NTV 99 no comment

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Vala ga i ti Zarife prećera...
bos

Post by bos »

Grozno...hajde sad brzo saljite izvinjenje covjeku, necete valjda da i ovog "duha" izgubimo???? :lol:
Borej

Post by Borej »

sto se ovdje zakuhalo...... :D :D
enssa

Post by enssa »

al ona kamera je najkrvavija,bas neki dan gledam na skenderiji,izgleda da su je skinuli.najjace je bilo kad se neka ptica navadila da napada kameru,onda donosila plasticne case i sl,valjda pokusavala steci popularnost,s druge strane moguce da ju je i adil angazovao zamisljajuci tako ˝big brothera˝ ili ovaj put ¨bird brothera¨.bilo je dobro prije zovnuti raju da te gledaju uzivo na tv-u kako igras lopte,covjek se osjecao koliko-toliko popularno :) :)
Hendrix

Post by Hendrix »

Ntv99 mi samo troši bateriju na daljinskom , moram ga prešaltat da dođem do CNNa :D Uskoro prebacujem Ntv99 iza CNNa, bićete obaviješteni na stranici http://www.globalnet.ba , VPN 99 uskoro :lol:
Ne kontam ja ovu televiziju uopšte ono neke vijesti po čitav dan , ništa mi nije jasno :?
AfromMann

Post by AfromMann »

Kako bolan ne kontas 99 je prvi i jedini news servis na balkanu po vazdan vijesti!I ne znam sta okreces na cnn kad sve to imas na 99 a jos na nasem jeziku loodilo!!! :D :x :razz:
radeljas

Post by radeljas »

AfromMann wrote:Kako bolan ne kontas 99 je prvi i jedini news servis na balkanu po vazdan vijesti!I ne znam sta okreces na cnn kad sve to imas na 99 a jos na nasem jeziku loodilo!!! :D :x :razz:
plus vidovita dzemila, plus urednik koji postavlja pitanje pola sata i u njemu ponudi i odgovor, tako da su nekakvi gosti i nepotrebni. :lol:
Borej

Post by Borej »

radeljas wrote:
AfromMann wrote:Kako bolan ne kontas 99 je prvi i jedini news servis na balkanu po vazdan vijesti!I ne znam sta okreces na cnn kad sve to imas na 99 a jos na nasem jeziku loodilo!!! :D :x :razz:
plus vidovita dzemila, plus urednik koji postavlja pitanje pola sata i u njemu ponudi i odgovor, tako da su nekakvi gosti i nepotrebni. :lol:
a u pauzi vijesti ide Enjoy Life Bosnia and Herzegovina :D :D
radeljas

Post by radeljas »

Borej wrote: a u pauzi vijesti ide Enjoy Life Bosnia and Herzegovina :D :D
i sve cetri reklame koje imaju
in33sa

Post by in33sa »

NTV 99 boga moli da ispadne neka frka na planeti, da mogu prekinuti bezlicni program i bubnuti reemitiranje CNN-a kojeg svaki gledatelj ima vec na sljedecem kanalu.

Zanima me misljenje gospode iz Tumora oko ovog neovlastenog reemitiranja svih znacajnijih dogadjaja, koje redovno prakticira NTV99, pa i ako se radi o prijenosu mise iz neke crkve ili bajramskog namaza iz Begove dzamije.

Nije moguce da je Adilova koverta bila bas tako debela.
Korisnicko ime

Post by Korisnicko ime »

Jedno vrijeme su se bili navadili na one sajmove u Skenderiji...cijeli dan staticni kadar snima veliku dvoranu Skenderije i ne pomjera se, samo se povremeno pojavi naslov "Direktan prenos sa sajma (tog i tog)"... :lol: :lol: :lol:
AfromMann

Post by AfromMann »

Kako ste samo kriticni prema prvom news kanalu u nas umjesto da vam je drago da i mi konje(adila i igora)za trku imamo!Zna li neko sto vise nema subotom ili nedeljom popodne to su antologijske emisije!!! :roll: :? :x :P
Hendrix

Post by Hendrix »

Najsmješnija reklama je ubjedljivo za Željeznice Federacije BiH , doduše nije to do televizije ali fakat je ono tolika sramota , nečuveno.Ko fol najjača firma za prevoz ovo ono a reklama ko za granap i to na najgledanijoj televiziji milenijuma,svašta.
hammerhead

Post by hammerhead »

Cetvrta kasika pokazuje da ce da bude belaja :lol:
radeljas

#90 izvinjenje

Post by radeljas »

dobio sam pm od zarifa guhdije cije sam priloge kritikovao na ovoj temi. moram reci da mi je covjek prilicno argumentovano objasnio stanje stvari na kant. tv gdje on radi, kao i ono sto je radio ili htio da uradi sa svojim prilozima koje sam kritikovao. mada jos uvijek mislim da je dio mojih kritika bio na mjestu, opet moram objaviti ovdje svoje javno izvinjenje. moja reakcija je bila pretjerana, na prvu, i pomalo nepristojna (mada sam za komentar oko izgleda ranije vec napisao izvinjenje). rezultat takve reakcije je moje generalno nezadovoljstvo programom koji placamo, a pogotovu programom kant. tv, te stav mime sahinpasica o tome kako ovom gradu nedostaju ljudi - sarajlije koji razumiju sta je olimpijada.
vidim iz onoga sto mi je guhdija napisao da nije zasluzio nacin na koji sam nastupio. ponavljam da se dijelom ne slazem sa njim, ali ocito da nisam bio upoznat sa svim sto je radio. ili pokusavao. to mi je objasnio u privatnoj poruci.
zbog toga jos jednom moje izvinjenje. kasno sam vidio njegov pm, a ranije sam vec rekao da se necu vise javljati ovdje. ali ovo sam morao uraditi. pozitivno je da smo ostvarili nekakav dijalog (zahvaljujuci guhdiji) i to je neka korist od ove rasprave.
Post Reply