fale ti zagradezoom66 wrote:malo matematike
+
*
/
+
*
+
/
=
![]()
:P:lol:
zena je djavo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dacina_curica
- danas
- pitt
nije....nije ni zmija mahnita da u sigurnu smrt srljadanas wrote:meni je babdzim nekad znao reci -- kceri, zmija da te ujede otrovala bi se...pitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zidi njemu bi glave dosle kakve ste
![]()
![]()
![]()
a nije tako...uopste
- danas
e, nek si nam ti plah muski uzorakpitt wrote:nije....nije ni zmija mahnita da u sigurnu smrt srljadanas wrote:meni je babdzim nekad znao reci -- kceri, zmija da te ujede otrovala bi se...pitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zidi njemu bi glave dosle kakve ste
![]()
![]()
![]()
a nije tako...uopste
:D:D:D
- pitt
samo da znajudanas wrote:e, nek si nam ti plah muski uzorakpitt wrote:nije....nije ni zmija mahnita da u sigurnu smrt srljadanas wrote: meni je babdzim nekad znao reci -- kceri, zmija da te ujede otrovala bi se...![]()
![]()
a nije tako...uopste
:D:D:D
usrecila se svaka sa tobom
![]()
-
FFK as Lucy01
Jesu valapitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zidi njemu bi glave dosle kakve ste
![]()
Care, flase se priFati (ne u one u klozetu ko zoom
http://www.youtube.com/watch?v=GHqx7OTWhq4
i na tugu zaboravi
-
Sogan
#84 Re: zena je djavo
Ovo samo osveta moze saprati!karabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
Alternativa 1. Kad te opet krene ti je ponovo smotaj, budi najbolji, najpazljiviji, najsigurniji, najozbiljniji, najzabavniji na svijetu... uradi sve da te zaista zavoli i onda je nogiras
Alternativa 2. U slucaju da ne dobijes sansu i licno joj i personalno slomijes srce... ti sacekaj da ona udje u neku ozbiljnu vezu i kad trenutak bude povoljan plati neku call-girl sto izgleda k'o bomba da joj zavede frajera i naravno, potrudis se da ona to sazna
Alternativa 3. A mozda si ti tip koji bi se i zadovoljio jednostavnim busenjem guma na njenom autu
Sretno!
-
FFK as Lucy01
ROSPIJEdanas wrote:de lucynda pojasniLucy01 wrote:Jesu valapitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zidi njemu bi glave dosle kakve ste
![]()
![]()
cojku na muku pristaju...
![]()
jesmo li djavolice ili zmije
![]()
- danas
#86 Re: zena je djavo
i onda veliSogan wrote:Ovo samo osveta moze saprati!karabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....![]()
Alternativa 1. Kad te opet krene ti je ponovo smotaj, budi najbolji, najpazljiviji, najsigurniji, najozbiljniji, najzabavniji na svijetu... uradi sve da te zaista zavoli i onda je nogiras![]()
Alternativa 2. U slucaju da ne dobijes sansu i licno joj i personalno slomijes srce... ti sacekaj da ona udje u neku ozbiljnu vezu i kad trenutak bude povoljan plati neku call-girl sto izgleda k'o bomba da joj zavede frajera i naravno, potrudis se da ona to sazna
Alternativa 3. A mozda si ti tip koji bi se i zadovoljio jednostavnim busenjem guma na njenom autu![]()
Sretno!
meni nista od ovoga ne bi palo na pamet
- Salko sto je u vodu skako
@pape, tvoj predlog je zasluzio glasanje...ko je za predlog??? ko je protiv predloga??pape wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:@pape, dugo te nije bilo?? dodji rijesi ovaj problem sa zlostavljanjem muskaraca...pape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Moj Salkane, .... nije nju karabaja nikad izdegenecio, ... eto mu osnovne greske, ...
![]()
![]()
@danas, ....... imas maksuz mahanje, ...
- Bosanac sa dna kace
nije nena dzabe rahmetli vikala;
sto su zene na ovom vaktu pravi sejtani
sto su zene na ovom vaktu pravi sejtani
-
FFK as Lucy01
#92 Re: zena je djavo
Ni meni, Titamidanas wrote:i onda veliSogan wrote: Ovo samo osveta moze saprati!![]()
Alternativa 1. Kad te opet krene ti je ponovo smotaj, budi najbolji, najpazljiviji, najsigurniji, najozbiljniji, najzabavniji na svijetu... uradi sve da te zaista zavoli i onda je nogiras![]()
Alternativa 3. A mozda si ti tip koji bi se i zadovoljio jednostavnim busenjem guma na njenom autu![]()
Sretno!zensko je djavo
![]()
meni nista od ovoga ne bi palo na pamet![]()
![]()
![]()
A ove pokvarenosti sto Sogan iznosi....nikad ja to ne bi smislila
- dacina_curica
pitt, siledzija
..........a ja svo ovo vrijeme mislila da je on mala maca......

- danas
moodro zboris papetalopape wrote:danas wrote: e, nek si nam ti plah muski uzorakusrecila se svaka sa tobom
![]()
Pa on je svoju barem znao izdegeneciti, .... zato i nije pros`o ko karabaja, ...
![]()
proso je bolje
-
Sogan
#95 Re: zena je djavo
Ovo nije sejtanlook... dapace, ovo je post-eksorcisticka autoterapija... nesto kao utjerivanje dobra i istjerivanje zladanas wrote:i onda veliSogan wrote:Ovo samo osveta moze saprati!karabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....![]()
Sretno!zensko je djavo
![]()
meni nista od ovoga ne bi palo na pamet![]()
![]()
![]()
-
Vozdra_123
ja volim da ih natjeram da placu_BosanaC wrote:Cek bakarabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...
"obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud
bez milosti me kurva nasukala na sprud"
oporavit cu se, valjda..stani
sustavi
polaaaaaaaaaaaako
![]()
Pa ti jos pusis foru sa suzama?![]()
![]()
- danas
#97 Re: zena je djavo
jel' to insinuirate kolegaSogan wrote:
Ovo nije sejtanlook... dapace, ovo je post-eksorcisticka autoterapija... nesto kao utjerivanje dobra i istjerivanje zla
- pitt
#98 Re: zena je djavo
pa onda naiso neko ko uceruje dobro? i tako se sejtan u njoj stvori? zanimljiva teorijadanas wrote:jel' to insinuirate kolegaSogan wrote:
Ovo nije sejtanlook... dapace, ovo je post-eksorcisticka autoterapija... nesto kao utjerivanje dobra i istjerivanje zlada ga karabaja nije znao dobro utjerat
![]()
zna i ovaj sogan nekad izvaliti nesto pametno
-
Sogan
#99 Re: zena je djavo
I onda velidanas wrote:jel' to insinuirate kolegaSogan wrote:
Ovo nije sejtanlook... dapace, ovo je post-eksorcisticka autoterapija... nesto kao utjerivanje dobra i istjerivanje zlada ga karabaja nije znao dobro utjerat
![]()
meni ovo nije ni palo na pamet
-
Vozdra_123
ma nemojdanas wrote:meni je babadzim nekad znao reci -- kceri, zmija da te ujede otrovala bi se...pitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zidi njemu bi glave dosle kakve ste
![]()
![]()
![]()
a nije tako...uopste