Reprezentacija BiH aktuelnosti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

umorni

#76 234

Post by umorni »

E vidjeces poraz,jad i sramotu.. trazices me sutra ali znam gdje cu biti..
umorni

#77 123

Post by umorni »

Nevjerovatno Vi koji zivite vani gledate stvarii drugacijim ocima..

Jebe se vama za rezultat,vama samo nek Bosna igra pa nek se gubi..

pa logicko pitanje dokle vise?
vatana

#78 Re: 12312

Post by vatana »

umorni wrote:SUTRA IGRAJU IZDAJNICI,KURVINI SINOVI.. IZDAJNICI DOMOVINE!
Tako je! 100% si u pravu!

Pa jestel vi ostali normalni? Ne moze vam niko oci otvorit. Pa stvarno nismo ni zasluzili da imamo normalnu repku, upravo zbog vas "debila"!!!
ketronsd1

#79 Re: 12312

Post by ketronsd1 »

boki071 wrote:
umorni wrote:SUTRA IGRAJU IZDAJNICI,KURVINI SINOVI.. IZDAJNICI DOMOVINE!
Ti si izdajnik sto navijas za Norvešku, pa vidiš li šta pišeš bolan
Boki bhuraz,
Haj ti malo sviraj borbene.Sve i jedan od supaka sto ce sutra igrati su za ovaj hebeni savez i ne zele dobro nasoj repki.Prave patriote su zna se gdje.Primjer Rahimica.
Hantraga

Post by Hantraga »

Ovi sutra sto ce igrati nisu Izdajnici, ali jesu prodane duse...

Svi ovi sutra sto izadju na teren izlaze zbog sebe, a ne zbog Bosne...

Svi oni iskoristavaju priliku dok ne igraju veikani, da se prodaju po evropskim klubovima...

Fuj..
Stari

Post by Stari »

Pa naravno trebali su se svi neodazvati...i neotici na utakmicu....pa bi se , nama uvijek prijateljski naklonjena UEFA i FIFA, vec pobrinula da se funkcionari skinu sa pozicija.... :-) e pa ybm-mjku :-) ....taman tako smo trebali napraviti....fino bi nas suspendovali iz svih takmicenja dok si rekao britva.....ali bi zato...neki decki dolje u lijepoj nam BiH bili manje isfrustrirani...

Odite poguzite sto-god, napijte se, nasnifajte se ljepila, nafixajte se necim zescim....pojedite porciju cevapa.. hajte neuropsihijatru...ili uradite bilo sta. Ali se ovdje vise ne javljajte sa ovakvim uvredama. Cuj kurvini sinovi. Dabogda mu se ruka osusila koji tako misli. Neprohodo .

HAAJMO ZUTI.....pobjedite sutra i surduknite ga tako do bubrega svim ovim umornima i onima koji ih podrzavaju.
herbion

Post by herbion »

Veceras nakon treninga u Norveskoj pod teskom pratnjom specijalaca nasi macici ispraceni u hotel.Prisutno oko 70-ak BH fanatikosa koji su bili okruzeni jakim policijskim snagama.Norvezani ne mogu sebi doci, ja sramote i govana. :x
herbion

Post by herbion »

Predvidja se da ce doci do prekida utakmice vec na samom pocetku iste.Svi ocekuju da ce BH fanatikosi uletiti u teren.Novinari imaju te info ali ih niko ne smije objaviti i Tarik je dio tala sto bi se reklo. :-D :D 8)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Dok je trenutno st(r)anje u savezu treba ostaviti emocije po strani i gledati na duge staze.

Ovu ekipu ne treba podržati.

Žao mi je što je Fuad Muzurović selektor u ovom trenutku.

Savez nam je poturio kukavičije jaje.

Ne treba ispasti naivan.

Volim svoju zemlju ali ne i ovaj savez niti njihove vadione preko tudjih ledja.

Bojkot do daljnjeg.
vela-ze

Post by vela-ze »

ja nikako ne shvatam ove ljude iz saveza, pa da mene mrzi citava drzava, pa ebo te ja bih davno odstupio, al ocito oni imaju predobre zivce, ma ustvari oni nas samo ignore,
cyprus

Post by cyprus »

Ja ne mislim da sutra igraju izdajnici, treba ih podržat, ali i ne bježat od činjenice da će nas Norveška razvalit (objektivno gledajući). Ipak mislim da ove kvalifikacije treba iskoristit za uigravanje ovih mladih, koji bi za koju godinu mogli nešto napravit. Na kraju i meni su čudni potezi ovih što su se prvo potpisali da neće igrat, pa su to sad povukli, ali mislim da je krajnje nefer nazivat ih izdajicama i prodanim dušama.
Edin H.

Post by Edin H. »

herbion wrote:Veceras nakon treninga u Norveskoj pod teskom pratnjom specijalaca nasi macici ispraceni u hotel.Prisutno oko 70-ak BH fanatikosa koji su bili okruzeni jakim policijskim snagama.Norvezani ne mogu sebi doci, ja sramote i govana. :x

Puno srece Fanaticosima sutra :thumbup: :bih: :bih:

Savez :run:
branimir_s

Post by branimir_s »

Danas igra najgori i najbezvezniji tim u historiji BH nogometa. Od danas do daljnjeg me reprezentacija vise ne zanima.
zenny

Post by zenny »

koliko samo ne upucenih ljudi ovdje ima... pa trecina vas ne konta uopste sto se bojkotuje......
sutra ako kojim slucajem bosna pobjedi ili bude nerjeseno to je savez nesto mutio 100%
cyprus

Post by cyprus »

boki071 wrote:
branimir_s wrote:Danas igra najgori i najbezvezniji tim u historiji BH nogometa. Od danas do daljnjeg me reprezentacija vise ne zanima.
Svi znaju navijati kad se pobjeđuje;)
Vala baš, što niko prije utakmice sa Danskom za prolaz u Portugal nije reko da ga reprezentacija ne zanima (pri tom ne mislim na susjede iz manjeg nam entiteta i jugo-zapadne hercegovce) ili da će tu utakmicu bojkotirat zato što u savezu sjede govna
max_power

#91 Re: 123

Post by max_power »

umorni wrote:Nevjerovatno Vi koji zivite vani gledate stvarii drugacijim ocima..

Jebe se vama za rezultat,vama samo nek Bosna igra pa nek se gubi..

pa logicko pitanje dokle vise?

otidji na forum bihsoccer.com, covjece tamo govore upravo obratno: BHF i ostali koji su za bojkot su sve redom iz dijaspore, pobjeglice, nikakvi patrioti, izdajice, mi pravi Bosanci sto zivimo u BiH volimo je vise nego oni zato ne bojkotujemo reprezentaciju ... da umres od smijeha.

Ovi sto ce sutra igrati nisu nikakve izdajice, kakve su to gluposti? Cuj Ibisevic ili Muslimovic izdajice a odbili USA/Svedsku da bi igrali za Bosnu i Hercegovinu...
Ovo Pasalic i hoce, da napravi razdor izmedju igraca i navijaca. Tako ce moci neometano vladati.
Evo kako su docekani nasi igraci juce u Oslu, psovkama:
http://www1.nrk.no/nyhetsspiller/type/l ... /tab/sport

Ovo nije nikako u redu... Shvatio bih da ih ovako docekuju da su i Pasalic, Jelic i ostali tu negdje ali oni nisu ni otisli za Norvesku... Jedino se usranovic pojavio ali jebes njega.
Nisu igraci krivi.
Santos

Post by Santos »

Evo kako bi izgledalo da je normalno.
Hasagic
Spahic
Beslija
Papac
Rahimic
Bajramovic
Salihamidjic
Barbarez
Misimovic
Custovic
Bartolovic
Evo kako je sad.
Guso- Berberovic-Hrgovic-Bajic-Nadarevic igra frajer u Zagreb-Maletic-Damjanovic-Misimovic neznam vise nikoga o ja Zeba i Music su djokeri.Halo Musica onaj Koroman pravio budalom pa sta ce radit Carev ili Rize kuku .Kad je vec htjeo mjenjat trebo je fino mlade uz Misimovica Berberovica i Custovica pa bi se uigrali bar do iducih kvalifikacija ovako cemo za 2 godine uigravat se za 2010 itd.Pusiona zesca.
cyprus

Post by cyprus »

Prognoza rezultata za danas: 3-1 za Norvešku. Naravno,ja bih bio najsretniji kad bi bilo obrnuto, ali ljudi ipak budimo realni.
Santos

Post by Santos »

Znam da prenosi OBN ali posto je taj kanal u Holandiji fantazija ufatit molio bi nekoga ako zna moze li se tekma pratit na nekom drugom kanalu.Probo i Norvesku tv ali kodirano.BiH tv nema tekme na programu pa reko ako ko zna nek kaze.
amarpitar

Post by amarpitar »

Bice tekma na sopcastu.
Pogledaj ovdje: http://www.sport.becka-raja.at/
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Mogu vam samo reci da je Oslo danas puno policije. I sinoc je bilo, a danas jos, na samom ulazu u Oslo policija patruljira i zaustavlja autobuse i sva auta sa stranim tablicama (na ulazu u grad od Svedske).
prosetat cu do grada prije pocetka utakmice, navijaci ce se sakupiti na jednom odredjenom mjestu i odatle ce, oni koji planiraju, ici na utakmicu.

nadam se da cemo pobjediti ali moramo biti realni - sanse su nam male. :roll:

iz Osla za sa-x
choopka :D
Šandor

Post by Šandor »

Image

Nadam se da će bit 8 : 0 za Norvešku! :bih:
Edin H.

Post by Edin H. »

cHupjahalic@ wrote:Mogu vam samo reci da je Oslo danas puno policije. I sinoc je bilo, a danas jos, na samom ulazu u Oslo policija patruljira i zaustavlja autobuse i sva auta sa stranim tablicama (na ulazu u grad od Svedske).
prosetat cu do grada prije pocetka utakmice, navijaci ce se sakupiti na jednom odredjenom mjestu i odatle ce, oni koji planiraju, ici na utakmicu.

nadam se da cemo pobjediti ali moramo biti realni - sanse su nam male. :roll:

iz Osla za sa-x
choopka :D
Hvala
Da li to znaci da nece dozvoliti da se unesu visecjevni raktni bacaci, bombe i snajperi na stadion? :shock:
pirmin

Post by pirmin »

Šandor wrote: Nadam se da će bit 8 : 0 za Norvešku! :bih:
Da bog da umro u Nadi :D (ne Topcagic! :oops: :D ) !
BSn

Post by BSn »

Image vs.Image

:D Ma sta ce drugo nego dobiti Norveska! Kad su nas Grci onako poderali kuci, bit ce dobro ako primimo manje od tri gola!

I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI!!!!!!!!
Post Reply