LARI
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
da ne bi dobio batine, i da ti ne bi bubrege odvalila pajserom, sad se javno izvini Lariju!tech10 wrote:Lari je dobio vise prostora nego Tiiitooo kad su mu nogu amputirali.
-
mIRCerka
e tako vec mozetech10 wrote:Lari, izvini mat'reti, necu vise nikad.mIRCerka wrote: da ne bi dobio batine, i da ti ne bi bubrege odvalila pajserom, sad se javno izvini Lariju!
labrusca, no frx, ce javim...
-
mIRCerka
kost je pocela srastati, a to znaci da se borimo fiksiranjem pomocu gipsa, a ne amputacijom!
Osoblje sa maCHeCHe klinike se vec zaljubilo u naseg Debelidzana pa prije bilo kakve intervencije obljube strasno Larija
- zlatiborka
mIRCerka wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kost je pocela srastati, a to znaci da se borimo fiksiranjem pomocu gipsa, a ne amputacijom!
![]()
![]()
![]()
![]()
Osoblje sa maCHeCHe klinike se vec zaljubilo u naseg Debelidzana pa prije bilo kakve intervencije obljube strasno Larija
...ja bas jucer pomislila sta je sa LARIJEM...kad ono javljas da se oporavlja...
...srce moje slatko, da sto prije ozdravi i nastavi skakati k'o pravi macor....
pozdrav LARIJU i tebi...
-
encian
vidjeh ovaj prvi post, pa da prijavim jednu interesantnu stvarku. mojoj bivskoj komsinici macak daco pao sa desetog sprata (da dobro ste pricitali: desetog) i polomio sapice, ne sjecam se koliko, ali mislim da nije sve. uglavnom, prezivio je bez vecih problema.
nego, imamo li mi u SA ikakvu kliniku sa kucne ljubimce? stvarno nisam upucena.
iako biram cuke prije maca uvijek i zauvijek, pozdrav macoljubcima i macama!
-
mIRCerka
Trenutno ja znam da legalno radi samo klinika na Stupu. Klinika na vet, faksu je pod zabranom jos uvijek.encian wrote:vidjeh ovaj prvi post, pa da prijavim jednu interesantnu stvarku. mojoj bivskoj komsinici macak daco pao sa desetog sprata (da dobro ste pricitali: desetog) i polomio sapice, ne sjecam se koliko, ali mislim da nije sve. uglavnom, prezivio je bez vecih problema.
Iako imaju MRAK hirurge i macheche a bogam i paseche doktore...
- Ostri_Mac
Bogami "u mene mi iz mog kraja" mace prezive i pad sa 7 spratamedda wrote:ah ja slatkice male, bas mi ga je zao
izgleda da si razmazila te svoje macke pa ne znaju ni sa 2. sprata se docekati na noge.
Fakat, sad ozbiljno, bilo par machaka, cak i jedan cuko, pali sa 5-7 sprata "drito" na asfalt i nista, hebote, sta ti je rec zivot van Sarajeva
Brz oporavak u svakom sl.!
-
Pearl
jao, kako cute..tech10 wrote:Samo za Larija i cijelu salu.![]()
mirci, mislim da se iskupio za "lajanje"
debelindzi zelim brz oporavak i da sto prije nastavi da preskace balkone (ali bez padova)
-
mIRCerka
zbog uprorastavanja dva sampionska psa...bla bla...encian wrote:cuj pod zabranom. a sto?! da nije zbog kakvih teroristickih napada
?
ima negdje na forumu cini mi se...
nego, hvala vam na podrsKi jos jedared, a vidjecu ovih dana da pokupim vas iz Sarajeva, da vas vodim na kafu na Dobrinju i da Larija usput obidjemo
Odemo vidjet larija, obidjemo Azel i Bagatelu i popijemo kafu
-
Pearl
ja sam zamIRCerka wrote:zbog uprorastavanja dva sampionska psa...bla bla...encian wrote:cuj pod zabranom. a sto?! da nije zbog kakvih teroristickih napada
?
nego, hvala vam na podrsKi jos jedared, a vidjecu ovih dana da pokupim vas iz Sarajeva, da vas vodim na kafu na Dobrinju i da Larija usput obidjemo
Odemo vidjet larija, obidjemo Azel i Bagatelu i popijemo kafu
ja volim bembele macorcine
- new_jazzWa
LJub MIRCI,a ljub i Lariju,pozdravi ga od teta mene!!!
-
amarella
nije tacno... poceli su raditi ima 1-2mjeseca ... ja svoju macu vodila na veterinu nema 15 dana. I da na Veterini je novost da vas prvo prime, vas i ljubimca, na prijemnu ambulantu, a onda dobijete uputnicu za odgovarajucu klinku.. internu, hirurgiju isl. Ljubimac vam dobije i karton 
-
mIRCerka
drago mi je cuti da rade...koliko se sralo o tome u novinama, nijedan medij nije objavio da su dobili nazad pravo rada...jebem ti senzacionalizam....amarella wrote:nije tacno... poceli su raditi ima 1-2mjeseca ... ja svoju macu vodila na veterinu nema 15 dana. I da na Veterini je novost da vas prvo prime, vas i ljubimca, na prijemnu ambulantu, a onda dobijete uputnicu za odgovarajucu klinku.. internu, hirurgiju isl. Ljubimac vam dobije i karton
negra, ljoob od mene i ljoob od druga ti koji spava na svoj rodjendan...
- SaraLe
I moj cuko ih voliPearl wrote:ja sam zamIRCerka wrote:zbog uprorastavanja dva sampionska psa...bla bla...encian wrote:cuj pod zabranom. a sto?! da nije zbog kakvih teroristickih napada
?
Odemo vidjet larija, obidjemo Azel i Bagatelu i popijemo kafu:D inace bih se na dobrinji izgubila
znam doci do jaranice na olimpijskom i do one stanice kod azela (kuda se moze do aerodroma)
zaru i dm se ne bih usudila da trazim
:D
ja volim bembele macorcinea lari je veeeejika bembela macorcina