Umjesto Mustafa dječak dobio ime Željko

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:10, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

al ipak mislim da je avaz uveo dezurstvo cekanja na komsicev prvi pogresan potez kako bi se istog raznijelo na proste faktore.
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:10, edited 1 time in total.
pekarce

Post by pekarce »

Svaka cast, prije svega, PR ekipi Zeljka Komsica, a onda Komsicu! Inscenirani

publicitet cist k'o suza, sto, kod nas, jos uvijek radi bolje nego implementacija

bilo kojeg politickog obecanja. Vjerujte PR-ovcu. Nece valjda Zeljko igrati ne tu

kartu od sad', pa nadalje i ubuduce, ne bi valjalo da nam maze oci u ranoj fazi

svog rulovanja, k'o da nisu premazane viseslojno...

Sto se proboja vijesti tice, kolege iz gorespomenutog PR tima

su odlicno odradile posao. way to go!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pekarce wrote:Svaka cast, prije svega, PR ekipi Zeljka Komsica, a onda Komsicu! Inscenirani

publicitet cist k'o suza, sto, kod nas, jos uvijek radi bolje nego implementacija

bilo kojeg politickog obecanja. Vjerujte PR-ovcu. Nece valjda Zeljko igrati ne tu

Fakat, Suad i Jasminka su se pravo nacekali da odglume sve ovo kako bi jedan od rijetkih pravih i normalnih ljudi zaradio sebi bodove....

hello pekarce, ima li koga doma?
BHG

Post by BHG »

pekarce wrote:Svaka cast, prije svega, PR ekipi Zeljka Komsica, a onda Komsicu! Inscenirani

ma sigurno je znao da ce jednog dana da bude 1 od 3 predsjednika ruzicaste beiha pa se stoga prijavio u armiju 92....valjda radi PR-a :roll:
pekarce

Post by pekarce »

Ma ne kazem da Zeljko nije dobrica.Neka mu i bodova, zasluzuje. Samo ovo je ocito rad PR-a, i to dobar. Makar i ne bio insceniran...
mostarac

Post by mostarac »

Nancy Drew wrote:
mostarac wrote:
al ipak mislim da je avaz uveo dezurstvo cekanja na komsicev prvi pogresan potez kako bi se istog raznijelo na proste faktore.
nisam sigurna u to...dapače ;-)
možda bi to (sigurno bi to) zlaja volio ali čini mi se da stvari idu u drugom smjeru...... 8-)
željko :thumbup:
pitao bi te ja da je izborna kampanja ili da zeljko postane predsjednik SDP-a, ali polako.
Skyfox

Post by Skyfox »

One :thumbup: for Zeljko!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

pekarce wrote:Ma ne kazem da Zeljko nije dobrica.Neka mu i bodova, zasluzuje. Samo ovo je ocito rad PR-a, i to dobar. Makar i ne bio insceniran...
pekarce, zamisli da si ozenjen ... i odes daleko na teren.... i zena ti je u recimo osmom mjesecu trudnoce.... da li bi ti ocekivao da tvojoj zeni neko pomogne? da li bi ocekivao da ti neko stane kad ti u pustahiji rikne guma pa da ti pomogne?
Malo bi licemjerno bilo da on, nakon svega sto je prosao, ne pomogne, jer i njemu zasigurno nekad neko pomogao, ako nista drugo, dok je na liniji roditeljima donio kanister vode...
Ne mozes icekivati pomoc ako nisi i sam spreman pomoci....

ne nisam PR, tek cu poceti skolovanje za to... :roll:
pekarce

Post by pekarce »

BHG wrote:

ma sigurno je znao da ce jednog dana da bude 1 od 3 predsjednika ruzicaste beiha pa se stoga prijavio u armiju 92....valjda radi PR-a :roll:
Sve to dodaje bodove imidzu. A imidz politicara je zadatak PR-a, sto ne znaci da osoba mora biti modelirana po nekim nepostojecim ili pretjeranim hvalospjevnim atributima u medijima, nego ono sto osoba vec jeste ili sto je uradila. Dajem pozitivne poene, samo da ne bude previse ovakvog publiciteta, onda bi mi bilo sumnjivo. Komsi ne zamjeram ni sekunde, Boze sacuvaj.
BHG

Post by BHG »

pekarce wrote:Ma ne kazem da Zeljko nije dobrica.Neka mu i bodova, zasluzuje. Samo ovo je ocito rad PR-a, i to dobar. Makar i ne bio insceniran...
pa i da jeste...sta fali....on se bar ima cim pohvalit...pr ostalih samo demantuje optuzbe na njihov racun ali bez cinjenica da pobiju te optuzbe...glava fraza je "nije istina da zaradjuje 4000,00KM"...a nema nidje poslije toga koliko stvarno zaradjuje...to moze biti i 3999,00KM ko ce znat....
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:09, edited 1 time in total.
Murisno1

Post by Murisno1 »

ma ovo da jesu dobri poeni - jesu .. nema govora ..
dobar potez i kao čovjeka i kao političara ...
da li je on razmišljo o tome da će mu ovo donijeti neke političke poene i da je to još i prevagnulo u odluci da pomogne .. čisto sumnjam !!
al on je opet na tavkoj poziciji da će se to razmatrati sa svakakvih strana ...

meni je drago što je uradio to što je uradio ..
i ja bih .. i mnogi bi vjerujem ...
pekarce

Post by pekarce »

pekarce, zamisli da si ozenjen ... i odes daleko na teren.... i zena ti je u recimo osmom mjesecu trudnoce.... da li bi ti ocekivao da tvojoj zeni neko pomogne? da li bi ocekivao da ti neko stane kad ti u pustahiji rikne guma pa da ti pomogne?
Malo bi licemjerno bilo da on, nakon svega sto je prosao, ne pomogne, jer i njemu zasigurno nekad neko pomogao, ako nista drugo, dok je na liniji roditeljima donio kanister vode...

ne nisam PR, tek cu poceti skolovanje za to... Rolling eyes
Ne tvrdim da nije trebao pomoci.Svaki normalan insan bi to uradio, za to cista 10-ka! Ma koliko nam to govori da je Komso ljudina i po, sto i jeste, nista bez dobre PR masinerije. A on je valjda toliko pametan da ima dobru PR ekipu ;-) Koliko god da se pokazao covjek u ratu i sada, to treba neko pogurati...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

pekarce wrote:

ne nisam PR, tek cu poceti skolovanje za to... Rolling eyes
Ne tvrdim da nije trebao pomoci.Svaki normalan insan bi to uradio, za to cista 10-ka! Ma koliko nam to govori da je Komso ljudina i po, sto i jeste, nista bez dobre PR masinerije. A on je valjda toliko pametan da ima dobru PR ekipu ;-) Koliko god da se pokazao covjek u ratu i sada, to treba neko pogurati...
i pogurao covjek cija je zena to vece radjala bebu...
suadu treba dati diplomu PRa.... :roll:
Vingo

Post by Vingo »

kako vi spomenete PR, meni se Amir zacakli pred ocima.... :-)
Hendrix

Post by Hendrix »

Konačno da se i one pratnje upotrijebe za nešto korisno.Kakvi samo majmuni voze ona auta od SIPE , nedavno me izguraše s ceste zamalo i još mi se u facu smiju dvojica krmaka , garant žure na burek.
Stojim na stanici pred predsjedništvom prošle godine i dvije plavke kraj mene, napucane :) , kad ti šofer službenog Audija predsjedništva lagano na onom parkingu u auto i pravo pred njih i munta ih da s njim idu na kafu , ja stojim i gledam , nisu pristale pa čovjek ode tražit kurave negdje drugo.
Alia SIPA mi je najmrža ipak , oni samo guraju s ceste.
trinaesti

Post by trinaesti »

ovim lijepim gestovima se do sada nije pobjeđivalo na izborima. ili birani nisu činili lijepe geste.
da li se situacija mijenja, i hoće li konačno ljudi prestati gledati u drugima srbe, hrvate i bošnjake, a početi gledati ljude.
baš kao što je to uradio suad. dao je ime svome sinu željko jer je time htio da se oduži ČOVJEKU kakav je željko komšić.
željko je učinio ono što bi učinio svaki normalan čovjek. ali suad je učino ono što bi danas učinio malo ko.
ne zavaravajte se ali mnogi će suadu reći - kako bolan da daš sinu ime željko. ići će sve to do onoga: vlašino!
pri tome neće razmišljati o tome šta je suad doživio, i šta mu je željko učinio. jer ljudi nažalost zaboravljaju lijepe geste.
mali željko ostaje kao znak da može biti bolje i da zapravo ne postoje razlike, niti stvari koje razdvajaju dva ČOVJEKA!

na kraju, Željko je lijepo BOSANSKO ime!
pekarce

Post by pekarce »

suadu treba dati diplomu PRa.... Rolling eyes
Znam, znam. Konta mIRCi da je ta humana prica postenog insana tek slucajno objavljena tu i tamo. Mozda je i Suad prvi progovorio u medijima, ali ostalo je istorija. Postujem pravo da budes skepticna. :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:09, edited 2 times in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

pekarce wrote:
suadu treba dati diplomu PRa.... Rolling eyes
Znam, znam. Konta mIRCi da je ta humana prica postenog insana tek slucajno objavljena tu i tamo. Mozda je i Suad prvi progovorio u medijima, ali ostalo je istorija. Postujem pravo da budes skepticna. :D
Mozda je bas Suad bio sokiran i iznenadjen i zelio je to podijeliti sa svima? To ti nije padalo na pamet a?

Ma jok, zlaja je kriv!

abu mIRCi spoke!
Vingo

Post by Vingo »

Nancy Drew wrote:K'o da me je čuo juče...

:)
Prvo ambasadori :thumbup: ,

pa vijest dana u Hrvatskoj i prva vijest njihovog sinoćnjeg dnevnika i prva vijest svima sem Federalnoj TV (21-a minuta, vjerovali ili ne.... :( )

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... c,65097.jl

:thumbup:
:D Cuo te PR-ovac......Promijeni nick u Glas naroda :D
pekarce

Post by pekarce »

Mozda je bas Suad bio sokiran i iznenadjen i zelio je to podijeliti sa svima? To ti nije padalo na pamet a?

Ma jok, zlaja je kriv!

abu mIRCi spoke!
To, Sudo! Samo tako, mIRCi, mozda te Sudo zapazi kako mu radis dobar PR, pa te onda, zahvaljujuci njemu, prozovu na BBC-u, bas ko Komsu, jerbo ce biti sokiran! :lol:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:08, edited 1 time in total.
Post Reply