Novosti o najtrofejnijem klubu u BiH: NK Celik !!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Potezi Ocajnika :lol:
Neelix

Post by Neelix »

svi mi zelimo da smo klubovi kao bakar :D aluminij :D whatever :D
laguna

Post by laguna »

Halo pitari cujete li naaaaaaas,halo,pickiceeeeeeeee.
Samo za stoku sarajevsku
Pitarko,usutila si se nekoliko dana,kad si procitala da je Saran mogao preci u Celik,a sad puna sebe,ko da je ronaldinho stigao u Sa:LOL:
Koji ste vi leveri,a niste ni svjesni svoje nesvjesti.Vi jos uvijek mislite da ce te biti napokon prvaci.Zalosno je to,sto jos uvijek tako razmisljate.Siroki je prvak i ove godine.Hajte malo opet o nama.....
sulesavic

Post by sulesavic »

@laguna
De se saberi malo. Guzi ne¹to ili budi pasivni uèesnik tog èina.
laguna

Post by laguna »

sulesavic wrote:@laguna
De se saberi malo. Guzi nešto ili budi pasivni učesnik tog čina.
Nemam se ja sta sabirati:LOL:,ono prvo je jedan refren navijacke provokacije,koju su pitari mogli cuti u vise navrata na BP-u,a ovo drugo pise na samom ulazu u sjevernu tribinu stadiona BP(kako je vec neko napisao)---znaci nista novo.
Ja bih ipak preporucio vama da se malo saberete,jer ipak je ovo tema o NK Celik,a ne o fcs,tako da je ovdje neko napravio jednu veliku gresku u koracima.Pozdrav i tebi:)))
sulesavic

Post by sulesavic »

Ozbiljno, vodi ljubav
crnjak

Post by crnjak »

PITARKA_SA wrote:
dzenanbeg wrote:nisam znao da su sarajevo zasipale granate 1996 i 1997.
cuclas li ti jos,cuclu??
znas li ti na sta je licio grad Sarajevo 96 godine??
znas mozda da je bio rat????neko je tek "izasao"iz rata,dok je neko gOnjao krpenjacu po livadama
haj cuclaj i dalje
pa pitarko oko moje ja samo malo odletim na odmor i ti odmah po svome pa nevalja to tako aaa nevalja nikako
jeste kako nije dok se u srajevu ginulo u zenici su ljudi cekali da vas deblokiraju i da vam onda poderu guzove u fudbalu mislim smijesnoo
jebiga samo ste vi opet ratovali samo vi niko vise ili je i u tuzli bilo jako fino 96 i 97 koliko se sjecam sloboda je bila najbolji tim u bih poslije celika ili ces mi opet reci da titule poslije ujedinjvanja liga nesto vise vrijede jer kolikoja znam a ne samo ja nego i ti i svi ovde odustno prisutni danas je puno lakse biti prvak samo ti treba malo para i neki lik jeben u drzavnim institucijama tako da nijedneeee
jedina titula posteno osvojena je ona zeljina poslije play offa ostale svu sve stvar dogovora trgovanja povlacenja nacionalnih interesa i svega onoga sto je u nasoj drzavi stvar praktikovanja
i nemoj mi reci da se 96 i 97 nije igrao bolji fudbal
ajd zdrao
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

laguna wrote:Halo pitari cujete li naaaaaaas,halo,pickiceeeeeeeee.
Samo za stoku sarajevsku
Pitarko,usutila si se nekoliko dana,kad si procitala da je Saran mogao preci u Celik,a sad puna sebe,ko da je ronaldinho stigao u Sa:LOL:
Koji ste vi leveri,a niste ni svjesni svoje nesvjesti.Vi jos uvijek mislite da ce te biti napokon prvaci.Zalosno je to,sto jos uvijek tako razmisljate.Siroki je prvak i ove godine.Hajte malo opet o nama.....
sta ja imam biti puna sebe zbog Saranovica,kolko ja znam on je i prije igrao i otisao iz Sarajeva i evo opet se vratio..zbog toga da likujem?smjesan si.
ono sto je tebi vrh meni je prosjek..u tome se mi razlikujemo i zato se nikada necemo ni shvatiti.
PS:''Pirota,stanica2x..sutra ko zna gdje''
mislim da si ti kao pripadnik robijasa(il sta vec )zadnji sreco moja,na ovom dunjaluku koji bi trebao pisati rijeci te pjesme.
alajhmanet

PS: .."samo za stoku sarajevsku"...
Image
Last edited by PITARKA_SA on 14/01/2007 18:16, edited 1 time in total.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

crnjak wrote:
PITARKA_SA wrote:
dzenanbeg wrote:nisam znao da su sarajevo zasipale granate 1996 i 1997.
cuclas li ti jos,cuclu??
znas mozda da je bio rat????neko je tek "izasao"iz rata,dok je neko gOnjao krpenjacu po livadama
haj cuclaj i dalje
pa pitarko oko moje ja samo malo odletim na odmor i ti odmah po svome pa nevalja to tako aaa nevalja nikako
jeste kako nije dok se u srajevu ginulo u zenici su ljudi cekali da vas deblokiraju i da vam onda poderu guzove u fudbalu mislim smijesnoo
jebiga samo ste vi opet ratovali samo vi niko vise ili je i u tuzli bilo jako fino 96 i 97 koliko se sjecam sloboda je bila najbolji tim u bih poslije celika ili ces mi opet reci da titule poslije ujedinjvanja liga nesto vise vrijede jer kolikoja znam a ne samo ja nego i ti i svi ovde odustno prisutni danas je puno lakse biti prvak samo ti treba malo para i neki lik jeben u drzavnim institucijama tako da nijedneeee
jedina titula posteno osvojena je ona zeljina poslije play offa ostale svu sve stvar dogovora trgovanja povlacenja nacionalnih interesa i svega onoga sto je u nasoj drzavi stvar praktikovanja
ajd zdrao
kao prvo,nisam ti ja "oko" :oops:
vidim ja da si ti beznadezan slucaj,al ono totalno..ni vagon tableta ti nebi pomogao :D
pa jeste vi zdravi,svi onako kolektivno??
vi poredite celik sa Sarajevom,zeljeznicarom????po svemu! :lol: :lol:
ajjjjjj majko draga ehheheeheheh :lol: :lol: :lol:
hm ha ispade,hm ha ispade.to je bila vasa stvarnost u bivsoj jugoslaviji,tacnije u bivsoj ligi..nemoj vise molim te :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sulesavic wrote:
PITARKA_SA wrote:a to sto je nasa liga losa ne umanjuje moju LJUBAV prema Sarajevu,ocito ne shvatas cim mozes pisati tako nesto,ali ok,svakom svoje.
8)
PS:cudi me da je ipak potpisao za nas..mislim,najtrofejniji mu ponudise mjesto u klubu,kad ono odbi..aaaa cuda ...svasta :-?
:D :D :D :D
@PITARKA_SA
Šta više voliš - reprezentaciju ili FCS?
vlim reprezentaciju,sasvim logicno,jer volim i svoju drzavu.
ali fk Sarajevo je iznad svega.
laguna

Post by laguna »

PITARKA_SA wrote:
Samo za stoku sarajevsku
sta ja imam biti puna sebe zbog Saranovica,kolko ja znam on je i prije igrao i otisao iz Sarajeva i evo opet se vratio..zbog toga da likujem?smjesan si.
ono sto je tebi vrh meni je prosjek..u tome se mi razlikujemo i zato se nikada necemo ni shvatiti.
mislim da si ti kao pripadnik robijasa(il sta vec )zadnji sreco moja,na ovom dunjaluku koji bi trebao pisati rijeci te pjesme.
alajhmanet

Image
Pirota nema veze sa vezom.Naime pitari su vidjeli robijase(bas onako kao sto je vidjena i djevica Marija u Madjugorju:LOLCINA: medju navijacima Travnika i naravno uslijedila je akcija hrabrih pita:)))
Stanica-Hrabre pite njih oko 20 sa palicama docekale i napale 5 robijasa:)))
Jao jao legendo sa AFHS:)))
Ma ja vi nas sve sa balkona gledate,pametnice:))).Koliko znam Saranovic je stigao kao zvucno pojacanje,a ne tek da popuni broj igraca u klubu,pametnice.Imal gdje one urbane face kao sto je vodja pita,onako pomalo krezav i tako to:)))
sulesavic

Post by sulesavic »

PITARKA_SA wrote: kao prvo,nisam ti ja "oko" :oops:
vidim ja da si ti beznadezan slucaj,al ono totalno..ni vagon tableta ti nebi pomogao :D
hm ha ispade,hm ha ispade.to je bila vasa stvarnost u bivsoj jugoslaviji,tacnije u bivsoj ligi..nemoj vise molim te :lol: :lol:
Halo, Nadrealisti, nisam te prepozn'o. Sutjeska, Pri¹tina, Èelik -6 bodova...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

laguna wrote:
PITARKA_SA wrote:
Samo za stoku sarajevsku
alajhmanet

Image
Pirota nema veze sa vezom.Naime pitari su vidjeli robijase(bas onako kao sto je vidjena i djevica Marija u Madjugorju:LOLCINA: medju navijacima Travnika i naravno uslijedila je akcija hrabrih pita:)))
Stanica-Hrabre pite njih oko 20 sa palicama docekale i napale 5 robijasa:)))
Jao jao legendo sa AFHS:)))
Ma ja vi nas sve sa balkona gledate,pametnice:))).Koliko znam Saranovic je stigao kao zvucno pojacanje,a ne tek da popuni broj igraca u klubu,pametnice.Imal gdje one urbane face kao sto je vodja pita,onako pomalo krezav i tako to:)))
to za Pirotu mozes pricati nekome ko nije upucen i ko svoj klub prati samo putem televizije i novina ,meni ne.
bila sam ,i po stoti put govorim da su iza moga auta isli robijasi..e ako ti ne smatras da je neko navijac celika ako je u dresu i sa zastavom onda nisu..zato te price i pricice za laku noc ostavi za nekog drugog..takodje i te price o stanici,jer znam sta se desavalo i kako ste dobili po njuskama,doduse nije bilo mnogo stete ,jer niste mogli ostati bez zuba jer ih svakako i nemate.
pozdravi demirija,velikog gospodina urbane face i lojalnih stavova :oops:
pametnica jesam ,a za tebe vjeruj mi doktor nauka :oops:
vozdrica iz sehera
PS.decko,nauci se ,nije AFHS nego AFH
laguna

Post by laguna »

Nemoj biti smijesna,pametnice,cuj robijasi isli pored tvoga auta u Travnik,a Celik igra u Zenici tekmu u isto vrijeme,ali oni su ipak otisli pratiti Travnik itd...
Stanica,opet jos jedna vasa legenda o hrabrosti pita itd...
Izvini boga ti prof.dr.nauka.
Pozdravi takodjer velikom krezavom vodji :lol:
MystiC

Post by MystiC »

ma hebo i celik i sarajevo i fudbal...nece mi oni dat mjesecno pare u dzep. Licno dolazim takodje iz Ze i nikad nisam shvatio toliku pricu o tome i zasto se tolika prasina o svemu dize....
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

laguna wrote:Nemoj biti smijesna,pametnice,cuj robijasi isli pored tvoga auta u Travnik,a Celik igra u Zenici tekmu u isto vrijeme,ali oni su ipak otisli pratiti Travnik itd...
suvise si ogranicen i izgubljen u prostoru i vremenu da bi uopste polemisala sa tobom,prvo se informisi,malo raspitaj pa onda otidji u internet klub,daj par maraka pa chataj .
zavrsili smo dijalog.
laguna

Post by laguna »

MystiC wrote:ma hebo i celik i sarajevo i fudbal...nece mi oni dat mjesecno pare u dzep. Licno dolazim takodje iz Ze i nikad nisam shvatio toliku pricu o tome i zasto se tolika prasina o svemu dize....
Sve je to drug tacno,ali ne mozes preci ovakvih stvari.Tema jedno,a pise se o drugom.Vidis da rjesavaju svoje komplexe na ovoj temi.
sulesavic

Post by sulesavic »

PITARKA_SA wrote:
sulesavic wrote:
PITARKA_SA wrote:a to sto je nasa liga losa ne umanjuje moju LJUBAV prema Sarajevu,ocito ne shvatas cim mozes pisati tako nesto,ali ok,svakom svoje.
8)
PS:cudi me da je ipak potpisao za nas..mislim,najtrofejniji mu ponudise mjesto u klubu,kad ono odbi..aaaa cuda ...svasta :-?
:D :D :D :D
@PITARKA_SA
©ta vi¹e voli¹ - reprezentaciju ili FCS?
vlim reprezentaciju,sasvim logicno,jer volim i svoju drzavu.
ali fk Sarajevo je iznad svega.
Ovdje je problem. Ja æu reæi volim reprezentaciju vi¹e od Èelika.

Ne misliti o reprezentaciji ovdje i sada, nego apstraktno
laguna

Post by laguna »

PITARKA_SA wrote:
laguna wrote:Nemoj biti smijesna,pametnice,cuj robijasi isli pored tvoga auta u Travnik,a Celik igra u Zenici tekmu u isto vrijeme,ali oni su ipak otisli pratiti Travnik itd...
suvise si ogranicen i izgubljen u prostoru i vremenu da bi uopste polemisala sa tobom,prvo se informisi,malo raspitaj pa onda otidji u internet klub,daj par maraka pa chataj .
zavrsili smo dijalog.
Nemam ja sta biti ogranicen u ovoj prici.Pricas o nekim stvarima,a nemas pojma sta je uopste bilo.Samo znas ono sto si ČULA OD DRUGIH,a to je znas koliko tacno.Znas sta je jedino relevantno,ali to ti nemas da prezentujes,bas kao i hz,tako da te price mozes objesiti macku o rep.NA tvoju zalost,imam net kod kuce,a ne kao sto ti mislis i kao sto znas o tim nekim legendama o nama koje se pricaju po "seheru".Ma sva si mi seherasticna :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa kad se vec tako pravis pametan,moram te pitati i ako sam rekla da sa takvima necu diskutovati jer nema nade...de mi reci onda iz prve ruke kada su vas napali na stanici,kako ste bjezali na sve strane,i molili taxiste da vas odvezu do zenice ,jer se niste mogli vratiti na stanicu?
ekipa koja je bila na gostovanju imala sa sobom trans ,zar to nije relevantna ekipa ..a opet tako lako dobila po njusci??ili ces mozda reci da to nisu bili robijasi?nisu Hz relevantne da kazu vec samo vi..duhovit si,vidim.
jedna je cinjenica ,a to je da ste dobili po njuskama i od toga ne mozes pobjeci,zato bolje hajd na kaficu ,ne trosi lovu na net.klub
:zzzz:
crnjak

Post by crnjak »

PITARKA_SA wrote:
crnjak wrote:
PITARKA_SA wrote: cuclas li ti jos,cuclu??
haj cuclaj i dalje
ajd zdrao
daj ba opet ona ista vrsta konverzacije kad nemas sta reci reci im da su glupi nepismeni ljubomorni
i koja liga bivse drzave danas se od lige bivse drzave pamte 4 velika
a sarajevo i zeljo se pamte po tome da su prodavali tekme velikoj 4ci bez da su ih i igrali naravno ako ih se iko i sjeca
a sad ces pitati po cemu se to celik pamti pamti se po tome da se ispadao svake godine kad bi usao u prvu ligu ali i po tome da je dva puta osvojio srednjoevropski kup i jednom igrao finale
ajd zdrao
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

crnjak wrote:
PITARKA_SA wrote:
crnjak wrote: pa pitarko oko moje ja samo malo odletim na odmor i ti odmah po svome pa nevalja to tako aaa nevalja nikako
ajd zdrao
daj ba opet ona ista vrsta konverzacije kad nemas sta reci reci im da su GLUPI NEPISMENI i LJUBOMORNI
i koja liga bivse drzave danas se od lige bivse drzave pamte 4 velika
a sarajevo i zeljo se pamte po tome da su prodavali tekme velikoj 4ci bez da su ih i igrali naravno ako ih se iko i sjeca
a sad ces pitati po cemu se to celik pamti pamti se po tome da se ispadao svake godine kad bi usao u prvu ligu ali i po tome da je dva puta osvojio srednjoevropski kup i jednom igrao finale
ajd zdrao
ni ja sama nebi bolje napisala.
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Tog dana sam kad se desio navedeni "incident" sam bio u Travniku, i zaista bilo je robijasa tamo to mogu potvrditi, u dresovima i zastavma.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Tog dana sam kad se desio navedeni "incident" sam bio u Travniku, i zaista bilo je robijasa tamo to mogu potvrditi, u dresovima i zastavma.
ma daj,sto lazes :D
pa vidis da ljudi fino kazu,da vjerujes njima a ne svojim ochima :D
sulesavic

Post by sulesavic »

@PITARKA_SA
Prozvao sam te onim ¹to je suprotno znaèenju patriota
Post Reply