Gdje se prave najbolja auta?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply

Njemacka
56
47%
Italija
14
12%
USA
1
1%
Japan
29
24%
Engleska
3
3%
Francuska
10
8%
Svedska
5
4%
Rusija
1
1%
Juzna Korea
1
1%

Total votes: 120

dnaxy

#76 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by dnaxy »

schakal,odkud da si ti tako dobro informiran o njemackoj? jel zivis u njoj?
njemacka auta su daleko najbolja.bmw po mom misljenju prednjaci ispred svih. i ja jednog vozam,trojku :) a nisam ni kebabdzija ni baustelac :D.trojku voze svi koji imaju imalo stila.em je lijepa,em se lijepo vozi.uzitak u voznji u pravom smislu te rijeci.tako i puno svaba se odluci na nju.taj klise da samo turci vozaju bmw,je vec odavno pao u vodu
froop

#77 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by froop »

schakal wrote:Ocigledno si i ti jedan od kebabdzija ili bauarbeitera sa kockastom glavom,koji dizu kredit kada krenu u bosnu da se ovdje kurce po svojim selima pa onda citavu godinu rade ko crnci da bi ga vratili.Citav dan baustele a navece tankstele.Mogu misliti kakvog su morala te cure koje udju u tvoj BMW pa na prc.

:D :D da da bas tako ogranicena budalo u Fiat-u. Nemas ti pojma o mo zivotu a ija nemam o tvom i zato odjebi al u skoku.

P.S. vozim 120d i jebote cak na Leasing.Zasto? jer se isplati i sto nisam imao pare za Fiat :-)
Last edited by froop on 26/04/2008 13:45, edited 1 time in total.
CLIO

#78 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

schakal wrote:Ocigledno si i ti jedan od kebabdzija ili bauarbeitera sa kockastom glavom,koji dizu kredit kada krenu u bosnu da se ovdje kurce po svojim selima pa onda citavu godinu rade ko crnci da bi ga vratili.Citav dan baustele a navece tankstele.Mogu misliti kakvog su morala te cure koje udju u tvoj BMW pa na prc.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Joj bas si ih snimio. :D
Dok sam bio u svabiji bas su mi isli na K... i takvi turci i nasi papci.
Cast svaka malobrojnim turskim izuzecima.
Ali ruku na srce BMW su dobra auta ali cim ostare izgube na vrijednosti zbog Turaka.

http://youtube.com/watch?v=1ge5RpeOomg&feature=related

http://youtube.com/watch?v=YDemlmEVJFM&feature=related

http://youtube.com/watch?v=UNKTVgMkvek&feature=related
CLIO

#79 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

dnaxy wrote:schakal,odkud da si ti tako dobro informiran o njemackoj? jel zivis u njoj?
njemacka auta su daleko najbolja.bmw po mom misljenju prednjaci ispred svih. i ja jednog vozam,trojku :) a nisam ni kebabdzija ni baustelac :D.trojku voze svi koji imaju imalo stila.em je lijepa,em se lijepo vozi.uzitak u voznji u pravom smislu te rijeci.tako i puno svaba se odluci na nju.taj klise da samo turci vozaju bmw,je vec odavno pao u vodu
Samo nije to za bosanskih brda. :bih:
froop

#80 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by froop »

CLIO wrote:

Joj bas si ih snimio. :D
Dok sam bio u svabiji bas su mi isli na K... i takvi turci i nasi papci.
Cast svaka malobrojnim turskim izuzecima.
Ali ruku na srce BMW su dobra auta ali cim ostare izgube na vrijednosti zbog Turaka.

http://youtube.com/watch?v=1ge5RpeOomg&feature=related

http://youtube.com/watch?v=YDemlmEVJFM&feature=related

http://youtube.com/watch?v=UNKTVgMkvek&feature=related
Legenda :lol:
ado-šampion

#81 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by ado-šampion »

CLIO wrote:
ado-šampion wrote:
schakal wrote:odnosno jesi gledao gdje se pravi ferrari Fiorano
Šta si se ba uhvatio Ferrarija, ako ćemo tako najbolja auta se prave u Engleskoj jer su Bentley i Rolls-Royce DALEKO najbolja auto na svijetu. Pa nakon njih Aston Martin. Jesi ti gledao gdje se pravi Mercedes, BMW, Lexus, Subaru, Audi, Volvo, Saab, Jaguar ... Sve što je talijanima ostalo u tzv. "premium" segmentu je Lancia, a i to je upitno s obzirom na Fiatovu politiku.

Da sumiramo:

Najbolja auta za bogate se prave u Engleskoj, a za obične smrtnike u Njemačkoj i Japanu. RR, Bentley, Aston - Mercedes, BMW, Lexus. Sve rečeno.
Nije sve receno :

BMW i Mercedes ne voze obicni smrtnici. Osim toga neko i ne voli auto na zadnji pogon. :mrgreen:
Nego ko vozi? Vozaju li Ferrari? U pravu si, curice ne vole auta na zadnji pogon.
CLIO

#82 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

Curice ili djecaci svejedno. Nije to za brdjane, to kazem. Mozes ti bit frajer muskarcina al gdje. U kanalu i to na krovu.
schakal

#83 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by schakal »

froop wrote:

:D :D da da bas tako ogranicena budalo u Fiat-u. Nemas ti pojma o mo zivotu a ija nemam o tvom i zato odjebi al u skoku.

P.S. vozim 120d i jebote cak na Leasing.Zasto? jer se isplati i sto nisam imao pare za Fiat :-)
Nista druze i dalje uzivaj u svom BMW-u a ja cu u svom Fiat-u u kojem je savrseno kefati na zadnjem sjedistu :dance:
4x4centar

#84 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by 4x4centar »

Rols, Aston Martin, Lotus, Jaguar, Land Rover, Bently , ima li greske, samo markirano
CLIO

#85 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

4x4centar wrote:Rols, Aston Martin, Lotus, Jaguar, Land Rover, Bently , ima li greske, samo markirano
Ne moze to valjat. To bosanci ne voze :D
Golf je zakon :lol: :lol: :lol:
schakal

#86 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by schakal »

Ferrari :thumbup: samo jes da ga jebe sto nema velik gepek pa nemogu ni dvije vrece cemente da stanu
CLIO

#87 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

schakal wrote:Ferrari :thumbup: samo jes da ga jebe sto nema velik gepek pa nemogu ni dvije vrece cemente da stanu
Ljudi sta je s vama danas jel to lijepo vrijeme utice na vas danas na svakoj temi samo zajebancija. :lol: :lol: :lol:
Valbon_1

#88 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by Valbon_1 »

froop wrote:Naravno ovdje :D

Image

i u blizoj okolini

BMW ........i opet BMW....a onda Rrols Roys :-) ....i Mini :D :thumbup: :thumbup: :thumbup:
schakal

#89 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by schakal »

CLIO wrote:
schakal wrote:Ferrari :thumbup: samo jes da ga jebe sto nema velik gepek pa nemogu ni dvije vrece cemente da stanu
Ljudi sta je s vama danas jel to lijepo vrijeme utice na vas danas na svakoj temi samo zajebancija. :lol: :lol: :lol:
Ma sunce je krivo za sve!A uz zajebanciju brze prodje dan
Bullet Tooth Tony

#90 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by Bullet Tooth Tony »

Dobro je pitanje pravo :-? :-? :-? ,najbolja u cemu ???
Moje misljenje ja da ako gledamo maticne zemlje proizvodjaca a ne ko je vlasnik odredjenih proizvodjaca lista ide ovako :

Tehnologija (napredak kroz auto industriju,motori,transmisija...) - Njemacka (BMW-motor godine,BMW -auto koje vozi samo ,BMW - smg II mjenjac...)

Sigurnost - Svedska - Volvo (najsigurnije auto 2007),Saab

Dizajn - Italija - Lamborghini (Reventon,murcielago,gallardo,Ferrari....),Fiat (novi 500)

Luksuz - V.Britanija - Rools Royce (trenutno nema konkurenta u podruciju luksuza,jedini moguci konkurent Maybach je u minusu ogromnom)

Kvaliteta - Japan - (Na vecini ljestvica najpouzdanija auta prave japanci -Honda ,Toyota...)

Eh sad dodju Francuzi koji su mi cudni pravo (ne znaju da naprave supersportsko auto :razz: :razz: )

Amerikanci ,zar oni prave auta uopste :| :|
airwest

#91 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by airwest »

A zastava???
Beg_Babic wrote:Gdje se prave najbolja auta?

Moje misljenje ja da ako gledamo maticne zemlje proizvodjaca a ne ko je vlasnik odredjenih proizvodjaca lista ide ovako :

Tehnologija (napredak kroz auto industriju,motori,transmisija...) - Njemacka (BMW-motor godine,BMW -auto koje vozi samo ,BMW - smg II mjenjac...)

Dizajn - Italija - Lamborghini (Reventon,murcielago,gallardo,Ferrari....),Fiat (novi 500)

Luksuz - V.Britanija - Rools Royce (trenutno nema konkurenta u podruciju luksuza,jedini moguci konkurent Maybach je u minusu ogromnom)

Kvaliteta - Japan - (Na vecini ljestvica najpouzdanija auta prave japanci -Honda ,Toyota...)

Eh sad dodju Francuzi koji su mi cudni pravo (ne znaju da naprave supersportsko auto :razz: :razz: )

Valbon_1

#92 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by Valbon_1 »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
CLIO

#93 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

A Volkswagen :shock: .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
testdriver

#94 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by testdriver »

..jel ja trebam ostavit komentar??? :D :D :D :D :D
hehehehehe...ali sviđa mi se ovo što i vi baš ne volite VW..po meni nekako mi je najdraži onaj trojac mercedes, bwm, audi...tek onda svi ostali
schakal

#95 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by schakal »

mercedes i audi uredu ali bmw i vw su kod mene na crnoj listi :D
CLIO

#96 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

schakal wrote:mercedes i audi uredu ali bmw i vw su kod mene na crnoj listi :D
Kod mene samo VW na crnoj listi, izuzev transportnih vozila. :D
madner

#97 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by madner »

Sve evropsko je dobro, ovo ostalo mrzim. :D
schakal

#98 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by schakal »

madner wrote:Sve evropsko je dobro, ovo ostalo mrzim. :D
tu si upravu kada su jos ameri pravili dobra auta
madner

#99 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by madner »

schakal wrote:
Mislim na Japance, Koreance i Kineze. Neću ni da ih gledam. Kradu samo ideje i prodaju ko svoje.
CLIO

#100 Re: Gdje se prave najbolja auta?

Post by CLIO »

madner wrote:
schakal wrote:
Mislim na Japance, Koreance i Kineze. Neću ni da ih gledam. Kradu samo ideje i prodaju ko svoje.
To mislis zato sto svi imaju kose oci. :lol: :lol: :lol:
Japanci bogami prave dobra auta ili kradu najbolje ideje. :D
Post Reply