Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
F-in' Grossman. Fuj. Tog lika treba otjerati pa nek baca za Chachak Angel Warriorse u SAFS-u (Savez americkog fudbala Srbije). Nek Medjedi stave Briana Griese-a jer gori od ovog kloca sto sad baca ne mere bit.
Covjek ne da nije imao dobru noc, covjek nema dobru sezonu ili jos vise - karijeru. I ja sam mislio da malo pretjeruju kad ga napadaju ali sad vidim da su ljudi upravu i da smo sa jednim prosjecnim QB-em mogli uzeti Coltse i Superbowl. 3 intercepcije, i tako svaku tekmu. I ono sto smo pateticnog KC-ja dobili je zbog Hesterovog punt returna. Uzas.
karanana wrote:Covjek ne da nije imao dobru noc, covjek nema dobru sezonu ili jos vise - karijeru. I ja sam mislio da malo pretjeruju kad ga napadaju ali sad vidim da su ljudi upravu i da smo sa jednim prosjecnim QB-em mogli uzeti Coltse i Superbowl. 3 intercepcije, i tako svaku tekmu. I ono sto smo pateticnog KC-ja dobili je zbog Hesterovog punt returna. Uzas.
ovo je tacno...grossman nije za nfl...neznam sto ga se Lovi prifatio i nepusca...
prosle godine, citava sezona je isto vako bilo...a ev nastavlja se i ove...
Svaki club treba Qb koji jednako igra tokom cjele sezone, da covjek moze da razradi igru oko njega...
Dok ovi tipovi ko Grossman, odigraju par da razvale, pa onda par uzjane...nema od te igranke nista...
Ma Mora biti kontinuitet to stoji.....al mora i sve ostalo stimati u timu. Clevelend je poslije prve tekme u sezoni (kad smo ih pojel;i) sutnuo prvog QB. Pioslije toga su uzeli Cinci i onda izgubili od Oaklanda.
Nije da simpatishem Rexa, al ne vidim da Mede imaju nekog izbora trenutno. Ne znam ko i kakav mu je backup al dabogda.....
pitt wrote:Ma Mora biti kontinuitet to stoji.....al mora i sve ostalo stimati u timu. Clevelend je poslije prve tekme u sezoni (kad smo ih pojel;i) sutnuo prvog QB. Pioslije toga su uzeli Cinci i onda izgubili od Oaklanda.
Nije da simpatishem Rexa, al ne vidim da Mede imaju nekog izbora trenutno. Ne znam ko i kakav mu je backup al dabogda.....
Brian Griese....sto da ne? Veteran, trebalo bi ga staviti iducu tekmu.
Uzas! Najvise mrzim kad se desi da se sezona za tim za koji navijas bukvalno zavrsi poslije 4 kola, a to se moze reci za sezonu medzeda. Ofensa odnosno QBa nema, odbrana popusta jer je pola odbrane neaktivno i povrijedjeno. Uh...bit ce ovo duga sezona.
Hajde ne kukaj.....sjeti se steelersa kad su uzeli superbowl. Niko im nije davao sanse.....third seed ....i na kraju uzese.
Valja danas arizonu pobjediti......Whiz i Rusty su iz Steelersa presli u arizonu da treniraju....larry fitzgerald dijete sa pitta.....bit ce gadno jer je ward povrjedjen
Sto nagrdi Detroit Chicago, 34 poena u 4-tom kvoteru, prije toga - 1 field goal su imali. Jedino su Coltsi postigli vise poena, u ovom kolu, 38 (doduse jos 1 tekme Monday NIght Football).
E, jesi mi godra.
Nema mi mrzeg tima od Medjedica.
Tu je jos i cinjenica da su u istoj diviziji NFC-a, sto znaci, vrlo bitna pobjeda.
Pa ne mogu Cubsi u play-off uci a da ne krene Chi-town naopako...
Ali svejedno, gadi mi se pro-football. College, samo college.
Patriotsi krupnim koracima grabe naprijed. Ko ce se kladiti da ce na kraju imati omjer 16:0? Ovdje naravno ukljucujem pobjede protiv Coltsa i Cowboysa u gostima te deranje guzova steelersima kuci
Mogu oni imati omjer kakav hoce, al' ih superbowl vidjeti nece....
A inace, sto se tice pobjede na Coltsima i Cowboysima, away, mogu povjerovati da ce jedni kiksati ali oba ova tima, nema sanse. Inace je division u kojem su Patriote truo, poprilicno. Jets, Bills i Dolphins - pa nema ih ni na mapi. Igrati s tim timovima - i pobjediti, ne znaci mnogo. Tu ubrajam i Bengale iz Cincinatija i San Diego Chargerse, koji su oba najgori timovih svojih individualnih divizija. Dakle - na kome to imaju rekord 4-0? Na nizerazrednim timovima. Kakav je to prediktor? Slab. Narucito slab za 16-0.
Za sampione AFC konferencije cijele, za plavo bijele Indijanpolis Colitice...
karanana wrote:Uzas! Najvise mrzim kad se desi da se sezona za tim za koji navijas bukvalno zavrsi poslije 4 kola, a to se moze reci za sezonu medzeda. Ofensa odnosno QBa nema, odbrana popusta jer je pola odbrane neaktivno i povrijedjeno. Uh...bit ce ovo duga sezona.
nista nam ni od griesa. jesi gledo higlights na nfl.com sa utakmice sa lavovima sto ga ismijase komentatori
shadow wrote:Patriotsi krupnim koracima grabe naprijed. Ko ce se kladiti da ce na kraju imati omjer 16:0? Ovdje naravno ukljucujem pobjede protiv Coltsa i Cowboysa u gostima te deranje guzova steelersima kuci
Nedaj se Husrefe, nedaj se Bellichik.
to cemo jos vidjeti......... hebo trenera koji se lopovlucima koristi. za mene je sav kredibilitet izgubio.