, ali bas nikada nisam zabadala nos u mobitele, mejlove, dokumente silne i ostalo...jednostavno smatram da je to necija privatnost i nemam ja tu sta kopati.
Isto ocekujem da se i moje postuje. :)
leah

#92 Re: Privatnost....

Post by leah »

nikad ne citam tudje poruke, ne zavirujem nikad u mobitel tudji, mailove i tako te stvari, jednostavno me ne zanima, mislim da bi se gadno posvadjala sa nekim da ga uhvatim da mi provjerava krisom mobitel ili mailove :x :D :D
neprilagodjena

#93 Re: Privatnost....

Post by neprilagodjena »

Sa muzem nemam nikakvih tajni,ako hoce da pogleda u mobitel ili email moze.
Isto to vazi za mene i njegov mobilni ili email.

Drukcije bi bilo da mi neko drugi dodje i zaviruje u mobilni ili email,to ne bi dopustila.
PticaTrkachica

#94 Re: Privatnost....

Post by PticaTrkachica »

Kao što mi treba povremena doza samoće (što nema veze sa prirodom emocija nego prije mog karaktera), tako mi treba privatnost. Nema to veze sa povjerenjem. Vjerujem da se neke sitnice ne moraju dijeliti (lozinke, cum bajšpil) Ne virim preko mu preko ramena dok surfa ili chata. Vjerovatno je obostrano. Ako nije, :kiss: darling :D
zenicaone

#95 Re: Privatnost....

Post by zenicaone »

nema potrebe za nekim spijuniranjem i provjeravanjem , mada nisam protivnik teze da se jedno oko uvijek treba drzati otvoreno , al sam iz iskustva naucio da ako si ti (tj ja) ispravan prema partnerici/u laz s druge strane se sama od sebe otkrije prije ili kasnije - vis major :) i to cesto kada onome ko laze ili vara najmanje odgovara.
irrelevant

#96 Re: Privatnost....

Post by irrelevant »

u principu ne rovim, a dokaze ne ostavljam za sobom tako da eto recimo ništa ne krijem
kažem u principu jer dvaput u životu sam slučajno vidjela i to baš ašićare inkriminirajuću poruku - jednom sms jednom privatnu poruku na forumu. kad se nešto hoće... od tad mi je senzorska tehnologija uznapredovala haman ko mikročipovi
a u praksi, kako svaki ON zna da sam Monk i Poiro u jednom, čim mi nešto tukne - a svaka zategnutost i tajnovitost se osjeti na kilometar - pitam "hoš mi ti reći sad odmah i namah pa da bilateralno rješavamo stvar, il ćeš da sama saznam i unilateralno presudim?"
a inače kad treba spašavat svoju kožu lažem ko smuk, to je čudo jedno.
ludamala

#97 Re: Privatnost....

Post by ludamala »

mislim da uvijek treba biti oprezan i pomalo i virnuti, kad niko ne gleda :-D ...a sumnjam da postoji neko koga apsolutno ne interesuje sta se krije u mobitelu ili na compu, ljudski je i biti radoznao i sumnjati...
mimiikimi

#98 Re: Privatnost....

Post by mimiikimi »

mozda neke ne zanima ali dajte nema tu ljubavi i bliskosti
jednostavno to kao da ste jedna osoba nikome ne smeta nista cacnuti
ni pogledati kad je na wcu pa desi se zajedno na wcu pa po mob ide ko prvi stigne niko ne misli na neke tamo tajne ...
Schizophrenia

#99 Re: Privatnost....

Post by Schizophrenia »

Ja imam povjerenja u svoju djevojku i nikada je ne bih pratio, uhodio ili slicno jer sam instalirao trojanca na njenom kompicu koji loguje ono sta pise, slika ekran, pratim je kroz webcam, a na mobitelu joj se nalazi instalirana java verzija ovog trojanca. Pratim pozive, odzive i tak. Sto da se smaras, hodas i pratis nekoga kada to mozes uraditi ispred compa.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#100 Re: Privatnost....

Post by ladyblue18 »

Schizophrenia wrote:Ja imam povjerenja u svoju djevojku i nikada je ne bih pratio, uhodio ili slicno jer sam instalirao trojanca na njenom kompicu koji loguje ono sta pise, slika ekran, pratim je kroz webcam, a na mobitelu joj se nalazi instalirana java verzija ovog trojanca. Pratim pozive, odzive i tak. Sto da se smaras, hodas i pratis nekoga kada to mozes uraditi ispred compa.
:lol: :lol: :lol:
Post Reply