haj ubij se majke ti. trosis dzaba ovo malo cistog zraka sto nam je ostalo. iskreno ti zelim da nikad ne mozes imati djecuFX900 wrote:Nije zajebancija, mrtav sam ozbiljan. To naravno ne radim, ali i ako neko izjebe nešto tako neka je. Moraju postojati neke norme u društvu, a ako raja hoće ovako, pa neka je. Zajebano je sada odgajati djecu i ko to dopusti kao roditelj, treba i njega jebati. Sve po zasluzi.
SAD: Učenici petog razreda optuženi zbog seksa u školi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
debela
- SaraLe
Sto si duhovit u mp3FX900 wrote:Ma to ti je sve do ishrane. Žderu se hormoni u mesu, genetski modifikovana hrana i tome slično. Šta ima veze ako izgleda i ponaša se puno starije od 15. Treba to naguziti, pa nek vidi šta čini ljudima. Ne izazivaj i dobro ćeš proći. Ustvari one tako dobro prolaze. Zato će i biti kijamet dan brzo. Helem sve to što izgleda i ponaša se starmalo treba zguziti i spustiti na zemlju.dacina_curica wrote:zeno, zato se i ja ibretim.......moj se evo jos nije ni rodio a ove price me vec isprepadase za sledecih 15 godina.......Ali iskreno, nekad kad pogledam curice od 14 i 15 godina koje izgledaju starije od mene (i ujedno se tako i ponasaju) lijepo mi muka dodje i odmah se kontam seliti (a dzaba mi selidba izgleda, kad je svugdje isto)zena21 wrote:Imam dijete ovih godina, koje je bas DIJETE... Zato me strah ovakvih prica... Ne mogu to da zamislim
-
FX900
Ljudi ne vrijeđajte i ne teoretišite, već pazite na djecu. Samo se iščuđavate, a znate da se sve to radi. Dvostruki moral. Ne žalim niti jedno "dijete" kad to radi. Pa nisu to djeca to su monstrumi pokvareni. A kakvi su im onda samo roditelji? Ili su glupi, ili su još gori o djece. Helem, nema ništa loše u tome da ih se kazni za to, Zar ne? 
- dacina_curica
Ti fakat nisi sav svoj.....FX900 wrote:Ma to ti je sve do ishrane. Žderu se hormoni u mesu, genetski modifikovana hrana i tome slično. Šta ima veze ako izgleda i ponaša se puno starije od 15. Treba to naguziti, pa nek vidi šta čini ljudima. Ne izazivaj i dobro ćeš proći. Ustvari one tako dobro prolaze. Zato će i biti kijamet dan brzo. Helem sve to što izgleda i ponaša se starmalo treba zguziti i spustiti na zemlju.
-
amrino
Ja samo zelim da iskoristim priliku da svim sadasnjim i buducim roditeljima pozelim mnogo srece o odgoju djece.
Pamet u glavu!!!
Poslusajte svoje roditelje i dopustite im da vam pomognu- jer haman su oni stvarno na kraju uvijek upravu...
Pamet u glavu!!!
Poslusajte svoje roditelje i dopustite im da vam pomognu- jer haman su oni stvarno na kraju uvijek upravu...
-
mamica papucarka
jel to iz iskustvaamrino wrote:Ja samo zelim da iskoristim priliku da svim sadasnjim i buducim roditeljima pozelim mnogo srece o odgoju djece.
Pamet u glavu!!!
- angevin
Nesto mi previse moralizirate
Kada sam ja bio njihovih godina SFRJ je bila u jednoj od brojnih ekonomskih kriza, cekalo se za ulje, mlijeko, deterdzent i ostale "luksuzne" potrepstine. Izmedju ostalog bile su i redukcije struje, he,he
To je bilo najljepse doba jer se moglo pipnuti nesto. Istina, nije bilo seksa
Sta se moze
Mozda bi i to bilo da se zemlja nije izdigla iznad energetske krize
Kada sam ja bio njihovih godina SFRJ je bila u jednoj od brojnih ekonomskih kriza, cekalo se za ulje, mlijeko, deterdzent i ostale "luksuzne" potrepstine. Izmedju ostalog bile su i redukcije struje, he,he
To je bilo najljepse doba jer se moglo pipnuti nesto. Istina, nije bilo seksa
- anais_nin
ma kakvo je pitanje morala sex medju DJECOM od 11 i 12 godina?????angevin wrote:Nesto mi previse moralizirate![]()
To je bilo najljepse doba jer se moglo pipnuti nesto. Istina, nije bilo seksaSta se moze
![]()
- angevin
ne ljuti se, mislio sam na ono "igrala se lastisa sa 15 god. i slicno"anais_nin wrote:ma kakvo je pitanje morala sex medju DJECOM od 11 i 12 godina?????angevin wrote:Nesto mi previse moralizirate![]()
To je bilo najljepse doba jer se moglo pipnuti nesto. Istina, nije bilo seksaSta se moze
![]()
Mozda bi i to bilo da se zemlja nije izdigla iznad energetske krize![]()
kakve veze ima MORAL s tim? pitanje je NORMALNOSTI takvih odnosa?
ta djeca nisu dovoljno stara da voze auto i da glasaju, da kupuju cigare i alkohol, ali se seksaju?
i da, u nekoj davnoj proslosti su se klinci vjencavali u predpubertetskom dobu ali je isto tako zivotni vjek ljudi bio vise nego duplo kraci....
nije poenta morala nego sta takvo ponasanje radi njihovoj psihi i kako utice na njihov mentalni i emotivni razvoj....
kasnije zbog takvog ponasanja dobivas "sjebane odrasle ljude"
- angevin
nisam ja monstrumanais_nin wrote:angevin wrote: ne ljuti se, mislio sam na ono "igrala se lastisa sa 15 god. i slicno"![]()
sorry do mene je, nalozim se u sekundi kad su ovakve teme u pitanju
-
angel26
ja ipak mislim da tu roditelji mogu puno da urade....slazem se da su vremena drukcija ali kucni odgoj je jos uvijek ono sto nas definise.....
Prvi put kad mi kcerka(ako bude curica i ako to uradi ) krene da izadje van obucena ko pinkusa znat ce sta je snaslo..... Izlaz jasno definisan, prijatelji takodje i puno, puno price sa djecom.....
Prvi put kad mi kcerka(ako bude curica i ako to uradi ) krene da izadje van obucena ko pinkusa znat ce sta je snaslo..... Izlaz jasno definisan, prijatelji takodje i puno, puno price sa djecom.....
-
Svemirski_Jebach
11 jeste prerano...al 15 ne mislim da je. i meni je smijesno ovo sa 15 igrala lastisa...folovi, ko bajagi...nije da sam ja bio neki jebac sa 15-16 godina...al sam iskreno htio (samo se nije dalo...)

- anais_nin
sve je to fino u teorijiangel26 wrote:ja ipak mislim da tu roditelji mogu puno da urade....slazem se da su vremena drukcija ali kucni odgoj je jos uvijek ono sto nas definise.....
-
callmethebreeeze
ja nisam moralista, ali se ne mogu cudom nacuditi. cuj 11,12,13 godina. pa u svedskoj je prosjek 16 ili 17 godina za prvi snosaj, ako me sjecanje ne vara. ispadose svedjani konzervativni u poredjenju s nama. 
-
Svemirski_Jebach
snosaj...mozda do snosaja dolazi oko 16. godine, al se ranije...ovaj...jel...

- Fair Life
#99 Re: SAD: Učenici petog razreda optuženi zbog seksa u školi
GandalfSivi wrote:Ovo me pravo podsjeti na to kako sam ja skinuo mrak sa ociju. Prica je haman ista samo nije bila skola nego stan, a i lik je bio na balkonu, cuvao strazu kad ce roditelji te djevojcice doci sa autom na parking. S obzirom da sam mu kupio cokoladu, smatram da njegova prava nisu bila ugrozena...

- zena21
Nemam rijeciFX900 wrote:Ma to ti je sve do ishrane. Žderu se hormoni u mesu, genetski modifikovana hrana i tome slično. Šta ima veze ako izgleda i ponaša se puno starije od 15. Treba to naguziti, pa nek vidi šta čini ljudima. Ne izazivaj i dobro ćeš proći. Ustvari one tako dobro prolaze. Zato će i biti kijamet dan brzo. Helem sve to što izgleda i ponaša se starmalo treba zguziti i spustiti na zemlju.dacina_curica wrote:zeno, zato se i ja ibretim.......moj se evo jos nije ni rodio a ove price me vec isprepadase za sledecih 15 godina.......Ali iskreno, nekad kad pogledam curice od 14 i 15 godina koje izgledaju starije od mene (i ujedno se tako i ponasaju) lijepo mi muka dodje i odmah se kontam seliti (a dzaba mi selidba izgleda, kad je svugdje isto)zena21 wrote:Imam dijete ovih godina, koje je bas DIJETE... Zato me strah ovakvih prica... Ne mogu to da zamislim