Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
iskreno to nije tvoj problemmrchaa10 wrote:e ljudi nemate pojma koliko sam vam zahvalan na ovim savjetima i komentarina,nisam mogao da vjerujem koliko ih je i jedva sam cekao da zavrsim sa treningom kako bi ih procitao.Znaci da krenem dalje i nista od prosidbe?Onda se vjerovatno i uplasila i skontala da je ne izivljena a misli da cu opet ja kad se vratim za mjesec i po pokucati na njena vrata.Auto je vratila ali neznam kako ce platiti stan jedino mozda novi momak je pozove kod sebe ako zivi sam....
P.S. Nisam fudbaler:))
-
mrchaa10
Znam to mi je i ona rekla kad sam je nazvao posle sedam dana tj tacnije u petak i ona mi nije ni tad priznala da se pocela zabavljat nego uvijek mi je kontrirala i kaze e bas sam veceras odlucila da se pocnem zabavljati.I ja je pitam pa jesi me ikad volila kaze nisam i cuti da bi ekla pa znas da ti necu sad nista reci i da sam popizdila.Prekinuli smo i netreba te moj zivot zanimati.ja ko debil reko uzeo sam prsten i kad dodjem dole pitacu te da se udas za mene imas dovoljno vremena kaze ona netrebas cekati ne zelim da te vidim ni cujem ti si bolesno ljubomoran opet ona po svom.I pitam je ja jel bio u autu koje sam joj ostavio na koristenje kaze niko nije bio a reko u stanu kaze ti si lud i spusti slusalicu posle se nije ni javljala.A iskreno nisam ni ja zvao vise.Jos ja debil kontam da joj priredim iznenadjenje za 14.02 i svi su mi rekli nemoj bit budala i ja neuradim posto sam joj uvijek slao cvijece na posao i sl.Posle mi je njena prijateljica rekla koja radi sa njom da je otpuhivala cijeli dan ali da je i ocekivala cvijece medjutim nista i onda je ona njoj priznala da se pocela zabavljati sa tim likom...Uhhhh ma neznam sta ni kako al svaki vas savjet i komentar procitam najmanje dva puta i opet po ko zna koji put hvala vam punooooo na podrsci....
-
Zhaba
ma samo laganomrchaa10 wrote:Znam to mi je i ona rekla kad sam je nazvao posle sedam dana tj tacnije u petak i ona mi nije ni tad priznala da se pocela zabavljat nego uvijek mi je kontrirala i kaze e bas sam veceras odlucila da se pocnem zabavljati.I ja je pitam pa jesi me ikad volila kaze nisam i cuti da bi ekla pa znas da ti necu sad nista reci i da sam popizdila.Prekinuli smo i netreba te moj zivot zanimati.ja ko debil reko uzeo sam prsten i kad dodjem dole pitacu te da se udas za mene imas dovoljno vremena kaze ona netrebas cekati ne zelim da te vidim ni cujem ti si bolesno ljubomoran opet ona po svom.I pitam je ja jel bio u autu koje sam joj ostavio na koristenje kaze niko nije bio a reko u stanu kaze ti si lud i spusti slusalicu posle se nije ni javljala.A iskreno nisam ni ja zvao vise.Jos ja debil kontam da joj priredim iznenadjenje za 14.02 i svi su mi rekli nemoj bit budala i ja neuradim posto sam joj uvijek slao cvijece na posao i sl.Posle mi je njena prijateljica rekla koja radi sa njom da je otpuhivala cijeli dan ali da je i ocekivala cvijece medjutim nista i onda je ona njoj priznala da se pocela zabavljati sa tim likom...Uhhhh ma neznam sta ni kako al svaki vas savjet i komentar procitam najmanje dva puta i opet po ko zna koji put hvala vam punooooo na podrsci....
- Murat Sabanovic
izvini care ,al ova tvoje tema me podsjeti na doli bel
"E ljudi moji, kakva je ona Ljubica kurava, to vi to ne bi vjerovali. Taman ona kiša prestala, sklonimo se mi u mrak pod onu stre'u, a ja za gaće. Kad - Bog te mazo - nema gaća. Ufatim je ja odozada - gologuza. A tu smo - mislim se. Ma nemam ti ja puno šta više pričat.
Guslam ti ja guslam, noge mi se tresu. Kad odozgo s oluka jedna kaplja. Tu ! Pravo ovdje za vrat, konda me je neko kandžijom ošinuo. Spade čuna u sekundi. Ispuše se ko dušica. Pita rospija šta ti bi bolan?
"E ljudi moji, kakva je ona Ljubica kurava, to vi to ne bi vjerovali. Taman ona kiša prestala, sklonimo se mi u mrak pod onu stre'u, a ja za gaće. Kad - Bog te mazo - nema gaća. Ufatim je ja odozada - gologuza. A tu smo - mislim se. Ma nemam ti ja puno šta više pričat.
Guslam ti ja guslam, noge mi se tresu. Kad odozgo s oluka jedna kaplja. Tu ! Pravo ovdje za vrat, konda me je neko kandžijom ošinuo. Spade čuna u sekundi. Ispuše se ko dušica. Pita rospija šta ti bi bolan?
-
amarce
Ma drug ba..zajebi ti nju...ili je pojebi prvo pa joj u vrhuncu onako hinjski kazi da je gotovo
al fakat...kad se covjek zaljubi fakat izgubi glavu,jer u ovo tvom slucaju je sve jasno ko dan al ti to nevidis jer je volis.
Zene su ti cudne ba.Nago ti to PREKRIZI al zauvjek jer jedino tako mozes dalje nastaviti sa svojim zivotom.I polako bit ce djevojaka.Sretno ti
al fakat...kad se covjek zaljubi fakat izgubi glavu,jer u ovo tvom slucaju je sve jasno ko dan al ti to nevidis jer je volis.
Zene su ti cudne ba.Nago ti to PREKRIZI al zauvjek jer jedino tako mozes dalje nastaviti sa svojim zivotom.I polako bit ce djevojaka.Sretno ti
-
Vozdra_123
#83 Re: Vrijedi li pokusati ponovo...
sutni je nogom bolje nije zasluzilamrchaa10 wrote:Hmmm neznam odakle da pocnem.E ovako,upoznali smo se prije neke dvije godine.Bilo je ok,ona izasla iz duge veze od nekih 7 godina i ja naletio ali ok prihvatio sam da joj treba vremena i prvih 6 mjeseci bilo je ja ona i drustvo ali posle je bilo sve bolje i bolje.Sticajem okolnosti morao sam napustiti grad posto mi pocinje sezona a bavim se sportom i to je bilo prosle godine.Nisam joj javio kad mi se zavrsava sezona i iznenadio sam je i tad sam je uhvatio da mi laze i otkrio sam da me varala.Trbebalo mi je dosta vremena da se saberem i oprostim joj posto sam imao taj osjecaj koji mi nikad nije bio znan prije i ja sam imao flertova kojekakvih u tom periodu ali nista ozbiljno.Posle tog incidenta smo bili skupa i dokazivala mi da se kaje sto me lagala i da me voli na moje pitanje sto je to uradila ona mi je govorila neznam sto sam to uradila,al nikad mi nije priznala da me varala.Posle smo poceli ziviti zajedno i ja odlucim da ne igram polu sezonu da bih vidio jel to to i da dam nama priliku.I sve bude ok i skupa zivili 8 mjeseci dok ja nisam trebao ponovo sad u januaru da idem odigrati drugi dio polusezone posto me ugovor veze.Doduse bio sam i u decembru ovde gdje igram i sve je funkcijonisalo kako treba.Medjutim iz dana u dan sve napetije i sve rijedje sam dobijao sms od nje i kad je nazovem ono pricamo ali osjetio sam da to nije to.Cak navece kad joj posaljem sms ona mi ne odgovori tako cesto tj svaki 3-4 put i da bi meni ljudi poceli javljati sta i gdje ona ide,kako se opija sa drugaricama svaki vikend i neki plesovi po diskoteci,flertovi i sl.Moram naglasiti da sam ja taj koji je uvijek trcao kad god bi zaskripalo u vezi i kad sam bio i kad nisam bio u pravu ja sam isao da se izvinem i krenemo opet.Taj stan gdje smo zivili sam ja placao jer ona od svoje plate nije mogla,cak sam joj i auto ostavio da bi mogla ici na posao.I tako meni su poceli javljati i ja sam joj rekao da znam gdje je bila i sta radi da bi ona meni rekla e znas sta ja se osjecam kontrolisano u vezi i imam uvijek osjecaj da mi visis iznad glave,a to isto i njene drugarice rade i drugovi kad sam ja dole u nasem gradu samo sto ja nemam taj osjecaj.I da sam bolesno ljubomoran i to je rekla i ostalim nasim prijateljima cak i mojim roditeljima kada je vratila kljuc od auta.Nisam je zvao sedmicu dana ni sms slao da bi cuo od njene drugarice kako se pocela zabavljati sa nekim drugim likom.Imao sam u planu da je vjerim posto smo skupa 2 godine i da se uzmemo na ljeto.E sad da li je nju strah mozda od ozbiljne veze jer zna moj sledeci potez ili je ne izivljena ili neznam ni ja...U jedno sam siguran a to je da nisam bolesno ljubomoran jer trazila je samo izgovor da bi se pocela zabavljati(to je moje misljenje).
Sad ja vas pitam vrijedi li se ponovo spustati i kad se vratim dole za mjesec i po da je zaprosim jer nemam sta cekati ili da se okrenem i krenem dalje.Ahh da njoj je 26 a meni 30!Molim vas pomozite mi...
- taxi_driver
moja baba je govorila,jedan otegao drugi protegao.a tri puta se udavala.
sujetu ti je malo sjebala ali doci ces ti sebi.
sujetu ti je malo sjebala ali doci ces ti sebi.
-
in medias res
gdje si nasao tu kozu? uhhhh, uvrijedih zivotinju......
ma otkaci to od sebe, jos da je zenis, pa da si zivot zagorcas???? neko rece, sad ti je sujeta povrijedena, ali proci ce! slazem se!
mislim da je najbolje da je ne zoves vise nikako, ne gledaj je, jednostavno neka te naglo prestane zanimati bilo sta u vezi s njom! nema nista gore nego kad te ljudi stave na ignore!
ma otkaci to od sebe, jos da je zenis, pa da si zivot zagorcas???? neko rece, sad ti je sujeta povrijedena, ali proci ce! slazem se!
mislim da je najbolje da je ne zoves vise nikako, ne gledaj je, jednostavno neka te naglo prestane zanimati bilo sta u vezi s njom! nema nista gore nego kad te ljudi stave na ignore!
-
amarella
Za početak ni na kafu s njom ili kakv razgovor... završena priča... rekla ti je što je imala... samo bi te to jos vise potreslo.. na eventualne pozive, poruke, mailove ne odgovaraj, a iste i ne upucuj njoj.. izbrisi je iz mobitela... skloni slike i sve sitnice sto te podsjeca na nju i lakse ce ti biti! Provjereno!;-)
Sretno!
Sretno!
- vedderedi
mrchaa10 wrote:e ljudi nemate pojma koliko sam vam zahvalan na ovim savjetima i komentarina,nisam mogao da vjerujem koliko ih je i jedva sam cekao da zavrsim sa treningom kako bi ih procitao.Znaci da krenem dalje i nista od prosidbe?Onda se vjerovatno i uplasila i skontala da je ne izivljena a misli da cu opet ja kad se vratim za mjesec i po pokucati na njena vrata.Auto je vratila ali neznam kako ce platiti stan jedino mozda novi momak je pozove kod sebe ako zivi sam....
-
in medias res
nije neizivljena, nego izrazito bezobrazna! vidjela da moze, pa "uzjahala"!vedderedi wrote:mrchaa10 wrote:e ljudi nemate pojma koliko sam vam zahvalan na ovim savjetima i komentarina,nisam mogao da vjerujem koliko ih je i jedva sam cekao da zavrsim sa treningom kako bi ih procitao.Znaci da krenem dalje i nista od prosidbe?Onda se vjerovatno i uplasila i skontala da je ne izivljena a misli da cu opet ja kad se vratim za mjesec i po pokucati na njena vrata.Auto je vratila ali neznam kako ce platiti stan jedino mozda novi momak je pozove kod sebe ako zivi sam....
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Polako, smiri se. Sve ti je sad nafrisko, pa se ne mozes snaci. Ona ti namjerno kontrira, da je sigurna u sebe ne bi to radila. Rekla sam ti i prije da samo lijeci vlastite komplekse, a da se ti prosetas s nekom drugom njoj ispred nosa, istog trena bi ti se vratila. Ona je svoje adute vec ispucala. Sad si ti na potezu.mrchaa10 wrote:Znam to mi je i ona rekla kad sam je nazvao posle sedam dana tj tacnije u petak i ona mi nije ni tad priznala da se pocela zabavljat nego uvijek mi je kontrirala i kaze e bas sam veceras odlucila da se pocnem zabavljati.I ja je pitam pa jesi me ikad volila kaze nisam i cuti da bi ekla pa znas da ti necu sad nista reci i da sam popizdila.Prekinuli smo i netreba te moj zivot zanimati.ja ko debil reko uzeo sam prsten i kad dodjem dole pitacu te da se udas za mene imas dovoljno vremena kaze ona netrebas cekati ne zelim da te vidim ni cujem ti si bolesno ljubomoran opet ona po svom.I pitam je ja jel bio u autu koje sam joj ostavio na koristenje kaze niko nije bio a reko u stanu kaze ti si lud i spusti slusalicu posle se nije ni javljala.A iskreno nisam ni ja zvao vise.Jos ja debil kontam da joj priredim iznenadjenje za 14.02 i svi su mi rekli nemoj bit budala i ja neuradim posto sam joj uvijek slao cvijece na posao i sl.Posle mi je njena prijateljica rekla koja radi sa njom da je otpuhivala cijeli dan ali da je i ocekivala cvijece medjutim nista i onda je ona njoj priznala da se pocela zabavljati sa tim likom...Uhhhh ma neznam sta ni kako al svaki vas savjet i komentar procitam najmanje dva puta i opet po ko zna koji put hvala vam punooooo na podrsci....
Sve najbolje
- van Basten
Kad čujem za ovakve ljudske sudbine još jednom sebi potvrdi koliko sam sretan sa ovom mojom hanumom... a nije da nisam u životu imao i ovakvih, khm djevojaka zbog kojih sam ponekad i očajavao, sam sebe u crnjak bacao... najjači lijek za te crnjake je ljubav, prava, iskrena, duboka... samo je treba naći, tražiti, pokušavati... ne ponavljati razrede kako neko reče, nego samo ići naprijed i naprijed.
I opustiti se, jer fakat znaš u trenutku kad je to to... a sve ovo što pročitah o situaciji koja je otvorila temu kaže mi da to nije to... meni ona liči na jednu sponzorušu kojoj je bilo super biti s nekim ko je u stanju platiti stančić, autić i slične "sitnice" a usput izostajati mjesecima i tako davati joj neophodnu slobodu da se "iživi". Sve to je bilo za direktnog crvenog kartona, sportski rečeno
I opustiti se, jer fakat znaš u trenutku kad je to to... a sve ovo što pročitah o situaciji koja je otvorila temu kaže mi da to nije to... meni ona liči na jednu sponzorušu kojoj je bilo super biti s nekim ko je u stanju platiti stančić, autić i slične "sitnice" a usput izostajati mjesecima i tako davati joj neophodnu slobodu da se "iživi". Sve to je bilo za direktnog crvenog kartona, sportski rečeno
-
rashid
#92 Re: Vrijedi li pokusati ponovo...
Posalji je u tri pm, nju, njenu familiju i odi na cevapemrchaa10 wrote:Hmmm neznam odakle da pocnem.E ovako,upoznali smo se prije neke dvije godine.Bilo je ok,ona izasla iz duge veze od nekih 7 godina i ja naletio ali ok prihvatio sam da joj treba vremena i prvih 6 mjeseci bilo je ja ona i drustvo ali posle je bilo sve bolje i bolje.Sticajem okolnosti morao sam napustiti grad posto mi pocinje sezona a bavim se sportom i to je bilo prosle godine.Nisam joj javio kad mi se zavrsava sezona i iznenadio sam je i tad sam je uhvatio da mi laze i otkrio sam da me varala.Trbebalo mi je dosta vremena da se saberem i oprostim joj posto sam imao taj osjecaj koji mi nikad nije bio znan prije i ja sam imao flertova kojekakvih u tom periodu ali nista ozbiljno.Posle tog incidenta smo bili skupa i dokazivala mi da se kaje sto me lagala i da me voli na moje pitanje sto je to uradila ona mi je govorila neznam sto sam to uradila,al nikad mi nije priznala da me varala.Posle smo poceli ziviti zajedno i ja odlucim da ne igram polu sezonu da bih vidio jel to to i da dam nama priliku.I sve bude ok i skupa zivili 8 mjeseci dok ja nisam trebao ponovo sad u januaru da idem odigrati drugi dio polusezone posto me ugovor veze.Doduse bio sam i u decembru ovde gdje igram i sve je funkcijonisalo kako treba.Medjutim iz dana u dan sve napetije i sve rijedje sam dobijao sms od nje i kad je nazovem ono pricamo ali osjetio sam da to nije to.Cak navece kad joj posaljem sms ona mi ne odgovori tako cesto tj svaki 3-4 put i da bi meni ljudi poceli javljati sta i gdje ona ide,kako se opija sa drugaricama svaki vikend i neki plesovi po diskoteci,flertovi i sl.Moram naglasiti da sam ja taj koji je uvijek trcao kad god bi zaskripalo u vezi i kad sam bio i kad nisam bio u pravu ja sam isao da se izvinem i krenemo opet.Taj stan gdje smo zivili sam ja placao jer ona od svoje plate nije mogla,cak sam joj i auto ostavio da bi mogla ici na posao.I tako meni su poceli javljati i ja sam joj rekao da znam gdje je bila i sta radi da bi ona meni rekla e znas sta ja se osjecam kontrolisano u vezi i imam uvijek osjecaj da mi visis iznad glave,a to isto i njene drugarice rade i drugovi kad sam ja dole u nasem gradu samo sto ja nemam taj osjecaj.I da sam bolesno ljubomoran i to je rekla i ostalim nasim prijateljima cak i mojim roditeljima kada je vratila kljuc od auta.Nisam je zvao sedmicu dana ni sms slao da bi cuo od njene drugarice kako se pocela zabavljati sa nekim drugim likom.Imao sam u planu da je vjerim posto smo skupa 2 godine i da se uzmemo na ljeto.E sad da li je nju strah mozda od ozbiljne veze jer zna moj sledeci potez ili je ne izivljena ili neznam ni ja...U jedno sam siguran a to je da nisam bolesno ljubomoran jer trazila je samo izgovor da bi se pocela zabavljati(to je moje misljenje).
Sad ja vas pitam vrijedi li se ponovo spustati i kad se vratim dole za mjesec i po da je zaprosim jer nemam sta cekati ili da se okrenem i krenem dalje.Ahh da njoj je 26 a meni 30!Molim vas pomozite mi...
-
amarce
eeeeeeeeeee u tome si opasno pogrijesio jarane.Reci cu ti ko i jednoj djevojci koja je otvorila slicnu temu prije 20-tak dana.Ti si budala matere mi.mrchaa10 wrote:Ljudi nemogu da vjerujem pa temu sam postavio skoro i vec toliko odgovora i savjeta...
Mislim nemam rijeci i nemogu vam se zahvaliti na podrsci jer mi puno znaci.Zato sto jednostavno nemogu da se skoncentrisem na treningu i zato su mi nasli psihologa cak u klubu znam ko debil ali sta cu.Samo znam jedno a to je da sam se mjenjao zbog nje i da sam promjenio svoj zivot iz temelja jer i ja sam bio na glasu (pogotov zbog toga sto se bavim tim cime se bavim) u gradu mislim sto se tice djevojaka medjutim odkako sam nju upoznao vjerujte mi da me niko nije interesovao a ona je uvijek sumnjala u mene.Boli me cinjenica da je bila sa njim i dok sam ja jos bio dole tj dok nisam otisao.Samo sto je krila i ta ne izivljenost,cak sam cuo skoro da je u onoj predhodnoj vezi od 7 godina isto tako imala avanturica.Nije neka ljepotica jer prije nje sam se zabavljao sa MISS sarma nase drzave al to je posebna prica:))Uglavnom nije ona neka ljepotica samo ima nesto u njoj i ja sam je stvarao po mom cejfu kako da se ponasa u krevetu i neke stvari je prvi put uradila sa mnom sto se tice sexa.Uglavnom hvala vam puno i na savjetima i podrsci provjeravam non stop temu...
Pa da ti mijenjas zivot zbog jedne djevojke,i da mjenjas sebe.pa naravno i ja bi te levati kad bi vidio da to cinis za mene.To znaci da te imam u potpunosti i da mogu raditi sa tobom sta hocu.Nekako mi se cinis zelen sto se ti ce ljubavnih problema a imas 30.Zato ja kazem:LJUDI DRUZITE SE,MIJENJAJTE MOMKE I DJEVOJKE,NAUCITE U ZIVOTU NESTO A NE DA TE U 30-TOJ LEVATE KO DESETOGODISNJAKA(neodnosi se ovo na tebe al ja rekoh svoje).D adopunim.Bilo je ovakvih savjeta al da i ja kazem.Gledaj ispred sebe i neosvrci se.
Haj vidjet ces porukukad se vratis sa treninga
Last edited by amarce on 20/02/2007 09:32, edited 1 time in total.
-
noviprimitivac
Neelix wrote:jelvo .... mirsad terzic rukometash![]()
-
mrchaa10
E necete vjerovati ali od srijede kad sam saznao da se pocela zabaljati nisam oka sklopio.Non stop mi se ona i on vrtili ispred ociju i ne samo to nego milijon drugih stvari.I sinoc prije spavanja procitam vase ISKRENE komentare na kojima sam vam beskrajno zahvalan i laganini u krevet.Jutros se probudim i mozete zamislit naspavao sam se a da nisam ni pomislio a kamol da sam je sanjao.Sto se tice onog komentara,na njene mailove ili sms ne odgovaraj,hmmm nece ti ta prva preci preko svog ponosa i tvrdoglava je u P.M. tako da i ne ocekujem kako ce mi se javiti prva.Jer kao sto rekoh prije i kad je bila u pravu i kad nije nikad nije ona prva nazvala ili insistirala da se pomirimo vec uvijek ja trcao.Upravu je i ovaj komentar da imam 30 i da me vti ko 10-ogodisnjaka ali i ja sam se izivio i imao zivot koji malo ko moze priustiti i imati ali sam sebi uvijek rekao nju je DRAGI BOG ALLAH Dz.S. poslao da mi naplati sve ono od ranije.Odo sam na trening pa se cujemo popodne:)))...