SAD: Učenici petog razreda optuženi zbog seksa u školi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

debela

Post by debela »

FX900 wrote:Nije zajebancija, mrtav sam ozbiljan. To naravno ne radim, ali i ako neko izjebe nešto tako neka je. Moraju postojati neke norme u društvu, a ako raja hoće ovako, pa neka je. Zajebano je sada odgajati djecu i ko to dopusti kao roditelj, treba i njega jebati. Sve po zasluzi. :lol:
haj ubij se majke ti. trosis dzaba ovo malo cistog zraka sto nam je ostalo. iskreno ti zelim da nikad ne mozes imati djecu :x
SaraLe

Post by SaraLe »

FX900 wrote:
dacina_curica wrote:
zena21 wrote:Imam dijete ovih godina, koje je bas DIJETE... Zato me strah ovakvih prica... Ne mogu to da zamislim :-?
zeno, zato se i ja ibretim.......moj se evo jos nije ni rodio a ove price me vec isprepadase za sledecih 15 godina.......Ali iskreno, nekad kad pogledam curice od 14 i 15 godina koje izgledaju starije od mene (i ujedno se tako i ponasaju) lijepo mi muka dodje i odmah se kontam seliti (a dzaba mi selidba izgleda, kad je svugdje isto) :roll:
Ma to ti je sve do ishrane. Žderu se hormoni u mesu, genetski modifikovana hrana i tome slično. Šta ima veze ako izgleda i ponaša se puno starije od 15. Treba to naguziti, pa nek vidi šta čini ljudima. Ne izazivaj i dobro ćeš proći. Ustvari one tako dobro prolaze. Zato će i biti kijamet dan brzo. Helem sve to što izgleda i ponaša se starmalo treba zguziti i spustiti na zemlju. :lol:
Sto si duhovit u mp3 :x :?
FX900

Post by FX900 »

Ljudi ne vrijeđajte i ne teoretišite, već pazite na djecu. Samo se iščuđavate, a znate da se sve to radi. Dvostruki moral. Ne žalim niti jedno "dijete" kad to radi. Pa nisu to djeca to su monstrumi pokvareni. A kakvi su im onda samo roditelji? Ili su glupi, ili su još gori o djece. Helem, nema ništa loše u tome da ih se kazni za to, Zar ne? 8)
debela

Post by debela »

ja ovdje vidim samo jednog monstruma!

eod s tobom. prljas mi i ovaj virtuelni prostor.
dacina_curica

Post by dacina_curica »

FX900 wrote:Ma to ti je sve do ishrane. Žderu se hormoni u mesu, genetski modifikovana hrana i tome slično. Šta ima veze ako izgleda i ponaša se puno starije od 15. Treba to naguziti, pa nek vidi šta čini ljudima. Ne izazivaj i dobro ćeš proći. Ustvari one tako dobro prolaze. Zato će i biti kijamet dan brzo. Helem sve to što izgleda i ponaša se starmalo treba zguziti i spustiti na zemlju. :lol:
Ti fakat nisi sav svoj..... :roll: :roll: :roll: .......
FX900

Post by FX900 »

He, he, he, he, he. :lol: :lol: 8-)
amrino

Post by amrino »

Ja samo zelim da iskoristim priliku da svim sadasnjim i buducim roditeljima pozelim mnogo srece o odgoju djece.
Pamet u glavu!!!
Poslusajte svoje roditelje i dopustite im da vam pomognu- jer haman su oni stvarno na kraju uvijek upravu...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

amrino wrote:Ja samo zelim da iskoristim priliku da svim sadasnjim i buducim roditeljima pozelim mnogo srece o odgoju djece.
Pamet u glavu!!!
Poslusajte svoje roditelje i dopustite im da vam pomognu- jer haman su oni stvarno na kraju uvijek upravu...
jel to iz iskustva :?
angevin

Post by angevin »

Nesto mi previse moralizirate :D
Kada sam ja bio njihovih godina SFRJ je bila u jednoj od brojnih ekonomskih kriza, cekalo se za ulje, mlijeko, deterdzent i ostale "luksuzne" potrepstine. Izmedju ostalog bile su i redukcije struje, he,he
To je bilo najljepse doba jer se moglo pipnuti nesto. Istina, nije bilo seksa :( Sta se moze :D
Mozda bi i to bilo da se zemlja nije izdigla iznad energetske krize :D
anais_nin

Post by anais_nin »

angevin wrote:Nesto mi previse moralizirate :D
Kada sam ja bio njihovih godina SFRJ je bila u jednoj od brojnih ekonomskih kriza, cekalo se za ulje, mlijeko, deterdzent i ostale "luksuzne" potrepstine. Izmedju ostalog bile su i redukcije struje, he,he
To je bilo najljepse doba jer se moglo pipnuti nesto. Istina, nije bilo seksa :( Sta se moze :D
ma kakvo je pitanje morala sex medju DJECOM od 11 i 12 godina????? :? :shock: kakve veze ima MORAL s tim? pitanje je NORMALNOSTI takvih odnosa? :shock: ta djeca nisu dovoljno stara da voze auto i da glasaju, da kupuju cigare i alkohol, ali se seksaju? :roll: i da, u nekoj davnoj proslosti su se klinci vjencavali u predpubertetskom dobu ali je isto tako zivotni vjek ljudi bio vise nego duplo kraci.... :roll: nije poenta morala nego sta takvo ponasanje radi njihovoj psihi i kako utice na njihov mentalni i emotivni razvoj.... :roll: kasnije zbog takvog ponasanja dobivas "sjebane odrasle ljude" :roll:
angevin

Post by angevin »

anais_nin wrote:
angevin wrote:Nesto mi previse moralizirate :D
ma kakvo je pitanje morala sex medju DJECOM od 11 i 12 godina????? :? :shock: kakve veze ima MORAL s tim? pitanje je NORMALNOSTI takvih odnosa? :shock: ta djeca nisu dovoljno stara da voze auto i da glasaju, da kupuju cigare i alkohol, ali se seksaju? :roll: i da, u nekoj davnoj proslosti su se klinci vjencavali u predpubertetskom dobu ali je isto tako zivotni vjek ljudi bio vise nego duplo kraci.... :roll: nije poenta morala nego sta takvo ponasanje radi njihovoj psihi i kako utice na njihov mentalni i emotivni razvoj.... :roll: kasnije zbog takvog ponasanja dobivas "sjebane odrasle ljude" :roll:
ne ljuti se, mislio sam na ono "igrala se lastisa sa 15 god. i slicno" :D
anais_nin

Post by anais_nin »

angevin wrote: ne ljuti se, mislio sam na ono "igrala se lastisa sa 15 god. i slicno" :D
:lol: :D sorry do mene je, nalozim se u sekundi kad su ovakve teme u pitanju :D
angevin

Post by angevin »

anais_nin wrote:
angevin wrote: ne ljuti se, mislio sam na ono "igrala se lastisa sa 15 god. i slicno" :D
:lol: :D sorry do mene je, nalozim se u sekundi kad su ovakve teme u pitanju :D
nisam ja monstrum :D , jesu malo poranili, ali i to je valjda posljedica globalizacije :D
angel26

Post by angel26 »

ja ipak mislim da tu roditelji mogu puno da urade....slazem se da su vremena drukcija ali kucni odgoj je jos uvijek ono sto nas definise.....
Prvi put kad mi kcerka(ako bude curica i ako to uradi ) krene da izadje van obucena ko pinkusa znat ce sta je snaslo..... Izlaz jasno definisan, prijatelji takodje i puno, puno price sa djecom.....
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

11 jeste prerano...al 15 ne mislim da je. i meni je smijesno ovo sa 15 igrala lastisa...folovi, ko bajagi...nije da sam ja bio neki jebac sa 15-16 godina...al sam iskreno htio (samo se nije dalo...) :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

angel26 wrote:ja ipak mislim da tu roditelji mogu puno da urade....slazem se da su vremena drukcija ali kucni odgoj je jos uvijek ono sto nas definise.....
Prvi put kad mi kcerka(ako bude curica i ako to uradi ) krene da izadje van obucena ko pinkusa znat ce sta je snaslo..... Izlaz jasno definisan, prijatelji takodje i puno, puno price sa djecom.....
sve je to fino u teoriji :D ali zaboravljas uracunati ovde licnost dijeteta....mnogo toga ce zavisiti i od toga KO tj kakvo ti je dijete....pubertet je zastrasujuce doba cak i sa "najfinijom" i najpitomijom djecicom :oops:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

ja nisam moralista, ali se ne mogu cudom nacuditi. cuj 11,12,13 godina. pa u svedskoj je prosjek 16 ili 17 godina za prvi snosaj, ako me sjecanje ne vara. ispadose svedjani konzervativni u poredjenju s nama. :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

snosaj...mozda do snosaja dolazi oko 16. godine, al se ranije...ovaj...jel... :D :D
brdo

Post by brdo »

dacina_curica wrote:11, 12 :shock: :shock: :shock: :shock: ..............

Mescini ja sam se sa 11 jos uvijek lastisa ispred zgrade igrala......taslacenje mi nije bilo ni na kraj pameti :roll: :roll: :roll: ........Vala brate to mi je nesto prerano za pubertet :roll: :shock:
e vala si zaostala od napretka ??a kako sada :lol: :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

gladna sam wrote:samo se pitam sta roditelji rade?!!?
zar je ok pustiti djecu od 12, 13 god da se smucaju okolo...gdje je tu nadzor, razgovor...ukazivanje...

:-?
Jes' vala...

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

gladna sam wrote:samo se pitam sta roditelji rade?!!?
zar je ok pustiti djecu od 12, 13 god da se smucaju okolo...gdje je tu
nadzor, razgovor...ukazivanje...

:-?
Image
RIZVA

Post by RIZVA »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gdje ovo nadze
Fair Life

Post by Fair Life »

RIZVA wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gdje ovo nadze
Vidi se da nisi imao potrebu djeci objasnjavati... da djecu ne donose rode.

Bolje bi ti bilo da to isprintas i sacuvas za priliku kad ti djeca budu postavljala 'po tebe nezgodna' pitanja.
Fair Life

#99 Re: SAD: Učenici petog razreda optuženi zbog seksa u školi

Post by Fair Life »

GandalfSivi wrote:Ovo me pravo podsjeti na to kako sam ja skinuo mrak sa ociju. Prica je haman ista samo nije bila skola nego stan, a i lik je bio na balkonu, cuvao strazu kad ce roditelji te djevojcice doci sa autom na parking. S obzirom da sam mu kupio cokoladu, smatram da njegova prava nisu bila ugrozena...
Image
zena21

Post by zena21 »

FX900 wrote:
dacina_curica wrote:
zena21 wrote:Imam dijete ovih godina, koje je bas DIJETE... Zato me strah ovakvih prica... Ne mogu to da zamislim :-?
zeno, zato se i ja ibretim.......moj se evo jos nije ni rodio a ove price me vec isprepadase za sledecih 15 godina.......Ali iskreno, nekad kad pogledam curice od 14 i 15 godina koje izgledaju starije od mene (i ujedno se tako i ponasaju) lijepo mi muka dodje i odmah se kontam seliti (a dzaba mi selidba izgleda, kad je svugdje isto) :roll:
Ma to ti je sve do ishrane. Žderu se hormoni u mesu, genetski modifikovana hrana i tome slično. Šta ima veze ako izgleda i ponaša se puno starije od 15. Treba to naguziti, pa nek vidi šta čini ljudima. Ne izazivaj i dobro ćeš proći. Ustvari one tako dobro prolaze. Zato će i biti kijamet dan brzo. Helem sve to što izgleda i ponaša se starmalo treba zguziti i spustiti na zemlju. :lol:
Nemam rijeci :roll: :roll: :roll: :roll:
Post Reply