Blondi, ja i ti smo sudbonosno povezane - to se potvrdilo i u sinocnjem okrsaju kad sam briljirala i savladala sile tame (koalicija Prodana dusa (Faust) & Varalica samo takva (ti)). Slutim veliko prijateljstvo.izblajhana wrote:nista me ne ljubi, ova sam napisala prije nego sto sam vidjela tvoje pravo liceHierarchia wrote:
Nadjemo se kod O.K. Corrala.
![]()
![]()
![]()
Guacamole
Moderator: anex
-
Hierarchia
- karanana
Penzioneru, dobra vijest, moci ce mala cesce dolaziti i jesti burito i grah:
Vako, u VF-u odes do frizidera s mlijecnim proizvodima. Tamo negdje na sredini tog zida, u frizideru otprilike ispod mlijecnih namaza ima tortilla po mnogo boljoj cijeni. Proizvodjac neki PIK ili tako nesto, Novi Sad, Srbija. Imas 10 tortilla otprilike za 3.5 KM. Uzimo sam ih prije, nisu nista losije od onih casa fiesta holandskih. Eto, kad malu budes hranio i stavljao burito u njena usta
, sjeti me se
Vako, u VF-u odes do frizidera s mlijecnim proizvodima. Tamo negdje na sredini tog zida, u frizideru otprilike ispod mlijecnih namaza ima tortilla po mnogo boljoj cijeni. Proizvodjac neki PIK ili tako nesto, Novi Sad, Srbija. Imas 10 tortilla otprilike za 3.5 KM. Uzimo sam ih prije, nisu nista losije od onih casa fiesta holandskih. Eto, kad malu budes hranio i stavljao burito u njena usta
-
penzioner
Aferim!!!!karanana wrote:Penzioneru, dobra vijest, moci ce mala cesce dolaziti i jesti burito i grah:
Vako, u VF-u odes do frizidera s mlijecnim proizvodima. Tamo negdje na sredini tog zida, u frizideru otprilike ispod mlijecnih namaza ima tortilla po mnogo boljoj cijeni. Proizvodjac neki PIK ili tako nesto, Novi Sad, Srbija. Imas 10 tortilla otprilike za 3.5 KM. Uzimo sam ih prije, nisu nista losije od onih casa fiesta holandskih. Eto, kad malu budes hranio i stavljao burito u njena usta, sjeti me se
Hvala Karanano.
p.s. sjetiću se još nečeg kad joj burito budem stavljao u stau.