Lace wrote:anais...pa tip u filmu nije smio ni sam sa sobomanais_nin wrote:anketa se odnosi na seks sa drugim osobamaLucy01 wrote:Ovo mi je pitanje za anketu nedefinisano![]()
![]()
Jel' se tu ubraja i bRez samozadovoljavanja![]()
seks sa samim sobom dozvoljen
![]()
nije fer anketa
40 dana i 40 noci ili DOBROVOLJNA APSTINENCIJA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
Ontario_layde
-
eugen-magic
#78 Re: 40 dana i 40 noci ili DOBROVOLJNA APSTINENCIJA
8,5 godina. posta.anais_nin wrote:Cesto mi padne na pamet ovaj film....pogotovo u ovo doba godine![]()
da li ste se ikad dobrovoljno odrekli sexa na neki vremenski period???jeste li uspjeli izdurati bez istog onoliko koliko ste odlucili?
I da se iz bilo kojeg razloga odlucite na taj potez sta mislite koji bi vam bio maximum izdrzljivosti?
Da li bi mogli ispostovati svih 40 dana?
posebno da se pojavi kakva primamljiva prilika?
-
MadamPiaNo
Nevina 
-
eugen-magic
jedan pravac joge se time bavi. a da se može izdurat, može.anais_nin wrote:pa recimo mnoge istocnjacke filozofije/tehnike koje za cilj imaju poboljsanje kvalitete seksa propagiraju odredjene vremenske periode apstiniranja od orgazma, pa izbjegavanje samog seksualnog cina (osim uvoda) odredjeno vrijeme, itd itd....dobrovoljno apstiniranje odredjeni vremenski period moze vratiti intenzivan zar u vec uhodan sex itd itdlady_bug wrote:mogla bih izdrzati 40 dana, ali zasto bih to radilapostoji dosta razloga ZASTO
glavno pitanje je BI L SE MOGLO IZDURAT
- scorpion7
Sestro los taj tvoj u krevetupolara wrote:Mogla bih sigurno do kraja zivota,ako imam neki pravi razlog za to.
Elem ne moze se ni dana kako treba,da joj kazem nema sexa 40 dana bi me nabila nogom sekundarno...vjerovatno bi i moja reakcija bila ista:D:D....nekad se da preskocit koji dan,mozda bi se ja i mogao zareci ali tesko da bi izdrzao kad bi se zavukao sa njuskom medju tople nogice...