Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jest' muki..bit će 0:0..i celtic će ići dalje.. :D ..je li mahmuraš?..mislim..valjalo je sinoć proslaviti titulu.. ..i popiti taj šampanjac i gajbu pive iz fridža.. :D:D
pa nisam ja protiv mukija..muki je moj drug.. ..samo često ne misli glavom.. :D ..ili..što bi milan (ne ac) bandić rek'o..peče zeca dok je zec još u šumi.. :D ..a nisam ni protiv tebe.. ..to mi ne bi srce podnijelo.. :D:D:P
prleitihi wrote:jest' muki..bit će 0:0..i celtic će ići dalje.. :D ..je li mahmuraš?..mislim..valjalo je sinoć proslaviti titulu.. ..i popiti taj šampanjac i gajbu pive iz fridža.. :D:D
moze i ta varijanta, i na kraju ih sjebu na penalima...
prleitihi wrote:muki..zapamtit ćeš ti tottija.. :D ..a do kake nećeš ni doći.. :D:D
muki..sve sam prognozir'o.. :-) ..i tottija i kaku..pa ti nemoj meni vjerovati..
u mačesteru su se tresle grede i vratnice..kamerunac je ful'o nemoguće..pirmine..pirmine..je li ono taj strašni mančester?.. :D ..ipak će to nama biti lakši trening.. :D
jeste vidjeli kaku?.. ..pa šta je ono 'nako??? :D:D
jebi ga, nakon 90 minuta "0:0",da si se kladio na nerijeseno bio bi koji dinar bogatiji.ja sam ipak slijedio svoj kockraski instinkt.od 5 utakmica kikso na lyonu.
Last edited by Murat Sabanovic on 08/03/2007 12:36, edited 1 time in total.
prleitihi wrote:muki..zapamtit ćeš ti tottija.. :D ..a do kake nećeš ni doći.. :D:D
muki..sve sam prognozir'o.. :-) ..i tottija i kaku..pa ti nemoj meni vjerovati..
u mačesteru su se tresle grede i vratnice..kamerunac je ful'o nemoguće..pirmine..pirmine..je li ono taj strašni mančester?.. :D ..ipak će to nama biti lakši trening.. :D
jeste vidjeli kaku?.. ..pa šta je ono 'nako??? :D:D
mislim da smo trenutno favoriti br.1 u osvajanju L.P. stvarno ne vidim nam ravog protivnika,sa mnogim od ovih koji su ostali smo igrali zadnjih godina i dobijali bez problema(znam da izgleda ovo previše tendenciozno i navijački rečeno ali će biti tako)
da nam hoće doći Liverpool da im vratimo za ono što i oni nisu dan danas skontali kako nas dobiše
Jest` da je na guzove (velike poput onih kod moje komsinice Nafe ) al` prolaz je prolaz.
e nek' vaša pobjeda nije na guzove..pa nek' sve ide u pm.. :D ..vela-havle..šta ste vi sinoć proučili pa prođoste.. ..iskreno se nadam da nećete nas izvući..(ovo se nadam zbog vas.. :D )..jer bit će veći merak klepiti vas u finalu.. :D
znači nisi ti fun crvenih đavola?!.. :shock: ..jebo bayern kad im je hasan najjači igrač.. :D ..šalim se..dobar je sinoć bio..navijaj bolan za milan..nikakve sekiracije neš imat'.. :D:D
prleitihi wrote:navijaj bolan za milan..nikakve sekiracije neš imat'.. :D:D
Ma jok ,kad se samo sjetim ljeta gospodnjega `91 i onog zalizanog Zabara na plazi u Stobrecu dodje mi da slupam prvi Fiat na cesti .
Mojim venama kola shvapska krv,Allaha mi!
pa meni su navijači manjeg sarajevskog prvoligaša..tzv. štrumfovi..zabavni.. :D:D
šta me ovo svi ispravljaju.. :D ..tamo cirkusantkinja nensi..'vamo fahrin..iskren da budem..ne znam koje od to dvoje mi je veći blam.. :D:D ..ali sam skont'o da ovaj fahrin zna bolje engleski nego bosanski.. :D ..da se dogovorimo..fahrin..ti mene uči engleski..ja ću tebe bosanski.. :D:D
inače..ti si meni fun(ny)..a drago mi je da si moj fan.. :D:D