Kriteriji...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tigris

Post by tigris »

bitne su mi pločice 8-) :D
tech10

Post by tech10 »

Sarafcina wrote: ovdje je glavni lik matematicar :D .... i sve vidi kroz matematiku :D ... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina :D bolje shvatila :D kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina :D
Stavi ti njoj na kvadrat i izvadi korjen pa ce sve biti uredu. :D
debela

Post by debela »

Sarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicar :D .... i sve vidi kroz matematiku :D ... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina :D bolje shvatila :D kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina :D
pazi da te sarafina ne pomnozi sa nulom :oops:
danas

Post by danas »

debela wrote:
Sarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicar :D .... i sve vidi kroz matematiku :D ... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina :D bolje shvatila :D kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina :D
:oops:

oplaka' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

tech10 wrote:
Sarafcina wrote: ovdje je glavni lik matematicar :D .... i sve vidi kroz matematiku :D ... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina :D bolje shvatila :D kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina :D
Stavi ti njoj na kvadrat i izvadi korjen pa ce sve biti uredu. :D

probo sam ja sve :D ... ali kada sam upitao ... hoces da ti kazem nesto diskretno.... i ona pogresno shvatila nastavak (odjebi u skokovima) ... shvatio sam da je minimum za razumijevanje :D ... matematicki izgradjena logika :D.. pa eto ako vec nece da streba integrale ... i zamara se domenom definisanosti (da ne moram napisati naucni esej kada objasnim da je njen domen definisanosti kuhinja i krevet .... to samo uzimamo za primjer.. ja naravno nisam takav :) :P ) ... ona nek svari zamjatina i shvati makar da volim precizno izrazavanje :D.. bez puno komplikacije :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

hoces da ti kazem nesto diskretno...odjebi u skokovima
:lol:
bez pretenzija da zadovoljim neke kriterije, ali ovo je smijenso, sto jes jes :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

debela wrote:

pa trudim se ja ... svojski :D ... bitno je da se samo sto prije isfiltriramo :D

znam ja i one ... koji su i u operi zavrsavali... sve zarad ljubavi ;) ... ja sam ipak suprotnog misljenja ... ako nismo jedno za drugo ... bolje je da se navakat razidjemo ko jarani ... :) nego da se pola zivota peglamo i uklapamo nesto sto se uklopiti ne da :)
tigris

Post by tigris »

stara djesi ba :oops: :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ko ti je stara :D :D
tigris

Post by tigris »

da dodam jos i ohrndana :oops: :D :D :P
debela

Post by debela »

Sarafcina wrote:... bolje je da se navakat razidjemo ko jarani ... :) nego da se pola zivota peglamo i uklapamo nesto sto se uklopiti ne da :)
blah blah blah...sto li imam osjecaj da cemo isto ovako, svi mi, naprdjivati i za pet godina :lol:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

tigris wrote:da dodam jos i ohrndana :oops: :D :D :P
:D bezobraznice...ne poznajem stare&ohrndane :oops: ...cak ni ti nisi takva :P :D
tech10

Post by tech10 »

anais_nin wrote:
tech10 wrote:Sisa, guz, pamet. :D
je l to redosljed po vaznosti?
Redoslijed nije vazan, sve su ostalo nijanse. :D
Harrys

Post by Harrys »

Pa kad imate stroge kiterije i hipten ih,a da one one seksualne i starosne niste ni napomenuli. :lol: :lol:
tigris

Post by tigris »

zmijaIzmaj wrote:
:D bezobraznice...ne poznajem stare&ohrndane :oops: ...cak ni ti nisi takva :P :D
znas kako se to taacno kaze?...tita mi skoro da ne smijem al evo....samo za tebe :wink: :D

djesi kurvo stara ohrndana :oops: :oops: :oops: :shock: :D :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

debela wrote:
Sarafcina wrote:... bolje je da se navakat razidjemo ko jarani ... :) nego da se pola zivota peglamo i uklapamo nesto sto se uklopiti ne da :)
blah blah blah...sto li imam osjecaj da cemo isto ovako, svi mi, naprdjivati i za pet godina :lol:

sve to zavisi od toga sta je kome cilj :) ...
debela

Post by debela »

cilj mi je ubiti ovaj dan, a jedino ovdje neka aktivnost. i tako... :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

tigris wrote:
zmijaIzmaj wrote:
znas kako se to taacno kaze?...tita mi skoro da ne smijem al evo....samo za tebe :wink: :D

djesi kurvo stara ohrndana :oops: :oops: :oops: :shock: :D :D
:D :D jesi to krenula u banovice :D kod prleta :D :D
(odabijam dalje naguravanje, prelazi moj prag tolerancije vulgarnosti :oops: :D )
tigris

Post by tigris »

nisam...kakav on :D.... ono ne smijem se odnosilo upravo na tvoj osjetljivi prag prostačenja :oops: :D :D
pitt

Post by pitt »

sto je danas lijep i suncan dan....nanananan nana nana :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

tigris wrote:nisam...kakav on :D.... ono ne smijem se odnosilo upravo na tvoj osjetljivi prag prostačenja :oops: :D :D
:kiss: :D :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:sto je danas lijep i suncan dan....nanananan nana nana :D :D
za tebe znamo da nemas kriterija :D :D :P
Sarafcina

Post by Sarafcina »

danas wrote:
pitt wrote:sto je danas lijep i suncan dan....nanananan nana nana :D :D
za tebe znamo da nemas kriterija :D :D :P

nadam se da ima makar jedan :D...
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Sarafcina wrote:
Sarafcina wrote:da zna ko je jevgenij zamjatin :D
po mogucnosti citala...ili makar drzala u ruci :D
naravno da se salim.. vazda su mi bili smijesni snobovski kriteriji ... :D iako zamjatina volim :D
ovdje je glavni lik matematicar :D .... i sve vidi kroz matematiku :D ... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina :D bolje shvatila :D kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina :D
Neću da se "nabacujem" :D, ali po boldiranom si mi srodna duša :roll: :D :D

Ali, ne znam ko je Zamjatin, tako da...
anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote:Pa kad imate stroge kiterije i hipten ih,a da one one seksualne i starosne niste ni napomenuli. :lol: :lol:
kod mene su to najfleksibilniji kriteriji :D samo nek je punoljetan i da mu ga ne moram mikroskopom traziti sve ostalo manje vise :D :lol:

P.S. oni drugi kvalitativni kriteriji su puno zeznutiji :D recimo meni je br. 1 kriterij od kojeg ne odstupam "da je dobar covjek" :D tu nema kompromisa :D
Last edited by anais_nin on 03/04/2007 17:57, edited 1 time in total.
Post Reply