Cary Grant wrote:Čekam trolu. Gužva na stanici. Dolazi žensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeđe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topić sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Dođe trola, svi uđemo, ja na prva ona na srednja vrata, između ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela baš predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptičju perspektivu... sve je jasno. I, mada će zvučati šuplja, nisam imao namjere mjeriti joj veličinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je brže bolje izvadila neku knjižurinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala čitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.
Pitanje koje postavljam ženskoj populaciji je: Zašto žensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da će na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima će dopustiti da joj rove po sisobranu očima, nego što bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."
Volim ja vas sa sisama unutra i sisama vani, nemojte sad po meni, al fakat ne kontam...
joj sto se ismijah u jutarnje sate

cuj sise pokrila kesom

mada znam da to vecina zena radi. Znaci, ako primijete da tip gleda u gornji trap odmah traze cime ce se zastitit

Jal kesu, jal knjige, jal tasnu
A beli si blehno