btw...bilo u Oslobođenju ( G.Berić ), onih dana kad je nato udarao, da je prije bombardovanja ( hoće li, neće li...) na jednoj kući u bgd-u osvanuo grafit:
Il' bombarduj il' da krečim!
Moderator: Chloe
tih dana je osvanuo i grafit:Jara wrote:@pesak,
btw...bilo u Oslobođenju ( G.Berić ), onih dana kad je nato udarao, da je prije bombardovanja ( hoće li, neće li...) na jednoj kući u bgd-u osvanuo grafit:
Il' bombarduj il' da krečim!![]()
![]()
Ja fakat ne razumijem ove ljude sto bi ratovali a rat davno gotov!Spring wrote:Fakat pesak....da ti otvorimo neku drugu temu da se tamo praznis....
Ova brate nije za tebe...
Ubijas nam koncepciju ...
da, sliper, ne vidim razlog onakvim komentarima i preumoran sam od takvih gluposti...pesak ce, ako imala sta, pisati i na ovoj temi, pa svidjalo se to nekome ili ne...DaysleepeR wrote:Ja fakat ne razumijem ove ljude sto bi ratovali a rat davno gotov!Spring wrote:Fakat pesak....da ti otvorimo neku drugu temu da se tamo praznis....
Ova brate nije za tebe...
Ubijas nam koncepciju ...
Kad je rat i svadjas se i prepucavas i pucas i ubijas se.
Kad je kraj rata onda je stop.
Onda se spajas, nalazis i druzis sa ljudima koji to isto zele a sa druge su strane.
Kasno je sad za prepucavanje, bilo je vrijeme kad su se zlatom placali takvi ratoborni ali ih nigdje na mapi nije bilo...
Zato pustite djevojku na miru neka pise sta hoce.
Ocigledno je da ne provocira, a ima nas koje interesuju i njihove provale!
Evo zašto smo natakareniSpring wrote:nit se svadam nit se prepucavam a po najmanje zelim da ratujem ....
doduse priznajem da sam kriv u jednom ....ne volim srbiju a jos manje ekavicu....jezim se od ekavice ...pogotovo ako se spominje u kontekstu 92-95 ....ili kad se ekavicom govori o bombradovanju i klanju....
al eto kad vam je tako zanimljiv ovaj lik nek vam on malo prica o ratnim danima ....bas me interesuje sta ima reci srpski militarista
Spring wrote:nit se svadam nit se prepucavam a po najmanje zelim da ratujem ....
doduse priznajem da sam kriv u jednom ....ne volim srbiju a jos manje ekavicu....jezim se od ekavice ...pogotovo ako se spominje u kontekstu 92-95 ....ili kad se ekavicom govori o bombradovanju i klanju....
al eto kad vam je tako zanimljiv ovaj lik nek vam on malo prica o ratnim danima ....bas me interesuje sta ima reci srpski militarista
Zaboravio si Žiku....Pardon, Ejupa Ganićarikardoreis wrote:Spring wrote:nit se svadam nit se prepucavam a po najmanje zelim da ratujem ....
jest, pero lukovic, milan mladenovic, sonja biserko, natasa kandic,
borka pavicevic, nenad canak, ceda jovanovic itd...svi su oni srpski militaristi..i k tomu, da prostis, ekavicom govore...![]()
striker, pisi ti... mene nesto prosla ta furka, pa kad mi se bude dalo napisacu stogod...ima jos
navedeni citat koji je replika na orhanovu izjavu kojoj se opet srdacno priklanjam,navela me da upisem i ovaj 19-sti post....pesak wrote:iskrena da budem, ja bih sve ili nista...a ti shvati.
odbij prasino ljiljan ti kazepesak wrote:pa nisi shvatio...bice da si ovdasnji, mislim iz beograda...nesto mi mirise...samo me oni tako proganjaju i hvataju za rec i ruse na svakom koraku...srboidi....mnogo ste ,bre, slicni...nema veze koja je nacija...mentalni sklop je isti...
elem, gde smo stali ?
Drzi se teme, ljiljane. Nema svadje.Spring wrote:odbij prasino ljiljan ti kazepesak wrote:pa nisi shvatio...bice da si ovdasnji, mislim iz beograda...nesto mi mirise...samo me oni tako proganjaju i hvataju za rec i ruse na svakom koraku...srboidi....mnogo ste ,bre, slicni...nema veze koja je nacija...mentalni sklop je isti...
elem, gde smo stali ?
Papanka wrote:Evo jos jedna ratna
Mi svi izbjeglice....uselili se u neke vikendice...nas omladine bilo jedno 20-tak...dosadno nama...jedna vikendica ostala neuseljena...skontamo mi...napraviti disko....vadi se akumulator...muzika...i sijalicu malu sproveli....i kaminnakav sazidali...malo isarali zidove...divota...kasete se premotavaju rucno...nema toristi akumulator bezze...i mi tako zadavali ga svaku vecea u tom naselju bilo par momaka koji su bili diverzanti.... i jednu vece...mi se maxuz spremili za diska...oblace se poseben pantole....cipe "za kad gdje podzes" i plesemo mi tako....kad upada sestra do ovog jednog diverzanta u disko....blijeda...vristi CHETNICIIIIIIIIII... i ono odjednom tajac...zenska se izvrnu...mi skamenjeni gledamo otkud tu cetnici...ovi momci se pokupish....nabacise na sebe punu ratnu opremu
to bombe, trombloni....redenici...ovo ono.... prkeo vrata.....nema ih.....mi pogasili svu aparaturu
scucurili se svi u jedan cosak....i cekamo da se nesto desi... Ulazi ovajbrat od te trebe i vristi... PAKEEEEEEETIIIIIIII
hahahha zamnoooooooom...prvi paketi sto su pali na podrucje sadasnjeg KS-a pali nama tu pred tim vikendicama....jaoooooooo...gazimo mi preko blata...prljamo tako cuvanu garderobu....tamo u paketima nema cega nema.... hrane, pica, konzervi...igracaka...od padobrana super "ciganka" suknja se shila...a od cerade oko paketa...extra tasne i ruksaci......
neg ova sestra od tog...vidjela padobram i da svijetli nesto...(fosfor na coskovima paketa da se lakse paketi uoc) i ona kontala padobranci chetnici...okupirashe nam selo heheheh...
a na samom tom pocetku zbivanja...jedna od kona .....krenula u WC vanjski....zacepila joj se bial septicka...i posto joj je bilo daleko ici do haleteta cucnula pred kucu...i 2m od nje rokne paket....teta se i upiskila i ukakila
rikardoreis wrote:tih dana je osvanuo i grafit:Jara wrote:@pesak,
Il' bombarduj il' da krečim!![]()
![]()
Kolumbo, jebem te radoznala!![]()