Eto. I rest my case. Svi mislimo ovako kao Vingo jer je u pravu, samo što neki od nas zbog duplih standarda koje gaje u sebi (sjetite se Merime F. koju osudiste ni krivu ni dužnu) neće ni ovu istinu da priznaju.Vingo wrote: Teme su sinoc bile sjajne, ali izbor gostiju??? Neadekvatno do bola, o kakvoj tu kompetenciji govorimo?(osobito o temi nasilja u porodici....)
Ognjen i dalje ukocen i ljut (??), kao ono, postavi pitanje i ljutito i zabrinuto (Nije svako Duska) gleda gosta - govornika...
Nisam se, nazalost toliko fokusirala na voditelja, koliko na genijalan performans mladjahnog Tadica, najveceg prijatelja vehabija u BIH. Kakav igrac....!!!! I njemu, kao takvom suprotstavit onu dvojicu polumrtvih Latica i Colaka, bio je nevidjen autogol - zavrsna primjedba o TV-u, nakon ankete, bila je mat....Zasto mu nije stavio Mirnesa preko puta???
Sta reci....Svako malo sam se vracala Midheti koja skroz korektno radi svoj posao.
Kako se kalio Ognjen Blagojevic
Moderator: anex
-
penzioner
-
penzioner
Samo da vas podsjetim i da raščistimo za sva vremena
:
iako mislim da mu je ova emisija prevelik zalogaj jer se ne zna nametnuti kao pravi voditelj, Ogi pravo dobar dok vodi Dnevnik. I dok čita sponzorske reklame. Ima dobar glas i dobro čita. U ostalim pokušajima je za sada jako loš. (ne bi li se izbirikao
)
iako mislim da mu je ova emisija prevelik zalogaj jer se ne zna nametnuti kao pravi voditelj, Ogi pravo dobar dok vodi Dnevnik. I dok čita sponzorske reklame. Ima dobar glas i dobro čita. U ostalim pokušajima je za sada jako loš. (ne bi li se izbirikao
-
Nancy Drew
-
mawerick
ipak ti se malo pricinilo. koliko su moje usi cule, tadic je pitao latica za zatvor, a ne ognjen. i iznenadio sam se kako je latic presutao i olako presao preko toga. a, vehabija tadic je i colaka svo vrijeme oslovljavao sa culjak.zena wrote:a jel ono blagojevic pita pogresnog latica o zatvoru?
da mu se nisu malo pobrkali
![]()
il se meni samo pricinilo...
-
Kwaheri
do mene je...mawerick wrote:ipak ti se malo pricinilo. koliko su moje usi cule, tadic je pitao latica za zatvor, a ne ognjen. i iznenadio sam se kako je latic presutao i olako presao preko toga. a, vehabija tadic je i colaka svo vrijeme oslovljavao sa culjak.zena wrote:a jel ono blagojevic pita pogresnog latica o zatvoru?
da mu se nisu malo pobrkali
![]()
il se meni samo pricinilo...
- Better Man
Teme sinošnje emisije su bile dobre, ali je izbor gostiiju bio očajan do bola i jadan! Još jednu stvar bi savjetovao Ogiju, a to je da angažuje kakvog dobrog stilistu, jer nikako mu ne stoji onjo sinošnje odijelo koje je za barem broj-dva veće negpo što mu treba i na njemu je izgledalo šlampavo i preširoko!
-
penzioner
Mene i moje mišljenje pojedinci zaklaše... Ja odoh odavde, jer vidim da se ne mogu ni s kim družiti ukoliko ne slijedim slijepo "pravilo mase" da moram biti kao i svi a ne pojedinac, i smijem pljuvati samo po onima koje forum odredi, a ne smijem reći ništa konstruktivno o nekome za koga forum misli da je najbolji voditelj na svijetu. Da se naježiš!
Odoh svoju tugu ugasiti u kafani. Majke mi, samo da znate, tužan sam pravo što ima siledžija koji pljuju svakoga, a odrube ti glavu ako nemaš isti stav. Jako jako tužan
. Zar je ovo sarajevo-x??? Ako jeste, neću više nikad doći.
Odoh svoju tugu ugasiti u kafani. Majke mi, samo da znate, tužan sam pravo što ima siledžija koji pljuju svakoga, a odrube ti glavu ako nemaš isti stav. Jako jako tužan
-
penzioner
Ipak sam bio u pravu kad sam rekao da ste bezobrazni (svaka čast izuzecima!) počevši linčovanjem ni krive ni dužne Merime F. pa sve do Sanele P.mawerick wrote:mlada se uvrijedila. ziveo!
Nisu bitne ni Merima ni Sanela, bitni ste vi koji sebi konstantno dopuštate da blatite svoje, a uzdižete tuđe. Zapitajte se samo da vam ovako neko sestru ili mamu razapinje na križ, kako biste se osjećali?!
Prebrzi ste da zakoljete novu žrtvu. Vodi vas snaga mase i rulje, a ne individue. Ko je pametan, skontaće šta govorim. Nek Vam je na čast. Nadam se da ste sretni u tom svom crnilu u kojem živite blateći druge a uzdižući sebe.
Sve najbolje.
-
Nancy Drew
-
Hierarchia
Emir i Dire Straits...Nancy Drew wrote:Uh, evo E Hhbegovića kod Ognjena![]()
-
Nancy Drew
-
strujnik
Zbog cega Ogi nije za ovog posla?
Kako god sigurno je bolji od Pecanina i njegove opsjednutosti vehabijama. Pecnica je bila skroz bezze.
Pa nisu ni Hloverka ni Denis Latin odmah bili svoji na svome. Mozda da nam predje neko novo lice sa Nove, nama bi valjalo. Mi smo Bosanci takvi ljudi. Znamo samo kritikovati i prepoznati losu stranu. Znam da nije potrebno sve prihvatiti samo zato sto je bosansko-hercegovacko, ali ipak treba priznati trud koji Ogi ulaze.
Ja gledam od pocetka i dalje mislim gledati ovu emisiju.
Kako god sigurno je bolji od Pecanina i njegove opsjednutosti vehabijama. Pecnica je bila skroz bezze.
Pa nisu ni Hloverka ni Denis Latin odmah bili svoji na svome. Mozda da nam predje neko novo lice sa Nove, nama bi valjalo. Mi smo Bosanci takvi ljudi. Znamo samo kritikovati i prepoznati losu stranu. Znam da nije potrebno sve prihvatiti samo zato sto je bosansko-hercegovacko, ali ipak treba priznati trud koji Ogi ulaze.
Ja gledam od pocetka i dalje mislim gledati ovu emisiju.
-
Nancy Drew
-
sofist
Sinoc anketno pitanje "da li smatrate da su vojske u BiH bile pod kontrolom politickih stranaka" i rezultat : DA-91.7 %, NE-8.3 %. Ogi procitao.
Nakon nekih pet minuta gost u emisiji Bozo Matic zamoli Ogija da ponovo kaze koliko je ljudi u anketi glasalo DA a ovaj govori 82 %.
Ili kad Ajanovic optuzi Srbe da su bahat narod a Ogi samo suti i guta knedle.
Nakon nekih pet minuta gost u emisiji Bozo Matic zamoli Ogija da ponovo kaze koliko je ljudi u anketi glasalo DA a ovaj govori 82 %.
Ili kad Ajanovic optuzi Srbe da su bahat narod a Ogi samo suti i guta knedle.
-
mawerick
a, ognjen je ovdje kao u ulozi srbina i zastitnik istih???!!! ili u ulozi bahatog srbina????!!!! pa, ne mogu da vjerujem! koji primitivizam! nevjerovatno!
a, promaklo ti je da ga je isti taj ajanovic nahvalio i kazao da je drag i da ga ljudi vole...
a, glede ankete i odgovora na maticev upit koliko je glasalo DA, blagojevic je rekao 80,7%, koliko je i pisalo na ekranu. malo oci prekontrolisi. na kraju krajeva, blagojevic nije ni bitan. od svega sto su gosti sinoc govorili, a narocito ajanovic, ti upamtio samo ovo ??!
a, promaklo ti je da ga je isti taj ajanovic nahvalio i kazao da je drag i da ga ljudi vole...
a, glede ankete i odgovora na maticev upit koliko je glasalo DA, blagojevic je rekao 80,7%, koliko je i pisalo na ekranu. malo oci prekontrolisi. na kraju krajeva, blagojevic nije ni bitan. od svega sto su gosti sinoc govorili, a narocito ajanovic, ti upamtio samo ovo ??!
-
Nancy Drew