Njegovo Sunce je u mojoj 7. kuci tj. nasuprot mog ASC-a.
Njegova Venera je skoro na mom Suncu.
Njegov Mars je u mojoj 8. kući (dobar sex?).
Treba li još išta?
Usporedne horoskope nikad nisam znala tumačiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
njonjice, gdje sinjonjica wrote:Ako ima interesanata, izvol'te......
Mogu pitanja (ali sto manje tipa kako se on i ja slazemo) onako konsrtuktivna.
Ako budNem znala, objasnim vam......
Na usluzi, vasa njonjica
Evo meConnaisseur Karlin wrote:njonjice, gdje sinjonjica wrote:Ako ima interesanata, izvol'te......
Na usluzi, vasa njonjica![]()
a vidi vidi ko nam je dosao , Euridca , njonica je stiglanjonjica wrote:Evo meConnaisseur Karlin wrote:njonjice, gdje sinjonjica wrote:Ako ima interesanata, izvol'te......
Na usluzi, vasa njonjica![]()
Cijelu?Connaisseur Karlin wrote:
ma rekoh sebi, kad ugleda temu juceR, da mi procitas natalnu, ako nije tesko , hvala![]()
njonjica wrote:Cijelu?Connaisseur Karlin wrote:
ma rekoh sebi, kad ugleda temu juceR, da mi procitas natalnu, ako nije tesko , hvala![]()
Eis..haj jednom kad budem odmorna da bogdu virnem ali ne mogu cijelu Bgm, poso je to.
Hajd vazi, dobro.Connaisseur Karlin wrote:njonjica wrote:Cijelu?Connaisseur Karlin wrote:
Eis..haj jednom kad budem odmorna da bogdu virnem ali ne mogu cijelu Bgm, poso je to.
posaljem na pp, hvala
hehehe, nemam pojma ,ali Euridica je sad moderatorica, i ona je super , neka nam teme ovdje
Sad tek vidjeh nick, ahahah.zoomba wrote:Hoce li
Mars uci u veneru?
Euridica i Bloo su super , inace i ja znam samo arzonju i chomljca iz starih dananjonjica wrote:Hajd vazi, dobro.Connaisseur Karlin wrote:njonjica wrote: Cijelu?
posaljem na pp, hvala
hehehe, nemam pojma ,ali Euridica je sad moderatorica, i ona je super , neka nam teme ovdje
Evo gledam, puno novih likova...i od administracije cini mi se da samo Arzu i Chmolju znam.
Onda si se i ti par puta presvuklaConnaisseur Karlin wrote:
Euridica i Bloo su super , inace i ja znam samo arzonju i chomljca iz starih dana
hvala![]()
mene su presvukli na silunjonjica wrote:Onda si se i ti par puta presvuklaConnaisseur Karlin wrote:
Euridica i Bloo su super , inace i ja znam samo arzonju i chomljca iz starih dana
hvala![]()
![]()
Ja samo jednom, praaavo davno, 2007 cini mi se...od tad sam njonja njonjava.
Ja mislim da samo Muha i ja imamo stalno isti nick![]()
![]()
A to si ti ljubavi, ahaaaaaaaa.Connaisseur Karlin wrote:mene su presvukli na silunjonjica wrote:Onda si se i ti par puta presvuklaConnaisseur Karlin wrote:
hvala![]()
![]()
![]()
od 2008 ljubav aha
sad sam francuzicnog imena
ima me svugdjenjonjica wrote:A to si ti ljubavi, ahaaaaaaaa.Connaisseur Karlin wrote:mene su presvukli na silunjonjica wrote:
Onda si se i ti par puta presvukla![]()
![]()
od 2008 ljubav aha
sad sam francuzicnog imena
Pa djesi ti bona?
E neka teConnaisseur Karlin wrote: ima me svugdje![]()
e nek si i ti izronila na forum , nemate te dugo, mi hepinjonjica wrote:E neka teConnaisseur Karlin wrote: ima me svugdje![]()
Imam i janjonjica wrote:Onda si se i ti par puta presvuklaConnaisseur Karlin wrote:
hvala![]()
![]()
![]()
Imam i ja, ali ja sam relativno kratko tu...Bloo wrote:Imam i janjonjica wrote:Onda si se i ti par puta presvuklaConnaisseur Karlin wrote:
hvala![]()
![]()
![]()
Nije htio Chmoljho da mi usvoji par prijedloga...
Sestro polupala si loncice..njonjica wrote:Sad tek vidjeh nick, ahahah.zoomba wrote:Hoce li
Mars uci u veneru?
O Mocni jesi to ti titati?
Ili je svaka slicnost slucajna
arzonja, Venera je "zastitni znak" Bikaarzuhal wrote:Sad sasvim slučajno pročitah na b92 da je Venera ušla u Bika, a šipak bih sazno da se uzdam u vas ovdje...
eh kod vas Pluton u skorpji se pretvori u Plutonijumarzuhal wrote:Plutonijum...
![]()
Ali obogaćeni plutonijumConnaisseur Karlin wrote:eh kod vas Pluton u skorpji se pretvori u Plutonijumarzuhal wrote:Plutonijum...
![]()
![]()
volim skorpije