njemacka auta su daleko najbolja.bmw po mom misljenju prednjaci ispred svih. i ja jednog vozam,trojku
Gdje se prave najbolja auta?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
dnaxy
#76 Re: Gdje se prave najbolja auta?
schakal,odkud da si ti tako dobro informiran o njemackoj? jel zivis u njoj?
njemacka auta su daleko najbolja.bmw po mom misljenju prednjaci ispred svih. i ja jednog vozam,trojku
a nisam ni kebabdzija ni baustelac
.trojku voze svi koji imaju imalo stila.em je lijepa,em se lijepo vozi.uzitak u voznji u pravom smislu te rijeci.tako i puno svaba se odluci na nju.taj klise da samo turci vozaju bmw,je vec odavno pao u vodu
- froop
#77 Re: Gdje se prave najbolja auta?
schakal wrote:Ocigledno si i ti jedan od kebabdzija ili bauarbeitera sa kockastom glavom,koji dizu kredit kada krenu u bosnu da se ovdje kurce po svojim selima pa onda citavu godinu rade ko crnci da bi ga vratili.Citav dan baustele a navece tankstele.Mogu misliti kakvog su morala te cure koje udju u tvoj BMW pa na prc.
P.S. vozim 120d i jebote cak na Leasing.Zasto? jer se isplati i sto nisam imao pare za Fiat
Last edited by froop on 26/04/2008 13:45, edited 1 time in total.
- CLIO
#78 Re: Gdje se prave najbolja auta?
schakal wrote:Ocigledno si i ti jedan od kebabdzija ili bauarbeitera sa kockastom glavom,koji dizu kredit kada krenu u bosnu da se ovdje kurce po svojim selima pa onda citavu godinu rade ko crnci da bi ga vratili.Citav dan baustele a navece tankstele.Mogu misliti kakvog su morala te cure koje udju u tvoj BMW pa na prc.
Joj bas si ih snimio.
Dok sam bio u svabiji bas su mi isli na K... i takvi turci i nasi papci.
Cast svaka malobrojnim turskim izuzecima.
Ali ruku na srce BMW su dobra auta ali cim ostare izgube na vrijednosti zbog Turaka.
http://youtube.com/watch?v=1ge5RpeOomg&feature=related
http://youtube.com/watch?v=YDemlmEVJFM&feature=related
http://youtube.com/watch?v=UNKTVgMkvek&feature=related
- CLIO
#79 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Samo nije to za bosanskih brda.dnaxy wrote:schakal,odkud da si ti tako dobro informiran o njemackoj? jel zivis u njoj?
njemacka auta su daleko najbolja.bmw po mom misljenju prednjaci ispred svih. i ja jednog vozam,trojkua nisam ni kebabdzija ni baustelac
.trojku voze svi koji imaju imalo stila.em je lijepa,em se lijepo vozi.uzitak u voznji u pravom smislu te rijeci.tako i puno svaba se odluci na nju.taj klise da samo turci vozaju bmw,je vec odavno pao u vodu
- froop
#80 Re: Gdje se prave najbolja auta?
LegendaCLIO wrote:schakal wrote:Ocigledno si i ti jedan od kebabdzija ili bauarbeitera sa kockastom glavom,koji dizu kredit kada krenu u bosnu da se ovdje kurce po svojim selima pa onda citavu godinu rade ko crnci da bi ga vratili.Citav dan baustele a navece tankstele.Mogu misliti kakvog su morala te cure koje udju u tvoj BMW pa na prc.![]()
![]()
![]()
![]()
Joj bas si ih snimio.![]()
Dok sam bio u svabiji bas su mi isli na K... i takvi turci i nasi papci.
Cast svaka malobrojnim turskim izuzecima.
Ali ruku na srce BMW su dobra auta ali cim ostare izgube na vrijednosti zbog Turaka.
http://youtube.com/watch?v=1ge5RpeOomg&feature=related
http://youtube.com/watch?v=YDemlmEVJFM&feature=related
http://youtube.com/watch?v=UNKTVgMkvek&feature=related
-
ado-šampion
#81 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Nego ko vozi? Vozaju li Ferrari? U pravu si, curice ne vole auta na zadnji pogon.CLIO wrote:Nije sve receno :ado-šampion wrote:Šta si se ba uhvatio Ferrarija, ako ćemo tako najbolja auta se prave u Engleskoj jer su Bentley i Rolls-Royce DALEKO najbolja auto na svijetu. Pa nakon njih Aston Martin. Jesi ti gledao gdje se pravi Mercedes, BMW, Lexus, Subaru, Audi, Volvo, Saab, Jaguar ... Sve što je talijanima ostalo u tzv. "premium" segmentu je Lancia, a i to je upitno s obzirom na Fiatovu politiku.schakal wrote:odnosno jesi gledao gdje se pravi ferrari Fiorano
Da sumiramo:
Najbolja auta za bogate se prave u Engleskoj, a za obične smrtnike u Njemačkoj i Japanu. RR, Bentley, Aston - Mercedes, BMW, Lexus. Sve rečeno.
BMW i Mercedes ne voze obicni smrtnici. Osim toga neko i ne voli auto na zadnji pogon.
- CLIO
#82 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Curice ili djecaci svejedno. Nije to za brdjane, to kazem. Mozes ti bit frajer muskarcina al gdje. U kanalu i to na krovu.
-
schakal
#83 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Nista druze i dalje uzivaj u svom BMW-u a ja cu u svom Fiat-u u kojem je savrseno kefati na zadnjem sjedistufroop wrote:schakal wrote:Ocigledno si i ti jedan od kebabdzija ili bauarbeitera sa kockastom glavom,koji dizu kredit kada krenu u bosnu da se ovdje kurce po svojim selima pa onda citavu godinu rade ko crnci da bi ga vratili.Citav dan baustele a navece tankstele.Mogu misliti kakvog su morala te cure koje udju u tvoj BMW pa na prc.
![]()
da da bas tako ogranicena budalo u Fiat-u. Nemas ti pojma o mo zivotu a ija nemam o tvom i zato odjebi al u skoku.
P.S. vozim 120d i jebote cak na Leasing.Zasto? jer se isplati i sto nisam imao pare za Fiat
-
4x4centar
#84 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Rols, Aston Martin, Lotus, Jaguar, Land Rover, Bently , ima li greske, samo markirano
- CLIO
#85 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Ne moze to valjat. To bosanci ne voze4x4centar wrote:Rols, Aston Martin, Lotus, Jaguar, Land Rover, Bently , ima li greske, samo markirano
Golf je zakon
-
schakal
#86 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Ferrari
samo jes da ga jebe sto nema velik gepek pa nemogu ni dvije vrece cemente da stanu
- CLIO
#87 Re: Gdje se prave najbolja auta?
schakal wrote:Ferrarisamo jes da ga jebe sto nema velik gepek pa nemogu ni dvije vrece cemente da stanu
Ljudi sta je s vama danas jel to lijepo vrijeme utice na vas danas na svakoj temi samo zajebancija.
-
Valbon_1
#88 Re: Gdje se prave najbolja auta?
froop wrote:Naravno ovdje![]()
i u blizoj okolini
BMW ........i opet BMW....a onda Rrols Roys
-
schakal
#89 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Ma sunce je krivo za sve!A uz zajebanciju brze prodje danCLIO wrote:schakal wrote:Ferrarisamo jes da ga jebe sto nema velik gepek pa nemogu ni dvije vrece cemente da stanu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi sta je s vama danas jel to lijepo vrijeme utice na vas danas na svakoj temi samo zajebancija.![]()
![]()
- Bullet Tooth Tony
#90 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Gdje se prave najbolja auta?
Dobro je pitanje pravo
,najbolja u cemu ???
Moje misljenje ja da ako gledamo maticne zemlje proizvodjaca a ne ko je vlasnik odredjenih proizvodjaca lista ide ovako :
Tehnologija (napredak kroz auto industriju,motori,transmisija...) - Njemacka (BMW-motor godine,BMW -auto koje vozi samo ,BMW - smg II mjenjac...)
Sigurnost - Svedska - Volvo (najsigurnije auto 2007),Saab
Dizajn - Italija - Lamborghini (Reventon,murcielago,gallardo,Ferrari....),Fiat (novi 500)
Luksuz - V.Britanija - Rools Royce (trenutno nema konkurenta u podruciju luksuza,jedini moguci konkurent Maybach je u minusu ogromnom)
Kvaliteta - Japan - (Na vecini ljestvica najpouzdanija auta prave japanci -Honda ,Toyota...)
Eh sad dodju Francuzi koji su mi cudni pravo (ne znaju da naprave supersportsko auto
)
Amerikanci ,zar oni prave auta uopste

Dobro je pitanje pravo
Moje misljenje ja da ako gledamo maticne zemlje proizvodjaca a ne ko je vlasnik odredjenih proizvodjaca lista ide ovako :
Tehnologija (napredak kroz auto industriju,motori,transmisija...) - Njemacka (BMW-motor godine,BMW -auto koje vozi samo ,BMW - smg II mjenjac...)
Dizajn - Italija - Lamborghini (Reventon,murcielago,gallardo,Ferrari....),Fiat (novi 500)
Luksuz - V.Britanija - Rools Royce (trenutno nema konkurenta u podruciju luksuza,jedini moguci konkurent Maybach je u minusu ogromnom)
Kvaliteta - Japan - (Na vecini ljestvica najpouzdanija auta prave japanci -Honda ,Toyota...)
Eh sad dodju Francuzi koji su mi cudni pravo (ne znaju da naprave supersportsko auto
Amerikanci ,zar oni prave auta uopste
-
airwest
#91 Re: Gdje se prave najbolja auta?
A zastava???
Beg_Babic wrote:Gdje se prave najbolja auta?
Dobro je pitanje pravo![]()
![]()
,najbolja u cemu ???
Eh sad dodju Francuzi koji su mi cudni pravo (ne znaju da naprave supersportsko auto![]()
)
Amerikanci ,zar oni prave auta uopste![]()
-
Valbon_1
#92 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Beg_Babic wrote:Gdje se prave najbolja auta?
![]()
,najbolja u cemu ???
Eh sad dodju Francuzi koji su mi cudni pravo (ne znaju da naprave supersportsko auto![]()
)
- CLIO
#93 Re: Gdje se prave najbolja auta?
A VolkswagenBeg_Babic wrote:Gdje se prave najbolja auta?
![]()
,najbolja u cemu ???
)
- testdriver
#94 Re: Gdje se prave najbolja auta?
..jel ja trebam ostavit komentar???
hehehehehe...ali sviđa mi se ovo što i vi baš ne volite VW..po meni nekako mi je najdraži onaj trojac mercedes, bwm, audi...tek onda svi ostali
hehehehehe...ali sviđa mi se ovo što i vi baš ne volite VW..po meni nekako mi je najdraži onaj trojac mercedes, bwm, audi...tek onda svi ostali
-
schakal
#95 Re: Gdje se prave najbolja auta?
mercedes i audi uredu ali bmw i vw su kod mene na crnoj listi 
- CLIO
#96 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Kod mene samo VW na crnoj listi, izuzev transportnih vozila.schakal wrote:mercedes i audi uredu ali bmw i vw su kod mene na crnoj listi
- madner
#97 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Sve evropsko je dobro, ovo ostalo mrzim. 
-
schakal
#98 Re: Gdje se prave najbolja auta?
tu si upravu kada su jos ameri pravili dobra autamadner wrote:Sve evropsko je dobro, ovo ostalo mrzim.
- madner
#99 Re: Gdje se prave najbolja auta?
Mislim na Japance, Koreance i Kineze. Neću ni da ih gledam. Kradu samo ideje i prodaju ko svoje.schakal wrote:tu si upravu kada su jos ameri pravili dobra autamadner wrote:Sve evropsko je dobro, ovo ostalo mrzim.
- CLIO
#100 Re: Gdje se prave najbolja auta?
To mislis zato sto svi imaju kose oci.madner wrote:Mislim na Japance, Koreance i Kineze. Neću ni da ih gledam. Kradu samo ideje i prodaju ko svoje.schakal wrote:tu si upravu kada su jos ameri pravili dobra autamadner wrote:Sve evropsko je dobro, ovo ostalo mrzim.
Japanci bogami prave dobra auta ili kradu najbolje ideje.