Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veli Murat meni; ma i da struhnes nevin neces se pokajat, ne propustas mnogo! a ja iskolacio oci ko medjed ne znam sta da mu kazem.
veli 1. put mu je bilo uzasno, boljelo ga.
a 2. put ce veli do kraja zivota pamtit!'
Bosanac sa dna kace wrote:veli Murat meni; ma i da struhnes nevin neces se pokajat, ne propustas mnogo! a ja iskolacio oci ko medjed ne znam sta da mu kazem.
....a jesil' pit'o Murata dze ga je guro prvi put....
Bosanac sa dna kace wrote:veli Murat meni; ma i da struhnes nevin neces se pokajat, ne propustas mnogo! a ja iskolacio oci ko medjed ne znam sta da mu kazem.
....a jesil' pit'o Murata dze ga je guro prvi put....
Stari wrote:Hm....ja se dobro sjecam toga ...mozda ne bas svih detalja jer desilo se to bogme podavno....ali moze se reci da se sjecam. Onako bez ikakvih pokusaja da ista uljepsavam ....kad mi je bilo prvi put ...ja sam kixao...tj nisam mogao. Eto vam sad ....pa nek se ovi turbo-svaleri smiju.
Dugo godina nakon toga sam se tjesio da je to u biti bilo do toga sto nisam znao kako to treba....sto sam previse razmisljeo o tome...sto sam brinuo hocel biti prekratko...sto sam brinuo da ne ostane trudna ...i sto sam brinuo brigu koju nije trebalo brinuti.
Njoj naravno nije bilo prvi put ...pa je sacekala drugi put ...tad sam uspio ... pokusao sam poslusati savjete starijih jebacha ...da ne zavrsim sav posao prije nego sto u sebi stignem otpjevati cijelu pjesmu Djulzulejhu (verzija Z. Imamovica ) ....nisam u toj nakani uspio naravski....Dogurao sam mozda tamo negdje do stiha: "po bostanu seta" (ali nisam fushario, pjevao sam u originalnom taktu i tempu) i nakon toga se u behutu strovalio pored nje .... 10 minuta nisam znao za sebe...a onda me je ona gurnula laktom i rekla hajde se obrisi i operi ...isprljaces carsaf.
sa 16 godina u rodjakovom stanu sa njegovom komsinicom koja je bila 3 godina starija od mene
brzo veoma brzo sam to obavio
da napomenem to je bilo davne 90-te
s obzirom da sam djuturum dobre se ikako sjecam
ja sam to "obavio" na ekskurziji poslije srednje skole sa do tada najboljom drugaricom...
to je licilo na sve, ali samo ne na sex...
17 godina imala, kino, suknja, zezali se, kad odjednom on u meni, nisam mogla da vjerujem. Kasnije on meni jeli boljelo? Pa kao nisi se tako ponasala. Trebala vristati??!!! U soku bila. Neznam ni sta sam osjecala, samo da je nesto tvrdo u meni.
ja sam to "obavio" na ekskurziji poslije srednje skole sa do tada najboljom drugaricom...
to je licilo na sve, ali samo ne na sex...
17 godina imala, kino, suknja, zezali se, kad odjednom on u meni, nisam mogla da vjerujem. Kasnije on meni jeli boljelo? Pa kao nisi se tako ponasala. Trebala vristati??!!! U soku bila. Neznam ni sta sam osjecala, samo da je nesto tvrdo u meni.
Borovnica wrote:
....sto ti je lazljivo musko....
....prvo obeca da nece boljeti, pa se onda cudi kad mu se kaze da nije boljelo.....
Borovnica wrote:
....prvo obeca da nece boljeti, pa se onda cudi kad mu se kaze da nije boljelo.....
Da belaj bude veci i meni i djevojki je tad bio prvi put (prije 5 god.). Covjece krvarila ko da sam je klao, a ne uzitke pravio. Maksimalno sam bio njezan ali sta je tu je. Poslije je bilo ok, ali davno smo i prekinuli....
Ah da traumaticno iskustvo
Borovnica wrote: